brak logo

PPU Temipol

Katowice

Opinie o PPU Temipol

władczy 2009-11-12 16:21:00
zapomniales jeszcze wymienic urlop bezpłatny.... mam juz dosyc tego ze bierzecie mnie za kogos kim nie jestem.. mam na imie marcin pracuje na eksporcie - do twojej wiadomosci mam teraz przerwe wiec sobie siedze w domu i robie co chce !!! i dalej jestem zwyklym pracownikiem !!!.... a marka znam i do twojej wiadomosci akurat chlopaka dzisiaj w firmie nie bylo bo ma wolne !!!
władczy 2009-11-13 12:06:34
naucz się czytac lepiej...napisałem ze zapomniales wymienic jeszcze urlop bezplatny a nie ze ja siedze na urlopie bezplatnym tylko ze mam przerwe ...a poza tym nie denerwuje sie tak latwo tylko w przeciwienstwie do niektorych osob potrafie odpowiadac na pytania a nie tylko wyzywac innych... odnosze wrazenie ze mnie straszysz - wizyta u psychiatry raczej mi nie grozi -mam dosc silna psychike ale moze ty juz masz to za sobą ? i niby kto mi juz zabroni pisac ? a o szacunku bardzo dobrze ze piszesz - to do tych osob ktore tu jezdza anonimowo po wszystkich - dobrze ze ich pouczyles ... ale moze w jednym masz racje...ze moze powinienem stąd zniknąc bo czesc z osob piszacych tu jest potwierdzenim reguly ze z idiotami lepiej w dyskusje sie nie wdawac ....
do marka 2009-11-15 01:14:44
Na jakim stanowisku pracujesz że się tak denerwujesz na forum o TEMIPOLU. Wszystkie uwagi przyjmuj z pokorą bo w każdej uwadze jest część prawdy i nie wyrażaj się wulgarnie bo ciebie czytają inteligentne osoby.Napisz coś o planach Temipolu jeżeli jest tak dobrze w tej firmie to zapraszaj ludzi do współpracy tym bardziej że w tej firmie pracuje prawdopodobnie twój Ojciec .Jeżeli natomiast jest źle i firma padła - podaj przyczyny upadku poczym podwiń ogon i milcz i nie pchaj się na stanowisko szefa nowej firmy bo się do tego nie nadajesz. OBSERWATOR FORUM
Nie chcę straszyć 2009-11-15 01:30:28
Nie strasz bo to prawda.Jeżeli podałaś prawdziwe imię na forum i byłaś pracownikiem Temipolu to dużo wiesz .Pracownicy niewygodni za betonowy płot -Teraz zrozumiałem na czym polega demokracja Twojego szefa -prezesa.Za odwagę stawiam ocenę celującą.Na całym forum jesteś jedyną osobą wiarygodną.Jeżeli byłaś pracownikiem z wieloletnim stażem to DUZY SZACUNEK i powodzenia
RC 2009-11-15 02:08:10
Jeżeli piszesz o nieudacznikach to sam jesteś [usunięte przez moderatora] i podlizujesz się kierownictwu lub jesteś krewnym tej [usunięte przez moderatora]
do Katastrofa 2009-11-15 02:15:28
Masz racę! Mnie się wydaje ,że idealnym szefem byłby [usunięte przez moderatora] i rozgonił to całe towarzystwo w rejestrach KRS-u w Katowicach i w Warszawie
do tajfun 2009-11-15 02:31:12
Jeżeli uważasz że pan [usunięte przez moderatora] to zgłoś to w Niemczech do arbeitsamtu.Podobno był kiedyś taki kierownik [usunięte przez moderatora] na kontrakcie co zamknęli na parę miesięcy w areszcie w Niemczech zaczął sypać i wypłaty podobno następcy płacili jak się należy.Nic ci nie zrobią. Powodzenia
zdradź nam tę tajemnicę... 2009-11-15 10:31:50
W Niemczech w więzieniu siedział z wyrokiem nie tylko [usunięte przez moderatora] ale także obecny prezes [usunięte przez moderatora] to tyle do dodania.
[usunięte przez moderatora] określ się czy ty też jesteś ZWYKŁYM PRACOWNIKIEM np takim jak twój kolega [usunięte przez moderatora], jeżeli tak to powiedz czy wszyscy pracownicy tego zakładu mogą się spóźniać do pracy notorycznie!!!, wyjeżdżać na parę godzin, jeździć nieodpłatnie służbowym samochodem ...
Swoją drogą powiedz tym wszystkim "nieudacznikom" co należy zrobić żeby podołać jednocześnie: prowadzenie własnej firmy, pracę na cały etat w Temipolu, rozwożenie karmy dla psów czy kotów. Jesteś przecież mężem i ojcem, a masz jeszcze tyle czasu na śledzenie tej strony. Jak ty to wszystko dokonujesz w ciągu 24 godz. Zdradź nam "ciemniakom" jakie ty to szkoły pokończyłeś, jak już nie my to może nasze dzieci do nich poślemy!!!
życzę awansu 2009-11-15 10:44:45
kot - 2009-11-14 23:59:42

Był POLKAT Był TEMIPOL wszystko padło.W zarządach i radach nadzorczych te same osoby.Teraz będzie nowa firma
KARMKOT-POL .Kto to jest ten pan [usunięte przez moderatora]? Napewno zostanie przyszłym PREZESEM .Cel firmy do 2012 roku zatrudnić 2012 kotów
+ agencja ochrony.Koniec kolejnej firmy jak w hicie kinowym 2012 - po nas tylko potop. Życzę powodzenia PS.:Jeżeli jest wolny wakat mogę objąć stanowisko V-ce prezesa. Z poważaniem : KOT

KOT, jak ty będziesz V-ce prezesem tej firmy, to ja tęż chcę w niej pracować. Nazwa firmy bardzo mi się spodobała, wprawdzie przyszły PREZES mi nie pasuje, bo znam go osobiście i wiem że to [usunięte przez moderatora], ale z tobą ta firma ma przyszłość. Pamiętaj o mnie jak już tam będziesz prezesowi deptać po piętach.
kot 2009-11-15 13:13:43
Jak czytam forum o Temipolu to wydaje mi się że w tej firmie ktoś kręci dobry interes .Kiedyś wywozili prezesów taczkami teraz wyjeżdżają prezesi bryczkami. Może w tych bryczkach była kasa od somera dla ciebie -a tak poważnie ilu pracowników ma ta firma w kraju zatrudnionych w Katowicach i ile płacą na miesiąc.Jeśli dobrze płacą -to złożę CV.Podaj więcej informacji o tej firmie żebym nie wtopił
Teresa zwolniona ale zadowolona 2009-11-15 19:26:02
Panie [usunięte przez moderatora] władczy, z tego co pan pisze powinnam pana znać bo pracowałam w rachubie, a nie kojarzę! Jednak styl i zasób słów, jaki pan reprezentuje wcale nie jest mi obcy. Tak jak bym słyszała samego prezesa i jego papugę synalka. To są dokładnie słowa z ich repertuaru. Prawdą też jest, że zadbali o swoją rodzinę kosztem innych pracowników. W księgowości to wszystko widać jak na dłoni. Pozbył się więc tego działu bo był mu niewygodny. Jestem świadoma, że prezes wystawił nam już "odpowiednią cenzurkę", bo to właśnie jego styl. Szkoda, że jest wiernym odbiciem swojego poprzednika pana [usunięte przez moderatora]. Pamiętam jak mu wtedy było ciężko, jak narzekał z jego powodu. Widać facet się mocno starzeje, bo pamięć mu za szwankowała na całego.
IGNAC 2009-11-15 20:44:17
TERESA BRAWO. TO SA SAME [usunięte przez moderatora] NIE CHE NIKOGO OBRAZAC ALE PAN BOG ICH ROZSADZI NARZEKALI NA [usunięte przez moderatora]; ALE JAK JUZ [usunięte przez moderatora] TO BYL OBCY ATERAZ SA NIBY SAMI SWOI TO BARDZO BOLI ZE POSTEPUJA NIEGODNIE Z LUDZMI ZAPOMNIAL WOL JAK CIELECIEM BYL . POZDRAWIAM.
władczy 2009-11-17 18:48:22
no no...ale się nakręcacie... człowiek pisze ze kogoś zna a wy juz kolege z niego robicie - brawo... Roboty dla cba w [usunięte przez moderatora] :-) . a jesli ta Pani Teresa to jest ta o której myśle czyli "biurowa księgowa wszystkowiedzaca" to sie dziwie ze nie kojarzy zadnego [usunięte przez moderatora] bo wiem ze oprocz mnie bylo ich conajmniej dwoch a moglo byc i nawet wiecej ...no ale jak juz tam Pani nie pracuje to nie wie juz chyba kto pracuje...no i ja dla odmiany Panią niestety kojarze...opowiesci o Pani niezyczliwosci nie byly z palca wyssane...jak ktorys z nas przyszedl cos zalatwic to nic tylko [usunięte przez moderatora] ze sie czasu nie ma...lubila Pani z buta niektorych traktowac wiec teraz sie Pani pewnie dziwi ze jak ktos w biurze nie pracuje to jedank umie pisac i to bez bledów ortogarficznych i ze moze cos wiedziec i umie dobierac slowa...typowe dla takich pan z biura wywyzszajacych sie. i tu Pania zacytuje ze "styl i zasob słów" i jeszcze tyle inforamcji w niektorych tu wpisach to wskazuje raczej jak sie je porowna ze wiekszosc jest Pani autorstwa tyle ze nie podpisanych " teresa zwolniona i zadowolna" i na koniec... mozecie-Pani tez juz do mnie nie pisac bo i tak czytal tego nie bede - szkoda czasu i innym tez radze zeby zajeli sie czyms bardziej pozytecznym . NARA
Teresa zwolniona i zadowolona! 2009-11-17 19:46:05
Władczy a raczej panie [usunięte przez moderatora], bo teraz już jestem pewna. Panów [usunięte przez moderatora] pracujących w Temipolu to ja znam i to dość sporo. Nie wiem tylko, który z nich mógłby być "panem", bo żaden z nich nie pasował mi na dobrego pana znajomego, który na dodatek nawet wie czy pan jest w pracy czy ma wolne i na dodatek "siedzi sobie w domu..." . Że będzie pan wredny w stosunku do mojej osoby wcale nie jestem zaskoczona. Stare przysłowie mówi, że "niedaleko pada jabłko od jabłoni". Ja powiem Jaki [usunięte przez moderatora]! Wypisz wymaluj! Prawdą jest, że ja się nigdy nikogo nie bałam i nie boję. Prezes, przeciwnie! W niczym niczego nie reprezentuje. Ślepo wykonuje to co mu pan [usunięte przez moderatora] rozkaże, poleci. Bez niego jest niczym! Pan też bez taty jest niczym. Niech pan spróbuje pracować na własny rachunek, a potem możemy porozmawiać, bo teraz jesteś dla mnie chłopczyku za maluczki. I uważaj, bo ci żyłka ze złości pęknie, a całą energię to ty lepiej wydawaj w pracy. Nie trać już więcej czasu, a bierz się chłopie do roboty!!! do roboty!!!
hi hi 2009-11-17 21:04:39
Ależ się pani t. zdenerwowała... ja sobie tu poczytałem i też ją kojarzę i czego ona nie rozumie że ktoś może mieć na imię [usunięte przez moderatora] ? a to że jej to nie pasuje to już inna rzecz - mało co jej pasowało bo też ją średnio dobrze pamiętam a z tego co tu widzę to [usunięte przez moderatora] pisał że zna [usunięte przez moderatora] a nie że "znajomy" albo "kolega" a ten [usunięte przez moderatora] to się przecież jak pisał to się przedstawiał że [usunięte przez moderatora] ale za to też teraz widać że pani t. się nie zawsze przedstawiała jak tu na rodziny [usunięte przez moderatora] różne rzeczy pisała . No cóż stara samotna kobieta żeby nie powiedzieć baba na dodatek zgorzkniała i na dodatek ją z pracy wyrzucili to se zajęcie teraz znalazła - stworzyła tą stronę hi hi i jeszcze do tego wredna - powinno się takim ludziom współczuć i litować nad nimi. Mnie jest jej szkoda. Biedna kobita.
anonim 2009-11-18 10:02:43
ja ją też znam ale w życiu bym ją koleżanką ani nawet znajomą nie nazwał w życiu NIE
anonim 2009-11-18 15:18:25
hi hi - 2009-11-17 21:04:39

Ależ się pani t. zdenerwowała... ja sobie tu poczytałem i też ją kojarzę i czego ona nie rozumie że ktoś może mieć na imię [usunięte przez moderatora] ? a to że jej to nie pasuje to już inna rzecz - mało co jej pasowało bo też ją średnio dobrze pamiętam a z tego co tu widzę to [usunięte przez moderatora] pisał że zna [usunięte przez moderatora] a nie że
Nie obrażaj kobiet.Stary to jest koń.Jeżeli ktoś przedstawia się z imienia to każdy wie o kogo chodzi ta osoba ma klasę i honor. Jeżeli pisze ,że była wieloletnim pracownikiem Temipolu w księgowości to była kimś.Ty jesteś zeremi wrednym typem bo nie szanujesz kobiet . KOT
Teresa zwolniona i zadowolona! 2009-11-18 15:59:11
Nie ma [usunięte przez moderatora], jest tylko godny politowania [usunięte przez moderatora] Prawda jest taka, że ich wyprowadziłam z równowagi. Dałam znać Warszawie, że szef ponownie zatrudnił swoją córkę i poleciłam im lekturę tej właśnie strony internetowej. Widać efekt osiągnęłam taki jaki chciałam. Jak długo będę czekała na pieniądze zasądzone WYROKOM SĄDU REJONOWEGO-SADU PRACY w KATOWICACH, tak długo będę GŁOŚNO MÓWIŁA!!! Muszę przyznać, że spodziewałam się dużo gorszych epitetów po tych "panach". I jeszcze jedno panie [usunięte przez moderatora]. Tatuś mnie nie wyrzucił. To ja dłużej nie chciałam z nim pracować. Już w kwietniu mu mówiłam, że jak nie ma pieniędzy na moją wypłatę ma mnie zwolnić, a nie pozbawiać mnie części wynagrodzenia. Czemu tak zwlekał? Chyba tylko tatuś zna odpowiedź na to pytanie.
kot 2009-11-18 16:48:47
Na stronach internetu piszą ,że TEMIPOL jest w upadłości . Jeżeli to prawda ,że prezes zatrudnia córę w tej upadłej firmie to chyba na stanowisku V-ce prezesa a co z resztą pracowników? Czegoś tu nie rozumię!!!!!!
Teresa zwolniona i zadowolona! 2009-11-18 20:08:27
Kot, [usunięte przez moderatora] ma prawdopodobniej umowę zlecenie. Dzieła to ona żadnego tam nie dokona, a umowy o pracę to by "tatuś" nie zaryzykował. Ja rozwścieczyłam [usunięte przez moderatora] porównując go do poprzednika [usunięte przez moderatora] Wiem, że to jego wrażliwy punkt. Jak długo będzie mnie i innych PRACOWNIKÓW tykać jego "synuś" hasłami "matoły do roboty" i innymi plugastwami, tak długo będę ujawniać to co jest im niewygodne. Likwidator ma umowę tylko do końca listopada. Na pewno chce się jak najlepiej "sprzedać w Warszawie", a ja mu trochę smrodzę. Cieszę się, że mam życzliwych internautów. Pozdrawiam.
Warszawa 2009-11-19 07:32:15
Pani Tereso zapoznaliśmy się z opisami i podejmujemy kroki, wysyłamy lekarza specjaliste.Życzymy owocnego leczenia i szybkiego powrotu do równowagi emocjonalnej.
obserwator 2009-11-19 09:32:33
A czy ta pani jak już dostanie pieniądze to przestanie ? to wypłaćcie jej szybko te pieniądze i niech je odda na cele charytatywne jako zadośćuczynienie społeczeństwu ;-)
obserwator 2009-11-19 09:36:53
aaa i każdy [usunięte przez moderatora] na świecie powinien się teraz zastanowić czy istnieje bo pani Teresa tu mówi że nie ma żadnego ;-))) no ona pewnie nie ma ;-)))
leszek 2009-11-19 11:41:22
Pracowałem w Temipolu ,pracowałem wcześniej w Polkacie kupę lat >Pracownicy zawsze pracowali dla dobra zakładu za marne wypłaty tylko wszystkie zarządy to była jedna klika co kradła do siebie zarówno na kontraktach , jak i w kraju i przewijała się we wszystkich KRS-ach. Fakt że tylko P.Teresa walczy o jakąś sprawiedliwość nie dziwi tylko dlaczego jej ubliża na forum jakiś tam [usunięte przez moderatora] kto to jest.Ostatnio byłem w Temipolu .Widok żałosny .Betonowy płot ,strażnik prezes likwidator, kadrowa i sekretarka. Taka firma z tradycjami nie zasłużyła na tak żałosny koniec .
Teresa zwolniona i zadowolona! 2009-11-19 12:42:22
obserwator - 2009-11-19 09:32:33

A czy ta pani jak już dostanie pieniądze to przestanie ? to wypłaćcie jej szybko te pieniądze i niech je odda na cele charytatywne jako zadośćuczynienie społeczeństwu ;-)

Nie wiedziałam, że teraz nazywasz się Warszawa! ale i tak gratuluję, bo o tej porze w pracy! to już dużo osiągnęłam! Tatuś to o tej porze jeszcze smacznie śpi. Tylko raz mu się zdarzyło być o godz. 7 min.10, a było to 23 lipca br. Nie wiem tylko, dlaczego kazał się przywieźć kadrowej, bo jego służbowy samochód był sprawny, widać o tak wczesnej dla niego porze bał się poruszać po ulicach, albo użyczył go synusiowi, robił to przecież dosyć często.
Czytając te wypowiedzi, muszę przyznać, że spodziewałam się po was bardziej kąśliwych i kłamliwych opinii na mój temat. Znam przecież dobrze wasz repertuar i możliwości. Widać, dopiero się rozkręcacie.
Proszę nie tykać moich ZASĄDZONYCH pieniędzy. Wara od nich. Co z nimi zrobię, jest tylko moją sprawą. Wasze, brudne pieniądze zdobyte na nieuczciwości wydawajcie jak chcecie.
Oj boli was, i to bardzo, że rozprawę W SĄDZIE WYGRAŁAM.
obserwator 2009-11-19 15:08:38
przypomina i to w FATALNYM STYLU ale czegóż się można było spodziewać . Czy pani nie dostała "kosza" przypadkiem od któregoś z tych panów że się pani tak na nich uwzięła ? takie kiepskie rzeczy to może pisać tylko kobita odrzucona i na dodatek jakaś małolata bo doświadczona kobieta ma więcej klasy
Krzysztof 2009-11-20 08:55:54
Byłem pracownikiem na kontrakcie z Temipolu .Trochę znam tych z placu.Na forum władczy ,[usunięte przez moderatora] to ta sama osoba . Totalna żenada.Popieram ,,Teresę" Nie tylko ją jedną tak potraktowano.Tylko zarząd ma się dobrze i wszyscy znajomi.
R.Z. 2009-11-20 11:55:54
Ktoś tam wyżej miał racje. To jest podejrzane że we wszystkich wpisach podpisanych imionami napisane jest coś o niej i to dziwne że nie żle . Ja też myślę że to ona sama pisze tylko zmienia imiona.
Teresa zwolniona i zadowolona! 2009-11-20 15:13:15
Ile jeszcze przed nami? Był [usunięte przez moderatora], Warszawa, obserwator, ba nawet prawdziwy, :) i jeszcze paru innych, że nie wspomnę. A ja zacytuję krótko: "każdy myśli według siebie", "ocenia drugiego swoją miarą". No teraz już troszkę więcej dajesz z siebie, ale wiem, że to wciąż jest mało! Potraficie z tatusiem znacznie więcej. W końcu poznałam was jak zły szeląg. DENERWUJESZ SIĘ a mnie to teraz bawi. [usunięte przez moderatora] ty jeden, uwierz w końcu, że to ja już dłużej nie chciałam pracować z takim "elementem". A co do słowa "głupia", to uważam, że więcej mam w głowie rozumu niż ty i twój tatuś razem! Wy macie tylko głowę do tego, żeby jak najwięcej obłowić się, a to że robicie to kosztem innych, cóż was to obchodzi. Krótki przykład: wakacje, [usunięte przez moderatora] zatrudniona w Temipolu jedzie na wczasy nad nasze polskie morze. Tatuś ją zawozi autem służbowym, a kosztem benzyny obciąża zakład. Ile razy będę odpisywała na twoje kąśliwości, tyle razy będę ujawniała co nieco z życia "rodzinki [usunięte przez moderatora] w Temipolu". Dla wielu będzie to ciekawa lektura. Do następnego razu.
Teresa zwolniona i zadowolona! 2009-11-21 00:02:55
Nareszcie coś innego, niż te godne pożałowania epitety. Trochę króciutko, ale czegóż więcej można się spodziewać po takim prymitywie. Jeszcze trochę ze mną popiszesz i wrobisz się co nieco. No to kolejny przykład z życia "rodziny [usunięte przez moderatora]": tatuś prezes wypłaca swojej córce pracownicy Temipolu ryczałt samochodowy w wys. 200 zł. miesięcznie. Pytanie dlaczego jej wypłaca taki dodatek, skoro ta pani w tym czasie wcale autem do pracy nie przyjeżdżała. Dodam więcej, jak trzeba było, to tatuś prezes naszej firmy wsiadał za kierownicę samochodu służbowego i znowu "robił" za szofera swojej córki. Dalej mi [usunięte przez moderatora] dogryzaj, a ja mam jeszcze dużo do powiedzenia.
:) 2009-11-21 13:29:57
,,takie kiepskie rzeczy to może pisać tylko kobita odrzucona i na dodatek jakaś małolata bo doświadczona kobieta ma więcej klasy"-racja to brak rodziny
Krystyna 2009-11-21 21:26:07
Kapitał założycielski TEMIPOLU wynosił ........zł Zyski z kontraktów sommer , automotive wynosiły ........EURO . Zyski z upadłości ...... zł Gdzie ta kasa ,co to jest 200 zł. Wytrawna księgowa powinna wiedzieć że 200 zł to pestka !!!!!!!!
grafik 2009-11-22 23:37:34
To co sie dzieje na tych stronach jest godne pozalowania;wszyscy sie oczerniaja wychodza nawet osobiste sprawy a Temipol w tym czasie to jedno wielkie bagno klamstwa do ktorego zarzadzajacy nie ma zamiaru sie choc troche przyznac ale prawda w oczy kole .Grafik.
