brak logo

Hotel Diament

Katowice

Opinie o Hotel Diament

ABC 2014-02-05 11:34:12
Prawda w oczy kole?:) ( dotyczy opini, która dotyczyła tego EGO! ) wszyscy co czytali wiedzą o kogo chodzi. Żałosny człowiek.
Raf 2014-04-04 14:54:28
Słyszałem że kelnerzy w tym hotelu zarabiają 8-9 zł na h co daje średnio 1400 zł jeśli to prawda to faktycznie żenada w tych czasach szanujący się hotel i zarobek w granicach 1400 zł brak słów.
ojtam 2014-04-09 10:51:37
Prawda jest na pewno jedna: atmosfera pracy to najgorsza część. Niskie zarobki? Oczywiście, nie czarujmy firma tnie koszta. Terror i zastraszanie osobą Prezesa? TAK. Sama osoba Prezesa: niezwykle profesjonalny człowiek, wyznający zasadę niskie koszta ponad wysokie usługi. A najlepiej wysokie usługi jak najmniejszym kosztem. Szkoda że nikt nie ma odwagi po prostu powiedzieć, że prędzej czy później "sprawa się rypnie". Kadra niezwykle zaangażowana: szkoda tylko że próba utrzymania najniższych kosztów odbija się na Gościach. Zamiast rozbudowywać sieć, proponuję zainwestować w to co się ma. Bo to w końcu się rozsypie.
1
Marek 2014-04-09 14:00:03
To absolutnie nie jest miejsce dla profesjonalistów żaden szanujący się pracownik z doświadczeniem nie pracuje w tym miejscu grafik miesięczny brak,wynagrodzenie bardzo małe biorąc pod uwagę ilość obowiązków,odzież pracownicza-należy zakupić własną,dodatki za nadgodziny (usunięte przez administratora)
4
Hehe 2014-04-13 15:28:01
Wstyd żeby menagerowie taki bajki na forum pisali.
2
Marek 2014-04-13 15:31:06
Nie mam pojęcia dlaczego administrator usunął wpis że za nadgodziny nie płacą dodatków tak jest wystarczy to sprawdzić iść na rozmowę kwalifikacyjną??
malimode 2014-04-22 17:50:24
O umowie o pracy można zapomnieć już "na dzień dobry".Najlepsi są pracownicy na umowę zlecenie.Góra ta sama-zgadza się.
Rotacja pracowników ciągła- jednym słowem nie polecam.
2
Horacy 2014-08-13 17:42:30
Pisze z doświadczeniem z działu sprzedaży, warunki pracy spoko ale rotacja duża, każdy drży o swój stołek i każdy boi się zarządu, zwalniają ludzi za byle co, dyrektorzy hoteli zadufani w sobie, Ty się pocisz sprzdajesz impreze czy nocleg a tu projektor nie działa i zapomnieli o przerwie kawowej,największy problem to rotacja na każdym stanowisku, zatrudniają , wyciskją soki z człowieka i zwalniają,
1
obserwator 2014-10-08 19:32:11
Witam. Szukam osób, które pracowały w tym hotelu w celu zaciągnięcia informacji na temat podejścia Kierownika do służby pięter.
4
... 2014-10-28 20:34:55
Nie ma opcji żeby dostać umowę o prace. A szczęście to żadne. Murowane załamanie nerwowe.
amonin 2014-11-11 20:20:23
jak ktos ma twarda dupe to smialo mozna pracowac. placz wylewaja ludzie ktorzy nie potrafia zorganizowac sobie pracy. praca jako sluzba pieter rzeczywiscie bieda i slaba placa a kierownikow mozna zmienic jesli rzeczywiscie jest nacisk a jest, i gnebienie pracownikow (sluzba pieter). wazne ze placa za wykonana robote i na czas.
1
... 2014-11-29 20:56:15
Przymusowa norma to 16, ale nie dasz rady z takimi wymogami jeżeli dotychczas nie pracowalas w hotelu. Kalkulacja jest prosta ilość pokoi x 3.50 x ilość dni. 10 pokoi po 3.50 daje 35 zł razy 20 dni roboczych tj. 700 zł...
danka 2015-01-04 20:35:37
Nie chce żle wypowiadać się o firmie diament ale to całkowita prawda pracowałam tam 15 lat i wszystko się zgadza
1
bla bla 2015-01-09 18:54:20
a czy wiceprezes podjął chociaż jedną dobrą decyzję?
... 2015-01-10 14:45:50
Nie warto sobie brudzic CV Diamentem...
1
test123 2015-01-19 10:12:08
opinie są usuwane bo forum jest chyba moderowane przez Prezesów
1
... 2015-01-27 09:44:15
stronie... jakby sama nie mogła tego zrobić...
:) 2015-01-29 22:09:24
Panowie prezesowie, kiedyś mądry człowiek - Ludwig von Mises - którego na pewno nie znacie powiedział coś mądrego "Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem".
Weźcie to sobie wbijcie wreszcie do głowy!
1
... 2015-01-31 10:22:21
Tak głębokie sentencje nie trafiają do takich ludzi... niedługo będzie nalot z Ukrainy i będę mieli roboli, którzy będą sprzątali pokoje za 1.50 i jeszcze będą zadowoleni. A stali pracownicy, firma sprzątająca pójdzie na bruk...
2
diamentowo? 2015-02-23 20:27:54
Proszę o informację jakie są zarobki recepcji w Hotelach Diament? czy ktoś posiada taką informację ?
... 2015-02-24 16:58:58
Najniższa średnia krajowa a ile byś chciała??
1
... 2015-04-16 10:52:19
chodzilo o najniższą krajową, wiem bo dla nich pracuję. Nie ukrywam że jeszcze tam jestem z racji jakiegokolwiek zarobku, ale jak tylko nadarzy się okazja to uciekam stamtąd gdzie pieprz rośnie, bo praca na recepcji za kasę, gdzie pokojowe zarabiają więcej niż recepcjonistki trochę dołuje, a obowiązków jest tyle ze czasem nie wiesz w co masz ręce włożyć. Jest ciągła rotacja, bo wyżej postawieni nie szanują zwykłych pracowników, ciagle dokładają obowiązków. Masz ręce pełne roboty to jeszcze dowalą ci audytem telefonicznym (jakby był na to czas) żeby sprawdzić czy wiesz jaka jest cena, dodatkowe usługi. Co prawda są premie, ale wystarczy nie spełnić jakiegoś ustalonego wymogu żeby jej nie dostać(nawet z premią zarobek jest niższy niż pokojowych).W takich warunkach nie da się pracować na dłuższa metę, dlatego pracownicy odchodzą, a ja się im nie dziwię. Chciałabym żeby przyszedł taki czas żeby hurtem zwolniło sie więcej osób a diamenty stanęłyby pod ścianą i zrozumiały ze pracownik nie jest robotem i tez trzeba go szanować. Ale wiem ze nigdy sie to nie stanie - taka Polska mentalność. Pracujemy za byle grosz, dajemy sobą pomiatać, a pracodawcy się cieszą bo robimy co chcą, a jeśli sie zbuntujesz to ci wymyśla byle powód do zwolnienia. Tryliard bezrobotnych czeka i szuka pracy ,a oni o tym wiedzą. A jakby nie było nikogo kto by za taką kasę chciał pracować może nieco by się warunki zmieniły. Co do umowy o pracę to niestety ale mają limity i nigdy nie wiadomo co dostaniesz. Grafik niby ustalony na miesiąc ale ciagle sie zmienia. A jak ktoś się zwolni to masz hardcore bo ktoś przychodzić musi - za nadgodziny nie płacą, właściwie ich mieć nie możesz jeśli jesteś na umowę o pracę. Nie wiadomo czy wypłacają pieniążki za święta, bo jeśli prosisz sie o specyfikację co i za ile dostalaś to wiedz ze w najbliższym czasie cię zwolnią. Wszystko jest naprawdę najniższym kosztem. Tak przyznaję sie otwarcie - żałuję ze "pobrudziłam sobie cv diamentami". Powiem jeszcze na koniec, ze pracując zawsze daję z siebie jak najwięcej - a dla nich wierzcie mi nie warto poświęcać siebie i swój trud. Takie moje zdanie. Jakbym nie miała rodziny i gdyby była możliwość innej pracy (tak nawet nam - osobom ze skończonymi studiami wyższymi cieżko jest znaleźć pracę) dawno bym im podziękowała za współpracę.
13
*** 2015-05-05 08:02:12
Zgadzam się, a Nawet mozna by bylo jeszcze sporo dopisać
1
anonim 2015-05-22 00:44:59
Fajny profesjonalizm panuje w tym hotelu. Hotel niby ocenia się na 4 gwiazdki, a wgl na nie nie zasługuje. Przekonałam się o tym na rozmowie kwalifikacyjnej. Gdzie Pani MENAGER RESTAURACJI poprawiła moją DOBRĄ odpowiedź na zadane przez nią pytanie "z której strony konsumenta zbiera się brudne naczynia?", gdzie ja odpowiedziałam że z prawej, ona jednak stwierdziła, że z lewej i była bardzo zdziwiona tym, że mam doświadczenie pracy w kilku restauracjach, a nie wiem z której strony zbiera się brudne talerze i inne naczynia. Może myślała CZYSTE talerze, a jednak powiedziała BRUDNE i dlatego to zdziwienie. Więc teraz ja jestem zdziwiona tym, kto tam pracuje na wysokich stanowiskach i zarządza pracownikami, a mało wie na ten temat. Ludzi młodszych, dopiero co po skończeniu szkoły wprowadza w błąd. Jednak nie dawało mi to spokoju, że PANI MENAGER mnie poprawiła i postanowiłam to sprawdzić, ponieważ za dużo przepracowałam w tej branży, żeby się mylić. I się nie pomyliłam "naczynia należy zbierać, podchodząc z prawej strony konsumenta, przestrzegając ustalonej kolejności" - cytat na potwierdzenie moich słów, który powtarza się na różnych stronach internetowych oraz książkach do nauki OBSŁUGI KONSUMENTA. Po tej rozmowie myślę, że to nie jest miejsce dla mnie...
5
York 2015-05-25 23:40:46
Napisz w jakim hotelu miałaś rozmowę? Pośmiejemy sie z tego pseudomenagera :)
Anonimowa 2015-05-26 14:48:12
Pracuję juz kilka lat w hotelu i szczerze mówiąc wkurza mnie fakt, że tak narzekacie. Ok, może i nie zarabiamy "kokosów", ale dla mnie ważna jest dobra atmosfera pracy, możliwości rozwoju, stała umowa i pensja zawsze na czas. Podejrzewam, że największe "zadry" w sercu noszą osoby, które w jakiś sposób się nie sprawdziły i im podziękowano...
Kasia88 2015-05-26 18:05:32
Miałam „przyjemność” wzięcia udziału w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko administracyjne w Zabrzu w Hotelu Diament. Sama rozmowa, a może raczej wywiad podczas, którego pytania były zadawane jak z armaty, był przeprowadzany przez panią z działu kadr i płac. Samo spotkanie było poprowadzone w sposób mało profesjonalny. Po pierwsze co było dla mnie podejrzane, to spóźnienie się pani przeprowadzającej rozmowę o 10 minut – niby niewiele ale dla potencjalnego kandydata byłoby to dyskwalifikujące w oczach rekrutera, a pani nawet nie przeprosiła za swoje spóźnienie. Było to pokazanie swojej ignorancji i stosunku do potencjalnego pracownika ale nie dałam się ponieść złym emocjom. Starałam się być miła i uprzejma do jej osoby, podczas gdy ona zadawała bardzo szybko standardowe pytania – pewnie w celu zaskoczenia. Rozmowa nie była płynna i dało się odczuć napiętą atmosferę. Po zadaniu mi pytań, pani zapytała się mnie, czy mam jakieś pytania do niej. Owszem :). Ale zadając jej pytania odniosłam wrażenie, że bardzo niechętnie na nie odpowiadała, widać było, że bardzo się śpieszyła, a po kolejnym pytaniu widać było jej coraz większą irytację, a odpowiedzi udzielała z wielką łaską. Czyżby brak profesjonalizmu z jej strony świadczy o tym miejscu pracy? Z opinii powyżej pewnie tak.
Ponadto pani powiedziała, że bez względu na wynik rozmowy dostanę informację zwrotną do 2óch tygodni. Mija 3ci tydzień i cisza. Jest to zupełny brak szacunku do kandydata. Miałam wrażenie, że byłam zdana na jej łaskę. Z drugiej strony cieszę się, że miałam okazję być na takiej formie spotkania, bo jeszcze z takim chamstwem na rozmowie się nie spotkałam ale na pewno dużo mnie to nauczyło. Należy zachować zimną krew, uśmiech, pewność siebie oraz spokój podczas rozmowy z takimi „chłodnymi” i mało kompetentnymi osobami.


6
Tracer 2015-06-16 16:29:53
O najlepsze te komentarze co je diamentowi piszą.
Poważnie? Nie macie ani trochę honoru? Jak tylko się chętny znajdzie który będzie chciał złożyć pozew zbiorowy, to podpiszę się pod wszystkim i to dwa razy.
Jak można traktować ludzi jak dzicz? I kłamać w żywe oczy, że jest inaczej?
Ale, przyjdzie kryska na matyska :D Powodzenia
4
ZOsienka 2015-08-29 10:07:27
ale ale.... dlaczego CIę dołuje większy zarobek pokojowej ? Zawiść to nie dobra rzecz. Pokojowa nie lezy tylko cięzko fizycznie pracuje i to ma uczciwie przepracowane pieniądze. Rozumiem Twoją gorycz i wiem ,że też cięzko pracujesz, ale inni również. A może zatrudnij się jako pokojówka, zovbaczysz od środka ten "miód" .praca pokojowej jest nie doceniana i to w każdym hotelu. jest to ciężka i niewdzięczna orka, jednak jak ktoś ma samozaparcie, jest pracowity to ta praca może być fajnym doświadczeniem i sposobem na życie.
1
Adam 2015-10-10 09:52:31
Zakończyłem właśnie pracę w sieci Hoteli Diament będąc faktycznie "serwisantem sieciowym?" Miałem szczęście mieć super szefa Pana Waldemara M..... a podczas realizacji swoich zadań spotkałem samych zacnych ludzi. Szczególnie mocno chcę podziękować za współpracę pracownikom technicznym z wszystkich sieciowych hoteli. Pozdrawiam, Adam
Ttuth 2015-10-21 11:11:12
Grzesiek! Czuć wazeliną. Opinie o Was wyrobilscie sobie sami, a jaką? Negatywną. Twoja wypowiedź jest tak nieskladna, że chyba sam nie wierzyłeś w to co piszesz?
sara 2015-11-21 20:01:17
Prezes zwalnia starszych od siebie (sam ma ~30 lat) oraz tych z większym stażem gdy tylko wspomną o podwyżce przeważnie przez degradację. Dyrektorzy są przeważnie ok z tym że mają związane ręce.
1
Pokojówka 2015-11-25 16:11:58
Pani w kadrach powiedziała dzisiaj że jest duża rotacja pracowników i że praca jest ciężka mam na myśli pokojową czy ma ktoś doświadczenie w pracy w tym własnie Diamencie w Zabrzu, co tam sie dzieje że pracownicy cały czas są nowi ?
1
York 2015-11-26 15:53:19
Odnośnie, jednego takiego - wszyscy wiedzą o kogo chodzi:
Pośród różnych badań, atmosfera w pracy uznawana jest jako jeden z najistotniejszych czynników wpływających na wydajność i lojalność pracowników. Ludzie często rezygnują z dotychczasowego zajęcia przez złą atmosferę, za którą często odpowiedzialni są szefowie na wszystkich szczeblach zarządzania. Niektórym z nich wydaje się wręcz, że podpisując wniosek urlopowy czy płacąc wynagrodzenie za pracę mogą sprawować rządy tyrana.

Wielu osobom, które dostają chociaż odrobinę władzy, bardzo szybko rośnie ego i poczucie własnej wartości. Można to już zauważyć studiując, gdzie największe wymagania co do formy współpracy mają ci wykładowcy, których wiedza i doświadczenie jest relatywnie małe. Podobnie jest później w pracy. Dobry szef potrafi nakrzyczeć, zastraszyć, po prostu opier…ć. Przecież prawie wszyscy potrafią w tym stylu zarządzać. To takie proste.

Prawda jest taka, że zarządzać ludźmi właściwie nie potrafią. Co gorsze nie chcą nauczyć się podstaw zarządzania, a jedyną „wiedzą” niektórych z nich jest jest to, że pracowników należy trzymać „krótko” i z dystansem. Najlepiej niech mówią w rozmowie w cztery oczy „pani/e prezes/ie”, .... Przydałoby się także zawsze dodawać tytuł magistra lub doktora. Wszędzie wymagana pieczątka z podpisem, obowiązkowo z dużym zamaszystym bazgrołem...

Pod tym względem brakuje nam bardzo dużo do państw o wysokiej świadomości p
w zakresie wiedzy HR. Niektórzy menadżerowie nadal pragną płytkiego dowartościowania, codziennego utwierdzania w przekonaniu, że są wybrańcami, jedynymi w swoim rodzaju. Tymczasem gdzie i jaka jest tu wartość dla organizacji? Realnej wartości brak, pojawia się za to frustracja i zniechęcenie, które przekładają się na nadmierną fluktuację pracowników. Pracę pozbawioną „serca”, która siłą rzeczy daje mierne rezultaty.
Wielu menadżerów doskonale już rozumie, że pracownicy to najcenniejsze aktywa firmy. Jednak nadal często słyszę o przypadkach, kiedy ludzie mówią z uzasadnionym żalem o swoich relacjach z obecnym czy byłym szefem.

Nie należy mylić autorytetu ze strachem, szacunku z tytułowaniem, a efektowności zarządzania z efektywnością. Dlatego warto zadać sobie co jakiś czas proste pytanie sprawdzające. Czy chcemy mieć takiego szefa ...?
9
Hahaks 2015-12-01 12:41:27
Absolutnie zero rozwoju dla kucharzy, gwarantuję / pracownica gastronomii
Bigos 2016-01-25 14:40:24
Pracuje w Zabrzu i tutaj kierownik sprzedaży i dyrektor to takie buraki ze szkodą gadać słoma z butów wstyd przed klientami ostatnio znajomy z dużej firmy miał z nimi spotkanie to sam określił ich jako buce w garniturach wstyd mi za takich przełożonych
2
Dramat 2016-01-26 12:03:02
Wczoraj byłem na rozmowie rekrutacyjnej na Key Account Manager w Zabrzu. Oczekiwania pracodawcy B wysokie pełna dyspozycyjność częste wyjazdy na 3 dni kontakt z kluczowymi klientami pełny profesjonalizm wskazany. Wiecie za jakie pieniądze? 3500 BRUTTO! !! Oniemialem kpiny robią z ludzi nikt dobry za takie pieniądze nie weźmie takiej jałmużny to normalnie uwłacza
1
Anuśka 2016-02-03 11:28:40
A możesz coś napisać więcej o tej rozmowie? Proponują umowę o pracę? Jakieś dodatki do wypłaty? Coś więcej o oczekiwaniach?
diamentowerobolstwo 2016-02-05 16:23:09
Minusy
1. Niskie płace, dużo pracowników na umowę zlecenie na godziny(w umowie podpunkt o braku chęci podpisania umowy o pracę)
2. Brak jakichkolwiek świadczeń poza wypłatą, nawet nie ma odzieży firmowej.
3. Nieszczera atmosfera, brak zaangażowania załogi do poprawy sytuacji,a z drugiej strony ciągły strach przed błędami, prezesami itp.
4. Nikt nie docenia starań, brak poważnego traktowania pracowników.
5. Wyolbrzymiona biurokracja, prezesi żyją w liczbach nie znając faktycznych problemów.
5
młody 2016-02-11 18:44:21
3500brutto dla Key Account Managera to nie jest dramat moim zdaniem, przecież dochodzi do tego jeszcze prowizja od pozyskanych tematów chyba? chyba w każdej firmie tak jest, a poza tym chyba wiadomo ze z czasem jak sie pokazesz z dobrej strony to zarobki moga wzronac
...... 2016-04-03 22:41:13
ktos pisze male bzdury 700zl to podstawa za sprztanie a sa panie ktore zarabiaja 3700zl dorabiajac sobie na boczku dotrzymuja towarzystwa samotnym panom bedacym na delegacjach robiac loda lub tym podobne
1
Ola 2016-04-20 17:47:02
A jak to teraz wygląda? Ja byłam na dwóch rozmowach, kazali czekać 3 tygodnie! ale rozmowa- zwłaszcza w hotelu w Katowicach- miła. Każdemu każą czekać tyle, czy to taka ściema?
XYZ 2016-04-27 11:40:17
Zagadka: Kto to?
Jeden taki jako finansista (tabelka)zdradza dość charakterystyczny dla tej grupy menadżerów rodzaj autyzmu. Świetnie czuje się wśród liczb i wskaźników finansowych, ale jest kompletnie nieporadny, gdy chodzi o sprawy związane z komunikacją społeczną, wizerunkiem marki czy emocjami klientów i pracowników.
1
olo 2016-05-06 23:01:49
kurcze też byłam na rekrutacji, całkiem fajne warunki proponują, mam czekać do 2 tyg mają dać znać, mam nadzieję że się uda, choć martwi mnie trochę mój angielski, serio musi być taki mega wysoki?
szaman 2016-06-29 09:18:04
Dramat- powiedz jak wygladala rozmowa rekrutacyjna na KAM'a, w poniedzialek mam rozmowe i jestem ciekawy
Sonny 2016-07-06 21:08:22
a wie ktos ile zarabia tam brutto lub netto Kierownik ds Sprzedaży?
never again 2016-07-22 17:53:39
Byłam i szczerze odradzam system w każdym diamencie jednakowy tzn zlecenie- nie ma stawki godzinowej tylko 4,50 netto ZA POKÓJ!!!! odradzam idzie się wykończyć fizycznie i psychicznie za psie pieniądze, na takich warunkach wątpię że ktokolwiek by chciał pracować. Jak już komuś dadzą wielce umowę o pracę to ma limit minimum 16 pokoi na dzień posprzątać i to norma , nie wyrobisz się w 8 h? Zostań nawet do godziny 20tej za darmo. Istna masakra
5
deli 2016-08-02 18:03:30
zabrzański diament radzę omijać szerokim łukiem. atmosfera w pracy fatalna. strach się odezwać. wszyscy ciągle wkurzeni, marudzą, narzekają. menedżerka sypie przekleństwami pod adresem pracowników. wstyd, żeby w taki sposób odzywać się do pracownika. totalny brak szacunku. cokolwiek się nie zrobi to wszystko źle. robisz jedno to się czepiają czemu nie drugie i tak w kółko. w ogłoszeniu oferują "atrakcyjne wynagrodzenie", które w rzeczywistości jest minimum krajowym oraz umowę o pracę, a tak naprawdę chodzi o umowę zlecenie, na której jest informacja, że "obydwie strony nie są zainteresowane umową o pracę"... połowa pracowników nic nie robi, bo ma jakieś chody. generalnie bajzel na kółkach. nie polecam
1
lolek 2016-08-30 15:08:17
Ciągle szukają informatyka, wymagają, rozmawiają a jak usłyszą jakie się ma oczekiwania płacowe to uśmieszek pod noskiem pani od HR,.
Chyba oczekują wiedzy ale płacić chcą jak gimnazjalistą na wakacjach.
No i ten tekst odezwiemy się do dwóch tygodni czy jesteśmy zainteresowani czy nie, co za bzdura.
Firma jako pracodawca katastrofa i tyle.
rko 2016-08-30 16:06:52
Może wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na inspektora nadzoru w branży elektrycznej? Wydaje się to być całkiem dobra oferta, bo opiniowanie i sprawdzanie dokumentacji technicznej branży elektrycznej nie jest trudne, a tak to przynajmniej można liczyć na stabilne zatrudnienie.
Zostaw swoją opinię o Hotel Diament - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Diament