brak logo

Pöyry Forest Industry Sp. z o.o./ Pöyry Poland Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Pöyry Forest Industry Sp. z o.o./ Pöyry Poland Sp. z o.o.

spioch 2011-02-08 17:04:19
Pomóżcie mi - dostałem ofertę pracy w tej firmie. Dotychczas wszystko wyglądało dość obiecująco.
Widziałem tutaj 2 różne opinie pozytywną i negatywną. Mógłby ktoś z obecnych albo byłych pracowników mi odpowiedzieć?
Na jakie +/- pieniądze można liczyć?
Jest tu w miarę uczciwie i stabilnie?
Jest jakaś rozsądna ścieżka kariery - regularne awanse i podwyżki?
Jak wyglądają stosunki przełożony - pracownik?
Z góry dzięki
anonim 2011-02-10 00:03:02
spioch - 2011-02-08 17:04:19

Pomóżcie mi - dostałem ofertę pracy w tej firmie. Dotychczas wszystko wyglądało dość obiecująco.
Widziałem tutaj 2 różne opinie pozytywną i negatywną. Mógłby ktoś z obecnych albo byłych pracowników mi odpowiedzieć?
Na jakie +/- pieniądze można liczyć?
Jest tu w miarę uczciwie i stabilnie?
Jest jakaś rozsądna ścieżka kariery - regularne awanse i podwyżki?
Jak wyglądają stosunki przełożony - pracownik?
Z góry dzięki

Pieniądze to średnia łódzka brutto maks.
Stabilnie jest, uczciwie nie jest. Struktura firmy pozioma....nie ma żadnych awansów i podwyżek. Tak jak zacząłeś po studiach...tak dobijesz do emerytury. Jeśli jesteś ambitny, to nie praca dla ciebie.
Stosunki przełożony-pracownik wmiare dobrze.
1
anonim 2011-02-10 17:51:56
anonim - 2011-02-10 00:03:02

spioch - 2011-02-08 17:04:19

Pomóżcie mi - dostałem ofertę pracy w tej firmie. Dotychczas wszystko wyglądało dość obiecująco.
Widziałem tutaj 2 różne opinie pozytywną i negatywną. Mógłby ktoś z obecnych albo byłych pracowników mi odpowiedzieć?
Na jakie +/- pieniądze można liczyć?
Jest tu w miarę uczciwie i stabilnie?
Jest jakaś rozsądna ścieżka kariery - regularne awanse i podwyżki?
Jak wyglądają stosunki przełożony - pracownik?
Z góry dzięki

Pieniądze to średnia łódzka brutto maks.
Stabilnie jest, uczciwie nie jest. Struktura firmy pozioma....nie ma żadnych awansów i podwyżek. Tak jak zacząłeś po studiach...tak dobijesz do emerytury. Jeśli jesteś ambitny, to nie praca dla ciebie.
Stosunki przełożony-pracownik wmiare dobrze.

czyli jak w kazdej pracy. ogolnie ok.
kokoso 2012-12-22 11:09:40
Ta firma z firmą zagraniczną ma tyle wspólnego co w nazwie - reszta rzeczywistość 100 % po polsku - zwłaszcza jeśli chodzi o management a w dodatku kiepsko u nich z robotami i nie mają wyrobionej marki.
skaiao 2016-04-24 14:56:38
Pöyry Poland Sp. z o.o., to firma inżynieryjno - konsultingowa, założona w marcu 1993 roku i zajmują się głównie usługami, wiec nie wydaje mi się, zeby popyt na to się skończył, nie wiem też czy na pewno można u nich jeszcze się załapać do pracy jednak.
Zostaw swoją opinię o Pöyry Forest Industry Sp. z o.o./ Pöyry Poland Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pöyry Forest Industry Sp. z o.o./ Pöyry Poland Sp. z o.o.