brak logo

BUDRA

Wrocław

Opinie o BUDRA

anonim 2012-01-27 11:06:23
Jesli chodzi o firmę BUDRA [usunięte przez moderatora] to mozna sie rozpisywac w nieskonczonosc. Wlasciciel robi sosbie ewidentne jaja z pracowników. Obiecuje im niesamowite inwestycje, w co on nie inwestuje, czego nie buduje co ma w planach i może powoli chce to realizowac ,ale kosztem pracowników. Nie płaci pensji w terminch, można powiedziec ,że najlepiej jakby mikt sie nie upominał,. Jesli ktos za czesto się upomina o swoje wyłącza telefon i ma w [usunięte przez moderatora] ludzi. Nie dość,że nie płaci pensji ludziom na budowie to i w biurze projektowym, lub tym którzy już odeszli z pracy. Tak naprawde panowie biurze zarabiają na panów z budowy a tym samym panowie z biura nie otrzymują pensji. Także jesli ktos nie musi niech nawet nie próbuje zatrudniac sie u p. [usunięte przez moderatora] Obecnie biuro bedzie przenoszone z ul. Bocznej, [usunięte przez moderatora] na ul.Oławską(boczna Oławskiej).
Naciągnięta Firma 2012-02-06 20:34:16
Nie polecam współpracy z tą firmą [usunięte przez moderatora] Nic więcej dla niego nie zrobimy.
oszukany 2012-05-17 13:50:32
Ludzie unikajcie go jak ognia, facet jest totalnie nie wypłacalny. Oszukuje ludzi już na samej rozmowie o prace, Obiecuje złote góry, a później ma setki wymówek by nie dotrzymać tego co obiecał, o wypłacie już nie wspomnę. Otrzymać pensję na czas no marzenie ściętej głowy o ile wogóle się ją dostanie.
Ludzie pracują po kilka miesięcy bez wypłaty, a potem ich zwodzi i unika żeby tylko nie uregulować długów.
Sumiennie przestrzegam (usunięte przez moderatora)
oszukana 2012-06-19 09:59:11
Chętni do złożenia grupowego zawiadomienia o przestępstwie piszcie- eurobile@wp.pl
mistrz 2012-06-28 08:23:52
Panowie , pomogę odzyskać należności od Budry (usunięte przez moderatora), proszę piszcie na : gitarzysta64@wp.pl

pozdrawiam
Perspectiv 2012-08-10 15:55:27
Informuje wszystkich zainteresowanych iż na mój wniosek toczy sie postępowanie dyscyplinarne w izbie inżynierów we Wrocławiu przeciw formie wypełniania obowiązków zawodowych przez P. (usunięte przez moderatora)
Prosze wszystkich o doniesienie do izby krótkich opisów związanych z forma zachowania tego inżyniera. Każda informacja ułatwi nam wszystkim pozbycia sie takiego partnera w projektach.
Do dziś mam sporo problemów przez tego Pana związanych z przekazanymi przez niego dokumentacjami na budowę.
Prosze więc o wsparcie ! Samo forum to za mało....
Życzę wytrwałości i dziękuje za wsparcie.
Architekt
żona oszukanego pracownika 2012-08-21 22:35:45
Moi drodzy, nie wiem czy zdajecie sobie sprawę,że pan (usunięte przez moderatora)zaginął. Albo ściągnął kasę która mu się rzekomo należała i uciekł, albo po prostu ktoś go dopadł za długi. Nie wiem ile jeszcze czasu minie zanim z mężem odzyskamy zaległe pieniądze bo są spore. Jeśli ktoś z Was wie, gdzie on się podziewa bardzo proszę o info na forum, bo często tu zaglądam:). Z tego co udało mi się ustalić ślad po nim zaginął w warszawie, rodzina tez go poszukuje i podobno zgłosili zaginięcie na policję.Trzeba było skopać mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wcześniej a nie słuchać bzdur, że będzie lepiej.Nigdy nie było dobrze odkąd opamiętam, odkąd mój mąż zaczął pracować u (usunięte przez moderatora). Co miesiąc musiał się prosić o zasłużoną pensję.A ile nie oddanych projektów ludzie mają MASAKRA.Dajcie znak jak się czegoś dowiecie.
1
były pracownik 2012-09-18 14:28:34
W czwartek składam pozew do sądu. Trudno, braciszej ego mi bedzie musiał oddać caaaałą pensję jaką zalegał mi (usunięte przez moderatora). Facet ma nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . nie odbiera telefonów, nie odpisuję ma maile. Być może pływa już gdzieś w Odrze albo Wiśle za te wszystkie długi. W każdy bądź razie wniosek do sądu już idzie.
psikuta 2012-09-27 12:23:01
Perspektywa - 2012-09-09 19:48:48

Zgłoszone zaginięcie, niedługo rowniez wniosek o poszukiwanie do prokuratury za kłopoty w jakie mnie (usunięte przez moderatora) wmanewrowal.jeslimktos go zobaczy w jakimś mieście prosze o zamieszczenie tu informacji a innym zainteresowanym współpraca z nim prosze przekazywać ze to najbardziej niepoważne człowiek jakiego poznałem w życiu.nie przejmuje sie czyjąś krzywda. Z daleko od tego kolesia. (usunięte przez moderatora)
Mi też wisi kasę, ale w Pollandzie nic z tym nie zrobisz. Świętemu Piotrowi się poskarż
oszukany pracownik 2012-09-30 09:48:15
Wisi mi kase za 30 formatek A0 warsztatówki stali
dorosły... 2012-11-08 18:04:25
oszukany pracownik - 2012-09-30 09:48:15

Wisi mi kase za 30 formatek A0 warsztatówki stali
Masz umowę ? To do sądu z pozwem o zapłatę należności... komornik ściągnie...
Nie masz umowy ? ... głupich nie sieją.
wkurwiony 2012-11-08 20:29:04
dorosły... - 2012-11-08 18:04:25

oszukany pracownik - 2012-09-30 09:48:15

Wisi mi kase za 30 formatek A0 warsztatówki stali
Masz umowę ? To do sądu z pozwem o zapłatę należności... komornik ściągnie...

Nie masz umowy ? ... głupich nie sieją.
Hehe... z pustego to i Salomon nie naleje.
Koleś jest duchem. Nie ma meldunku, nie ma adresu, nie ma nic.
:) 2012-11-12 21:46:05
Nie wiem kim jesteś \\\"dorosły\\\" ale najwyraźniej bronisz (usunięte przez moderatora). Jeśli w ogóle go znasz lub łączą Ciebie z nim jakieś umowy to wiesz czym może się skończyć ta współpraca. Jeśli nie, to jesteś szczęściarzem i dlatego zamiast komentować powinieneś tylko czytać komentarze wystawione przez poszkodowanych. Widziałeś jakieś pozytywne?
1 2013-05-26 16:48:04
Podaj jakies namiary bo tez tam zamierzam złożyć CV
kilku oszukanych 2013-06-03 14:39:09
Hej, czy komuś kto pracował u (usunięte przez moderatora) udało się odzyskać pieniądze po tym jak "zaginął"? Jeśli tak to co konkretnie robić...
j 2013-06-04 22:55:10
Nie ma już Budry. Jeśli jesteś zainteresowany pracą w miejscu, które opisują powyższe posty to zastanów się jeszcze raz. Dobra rada i do tego za darmo:)
j 2013-06-04 23:01:09
Jeśli ktoś wie coś nowego na temat Budry oraz (usunięte przez moderatora), który eis rozpłynął to proszę informacje na forum.
gość 2013-06-19 14:03:51
Przeciwko Kaszubińskiemu toczy się postępowanie w związku z niepłaceniem składek do ZUSu. Policjanci zajmujący się tą sprawą nic nie wiedzą o żadnym rzekomym zgłoszeniu zaginięcia pana (usunięte przez moderatora). Osoby, które miały umowę, a nie otrzymały swojego wynagrodzenia lub/i świadectwa pracy powinny złożyć pozew do sądu pracy. A pan (usunięte przez moderatora) jak się znajdzie, a znajdzie się w końcu na pewno to będzie musiał pieniążki oddać
Budra to oszuści 2013-10-05 13:33:34
chyba ile się nie dostaje?
smutny pan 2013-10-08 10:41:45
Bo (usunięte przez moderatora) jak widzisz na tym "forum" jest sporo niezadowolonych (oszukanych)osób. I zapewne nie piszą tego bo nudzi im się tylko dlatego że (usunięte przez moderatora) wisi im kasę albo jeszcze lepiej nie zapłacił co po niektórym ani grosza. A banialuki i wizje roztaczał na każdym spotkaniu ile to roboty mu się szykuje.
piotruś pan 2013-10-08 14:04:50
Drążysz temat. Jak chce cie przyjąć to idź sprawdzić ile wyciągniesz. Tymczasem głowy nie zawracaj bo tu się pisze w celu namierzenia łocha.
Niezapominajek 2013-10-12 21:18:13
Nie płacił. Jeżeli płacił to tylko jakieś drobne żeby móc jeszcze bardziej Ciebie naciągnąć. Patologia. Jeżeli ktoś miał z nim jakiś kontakt od września/października 2012r niech tu napisze coś więcej na ten temat.
flicker 2014-03-01 21:08:29
nie do końca wiem z jakiego powodu te zwolnienia. Wydaję mi się, że wszystko jest w miarę w porządku w BUDRA
pakosz 2014-03-04 18:34:40
obejrzałem ich stronę, pogrzebałem w internecie i wydaje mi się, że z Budrą rzeczywiście wszystko jest w porządku
1 2014-03-04 22:20:50
jaka stronę, o czym ty mowisz?
kasiaX 2014-12-05 12:31:16
co prawda na stricte technicznych sprawach w zabezpieczeniach w praktyce się nie znam ale może potrzebują kogoś do lekkich prac biurowych, administracyjnych i marketogowych? byłabym bardzo zainteresowana taką pracą, szczególnie w Budra bo tam już poracuje mój chłop i fajnie by było razem sobie pracować, wiecie o co chodzi
buhahaha 2016-04-19 06:24:44
I jeszcze raz buhahaha i buhuhuhu. Śmiech na sali. Chyba ze ktos woli sobie zrobic darmowa praktykę to polecam gorąco.
pan 2016-05-21 21:26:29
buhaha, a co w tym dziwnego, śmiesnzego ? Wiekszość firm biorąc ludzi ze szkoly czy ze studiów załatwia praktyki które są bezpłatne - niestety taka jest rzeczywistość. Ciekaw jestem tylko czy mając dobre opinie można robotę jakoś ogarnąć
Zostaw swoją opinię o BUDRA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDRA