logo Auchan Polska Katowice

Auchan Polska Katowice

Katowice

Opinie o Auchan Polska Katowice

anonim 2009-06-08 15:27:15
Słowa kojarzące się z Auchan Polska Katowice (np:.solidna, profesjonalna, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bierną .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są mili .
Polska Katowice:
Najbardziej nie podobało mi się w Auchan Polska Katowice:
1
taka sobie jedna 2011-09-22 11:08:07
4 lata temu pracowałam w tej firmie. Nie wiem jak to się stało,że tak długo wytrzymałam ale pracowałam tam 3 lata, byłam pracownikiwm hali tzw. filarem i robiła dokładnie to samo co manager i normalni pracownucy działu a dostawałam kasę taką samą jak zwykły pracownik. Czyli jednym słowem [usunięte przez moderatora]. Jak ja pracowałam kadra zarządzająca na początku bardzo fajna, po woli na przestrzeni tych 3 lat wszyscy "normalni" po woli odchodzili i było coraz gorzej. Nie wiem jak jest na dzień dzisiejszy ale słyszałam, że dużo "starszej" ekipy opuściło to miejsce a praca w tym miejscu to tak naprawdę wygląda tak, że przychodząc do pracy nie wiesz czy nie jesteś tam ostatni dzień. Ogólnie nie polecam:)
1
Ada 2012-10-31 19:24:29
Dział serów. Porazka, miedzy regałami znalazłam stary ser juz zielony, gdy zwrócila Pani uwagę była opryskliwa, wysłała swoja menagerke)z tego co pamietam Pani ok 30 lat ciemne włosy i końskie zęby) jeszcze gorsza nie wiem jakim cudem tacy ludzie tam pracuja jeszcze nie spotkałam sie z taka bezczelnością wśrod \"ludzi Auchan\" domyslam się że prace ma \"po znajomości\" bo jak innaczej, tak nie miła i opryskliwa chyba nie szanuje swojej pracy.
1
pracownik 2013-03-23 13:06:45
taka sobie jedna - 2011-09-22 11:08:07

4 lata temu pracowałam w tej firmie. Nie wiem jak to się stało,że tak długo wytrzymałam ale pracowałam tam 3 lata, byłam pracownikiwm hali tzw. filarem i robiła dokładnie to samo co manager i normalni pracownucy działu a dostawałam kasę taką samą jak zwykły pracownik. Czyli jednym słowem [usunięte przez moderatora] Jak ja pracowałam kadra zarządzająca na początku bardzo fajna, po woli na przestrzeni tych 3 lat wszyscy "normalni" po woli odchodzili i było coraz gorzej. Nie wiem jak jest na dzień dzisiejszy ale słyszałam, że dużo "starszej" ekipy opuściło to miejsce a praca w tym miejscu to tak naprawdę wygląda tak, że przychodząc do pracy nie wiesz czy nie jesteś tam ostatni dzień. Ogólnie nie polecam:)
Tak samo jest w całej sieci. Nie polecam.
1
sergiusz 2013-12-06 11:04:18
pracowałem tam było wszystko ok dopuki dyrektorem nie został polak pozwalniał najlepszych pracowników i menagerów ochrona zrobiła z pracowników złodzieji (usunięte przez administratora) hochrona miała płacone premie za pracownika powinni przeprocic masę ludzi moze teraz cos się zmieniło ale najlepsza w sklepie była pierwsza ekipa teraz jak wchodzę na zakupy to sklep wyglada cora gorzej
1
Steel 2015-01-03 22:34:41
Firma dno.Mimo tych wszystkich pakietów socjalnych itp.Szkolenia to pic na wode fotomontaż.Atmosfera na pewno nie jest przyjemna jak to piszą na stronie.Pracują tu członkowie rodzin co za tym idzie nadają jeden na drugiego,ogólnie ludzie dwulicowi.Niekompetentni managerowie za nic mających zwykłego pracownika.Najniższa krajowa.O przedłużeniu umowy decydują pracownicy działu w jakimś tajnym głosowaniu,następnie rozmowa z dyrektorką oczywiście jeśli ją zorganizują.Ogólnie masakra i nie polecam tego pracodawcy.
5
gość 2015-10-23 12:42:06
Praca na kasie. Wszystkie kasjerki pomocne. Stawka 9 zł brutto. Raczej nie ma na co narzekać. Chyba jedynie na roztrzepaną babkę z agencji.
doktor woo 2016-06-08 14:18:42
Szczerze mówiąc pracuję jeszcze w tej firmie już 8 rok ale z roku na rok jest coraz gorzej. Wymagania coraz większe im więcej robisz tylko szkoda że nie przekłada się to na zarobek. A co gorsze nie usłyszysz nawet słowa pochwały. Tylko no zròb jeszcze to czy tamto. Nigdy w życiu nie polecę tej pracy o ile tak można powiedzieć w tej firmie nikomu. Za wszystko jest winien pracownik za brak obrotu czy za duże straty. Ostatnio słyszałem że to nasza wina bo zbyt wolno się ruszamy. Niestety taka jest prawda pracownik w tej firmie jest traktowany jak śmieć. Powinni zmienić nazwę z Auchan na Aushwitz. Bo tak nasvtu traktują. Nie będę się bardziej rozpisywał bonszkoda słów na tą firmę
1
nbhnjm 2016-06-18 14:14:27
@doktor woo szkoda że taka słaba opinia, dobrze że szczera. Czyli to wsyztsko co piszesz wpływa na atmosfere w miejscu pracy a tu jak wnioskuje jest ona naprawde słaba...A ludzi na każdym stanowisku trzeba szanowac
Maxtor 2016-11-15 17:57:18
Szukam pracy w Ochronie i pomyślałem, że może Auchan Katowice. Czy ktoś wie ile zarobi tam początkujący pracownik ochrony ( dodam, że nie mam doświadczenia w tym temacie), czy jest tam 12 czy 8 godzinny system pracy, i jacy są szefowie oraz ogólna atmosfera.
Z góry dziękuję za info.
Maxtor 2016-11-15 18:03:08
Interesuje mnie praca w Ochronie w Auchan. Jesteś w stanie napisać coś napisać na ten temat?
Maxtor 2016-11-15 18:24:50
Interesuje mnie praca w Ochronie Auchan Katowice. W związku z czym chciałbym zapytać o zarobki na stanowisku początkującego pracownika ochrony (dodam, iż nie mam doświadczenia na tym stanowisku). Ciekawi mnie również atmosfera w pracy oraz system 8 czy 12 godzinny. Będę wdzięczny za wszelkie informacje w tym temacie.
Zostaw swoją opinię o Auchan Polska Katowice - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan Polska Katowice