brak logo

FIN SA Brammer

Kolbuszowa

Opinie o FIN SA Brammer

feee 2017-02-11 00:31
no nonom jak sama piszesz tylko część i to niewielka, czyli o czymś to świadczy nie? A 100E to malutko chyba bo tych dobrych wpisów tu jakoś maluśko łoj maluśko i mamy tym sposobem info co to za employer do d....
10
gugu 2017-02-14 17:10
Ano ano pracodawca co najmniej nieporządny żeby gorzej go tu nie nazywać, podły i małostkowy, klasy tu na pewno nie ma żadnej, ,co poświadczam swoim słowem długoletniego pracownika, a od 3 lat już na szczęście nie u nich. Udało mi się znaleźć fajnego pracodawcę w Jasionce - tam to są firmy nie to co sprzedany farmer uprawiający swoich pracowników jak najgorszy rolnik, dają coś to trza ich wyrąbać na kasie i ludzkim traktowaniu. Uciekajcie stamtąd albo zanim pójdziecie na rozmowę poczytajcie i już wszystko prawie będziecie wiedzieli.
11
żenia 2017-03-01 10:24
No to widać\jakie to miejsce do\pracy. Znajomi, którzy u nich robili opowiadają o "klasie" tej firmy. Mają bardzo złe doświadczenia. Kiedyś mieli ogłoszenie o wakacie w ich centrali. Na podstawie tego co u góry i wspomnień znajomych wszyscy twierdzimy nie idźcie tam bo Was zjedzą, no chyba, \ze lubicie być gnojeni....w tym ta "firma" jest mistrzem.
10
ocalony 2017-03-01 10:34
cyrk i tyle wiecie co, a najlepsze jest to, że potrafią na przykład dać wypowiedzenie, a w czasie jego trwania dzwonią i mówią, że możesz łaskawie zostać bo nie mają nikogo (w domyśle tańszego od ciebie) na to miejsce.... no żenada. I zastanawiaj się o co tu chodzi, czy cię straszyli po prostu, czy głupi. Po takim sygnale szukam i uciekam bo to dno.
11
Giga 2017-03-02 10:42
Jest to firma dająca spore możliwości rozwoju jak masz takiego klienta jak Barlinek.
Jum 2017-03-03 15:06
Jasne taaaa tere ferrrrre . Wierzyć w to co napisałeś nijak się nie da jak się widzi samemu co wyprawiają. Ściema.
10
spelur 2017-03-21 01:51
Co tu słychać teraz eeee? Może jakieś konkrety ktoś o nich powie, bo z tego co tu wyżej piszą, to bylejak, byleco i byleby pocioty i przyd....asy. Czy warto do nich????
7
Zebu 2017-03-23 11:00
Nie warto, chyba że chcesz się nauczyć j
ak radzić sobie z ciągłą nieprzychylnoscią tych co wyżej nad Tobą, traktowaniem cię jak cyfry, a nie człowieka i patrzeniem jak pociotom tępym jak cep wolno wszystko.
12
sfung 2017-03-28 00:29
Zebu masz rację po całości. Takich marcinow u nich wielu, osobiście znam tego, o którym tu już pisano. Jako ich klient od zawsze zastanawiam się, kiedy czytam "profesjonalną", ofertyzacyjno-sprzedażową korespondencję od tego gościa, tępo i bezczelnie piszącego do nas bez polskich znaków, jak można takiego niemotę delegować do kontaktów z klientami...Poczytałem i wiem już, że to plecak, ale dlaczego my klienci musimy go znosić, a firma się za takich nie wstydzi?
14
wpp 2017-03-28 23:10
Sfung a kogo masz na myśli? Powiedz chociaż o który oddział chodzi?
Pan proper 2017-04-02 13:04
Przegrali w sądzie z pracownikiem za to ze go zwolnili po latach. Musza zapłacić odszkodowanie. Ponoć tej super sekretarce od HR kopara tak spadła, że zębami porysowała podłogę w Sadzie Pracy.
