logo Stokrotka

Stokrotka

Wrocław

Opinie o Stokrotka

anonim 2011-02-08 16:53
Robilem zakupy 6 lut. w stokrotce we wroclawiu i powiem ze to co bylo w ladzie po zgroza kielbast stare , po terminie i totalny balagan kto tam zadzi w tym sklepie ,tak nie moze byc co dziennie robilem zakupy i stracielem zaufanie co do tego sklepu
anonim 2011-11-11 15:32
anonim - 2011-02-08 16:53:44

Robilem zakupy 6 lut. w stokrotce we wroclawiu i powiem ze to co bylo w ladzie po zgroza kielbast stare , po terminie i totalny balagan kto tam zadzi w tym sklepie ,tak nie moze byc co dziennie robilem zakupy i stracielem zaufanie co do tego sklepu

wczoraj robilam zakupy w stokrotce we Wroclawiu na stoisku miesnym po poludniu byla jedna pani a kolejka niesamowita , a pani sprzedawczyni tak sie uwijala ze to nie dopomyslenia i kolejka sie zmniejszala az dziw ze sa takie jeszcze bystre panie jak ta pani ,tylko pozazdroscic takiej obslugi jak ta pani co miala druga zmiane ,we czwartek. Pozdrawiam Jola
gruby 2012-11-28 16:08
pracowalem w stokrotce, marne zarobki, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
tam powinien sanepid wjechac !
obiecuja po 3 miesiacach umowe o prace, co do czego wcale nie przedluzaja tylko dalej nowych zatrudniaja na umowe śmieciową.
KJH 2015-11-01 16:20
Płaca zależy jakie stanowisko i stokrotka. Płaca na mięsnym jest większa od zwykłej sklepowej która niby wynosi 1,5 tys. na rękę ale guzik prawda rozmawiałam z babką która pracuje w stokrotce na Kozanowie to po 3 miesiącach 1350 ma na rękę z premią za to że nie brała chorobowego.
1
dobra opinia 2015-11-04 17:56
Pracuje w Stokrotce prawie 4lata i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda że tak mało sie zarabia.Praca w Stokrotce jest w porządku tylko ludzie nie doceniają pracy, kierownictwa tylko potrafią narzekać a jak ktoś nic nie robi to nic dziwnego ze tak mało zarabia...Polecam pracę w tej firmie są dobre zarobki, talony na święta, imprezy integracyjne, atmosfera w porządku.
2
miiii 2016-01-16 13:54
Obsługa beznadziejna, zarobki beznadziejne, pracownicy pyskaci, niekulturalni zawsze słabo zatowarowany sklep pracowałam tam 3miesiace nie Polecam tam pracy ani kupowania w tym sklepie oddajcie lepiej nam Biedronkę przynajmniej lepiej funkcjonowała niż ta Stokrotka śmieszna, beznadziejna!!!!!Nie Polecam Stokrotki Na Kozanowie ani jednej ani drugiej...
ala 2016-05-15 16:41
praca jest w porządku, a pracowałam w dwóch różnych punktach i to nie w jednym mieście, praca w takiej sieciówce daje możliwości awansu, jak również to, że pensja wiadomo, że zawsze jest na czas ;) pozdrawiam
Klient8888 2017-04-12 17:54
Mam prośbę do pana kierownika w stokrotce na ul. Sielskiej we Wrocławiu. Proszę o wyrzucenie pań z mięsnego (blondyna moda i blondyna stara która żuje gumę ciągle)Te panie ( jeśli to tak można nazwać) zachowują się jakby pracowały tam za kare. Ja i moja zona przestaniemy tam chodzić jeśli nadal będzie tam taka obsługa, a klientów na pewno tam nie przybędzie.
Z poważaniem były-stały klient
Skun 2017-07-24 20:30
Nie polecam nikomu pracy w stokrotkach pieniądze żadne 2100 brutto dla magazyniera to jest śmiech na sali. Cała ekipa, która tam pracuje (ul. Sielska) robi tam chyba za karę. Atmosfera w pracy poniżej jakiegokolwiek poziomu. Na magazynie syf i smród jak w chlewie. Nie wiem jak trzeba być zdesperowanym żeby tam pracować. No chyba, że nie nadają się do niczego innego co jest bardzo prawdopodobne.
2
Karolina 2017-07-27 14:03
@Klient8888 jeśli masz jakieś zastrzeżenia, to zawsze możesz przesłać takie informacje bezpośrednio do firmy. Na stronie internetowej firmy znajdziesz specjalny formularz kontaktowy dla klientów. @Skun Mógłbyś powiedzieć coś więcej o obecnych warunkach zatrudnienia? Czy pracownicy mogą liczyć również na dodatkowe benefity? Wspominasz, że obecnie praca odbywa się w ciężkich warunkach. Czy są jakieś szanse na ich poprawę?
Skun 2017-07-27 19:37
Na co liczyć? Jedyne benefity to zepsute banany, które z resztą śmieci walają się po magazynie. Raczej szans na poprawę warunków pracy nie ma za dużych. Ale najgorsze jest to co oni proponują jako "wypłatę" 1500 złotych na rękę. Spróbuj się za to utrzymać w takim mieście jak Wrocław.
2
Karolina 2017-08-23 09:55
@Skun znalazłam ogłoszenie o pracę do pracy w magazynie. Pracodawca oferuje w nim między innymi pakiet socjalny: bony zakupowe na święta, dofinansowanie do kart sportowych, wyprawek szkolnych, ubezpieczenie na życie. Nie wiem jak więc rozumieć Twoją opinię. Czy ten pakiet nie jest dla Ciebie dostępny? Dotyczy tylko nowo zatrudnionych osób? Ktoś z innych pracowników może się do tego odnieść?
Skun 2017-09-05 16:19
Bony zakupowe dostaje się z zasady przed świętami. Raz góra dwa razy do roku. Wyprawka szkolna jest Ci potrzebna tylko wtedy kiedy masz dzieci w wieku szkolnym. Na korzystanie z karty multisport musisz mieć czas albo siły. Gwarantuję Ci, że po pracy na magazynie połączonej z wykładaniem towaru nie będziesz miała ochoty na rekreację. Problem polega na tym, że oni tam płacą 1600 złotych netto z premierą może wyciągniesz 1750 za takie pieniądze nie przeżyjesz miesiąca we Wrocławiu. No chyba, że za mieszkanie płacą Ci rodzice i nie musisz jeść. Na pierwszym lepszym magazynie we Wrocławiu i okolicach (a jest ich w opór ) zarobisz spokojnie 600 złotych więcej. A do tego nie będziesz się zabijać o wszędzie walające się śmieci. Nikomu nie polecam pracy na magazynie w stokrotce. Nie za te pieniądze i nie z tą hołotą, która tam pracuje.
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka