logo Stokrotka

Stokrotka

Wrocław

Opinie o Stokrotka

anonim 2011-02-08 16:53:44
Robilem zakupy 6 lut. w stokrotce we wroclawiu i powiem ze to co bylo w ladzie po zgroza kielbast stare , po terminie i totalny balagan kto tam zadzi w tym sklepie ,tak nie moze byc co dziennie robilem zakupy i stracielem zaufanie co do tego sklepu
anonim 2011-11-11 15:32:42
anonim - 2011-02-08 16:53:44

Robilem zakupy 6 lut. w stokrotce we wroclawiu i powiem ze to co bylo w ladzie po zgroza kielbast stare , po terminie i totalny balagan kto tam zadzi w tym sklepie ,tak nie moze byc co dziennie robilem zakupy i stracielem zaufanie co do tego sklepu

wczoraj robilam zakupy w stokrotce we Wroclawiu na stoisku miesnym po poludniu byla jedna pani a kolejka niesamowita , a pani sprzedawczyni tak sie uwijala ze to nie dopomyslenia i kolejka sie zmniejszala az dziw ze sa takie jeszcze bystre panie jak ta pani ,tylko pozazdroscic takiej obslugi jak ta pani co miala druga zmiane ,we czwartek. Pozdrawiam Jola
gruby 2012-11-28 16:08:45
pracowalem w stokrotce, marne zarobki, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
tam powinien sanepid wjechac !
obiecuja po 3 miesiacach umowe o prace, co do czego wcale nie przedluzaja tylko dalej nowych zatrudniaja na umowe śmieciową.
KJH 2015-11-01 16:20:21
Płaca zależy jakie stanowisko i stokrotka. Płaca na mięsnym jest większa od zwykłej sklepowej która niby wynosi 1,5 tys. na rękę ale guzik prawda rozmawiałam z babką która pracuje w stokrotce na Kozanowie to po 3 miesiącach 1350 ma na rękę z premią za to że nie brała chorobowego.
dobra opinia 2015-11-04 17:56:10
Pracuje w Stokrotce prawie 4lata i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda że tak mało sie zarabia.Praca w Stokrotce jest w porządku tylko ludzie nie doceniają pracy, kierownictwa tylko potrafią narzekać a jak ktoś nic nie robi to nic dziwnego ze tak mało zarabia...Polecam pracę w tej firmie są dobre zarobki, talony na święta, imprezy integracyjne, atmosfera w porządku.
1
miiii 2016-01-16 13:54:18
Obsługa beznadziejna, zarobki beznadziejne, pracownicy pyskaci, niekulturalni zawsze słabo zatowarowany sklep pracowałam tam 3miesiace nie Polecam tam pracy ani kupowania w tym sklepie oddajcie lepiej nam Biedronkę przynajmniej lepiej funkcjonowała niż ta Stokrotka śmieszna, beznadziejna!!!!!Nie Polecam Stokrotki Na Kozanowie ani jednej ani drugiej...
ala 2016-05-15 16:41:11
praca jest w porządku, a pracowałam w dwóch różnych punktach i to nie w jednym mieście, praca w takiej sieciówce daje możliwości awansu, jak również to, że pensja wiadomo, że zawsze jest na czas ;) pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka