brak logo

bonifratrzy

Warszawa

Opinie o bonifratrzy

anonim 2011-02-09 08:21:08
Chcesz fajnie i miło pracować a do tego dostac marne grosze i ciagle spojrzenia pracodawcy lub jego czarnych wyslannikow idz pracuj do BONIFRATROW.A jak sie odezwiesz to i tak cie zwolnia najlepiej dyscyplinarnie.
3
Gość 2011-02-28 23:03:08
Święte słowa a i jeszcze najlepiej jak od progu będziesz sie kłaniał w pas i wytrzesz buciki PANOM iWŁADCOM.Zamknięty krąg ale na szczescie do ruszenia.
1
anonim 2011-02-28 23:17:07
OOOOOOOOOOOOOOOO nareszcie ktoś się odwazył ruszyć śliski temat pracowałem tam i ostrzegam wszystkich chcacych podjac tam prace.Z tego co wiem to w obecnej chwili wymiana pracowników na idiotów co nic niewiedza bo starzy pracownicy kumaja juz za duzo.
1
PannaLalla 2014-04-03 10:11:43
Szkoda słów na ową instytucję.. Wydawałoby się, że praca w Zakonie Bonifratrów to miejsce pełne życzliwych Ci osób, nic bardziej mylnego..
1
seba 2015-04-27 18:56:00
ludzie nie wiem o co wam chodzi. Jakich pieniedzy sie spodziewaliscie po zakonie ktory czasami nie bierze pieniedzy za leczenie ludzi. A Czesc pieniedzy daje na biednych ? Myślicie że bedziecie tu koksy zaabiać ? Zakon to misja a nie robienie kasy i obijanie sie jak w szpitalach mswia bądź innych placówkach gdzie pani doktor wychodzi 3 godziny przed czasem. Ludzie zastanowcie sie troche. To tak jak by pojechać na misje do afryki i oczekiwać że bedzie super safari.
1
Ewa 2015-06-22 20:37:03
#seba
Nie wiem czy miałeś okazję współpracować z Zakonem Bonifratrów, tu nie chodzi o pieniądze. Nikt nie liczy na "koksy" wiadomo, że większość z Nas chce zarabiać godnie, by móc żyć ale nie przesadzajmy. Atmosfera w jakiej pracowałam i ludzie z jakimi miałam do czynienia to istne nieporozumienie.. Pełni zawiści, dobrze wykonując swoje obowiązki nikt Ci nic nie powie. Zrób coś nie tak, to zaraz będą wygłaszać swoje niezadowolenie. Ja miałam styczność ze starszymi ludzmi, czasami niepełnosprawnymi i trzeba było im pomagać (Uważam to za obowiązek każdego z Nas) i kiedyś usłyszałam od mojej przełożonej, że jestem za uprzejma.. Także nie mam nic do dodania w tym temacie.
1
MK W-wa 2015-07-03 19:40:31
Pracowałam u Bonifratrów i mam barodzo miłe wspomnienia. Bonifratrzy są zakonem bardzo gościnnym, otwartym na współpracę ze swoimi współpracownikami. Natomiast uważam,że ludzie świeccy, którzy pracują w dziełach Bonifratrów powinni starać się bardziej tworzyć zgrane zespoły, w końcu stanowią 98 % zespołu w pracy u Bonifratrów. Myślę, że charyzmat Jana Bożego w dziełach Bonifratrów też towarzyszyć powinien współpracownikom.
Natomiast uważam, ze humanitaryzm, dobre spojrzenie na człowieka chorego i wspólny cel o dobro człowieka towarzyszy temu Zakonowi. Także może w ludziach, którzy współpracują z Bonifratrami, powinno towarzyszyć inne podejście do "wspólnej sprawy"
Be 2016-02-25 10:34:44
Pracowałem u Bonifratrów i było to najgorsze miejsce w jakim kiedykolwiek pracowałem. Ciągłe wymagania: zostań dłużej, pracuj w święta, przyjdź w sobotę. Personelu za mało bo trzeba oszczędzać. W zamian za prace po dniówce dobre słowo albo jeszcze jakieś uwagi. Niech nikt nie wierzy w "ich misje". Ludzie płaca tam za opiekę kosmiczne cene. Wystarczy sprawdzić i zadzwonić udając zainteresowanych. Dla siebie mają zawsze, dla ludzi którzy na nich robią ciągle za mało.
1
Evillo 2016-03-05 12:18:30
Bonifratrzy wszystkich mają za nic . Lepiej u nich nie pracować
1
bankju 2016-05-08 10:38:11
Nie pracowałem w tej firmie czy też spółce @pająk, bo ciężko mi jednoznacznie określić to wszystko, no ale jeśli jesteś na sklepie to źle nie masz, ponieważ pieniądze masz w terminie, umowa zlecenie lub też o pracę. Tylko, że ciężko jest o jakiś awans.
ja 2016-11-03 00:05:49
czyli tak jak wszędzie więc nie ma o co kopii kruszyć:)
Zostaw swoją opinię o bonifratrzy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bonifratrzy