logo EcoWipes

EcoWipes

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinie o EcoWipes

anonim 2011-03-25 12:02:42
Czy do firmy EcoWipes jest zorganizowany transport pracowników z Warszawy.
3
były 2013-12-13 15:49:13
Nic tam się nie zgadza,nie mają kogo do roboty przyjmować.(usunięte przez administratora).Szkoda waszego czasu i zdrowia.A jak nie wierzycie idzcie i zobaczcie.Powodzenia ZYCZĘ.(usunięte przez administratora)
5
były 2013-12-13 15:58:53
sami niech robią za te pieniądze
2
z 2013-12-15 19:10:27
a w zamian troszkę więcej niż kuroniówka
1
Gostekostek 2014-08-25 19:15:57
Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną- przez pośrednika... hm... no i się borykam... Twoja opinia b. mi pomogła.
1
ktos tam 2015-02-18 23:12:32
omijajcie z daleka
2
Byly pracownik 2016-05-14 07:59:21
Poczytajcie jeszcze o ecowipes w innym watku....sama prawda!
1
fabio 2016-07-01 12:48:57
od niedawna pracuję, a już zrobiłem niezły skok stanowiskowy.
Jak narazie Ok, przede wszystkim kasa na koncie co miesiąc!
kolejka 2016-08-04 19:00:49
Pracuje tam od roku ale myślę nad zmianą dlaczego ponieważ biega po chali taka jedna wredna kierownika Pani D.G. wkurza ludzi swoimi tekstami i nie daje spokojnie pracować. Wypłata co miesiąc 10 na kącie ostatnio miałam ponad 1700zl. Kierownicy zmiany są spoko jaki pracuje na patyczkach to wcale nie narzekam na swoją kierowniczkie oby więcej takich dobrych ludzi jak ona.
była pracownica 2016-10-03 21:32:25
A jaka jest dobra strona tej firmy...?
1
rrr 2017-01-18 19:23:38
Jaka atmosfera w laboratorium? Pojawio sie ogłoszenie. CZy opłąca sie aplikować?
iga 2017-01-20 15:01:32
Ja aplikowałam i zaprosili mnie na rozmowę. Myślę, że nie płacą tak źle bo podałam takie rynkowe oczekiwania finansowe. A o atmosferze nie słyszałam nic złego. Podobno młody zespół.
Zostaw swoją opinię o EcoWipes - Nowy Dwór Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EcoWipes