Leszek 2009-11-23 09:45:20
Patrzac na reklamowane mozliwosci firmy Temipol i jak to dba o pracownikow krew sie w czlowieku burzy bo prawda jest taka ze liczy sie tylko rodzinka znajomi i dajacy w lape kase a ludzi to sie traktuje jak mieso armatnie . Pracowalem w tej firmie i w Polkacie to wiem co to za banda a panowie [usunięte przez administratora]. powinni odpowiedziec za swoje niegodziwosci przed sadem .Za co ta firma bierze tyle forsy a za granica nie daje nic ani rekawic ani zadnych narzedzi a ludziom placi najnizsze stawki i jeszcze oszukuja na nadgodzinach,jednym slowem skandal. Leszek
andrzej 2009-11-23 13:39:25
Po upadku Polkatu wiązałem nadzieję z Temopolem, że wreszcie będą wyplaty za które można normalnie żyć,że będą jakieś bony czy paczki świąteczne jak w innych zakładach.Niestety po kontrakcie dostałem kopa i po 20 latach wylądowałem na bezrobociu .Teraz pracuję w konkretnej firmie za 2800 netto gdzie są bony świąteczne , wczasy pod gruszą i bony świąteczne. Żałuję tych straconych lat i pracy za marne grosze . Polkat iTemipol zawsze miał pecha do prezesów i dyrektorów pochodzących z rejonów Myszkowa
tomik 2009-11-23 15:16:41
Ja tam historii całej nie znam ale jak pracowałem to był jakiś z zagłębia a pózniej taka starsza nie wiem skąd o Myszkowie nic nie wiem to może nie za mnie ale ten podobno z Katowic jest to może będzie dobrze jeszcze
wojtek 2009-11-26 15:14:10
Gadali o kryzysie i jest . Wszedłem se na strony firm które znam to jakie ludzie majom problemy poważne to łeb boli. Po moich kumplach wim że czekajom na wypłatę po 3 miesiące a u innego firma sru i znika z dnia na dzień bo roboty ni ma. Robie w budowlance jak mnie się noga powinie to se do was zajrze bo widze tu takich problemów nie ma ino jakaś wariatka sie ciepie .
Rysiek 2009-11-26 21:08:27
Byłem w Temipolu .Ochroniarz powiedział , że takiej firmy już niema- upadła .Dookoła betonowy płot. .Czy ktoś wie czym się teraz zajmują?. Nie widziałem żadnych pracowników Mnie to wygląda jak jakiś obóz w Afganistanie.Tylko dlaczego strażnik nie ma broni i jest wiekowym emerytem.
Gucio 2009-11-29 15:17:57
Pracowalem w tej firmie kupe lat tak w Polkacie jak iw Temipolu skrzywdzono tam kupe ludzi a p. [usunięte przez administratora] pisze prawde to nie jest jej prywatna strona. Taka fajna firma i co zniej zostalo az zal patrzec ale jak ktos nie ma pojecia o prowadzeniu firmy to niech sie nie bierze do tego. Niestety ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prywata do niczego dobrego nie prowadza ,porzadek to tam moze wprowadzic tylko [usunięte przez administratora]. za niego wszyscy chodzili jak w zegarku a teraz chyba przyjdzie to tylko zaorac i posiac czerwone maki .Gucio.
anonim 2010-03-07 10:49:18
Andrzeju czy mogłbys się pochwalic gdzie mozna znalesc taka firme z takimi zarobkami.Sam tez pracowałem w Temipolu i wolal bym znalesc jakas ciekawsza oferte od tej której oferuje Temipol!! Bo zaczyna mnie "przyciskac'' z kasa.Pozdrawiam!!!
Teresa - bardzo zadowolona 2010-11-22 16:41:26
Zapomniałam się pochwalić, we wrześniu otrzymałam już wszystkie pieniądze wraz z należnymi odsetkami.
