brak logo

Titan-Lux Sp. zo.o.

Chełmek

Opinie o Titan-Lux Sp. zo.o.

anonim 2011-02-08 19:41:37
Pracodawca ten wiele obiecuje ale niestety nic z tego nie realizuje. Nie polecam ani pracownikom ani podwykonawca.

Obiecuje prace w milej atmosferze a tym czasem jest to kraina króla (usunięte przez administratora) gdzie kazdy z "podwladnych" nie moze miec wlasnego zdania i jedynie co moze to usługiwac swojemu władcy.
Jesli masz jakiekolwiek ambicje to albo sie ich pozbadz i daj soba manipulowac albo lepiej sie tam nie pokazuj.

Podsumowujac na zewnatrz wszytko super, wewnatrz terror.

! Wylaczajac 2-go z wspolwlascicili ((usunięte przez administratora)) który umie traktowac innych jak równych sobie,
a nie jak (usunięte przez administratora)-czyli śmieci


Pozdrawiam

1
a do tego 2013-01-30 14:17:34
Tak, ja byłem podwykonawcą, nie chcą płacić za dostarczony towar, masakra jakaś.
eksodus 2013-04-24 11:53:41
witam prosze o kontakt bo chcialbym nawiazac wspołprace a w/w firma.
(usunięte przez administratora)
oszukany 2013-05-04 20:33:24
Tragedia. Nie polecam
eksodus1 2013-05-29 13:52:40
mogę się z Panem jakoś skontaktować osobiscie, potrzebuję porady.
(usunięte przez administratora)
Kaśka 2014-11-27 21:33:56
(usunięte przez administratora) Buduje jedno wielkie rozczarowanie a nie zadowolenie!!!!!!
Przyszły Pracownik. 2015-03-10 15:23:44
Proszę o informację czy firma jest perspektywiczna,da się zarobić ,płacą na czas?Przymierzam się do pracy dla tej firmy.
Każda rzetelna opinia na wagę złota,za którą dziękuję.
1
podwykonawca 2015-05-11 10:21:19
Ja robię z nimi od 4 lat. Owszem, zdarzają się obsuwy w płatnościach ale koniec końców wypłacają wszystko! nawet z odsetkami.
2
Hydraulik-krakow 2015-07-16 15:48:26
Ja tez z nimi współpracowałem i zapłacili z opóźnieniem ale zapłacili wszystko. Co do złotówki. A mam 4 firmy z którymi teraz czas tracę na sady i ani pieniędzy ani nie ma z kim rozmawiać.
W sumie to wole z takim Titanem robić bo w wiem ze zapłacą.
ja1 2015-07-26 12:59:50
No pewnie, że nie ma co narzekać. Dwa lata temu ile było takich sytuacji, że praktycznie wszyscy nie płacili. Wszyscy. Titan też. Z tą różnicą, że płacił częściowo i choć w dłuższym czasie ale spłacił wszystko. Przynajmniej mi. złożyłem do niech oferte bo wiem że rozpocznac mają 2 inwestycje.
stan 2015-10-15 14:25:17
Firma nagminnie opóźnia się z płatnościami. Oczekują kilkumiesięcznych terminów płatności na fakturze a jeszcze kolejne pół roku zalegają z płatnościami. Potem płacą w niskich ratach - ogólnie przetrzymują nieswoje pieniądze. Czyli de facto żeby dla nich pracować trzeba mieć pieniądze na co najmniej rok współpracy. Podwykonawcy finansują zarobek tej firmy a chyba nie na tym rzecz polega.
1
Piotr 2015-12-12 13:30:07
