brak logo

Brico Marche

Ostrzeszów

Opinie o Brico Marche

anonim 2009-05-12 22:49:13
Słowa kojarzące się z Brico Marche (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):wyczerpująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...niedostateczne
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .niedoceniani.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?nie można negocjować
Najbardziej podobało mi się w Brico Marche:dział ogród
Najbardziej nie podobało mi się w Brico Marche:niedocenianie pracowników
anonim 2009-06-12 21:54:39
Wszystko brednie, każdy dostaje to na co zasłużył. Każda praca jest wynagrodzona i doceniona, a plotki i kombinacji są tępione.
Wioletta 2009-08-12 22:54:26
Pracownicy sumienni, pomocni w zakupach, atmosfera i obsługa - bardzo miła.Profesjonalna, pomocna ochrona.
anonim 2010-11-23 10:02:43
Wioletta - 2009-08-12 22:54:26

Pracownicy sumienni, pomocni w zakupach, atmosfera i obsługa - bardzo miła.Profesjonalna, pomocna ochrona.

chm?
anonim 2011-03-12 18:40:32
anonim - 2009-05-12 22:49:13

Słowa kojarzące się z Brico Marche (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):wyczerpująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...niedostateczne
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .niedoceniani.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?nie można negocjować
Najbardziej podobało mi się w Brico Marche:dział ogród
Najbardziej nie podobało mi się w Brico Marche:niedocenianie pracowników

Zgadzam się, ze wszystkimi punktami.
uska 2015-10-02 22:42:49
Drodzy czytelnicy (jeśli tak można was nazwać) przez troch czasu(parę lat) pracowałam w BM w Brzeszczach i stwierdzam że gdybym miała teraz tam wrócić to tylko z wielkiego przymusu. Pracownicy tam się nie liczą, są niedoceniani za naprawdę ciężką prace (przenoszenie ręcznie 10l farb, worków z ziemią, worków z cementami i nie ważne czy to kobieta czy mężczyzna) temperatura krytyczna (lato jak w konserwie, zima w lodówce). Jeśli ktoś się rozchoruje to szefowie mają jeszcze o to pretensje. Płaca minimalna. Na więcej nie liczcie, obiecane premii zależą od widzimisię szefów (wiecznie za niskie obroty). Najpierw zlecenie, potem pół etatu choć jest wiele wolnych etatów. Kadrowa dba tylko o swoje wynagrodzenie (robiła rozeznanie wśród różnych firm na terenie brzeszcz i twierdzi że wynagrodzenie sprzedawców jest i tak bardzo wysokie)i pochlebne opinie o tej firmie na różnych portalach to pewnie jej sprawka. Ostatnio jedna z dziewczyn zaszła do szefów że jest w ciąży to oni mieli jeszcze do niej o to pretensje, i zamiast pożyczyć jej szczęśliwego rozwiązania to jeszcze po niej pojechali jak po ..... Klienci szkoda że nikt o ich dobro się nie troszczy, wiele reklamacji, zamówień, czy sensownych informacji mogła im udzielić kierowniczka sklepu która podobno już z tamtą odeszła bo też już miała dość dawania z siebie wszystkiego i nawet za to nie usłyszała dziękuje (wiecznie coś było źle). Obecnie pracują tam ludzie którzy o niczym nie mają pojęcia a na każde pytanie klienta odpowiadają że albo nie są z tego działu albo wręcz uciekają przed klientem.
arek r 2016-05-18 21:40:35
moze teraz sie cos zmienilo, niestety czasami na jednym stanwoisku pracy musisz robic za dwoch i nikt ci nie dolozy
Zostaw swoją opinię o Brico Marche - Ostrzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brico Marche