K O N I E C.
marcin G 2011-01-18 19:35:34
Byłem w 2008 r w pracy u sommera i wszystko co podpisałem w temipolu było zrealizowane polecam pracę w tej firmie,sam chciałbym tam wrócić tylko że przegiołem przy rozstaniu .Pani [usunięte przez administratora] przepraszam!!!
SEBA 2011-05-11 14:17:44
Witam
Jak na dzień dzisiejszy przedstawia się wiarygodność Temipolu?
Pytam ponieważ mają sporo ofert pracy.
Pozdrawiam
Bożena 2011-07-04 12:59:10
Witam. Jeżeli ktoś chciałby poważnie zmienić swoje warunki pracy, płacy i życia proponuję pomoc. Jestem pracownikiem Biura ds. Rozwoju Związku i Szkoleń Związkowych. Jeśli masz ochotę porozmawiać o swoich problemach w pracy zadzwoń [usunięte przez administratora], lub napisz[usunięte przez administratora]. „ Solidarność „ ma wielu dobrych działaczy, którzy pomagają takim jak Wy, pozdrawiam.
buzka 2012-06-25 14:47:18
Ja jeszcze pracuje w tej poj...firmie i nie jestem zadowolony,nie jestem tez gorolem!!!!!Pracujemy po 220 godz.i co 1540 eu?!!śmieszne:)
Pracuś 2012-11-07 23:29:13
hm, żal że takie komentarze tu widzę !!! Porażka jednym słowem. Niby banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ale niektórzy siedzą w tym po 20 lat i więcej a i tak psiaczą za plecami! nieładnie. Reguła prosta - nie pasi to się zwolnij - cwaniaki !!! Mi pasi bo choc mam 1500 E, sztojer raz w roku a i AOK ma wejśc, to... czy w Polsce to masz? NIE, a tak przynajmniej mam prace !!!! nieroby !!!!
były pracownik 2013-04-20 01:55:58
Ja osobiście chwalę sobię czas spędzony razem z firmą Temipol.
Byłem na kontrakcie w Niemczech klimaty bawarskie popracowałem pozwiedzałem i byłem zadowolony. Wypłaty na czas otrzymałem z tym nie było problemów. Przy podpisywaniu umowy wiedziałem ile zarobię i za co pracować będę. Dlatego dziwi mnie fakt jakiegoś "pierdzenia" że tylko ktoś zarabia 1500eu. W Polsce to można zarobić 1500PLN i to jest [usunięte przez moderatora]. Najlepiej niech każdy założy własną firme i do dzieła. Zaprawdę aż żal jak się czyta takie wpisy że firma Temipol czy inna to [usunięte przez moderatora] czy też paskudni kapitaliści.
hyhm 2015-01-16 16:37:45
też miałam nadzieję, że coś się ruszy w wątku. Że ktoś coś powie ważnego dla szukających zatrudnienia w PPU Temipol, ale widze że cisza w temacie, szkoda że ludzie nie chca sobie pomagać wzajemnie ;/ Może ktoś chociaż słyszał coś o tym jak przeprowadza się u nich rozmowę rekrutacyjną? o co pytają cyz coś?
jacek 2015-03-18 14:24:37
@hyhym rozmowy rekrutcyjne zwykle nie dużo różnią się od siebie, zazwyczaj jest tak, że pytają o standartowe rzeczy jak np. dlaczego chcesz tutaj pracowac, jakie miałeś obowiązki w poprzedniej pracy, jakie programy znasz. Nie wiem n jakie stanowisko rekrutujesz, ale na tych wyższych moga być również testy albo zadania do rozwiazania.
kary 2015-04-28 23:19:58
wyróżniłbyś się @stasiek przede wszystkim faktem , że przychodzisz na rozmowę kwalifikacyjną do firmy która jest obecnie w upadłości. Powodzenia w szukaniu pracy tutaj
Zostaw swoją opinię o PPU Temipol - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPU Temipol