"dużo pracy"???!!! Czy to ich usprawiedliwia, że podwykonawca przez klika miesięcy ma nie otrzymywać wynagrodzenia?! Ma finansować nieudaczników czy leni? Ciekawe czy jak kredyt weźmiesz i jednej raty przez kilka miesięcy nie zapłacisz to powie: "a ten to pewnie ma dużo pracy"??!! Co to za myślenie!! Titan-Lux nagminnie wykorzystuje swoich podwykonawców i zalega z płatnościami na duże (kilkunastotysięczne lub większe) kwoty nieraz przez prawie rok! Sam tak miałem i zrezygnowałem ze współpracy. Prace odebrane, protokoły podpisane bez zastrzeżeń a potem wielomiesięczne proszenie się o należne wynagrodzenie.
maldini 2015-12-12 17:45:13
Właściciel firmy Titan Lux lub jego pracownicy piszą że płacą.Nie płacą i nikomu nie polecajcie firmy Titan lux.Ściemniacze i tyle.Wiem że już nikt nie chce im budować obiektów.
Ja..... 2015-12-12 23:55:08
Niby nikt nie chce, a jednak budują i to wciąż Ci sami podwykonawcy co tak narzekają! Hmmm
JA! 2015-12-13 20:20:17
Nie wiem kto to tutaj pisze ale ja wiem, że jednak budują dalej. sam dla nich robię w krk i owszem mam przeterminowane płatnosci ale czesciwo dostaje kase i nie widze zagrozenia zeby mialo sie cos stac. wiem ze mieli powazne problemy przez jedna duza firme ale z tego co mi wiadomo to wychodza juz z dolka. nie jest tak zle.
Wojtas 2015-12-18 23:36:26
Budują?? To jakiś żart! Gdzie i dla kogo? Aktualnie raczej się powoli wyprzedają.
1
maldini 2016-01-06 13:12:27
POWTARZAM - CHCESZ POPAŚĆ W PROBLEMY FINANSOWE TO BUDUJ DLA TITAN LUX.
JaN 2016-01-27 14:37:11
Ponieważ niektóre negatywne wypowiedzi znikają z tego forum dlatego zacząłem szukać na własną rękę. Długo nie szukałem - wystarczy wpisać w wyszukiwarce "titan lux giełda długów" lub "titan lux długi" żeby zobaczyć, kilka długów tej firmy - od kilku do kilkudziesięciu tysięcy złotych. To chyba o czymś świadczy
JaN 2016-02-09 15:48:55
Liczby mówia same za siebie. Zresztą w KRD Titan Lux tez widnieje i chyba każdy dążyłby do usunięcia takich wpisów, więc z pewnością coś jest na rzeczy bo to robi pewne ograniczenia w działalności.
JaN 2016-02-10 22:09:10
No tak - dla pracowników Titan Lux to żadne zdziwienie :). W KRD nie ma "pozytywnych" wpisów.
Sm 2016-02-11 07:57:42
Cieżko na rynku to i są problemy! Płacą ? Płacą. Z opóźnieniem ale płacą. A ja 4 firmy które nie płaca, nie maja majątku itd.
Zbychu 2016-02-13 00:38:23
Przecie titan tyz nie ma majątku. Wynajmowane biura i pare budynków pobudowanych na kredyt rekami i kosztem innych którzy im to stawiali a piniędzy nie dostali
Zniesmaczony 2016-07-08 14:09:57
Porażka wielka jeden pracownik im tam zostal, i wielka firma hahah ani kasy wiecznie sciema
Zniesmaczony 2016-07-11 11:36:02
W sensie jeden robi na budowie(bo w biurach jest dużo) oni majo pod wykonawców.Chyba że zatrudnili kogosc ale do 3 miesiecy temu tak bylo.
bhnmj 2016-07-13 23:19:41
@ Zniesmaczony no i wszytsko jest jasne. Czyli podsumowując - nie polecasz firmy, bo ludzie sie wykruszają, kasy jak twierdzisz płacą bardzo niewiele. Hmm czyli chyba nie ma zadnych plusów w takim razie neistety
Zostaw swoją opinię o Titan-Lux Sp. zo.o. - Chełmek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Titan-Lux Sp. zo.o.