brak logo

AGP METRO POLSKA

Warszawa

Opinie o AGP METRO POLSKA

jankes 2013-09-29 09:58
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
BRAK KONSEKWENCJI U PRZEŁOŻONYCH, LOGICZNEGO MYŚLENIA ORAZ[usunięte przez administratora] ZA NIE WIELKIE PIENIĄDZE..
OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM ZWŁASZCZA DZIAŁ KADR GDZIE PRACOWNIK JEST TRAKTOWANY PRZEDMIOTOWO..
2
oleole 2013-10-13 20:56
Pracuje już tam długo i powiem szczerze że wiele jest prawdy w tym co mówi poprzednik, pieniądze są trwonione na głupoty, brak znajomości wiedzy i praktyki kadry kierowniczej, traktowanie pracowników przedmiotowo, narzucanie odpowiedzialności za te same pieniądze, brak podwyżek mimo obietnic, brak organizacji na placu budowy oraz w biurze
Pracownik/ Niewolnik 2014-02-20 18:14
Zgadza się, Rozmowa podczas naboru, obietnice że po 3 m-cach podwyżka, od końca 2010r. żadnej obiecanej 7 razy podwyżki!!! Zwalniają: Obiad( posiłek skazańca) zaproszenie do kierownika i PA. Kadra: młode łby bez znajomości budowy, ale ambicje HOHO.Co wywalczysz na początku to twoje, i szlus. Rotacja, brak poszanowania podwładnych, jak się opierasz kombinują nad "posiłkiem skazańca" Szukam pracy na siłę daleko od nich, ale czy warto" co cie nie zabije to cię wzmocni"
Oszukany 2014-02-26 06:02
ponadto zatrudniają włoskie firmy, których pracownicy są niedouczeni a ponadto okradają tych , którzy im świadczą prywatne usługi. Taką firmą jest ICOTECNE. Strzeszcie się. Od firmy, tj. AGP, nie można uzyskać danych aby ich poddostawcę odszukać i rozliczyć.
kolo70 2014-02-27 19:31
no ciekawe bo się tam zatrudniłem, zobaczymy czy to mina
3
tygrys 2014-06-09 11:58
Co sie dziwic jak jedynym kryterium przyjęcia do pracy w AGP Metro.... na tak poważnej POLSKIEJ budowie była znajomośc języka Angielskiego zeby sie z "koordynatorem" tureckim czy włoskim który nie ma pojęcia o niczym dogadac.
Pracująca w AGP 2014-08-05 09:52
moi drodzy,,,, to chyba jakaś pomyłka....
pracuję w tej firmie (w biurze budowy)od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Pakiet socjalny jest bardzo bogaty, w żadnej firmie dotąd nie otrzymałam tak dobrych bonusów! i to na każde święta! Poza tym nadgodziny są wypłacane w terminie, pensja co miesiąc trafia na konto w terminie. Praca ciężka owszem, ale ludzie to w końcu jest budowa, a nie praca przy biureczku! Na stacji, na której pracuję kierownikiem jest świetny człowiek! Nigdy w swojej karierze zawodowej (ponad 10 letniej) nie spotkałam tak kompetentnego człowieka! Inżynierowie, który tu pracują również są specjalistami w swych dziedzinach. Nie wiem kto pisze te złe opinie, bo jeśli chodzi o mnie to żałuję iż jest to tylko projekt czasowy i praca zaraz się skończy, bo lepszego pracodawcy to ze świecą szukać!!!
Pracownik AGP 2015-01-29 17:26
Powiem tak, praca ciężka jak każda ale pensja na czas, nadgodziny na czas choć zdarzały się parodniowe opóźnienia. Bonusy takie jak karta Medicover, Multisport a dodatkowo Karty Sodexo w każde święta!!! i premia na koniec roku. Jak dla mnie firma wypłacalna. Szkoda że już tam nie pracuje a prawie 4 lata zleciało. Tylko niestety zagraniczne firmy poleciało ostro na budowach. Ci co pracowali wiedzą o co chodzi
były pracownik AGP 2015-02-27 20:48
pracowałem prawie dwa lata przy drązeniu tuneli maszynąTBM. Bardzo mile wspomiam ten czas. Pobory zawsze na czas. Dodatkowo inne bonusy socjalne.Atmosfera w pracy bardzo dobra Kontakty z kadrą kierowniczą dobre.Bardzo żałuje że to trwało tak krótko.
fan_ELEKTRO 2015-03-13 20:37
porażka- nie kompetenta firma. układy lepsze niż KGB robiło. Jak można na takiej inwestycji na czarno ludzi brać i nie kontrolować tego.... ciezko dwa papiery przy przepustce sprawdzić?
tesu 2016-05-12 19:03
No wiesz @silwuple jak ja patrzyłem na ofertę recepcjonisty w Warszawie to nie było nic powiedziane o okresie próbnym. Jest za to, że dają umowę o pracę oraz narzędzia niezbędne do wykonywania pracy czy możliwość zdobycia doświadczenia w międzynarodowym środowisku.
7
BHP 2017-01-01 12:10
Ile zarabia tam Specjalista BHP?
Świeżak po studiach 2017-01-12 19:47
Czy jest tu ktoś kto pomógłby koledze po studiach górniczych (specjalizacja budownictwo podziemne) ? chociaż w taki sposób by ktoś przejrzał moja kandydaturę zanim wyląduje w koszu... Albo jakiś kontakt do rekrutera a nie ogólny mail ;)
geodeta 2017-02-01 19:23
jak wygląda tam praca geodety?
HSE 2017-03-02 19:41
Specjalista ds BHP z doświadczeniem i odpowiednimi kwitami zaczyna się od 7k netto + benefity.
Zostaw swoją opinię o AGP METRO POLSKA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGP METRO POLSKA