brak logo

HANKE TISSUE SP Z O.O.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o HANKE TISSUE SP Z O.O.

ulcia28 2009-06-10 13:08:25
Super Firma
anonim 2011-11-03 10:43:43
Nie wiem skad masz takie informacje, ale na pewno tam nie pracowales. Nie bede tego komentowala, poniewaz po prostu brak slow. Delikatnie mowiac nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. pozdrawiam
www 2012-03-16 15:33:29
Możesz coś więcej opisać
anonim 2014-01-16 20:35:37
podzielam opinie o tym zakładzie z anonimem z dnia 2011.11.03 nikomu nie polecam firmy i tyle na ten temat
1
aaa 2016-02-13 11:22:54
witamnie polecam tej firmy nikomu najgorszemu wrogowi atmosfera jest super tylko płace do bani czas zatrzymał siętam w miejscu .Dają 1600 z+300 premi+3000drugiej premi a po trzech misiącach okresu prubnego nie licz na coś wiecej dostaniesz tylko 10 zł więcej paranoja coniekturzy kierownicy myślą że to majątekna dzisiejszeczasy a sami jeżdzą mercedesamiyzysk w biały dzien
aniania 2016-04-26 09:52:07
tak machłem się z literówką ma być 1600 +300+300 umowa o pracę dla dojeżdzających to sie już całkiem nie opłaca a i nigdy nie wiadomo o której do domu wrucisz bo jak niema podmiany musisz zostać 4 godziny jest to chore nic nie możesz konkretnie zaplanować
Świeżak 2016-10-31 12:05:31
Dzień dobry nie pracowałem tam a nawet nie dojechalem na rozmowe kwalifikacyjną ale na szczescie moje
Dzwoni tel. odbieram
Dzien dobry dzwonie z hanke tissue
Już w tym momencie mam chwilę namysłu z kim ja rozmawiam co to za facet nawet się nie przectawil z imienia ani nazwiska ale odpowiadam
Dzien dobry
Na co on
Składał pan u nas podanie o pracę
Odpowiadam
Tak składałem aplikacje przez internet
On na to unioslym glosem do mnie mowi
To przeciez o to pytam czy składał pan CV
Odpowiadam
No tak składałem
Pyta znowu on ten nieznany ktoś z hanke
Czy przejdzie pan w środę do nas na rozmowe
Mowie
Nie ponieważ mi nie pasuje prosze dac mi chwilkę
Na co on
No to ma pan pierwsze czy drugie zmiany
Zaraz panu odpowiem kiedy moge przyjechać
Na co on no to albo pierwsze albo drugie pan ma
Nadskakując jak ja pracuje i kiedy mam wolny czas ale ok odpowiadam
moge w poniedziałek o 9 lub 10 przyjechać ale mam pare pytan wstępnych wiec pytam
Oglądając moje CV czy jestescie w stanie płacić mi pensje stałą o wysokości podanej na CV
Odpowiada ze nawet mogą dać 10 tyś zależy od tego jakie będę miał wyniki w pracy i na jakim stanowisku bede pracowal
mowie ok wiec na jakie stanowisko potrzebujecie pracowników
Odpowiada ze na operatorów maszyn przetwórczych wiec pytam czy jako operator takiej maszyny dostane stałą pensje jako oczekuję od was czy wynagrodzenie akordowe po czym facet podnosi na mnie dość wyraznie głos i mi odpowiada ze u nich nie ma akordu no ok to mowie do niego czyli stała pensja co miesiac taka sama omijajac dodatkowe premie za aktywna pracę
Wiec nieznany mi buc po raz kolejny unosi mi głos przez tel. i mi mówi ze nie bedzie ze mna rozmawiał przez tel bo mnie nie zna i warczy do mnie czy przyjde na ta rozmowe czy nie
Wiec i ja postanowilem odpowiedziec na jego pytanie
Wie pan co rozmawiam z panem widmo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z hanke nie potrafiacy sie przedstawić i nie mam pojęcia z kim mam przyjemność rozmawiać a po paru pytaniach podnosi pan na mnie głos mimo tego ze sie nie znamy wiec odpowiem panu na to trudne pytanie które pana tak mocno dusi NIE nie przyjade na rozmowe do człowieka który nie ma szacunku do innych ludzi i podnosi nagle glos po zadani zaledwiw 3 4 pytan na temat wynagrodzenia
I tyle faceta słyszałem
Brak mi słów jakim trzeba byc chamskim człowiekiem aby beszczelnie dzwonić do kogoś nieznanego kogo chce się zaprosić na rozmowę i jeszcze podnosi głos i narzucając mi kiedy mam miec wolny czas aby się u łaskawego pana widmo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wstawić
Stanowczo odradzam jakiego kolwiek kontaktu z tą firmą
Zostaw swoją opinię o HANKE TISSUE SP Z O.O. - Kostrzyn nad Odrą
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HANKE TISSUE SP Z O.O.