brak logo

Agencja Ochrony „Lex-Crimen”

Koszalin

Opinie o Agencja Ochrony „Lex-Crimen”

ochroniarz 2012-06-02 20:29:35
Niestety Firma Lex-crimen spada na psy ,najpierw zjechała w ciągu dwóch miesięcy na stawce godzinowej a potem zaczeła likwidować umowy o pracę proponując umowę- zlecenie nie da się wyżyć za 700zł miesięcznie. może Panowie prezesi zastanowili się co robią ,bo koniec Firmy jest bliski.
ochroniarz 2012-06-05 22:56:01
ochroniarz - 2012-06-02 20:29:35

Niestety Firma Lex-crimen spada na psy ,najpierw zjechała w ciągu dwóch miesięcy na stawce godzinowej a potem zaczeła likwidować umowy o pracę proponując umowę- zlecenie nie da się wyżyć za 700zł miesięcznie. może Panowie prezesi zastanowili się co robią ,bo koniec Firmy jest bliski.
to koniec tej firmy! kiedys jedna z lepszych teraz? sa juz nikim
omen 2012-09-25 10:19:54
jestem pracownikiem tej firmy ale wynagrodzenie 700 - 800 pln i umowa zlecenie to nie na 21 wiek.
ochroniarz 2013-05-09 19:14:01
Konwoje z nie malymi sumami pieniędzmi bez kamizelek samochody ledwo jezdzą chłopacy w BIALOGARDZIE [usunięte przez moderatora]jak woły,ci co mają umowu mają wypłate oki ,emeryci są na umowach inni czekają na ŁASKĘ zarządu LEX CRIMEN może dostaną umowe może nie ci co pracują na zlecenie zarabiają ok900 zl:( oddzial jest w oplakanym stanie.Rozmawiałem z jednym z chlopakow pracuje na zlecenie [usunięte przez moderatora] go bierze jak mysli o wyplacie żadnych pesperktyw na życie zero reakcj włascicieli firmy,jedno co może dobrego powiedzieć to że ekipa jest zgrana i dają rady,ogólnie syf i bardzo niskie wynagrodzenie w firmie konkurencyjnej w Bialogardzie jest o niebo lepiej.
popapraniec 2013-08-04 09:44:07
W Kołobrzegu jest super hehehe
Lexiak 2013-08-20 22:22:10
Jak przyjmowalem sie do tej firmy to uwazalem,ze jest to super miejsce.Zycie zweryfikowalo moja opinie.Z roku na rok jest coraz marniej.Jedyna zaleta to wyplaty jalmuzny na czas.Od paru lat brak podwyzek,a wrecz lawirowanie tak by jeszcze cos nam zabrac.Brak socjalu,bonow na swieta itp.Pracownik jest traktowany jak smiec.Jakies prawa-zapomnijcie.Prezesi uwazaja sie za panow zycia i smierci ;tu cytat :[usunięte przez moderatora]Taka retoryka spotka cie w tej firmie jak tylko upomnisz sie o swoje prawa!!!Nie polecam!!!
Lewy 2013-08-20 22:35:59
Totalne DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ochrona 2013-09-01 00:06:34
Tam w tej firmie wiekszosc sie zwalnia nikt cie nie zwolni z tamtad nawet jak bys porzadna rzecz odwalil. Tam stawka godzinowa jest 6 zl brutto.
heniek 2013-09-22 18:24:07
jak masz na myśli setki złotych to dwójka z przodu będzie na bank ! O tysiącach ZAPOMNIJ !!!
1
pracuś 2014-03-13 16:30:00
Tak kasa na czas mundur prawie też ale co do wysokości zarobków to masakra nędza z bryndzą w koszalinie patrol zarabia o niebo lepiej i warunki socjalne bdb w porównaniu z białogardzkimi,roboty Pani kierownik daje coraz więcej a zarobki te same ale oddział chwalą!!!!Bo nie robi kosztów!!!