13
Zuza 2017-04-03 13:37
Z którego oddziału pracownika?
skf 2017-04-03 20:23
Małopolska...
10
Ja 2017-04-04 13:00
To byla ugoda ale ZACNA i pokazowa.







14
Pan proper 2017-04-06 23:41
Jeszcze jakby szlachta ze stolicy chciałaby ich pojechać..,, ale byłaby satysfakcja
6
enoun 2017-04-24 17:37
Gdyby traktowali pracowników tak jak trzeba, nikt nie pisałby tu tych kalumnii przecież. Bardzo dobrze, że na takich pracodawców też jest bacik i jeden jedyny, jak się tu czyta, odważny z małopolskiego okręgu chłop, co się ich nie bał i poszedł do sądu. Pewnie to co uzyskał finansowo jest mniej warte niż satysfakcja jaką teraz ma (ileby nie dostał z wyroku, to dla nich nic nieznacząca kwota przecież). Oby więcej tak świadomych pracowników. Fin/Brammer -zastanów się.
11
wpt 2017-04-24 18:45
A w samym brammerze na ten temat cisza jak makiem zasiał... nikt nic nie wie, nikt nic nie słyszał. Totalna blokada informacji. A szkoda, bo może było by więcej odważnych, dla których przykład koleżanki z małopolski dałby do myślenia.
7
... 2017-04-25 13:20
No ja ciem nie......"kolezanka" czyli jak się co miesiąc nowe jaja ma, to i odwagę proporcjonalnie większą, hahahaaaa. Oby wiecej takich bab. Koleżanko GRATULACJE. G
11
Joga 2017-04-25 14:55
Jeśli firma, na tak opiniotwórczym portalu, zbiera takie jak wyżej owoce swojej polityki personalnej, to pogratulować ludziom od HR u nich "profesjonalizmu". Pracownik to czlowiek, a nie pionek do dowolnego, bezmyślnego szafowamia. U nich jak widać ludzi się nie szanuje. No to mają tu laurkę. Beee
9
Bra 2017-04-28 11:10
Ludzi pracujący tam u nich żal tylko. A motto dla wierchuszki powinno brzmieć. :" Klienci nie są najważniejsi. Najważniejszy jest pojedynczy pracownik, jeśli zadbasz odpowiednio o niego, on z chęcią zatroszczy się o twoich klientów" . Ten Branson, to mądry facet z klasą i uczcie się w tej firmie od niego.
10
W dychę 2017-05-02 10:13
Ta sentencja w poprzedniej opinii to strzał w 10, ale mogę być pewien (bo tu pracuję) , że zarząd nawet jej nie przeczyta. Szkoda
10
zene 2017-05-30 23:40
Może oni w tej Kolbie, żeby dobrze się czuć co jakiś czas muszą kogoś ztyrać ? Jak wiadomo takie rzeczy o pracodawcy - TO NIKT O ZDROWYCH ZMYSŁACH SOBIE NA TO NIE POZWOLI. Niech się "szanują" sami, a ci co ze strachu albo przez jakąś późną ciążę dają się ganiać niech nie zapominają o tym, że złe i dobre wraca. powodzenia taaaaa.
7
nooo 2017-06-09 16:51
Czasami warto przeżyć to co funduje ta.... zgraja nepotów, żeby wylądować tak ja "prawie na Seszelach", a trzej z Krakowa to faktycznie zgraja.
7
Stasiu Nowak 2017-06-15 17:33
Dzwonili fo mnie ze usuną wszystkie niesprawiedliwe opinie za 10 tys . A ja się nie dam. Co nie znaczy ze jestem Żydem i skąpie ludziom i obcinam im pensje.
3
Krakowska 2017-06-21 08:53
fakt na tej ulicy nie tylko miejsce z mecewami jest, ale i chata z basenem - to może Gminę reaktywować. Wyzysk na całego.
