brak logo

Noril

Gdynia

Opinie o Noril

Natalia 2015-01-06 17:52:20
Odbywam trzymiesięczny staż w tej firmie i jestem zadowolona. W pracy panuje bardzo sympatyczna atmosfera, współpracownicy zawsze pomogą rozwiązać problem, jeśli tylko zajdzie taka potrzeba. Plusem jest pakiet szkoleń, które firma zorganizowała w ramach praktyk, a także to, że praktyki są płatne. Minusem jest czasem brak odpowiedniego zarządzania w pewnych kwestiach.
gość 2015-03-04 17:00:12
wyzysk. zero wdzięczności. traktowanie ludzi jak mebli. śmieciowe umowy. malutkie stawki. for God's sake atmosfera?! hahaha
6
lol 2015-04-16 12:31:25
Słaba firma, jeśli każą stażystom pisać takie opinie.
3
ja 2015-05-28 14:57:27
potwierdzam, stażystom kazali pisać te bzdury
3
ja 2015-07-23 18:34:08
wyzysk. stażyści i niektorzy pracownicy sa traktowani, jak tania siła robocza. w firmie panuje chaos, dezorganizacja. jednego dnia dostajesz burę, że coś nie jest zrobione, drugiego- nie ma to znaczenia. brak zaufania i nadmierna podejrzliwosc wobec pracownikow. dziwna atmosfera korpo. stazystow mamili wizja zatrudnienia, oczywiscie nic z tego nie wynikło. dziewczyny sa falszywe. jedna do drugiej siebie obgaduja, a potem - najlepsze kumpele. niektore z nich traktuja innych, jak swoich sluzacych (brak szacunku do czlowieka). radze sie nie spoufalac (zwlaszcza z pania od marketingu- za plecami obgaduje wszystkich).
10
nor 2015-08-27 16:08:03
Niestety opinie tu przytoczone pokrywają się z tym co jest w rzeczywistości. Ogromny chaos organizacyjny no i z te wpisy praktykantek, słabo słabo.
5
M 2015-08-29 14:06:25
Jeżeli interesuje Cię praca w firmie, w której szef nie będzie Cię szanował, gdzie będziesz ciągle słyszał, że robisz zbyt mało, a kosztujesz firmę zbyt wiele, jeśli lubisz czuć się kontrolowany na każdym kroku, podniecają Cię niskie zarobki, chaos organizacyjny oraz ciągła niepewność zatrudnienia, Noril jest idealnym miejscem pracy dla Ciebie.
6
J 2015-09-14 17:50:54
Jesteś na stażu, że piszesz takie bzdury? Zarobki ok? Chłopaki tyrali za marne grosze
2
ja 2015-10-27 14:22:15
niunia@ nie wie co pisze, branży widać nie zna. jedno wielkie dno... pozycjonowanie juz dawno umarło, adwordsy za chwile kazdy na swoj uzytek bedzie robil w domu, z tego zarobku i tak nie ma.

a ta firma z marketingiem nie ma nic wspolnego
2
Ja 2015-12-23 15:03:15
Albo wpis konkurencji, albo byłeś jednym z tych, którzy spodziewali się zarabiać fortunę nie osiągając efektów. Nie oszukujmy się - jak jesteś dobry, nie będziesz narzekać. Poza tym nikt tu na nikogo nie krzyczy, wszyscy dobrze się dogadujemy. Chaos organizacyjny? Pierwsze słyszę. Szef do nikogo się nie czepia, także nie uwierzę w taką opinię. Odnośnie kontrolowania - nie wyobrażam sobie pracy w zespole, który nie był by pod kontrolą. Dla kogoś kto pracuje solidnie to tylko plus. Dla klientów, pewność że praca będzie oddana kompletna. Zatem jeśli ktoś chce dołączyć do fajnego i zgranego zespołu, lepiej trafić nie może.
2
ja 2016-02-02 14:07:01
Pracowałem tam jakiś czas, osobiście nie znam osoby, która tam PRACOWAŁA lub PRACUJE i jest zadowolona. Oszuści jakich mało. Szef się nie czepia? może dlatego, że go nie ma w biurze, a potem zwalnia bez słowa. Praca za grosze i kłamstwa. W ogłoszeniu o pracę już nawet kłamią i obiecują śliwki na wierzbie. NIE POLECAM i przestrzegam przed nimi. Dziwie się, że "szef"jeszcze nie beknął za to, że wyłudza pieniądze od klientów dla których nic nie robi.
3
X 2016-03-03 17:45:27
Tadek, po 1) więcej zarobisz w pierwszym lepszym call center niż jako webmaster w Norilu, po 2) żadna kasa nie wynagrodzi Ci traumy, którą przeżyjesz. Jeżeli w firmie istniejącej od 12 lat, najstarsi stażem pracownicy pracują od 2 (+ jedna osoba chyba od 5, ale to człowiek niezniszczalny), bo cała reszta została zwolniona (własciciel lubi sobie co jakiś czas "odświeżyć" cały zespół) albo sama uciekła przy pierwszej okazji, to sobie wyobraź, jaka tam musi być atmosfera :)
4
Były 2016-03-14 11:13:27
T R A G E D I A
1
blondi89 2016-05-01 10:23:04
Nie polecam pracy w firmie Noril w Gdyni. Niesłowni, nieterminowi, niepoważni. Szkoda czasu na tą firmę.
3
JA 2016-05-25 11:44:57
pracowałem tam kilka lat temu, widze ze po staremu DRAMAT.
norbert to oszust uwazajcie na niego i nie mowie tutaj o smieciowych umowach - robi grube wałki na pracownikach
czytajac to wszystko dziwie sie ze ta firma jeszcze istnieje, ale takie cwaniaki zawsze sobie dawaly rade
4
anonim 2016-06-28 12:00:18
Oszuści, traktują ludzi jak śmieci, obiecują "złote góry" a po kliku dniach zmieniają zdanie. Jeden wielki fałsz! Umowy śmieciowe!! Szefa nie ma nigdy, jedyne spotkanie to wideo konferencja... nie szanuje ludzi nawet nie chce poznać nowych pracowników.
Yolo 2016-10-04 18:19:51
Śmiać mi się chce, jak czytam te bzdury. Norbert zapłacił komuś za pisanie "pozytywnych" opinii, to w jego stylu, w końcu to jego branża "marketing szeptany".
Stanowczo odradzam, jeśli masz odrobinę szacunku do samego siebie. Bo w Noril szacunku nie zaznasz na 100%. Szef obiecuje samochody służbowe, wielkie prowizję a tu jedno wielkie ZERO.
Aaaa i zapomniałem dodać "firma się rozrasta" to jego stałe powiedzenie. Firma się rozrasta co trzy miesiące od nowa hahaha. Zatrudnia, zwalnia. Zatrudnia, zwalnia....
2
romie 2016-10-05 14:17:58
@Jacek a nie napisali nic w ogłoszeniu o tym? to pewnie n rozmowie Ci o tym powiedzą kwalifikacyjnej
Zostaw swoją opinię o Noril - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Noril