Pracownik LEX CRIMEN 2014-06-28 14:10:16
Totalne dno.Traktowanie pracownika na poziomie niewolników w XIX wieku.Masz za marne grosze zasuwać i mordę w kubeł...Właściciele-przerost formy nad treścią,w stosunku do pracowników,zwłaszcza takich którzy chcą upomnieć się o swoje,delikatnie mówiąc chamskie.Mały cytat wypowiedzi jednego z prezesów:,,chce podwyżki bo ma dzieci a poco się rozmnażał,,.Taka retoryka spotka cię w tej firmie...(usunięte przez administratora)
Lexiak 2014-07-12 23:05:01
Nie jeden to potwierdzi.Tylko ludzie zastraszeni są.Ale jak dalej tak będzie to to wszystko na pysk padnie...Atmosfera straszna.Pozdrawiam lukas
1
monika555 2014-07-13 21:59:02
Tragedia.Dostałam 500 zl.za cały miesiąc ...
Anatol 2014-07-15 09:52:31
bardzo dziwi mnie kwota za wykonaną pracę jak się oriętuję to wynagrodzenie zależy od ilości godzin wypracowanych przez pracownika do otrzymanego wynagrodzenia należy dodać pełne składki na ZUS i podatek które są odprowadzane od zarobku brutto.
Inne Firmy płacą więcej, pracownik ma dwie umowy, na jednej jest stawka 48zł z której odprowadzane są ustawowe składki ale ZUS nalicza emeryture w wysokości 4,65 zł miesięcznie - ciekawe jaka będzie wysokość emerytury. druga umowa stanowi nie wiadomo jak jest naliczana.
Kolega pracujący w ochronie Galerii uległ wypadkowi - skręcił nogę w pracy był na L4 21 dni upomniał się o chorobowe - za ten okres dostał 10 zł przelewem na konto - jeżeli oceniamy Lex Crimen to bądzmy sprawiedliwi i obiektywni jest to jedna z Firm w Koszalinie ektóra odprowadza pełne składki na ZUS i Podatek
cichy 2014-07-20 15:35:57
Jak w temacie 6 zl btutto masz racje !!!!!!!!!!!
kolega kolegi pyta 2015-01-26 14:51:02
no właśnie, mój kolega poiwiedzmy chce się tam zatrudnić ale nie wie jak sobie z tym poradzić że sprawdzają rzekomo zaświadczenie o niekaralności, wpadkę miał sto lat temu nie ze swojej winy a bardzo mu zalezy nja pracy. czy mimo tego ma jakiekolwiek szanse za trudnienie w Agencja Ochrony „Lex-Crimen”?
Zulu 2015-03-28 02:44:00
Zależy czym była owa wpadka. Jeżeli wymagają w Koszalinie czystej karty a Twój ziomek ma coś na sumieniu to chyba sam możesz sobie odpowiedzieć na pytanie odnośnie potencjalnego zatrudnienia w firmie. Wydaje mi się jednak, że na tak podstawowe stanowisko jakim jest ochroniarz powinno dać się dogadać, o ile ktoś będzie chciał podejmować dialog.
ochroniarz 2015-04-16 18:34:00
odnośnie stawek jak się wiem to stawka za godzinę pracy uzależniona jest od tego jak płaci zleceniodawca, nikt nie dokłada do tak niskich stawek które psują Firmy zatrudniające na dwie umowy - jedna umowa z ZUS ze stawką 48 zł a druga bez ZUS dopiero widać w ZUS ile wynosi składka 4,65 zł miesięcznie.
Rynio 2015-06-10 18:09:57
Szkoda lat!!!Szukajcie innej roboty ludzie!!!Będziecie tyrać w niedziele,święta, nocki po 12 albo 24 za socjalne pieniądze , szkoda waszych lat i zdrowia, poważnie się zastanówcie ,STAĆ WAS NA WIĘCEJ!!!
Stary a Nowy 2015-11-02 08:14:14
Czytam i czytam i zgadza się złożyłem ofertę na pracę w tej firmie.