6
sebu 2017-07-12 09:52
Jesteśmy 'szanowanym klientem" tej firmy i jako osoba bezpośrednio współpracująca z małopolskim działem sprzedaży mogę tu tylko potwierdzić szereg opinii. Bardzo trafnie ktoś z przedpiszących umieścił sentencję przedsiębiorcy Richarda Bransona...konkludując: zaczynaj od podwalin pracodawco, szanuj przede wszystkim pracowników, wtedy i my klienci będziemy czuli się wyjątkowo. Niestety obsługa bardzo pogorszyła się od jakiegoś czasu i zostało nam przekomarzać się z jakimś nieprzyjemnym cwaniakiem albo tłumaczyć w czasie rozmów podstawy wiedzy inżynierskiej drugiemu niemocie. Pozbywanie się porządnych pracowników jednak w tej firmie to jakaś głupia reguła, ale ich sprawa.
4
hihiii 2017-07-12 12:01
Janusze...i wszystko jasne, jak się na drugie ma Janusz, to i ludzi traktuje się właśnie tak januszowo. nie godne to, pozbawione jakiejkolwiek klasy, no DENNE podejście. Pała!
4
Wp 2017-07-12 21:15
Co poradzić,skoro szwagier szefa oddziału malopolskiego siedzi tam za karę i wysuwa coraz to nowe zadania ... a poziom wiedzy technicznej tego jegomościa jest mizerny, on ale ma szwagra managera!

3
Operator 2017-07-17 08:35
Przyjmują tam operatorów CNC?
Janusz 2017-07-17 22:18
Na pewno koledzy z konfekcjonowania byliby zadowoleni, jakby przyjęłliby im chociaż jedna nową osobę (proszą już parę pięknych lat o pomoc, o ludzi). Wierchuszka jak zwykle wie lepiej; zarobić tych co mamy, niech za..... bo im płacimy. . TAAAAA
5
Wyrób 2017-07-19 23:18
Może jakby nie kolejna firma córka raczej syn i sukcesywne przejmowanie wyszkolonych pracowników do nich, a jeszcze obsługa naszymi ludźmi magazynu za górkooo, byłby inne podejście. Ale tu swoi, plecaki i pocioty zawsze najważniejsi, a ty szarak rób na to.
4
Yhcuso 2017-07-19 23:27
Fajnie ktosi tu napisol o człowieku którego obcionżenia znom bom z ty samy koloni jest . Jemu juz niedaleko do rodzicielskiej chyba. Taki to farbowany wszystko innym ludziom zrobi coby sobie tylko dać. Uważajta na niego i jego przydu. .
4
Paweł 2017-07-21 21:30
I odbieranie zysków i jeszcze nic nie można powiedzieć... Bo zawsze się wykręcą... Ze nie ich wina...
2
Ściba 2017-07-22 13:59
Sebu zadzwoń do Asmecha obsłużymy Was profesjonalnie asmech.pl
1
Julita 2017-07-24 06:53
@Paweł o jakim odbieraniu zysków mówisz? Możesz wyjaśnić wszystkim forumowiczom dokładniej co masz na myśli? Pozwoli to wszystkim osobom niezatrudnionym w firmie ocenić sytuacje. Może ktoś wypowiedzieć się na temat ewentualnych warunkach zatrudnienia w przypadku nowych pracowników firmy?
Zbuk 2017-07-25 19:55
oho oho, znowu jakaś najemnica, albo to ciągle ta sama pod innymi nickami. Wyjaśnić pracownikom.... warunki zatrydnienia - poczytaj wszystkie posty to się dowiesz prawdy i może coś do was/specjalnie z małej/ trafi. A.
3
Brammer,Fin itp. 2017-07-27 10:45
Panowie inżynierowie jak to się oni tak ładnie nazywają działają jak sekciarze. Węszą po firmach i namawiają na różne zakupy nie zawsze z dobrym skutkiem dla firmy. Sposób działania jest zbyt agresywny co powoduje niechęć do współpracy z Brammerem.
