logo EcoWipes

EcoWipes

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o EcoWipes

anonim 2011-03-25 12:02
Czy do firmy EcoWipes jest zorganizowany transport pracowników z Warszawy.
7
były 2013-12-13 15:49
Nic tam się nie zgadza,nie mają kogo do roboty przyjmować.(usunięte przez administratora).Szkoda waszego czasu i zdrowia.A jak nie wierzycie idzcie i zobaczcie.Powodzenia ZYCZĘ.(usunięte przez administratora)
6
były 2013-12-13 15:58
sami niech robią za te pieniądze
3
z 2013-12-15 19:10
a w zamian troszkę więcej niż kuroniówka
2
Gostekostek 2014-08-25 19:15
Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną- przez pośrednika... hm... no i się borykam... Twoja opinia b. mi pomogła.
1
ktos tam 2015-02-18 23:12
omijajcie z daleka
4
Byly pracownik 2016-05-14 07:59
Poczytajcie jeszcze o ecowipes w innym watku....sama prawda!
5
fabio 2016-07-01 12:48
od niedawna pracuję, a już zrobiłem niezły skok stanowiskowy.
Jak narazie Ok, przede wszystkim kasa na koncie co miesiąc!
była pracownica 2016-10-03 21:32
A jaka jest dobra strona tej firmy...?
2
rrr 2017-01-18 19:23
Jaka atmosfera w laboratorium? Pojawio sie ogłoszenie. CZy opłąca sie aplikować?
iga 2017-01-20 15:01
Ja aplikowałam i zaprosili mnie na rozmowę. Myślę, że nie płacą tak źle bo podałam takie rynkowe oczekiwania finansowe. A o atmosferze nie słyszałam nic złego. Podobno młody zespół.
Zuzanna 2017-04-05 13:56
@iga udało Ci się dostać pracę w EcoWipes? Chętnie dowiemy się również więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacji do firmy.
yyy 2017-08-10 11:16
Pojawiło sie ogłoszenie. Opłąca sie aplikowac?
Zuzanna 2017-08-15 16:13
@yyy - czy aplikowałeś/aplikowałaś na wspomniane przez Ciebie ogłoszenie? Jak przebiega proces rekrutacyjny? Na co warto zwrócić szczególną uwagę podczas przygotować do pierwszej rozmowy o pracę w EcoWipes?
Zostaw swoją opinię o EcoWipes - Nowy Dwór Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EcoWipes