Jestem pracownikiem kwalifikowanym czyli z dawną II ,oczywiście pozwolenie na broń ,obsługa komputera. prawo jazdy , a nawet papiery o niepełnosprawności { czyli firma dostawała by co miesiąc 1100 zł z dofinansowania Pe-fron- i co z tego? Kierownik zapisał sobie moje dane a ja głupi od 2 miesięcy czekam na tel. ,że chcą mnie przyjąć. A kierownictwo olewa sprawy zakładu .Teraz złożę ofertę w szablu? Unii? Poczcie .solidzie i konsalnecie - a o ewentualnych ofertach Wam ,,OCHRONIARZE,,napiszę
Stary a Nowy 2015-11-02 13:12:46
mnie też to dziwi ale jego wola -dane moje ma zanotowane ,więc jak by była potrzeba to pewnie by zadzwonił. Co do atmosfery - nie wiem ,nie znam jej. Na razie jestem na etapie poszukiwania pracy .W firmie konkurencyjnej proponowali mi pracę na monitoringu ale jak zobaczyłem co tam się dzieje to włos na głowie staje.mimo to ze po miesiącu próbnym proponowali umowę o pracę - to jednak nie - Dziękuję.
arkadiusz 2015-11-02 13:27:47
jak jesteś zainteresowany pracą w tej Firmie to dlaczego się tym nie interesujesz tylko chodzisz po innych firmach i szukasz lepszej oferty jak wiem to napewnio przy rozmowie coś ci zaproponowali pozdrawiam
Bocian 2015-11-03 05:51:52
widać jaki jesteś dobrym ochroniarzem jak nie możesz znaleść pracy, jak wiem na pewno coś ci proponowano ale nie a piszesz bzdury - ja po zgłoszeniu sie do Firmy dostałem dwie propozycje pracy przyjąłem jedną z nich która mi odpowiadała.
Stary a Nowy 2015-11-03 22:18:51
Bocian - w ochronie pracuję od kilku lat - chciałem sobie zmienić otoczenie i ,,ZAROBKI,, to tyle
Żart 2015-11-24 07:08:26
Do kilku przedmówców - po co wy ludzie pracujecie w ochronie jak stękacie ,że mało płacą a może nie nadajecie się do innej pracy,jak wam tak źle idźcie do biur, zakładajcie swoje firmy

Tylko tyle że jesteście leniami -i tylko tyle ,że zawsze stękacie
ARTUR 2016-04-17 11:21:01
widać że ktoś nie jest zorientowany o stawach w Agencji Ochrony Lex Crimen bo są stawki 10zł z godzinę pracy zależnie od obiektu nawet 12 zł
pozdrawiam
1
były ochroniarz 2016-05-01 18:44:36
Jeżeli są tak dobre stawki godzinowe, to dlaczego Szabel przejmuje sklepy Sano?
praca 2016-06-10 06:31:53
wcześniejszy wpis mówiący o 12 zł na obiekcie fikcja- to ja tam chcę iść ,hi hi .Jakiś żartowniś chyba to pisał .Za nadgodzinę w tej firmie się płaci około 8 zł-czytaj ze zrozumieniem -N A D G O D Z I N Ę
1
praculek 2016-07-04 09:58:34
Szabel - wszystko bierze - nachapią się a i tak zostaną sprzedani
GIGI Amorozo 2016-09-23 08:06:45
Co to za firma - wszyscy wszystkiego się boją , żeby tylko ruda { farbowana } była zadowolona. Janek nie ma nic do gadania { nic nie wie , nie jest decyzyjny} albo boi się rudej ,mimo ze ma tytuł Dyrektorka zarządu. Zarobki -? poniżej krajowej . Kto tam chce pracować - Tylko desperat.
1
Marko 2016-09-29 21:57:28
Mało tego bo na dodatek kierownikiem grupy interwencyjnej też jest rudy cwaniaczek ,ograniczony umysłowo
TW 2016-09-30 08:12:20
PRZESTRZEGAM LUDZI - NIE MÓWCIE NIC GŁOŚNO ,ZŁEGO NA DECYDENTÓW W LEX - TAM JEST TAK DUŻO DONOSICIELI ,ZE PRZYKRO NA TO PATRZEĆ . UWAŻAJCIE -SŁYSZAŁAM ŻE KTOŚ UPADŁ TAK NISKO .ŻE DONIÓSŁ NA KOLEGĘ ,ŻE ROBIŁ GRILLA NA ZWOLNIENIU A RUDA GO ZWOLNIŁA. JA PIERDZIELĘ TO SIĘ NAZYWA KOLEŻEŃSTWO. DOBRZE JEST JEDNAK W SZABLU -TU PRZYNAJMNIEJ PLUJĄ SOBIE PROSTO W OCZY A NIE ZA PLECAMI.
jajco 2016-10-06 22:09:47
Faktycznie należy uważać , ten co doniósł na pewno ma nie jedno za pazurami wstyd Panowie, a w Szablu wcale nie jest lepiej a może i gorzej opierdzielaja sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż furczy
oko 2016-10-10 21:55:15
Teraz u nas będzie Szabel bo już się połowa przeniosła, ta,, LEPSZA" połowa hihihi
1
Bolek 2016-10-11 00:15:20
Racja,to się nazywa koleżeństo!!!!!Grilek, wycieczki a reszta załogi ciężko pracuje bez urlopu.....przez dłuuuugi czas....
3
Kiełbaska 2016-10-17 22:04:31
żadna lepsza połowa się od Was nie przeniosła !!!!!!!! I wiem do kogo pijesz -pindo jedna , było wszystko zgodnie z prawem a nasłana kontrola z ZUS nic nie wykazała - i po co gnoisz , wiem kim jesteś poznaję po piśmie .wszędzie te swoje łapy włożysz - teraz kolej na Twoje majty.Tam mieszaj.
1
Premia 2016-10-17 22:10:32
Jak Wam obiecali premie za dobrą pracę w okresie letnim { bo co kwartał była obiecana przez Rudą i Janka i właściciela .Lewandowskiego- to niech ktoś powie gdzie ona jest - ja Wam powiem ,, W CZARNEJ DZIURZE - znowu Was na monitoringu ,,,,wyru-----li.Tak dobrze Wam tam .to dalej się dawajcie ru-ać.
1
oko 2016-10-17 22:37:02
Wracaj kiełbasko, załatwisz premię......
Hak Czak 2016-10-21 06:58:43
Oko - ślepy jesteś czy już zakładasz denka od butelek . Od was coraz więcej ludzi ucieknie .bo kierownictwo was nie szanuje a patrzy tylko partykularnie na swoje potrzeby i interesy. Brak poszanowania .
oko 2016-10-21 23:00:40
Nikt nie ucieka wręcz przybywa nowej,młodej kadry!!!! I tak trzymać ...
sza-sza 2016-10-23 22:04:26
Konkurencja też ma sie dobrze - u was wszyscy wszystkiego się boją a tam w ,,Szablu,, przynajmniej nowych przyjmują . I płacą o jakieś 600 zł więcej Mniej pracujecie ? tylko do czasu jak Was przejmiemy to kilka osób będzie mało przydatnych - bo w Szablu nie potrzeba dupków
oko 2016-10-24 13:25:11
Hihi mają 600 ale godzin przerobionych w kwartale, skąd taka informacja?Kolejna bzdurna o przejęciu nie damy się im!
kolo 2016-10-25 21:47:25
Masz rację bo Szablu wystarczająco dużo dupków,
ziomek 2016-10-25 23:20:18
Skąd te stwierdzenie?też tam kiedyś pracowałeś i podziękowali Ci?haha
AAA 2016-11-01 22:18:38
Jest jeden podpierdzielacz w lex - Miły ,uczynny lubiący nową na monitoringu - ale czy zawsze taki bedzie . ???
An. Ma 2016-11-04 21:07:54
Ciekawe co zrobicie jak was przejmie szabel - bo u nas w firmie głośno o tym
monio 2016-11-04 21:34:13
W Szablu nie dziekują za pracę pracownikom to pracownicy co mądrzejsi sami odchodzą ,zostają desperaci co nie mają odwagi lub pomysłu na życie
lex 2016-11-04 21:36:56
Nie bądż taka mądra a jesli do tego dojdzie to będzie nasz najgorszy sen,że będziemy zmuszeni do pracy z takimi osiołkami
ziomek 2016-11-04 21:49:31
Masz rację,a osiolki wybiorą z nas najlepszych i co??? I nie będzie nikogo, oj jaką stratę poniosą..
oko 2016-11-04 21:55:01
Odeszli i pracują u Was!!!hihi ciekawe jak długo?
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony „Lex-Crimen” - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony „Lex-Crimen”