7
Julita 2017-08-14 10:24
@Zbuk nie pełnię roli "najemcy", jestem oficjalnie zatrudniona przez serwis gowork jako administrator i czuwam tutaj nad poziomem toczącej się dyskusji. Niestety często brakuje tutaj wyjaśnień ze strony użytkowników, dlatego staram się o nie dopytywać.
cela 2017-08-25 15:39
No dzień dobry - z mojego i innych współpracowników odbierania tej firmy - to większość opinii na minus. poczytałam też poprzedników i potwierdzić mogę wszystko. Ludzie, niektórzy tylko fajni, a tak to twierdzę, że U C I E K A Ć
3
Julita 2017-08-28 07:10
@cela na jakim stanowisku w firmie pracowałaś? Jak długo twoje losy były związane z FIN SA Brammer? Czy na przestrzeni czasu, w którym byłaś tu zatrudniona, twoje warunki zatrudnienia uległy poprawie?
Miśka 2017-08-28 12:04
Julio. Ona u nas ciągle pracuje, siedzi obok mnie i wciąż na tym samym stanowisku, chociaż na dziesiątym juz morze siedziska i można powiedzieć że w tym rejonie warunki się nieznacznie poprawiły od ponad 10 lat. Ciągle zmieniają nam pokoje a to chyba dlatego żeby na takie pytania jak twoje mogli odpowiadać ze są zmiany na lepsze.yby
3
Julita 2017-09-03 18:15
"Nieznacznie" @Miśka, co to dokładnie oznacza? Dla każdego to może być coś innego i dla każdego mieć inną wartość. Na pewno dla wielu osób liczą się szkolenia i premie czy w FIN SA Brammer chociaż to było zagwarantowane?
Seler 2017-09-04 07:32
Nieznacznie 2 stowki po 10 latach i czkolada na wigilię. ...dno .
1
on 2017-09-06 13:09
Pracowałem chwilę w centrali, słabe ceny wieczny problem z działem zakupów długi czas oczekiwania na ofertę na domiar złego odszedł jeden z lepszych zakupowców Ł.P i stała się totalna porażka nie polecam
1
Józka 2017-09-06 13:55
Jak firma wywala takich ludzi, którzy mimo złego traktowania robili dobrą robotę dla firmy, to teraz niech robią na nich ich pociotow i siebie, ci przerobieni na sługusów, albo jak tu o jednej lokalizacji już ktoś napisał konfidenci od zawsze.
2
Dryqu 2017-09-10 21:31
Poszłem tam do bióra, to babka rozmawiała przez telefon bardzo długo olała mnie aż musiałem wyjść, ogólnie jak tam byłem to wrażenie jakby tam była patologia.
1
Aspirant 2017-09-10 21:35
Podobno przyjmują tam tylko teraz stażystów czyli chca zeby ludzie za darmo im robili, i byli mużynami. Za dużo sobie wyobrazają
1
Julita 2017-09-13 16:28
@Seler, rzeczywiście nie są to jakieś wielkie kwoty, a czy były podejmowane próby domagania się o jakieś większe rzeczy, które by was usatysfakcjonowały? Skoro ktoś decyduje się na tak długi okres pracy jak 10 lat, to FIN SA Brammer musi to uszanować i docenić, przecież to obustronne korzyści.
Zohar 2017-09-13 19:48
Jak uwzględnisz inflacje to w praktyce nie dostałeś podwyżki.
U-96 2017-09-21 05:14
Pracuję tu już długo żeby nie powiedzieć za długo. Stwierdzam: jest coraz gorzej i to pod każdym względem. Zarobki stoją, zadania sprzedażowe rosną z roku na rok, rozsądnego zarządzania i planowania brak, przyszłość firmy bardzo niepewna, prywata na górze szkodząca firmie. Wszyscy na to patrzą i udają że nie widzą. Można tu wpaść aby nabrać doświadczenia i szukać lepszego pracodawcy.
Zostaw swoją opinię o FIN SA Brammer - Kolbuszowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIN SA Brammer