brak logo

P.U.H.P Węglopol Sp z.o.o

Gliwice

Opinie o P.U.H.P Węglopol Sp z.o.o

anonim 2011-02-08 07:39:25
Firma nie jest godna polecenia. Nie wypłacane w terminie wynagrodzenia, nie ma jasnych składników wynagrodzenia. Osoba prezesa nie uczciwa nastawiona na wyzysk pracownika. Pracownicy pracujący niejednokrotnie bez umowy o pracę. Powiązania z firmą ENPOL będącą w upadłości. Nie wypłacalność wobec innych przedsiebiąrstw.
[usunięte przez moderatora] nie polecam
bieda 2011-06-20 22:30:11
UWAZAM TAK SAMO WYZYSKIWACZE. NIE PLACA ALE WAMAGANIA MAJĄ WYPLATY OPOZNIONE NAWET O 2 M-CE PREZES MA LUDZI ZA NIC. POWIAZANIA Z FIRMĄ ENPOL GLIWICE I RUDA ŚLĄSKA TO TO SAMO
ps. 2011-07-20 18:05:17
Nie polecam pracy u tego pracodawcy.
Nie wypłaca wynagrodzeń i oszukuje pracowników. Firma ta powiązana jest z firmą Enpol w Gliwicach .
Nie dajcie się nabić w butelkę.
Ostatnio firma Węglopol poszukuje pracowników,kolejne potecncjalne ofiary nieuczciwego prezesa.
Jeżeli lubicie pracować za DARMO TO SZCZERZE POLECAM.
oszukany 2011-09-26 10:40:16
Odradzam pracę w tej firmie chyba, że ktoś lubi [usunięte przez moderatora] za darmo. Jestem ciekaw czy kiedykolwiek zobaczę resztę pieniędzy za robotę bo zaliczka, którą otrzymałem (wybłagałem) starczyła mi na trzy dni życia. Ponadto podejście do pracownika oceniam maksymalnie krytycznie.
Były pracownik 2012-07-08 15:47:37
[usunięte przez moderatora] Jeżeli ktoś lubi sporty ekstremalne, życie bez wypłaty i odżywianie się powietrzem szczerze polecam. pan prezes [usunięte przez moderatora] szuka naiwniaków. NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W TEJ FIRMIE !!!!
oszukany 2013-02-08 10:11:07
niepracujcie tam nie wypłacają uciekają od płcenia [usunięte przez moderatora] żenada firma wogule nie godna polecenia
oszukany 2013-02-11 10:34:40
jeśli chcecie pracowac za darmo to tą fimre polecam jak najbardziej
anulka 2013-02-12 14:55:15
[usunięte przez moderatora] wydaje mu się że może wszystkich oszukiwać,[usunięte przez moderatora]
wierzyciel 2013-06-10 09:14:23
Człowieku, trzymaj sie od nich z daleka... nie wytrzymasz presji, sam sie zwolnisz i reszty wynagrodzenie nie zobaczysz.
Ja właśnie wysyłam kolejne wezwanie do zapłaty..przeterminowane 198 dni...Pozdrawiam serdecznie
anonim 2013-06-13 23:09:03
to jest dobre pytanie jak ktoś ma informacje dot. płynności finansowej firmy to niech napisze.
Raf 2014-03-12 10:40:44
Pewnie tak, P.U.H.P Węglopol nadal istnieje i zatrudnia wiele osób, to miejmy nadzieję, że się odbili i teraz to dobre miejsce na pracę, ale może niech ktos to jeszcze potwierdzi.
oliwka 2014-04-13 14:48:56
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie!!!Nie płacą ludziom pensji.Raz na 3 miesiące jakaś marna zaliczka.Nie stawiają się również na rozprawach sądowych.
Rozprawa o wypłatę wynagrodzenia wygrana i co z tego,skoro i tak nikt nie stosuje się do wyroku ...i nadal nie płaci...Omijać Węglopol i Enpol z daleka!!!
2
byly pracownik 2014-09-14 19:58:44
sami zlodzieje i oszusci a razem z nimi z takim samym harakterem pan(usunięte przez administratora)
2
były pracownik 2014-10-28 13:03:06
Oliwka ma rację. Tacy oni są. W nosie mają sądy i inne instancje. Oni są góra bo mają kasę.
węglowa kaśka 2015-02-03 19:27:57
paliwa stałe i bezdymne - zajmowałam się handlem tym w innych firmach więc myślę że jak pójdę do pracy w P.U.H.P Węglopol Sp z.o.o to znakomicie dam sobie radę. ogólnie to jakie wymagania trzeba spełnić i jakie mieć kwalifikacje żeby bez problemu przejść z sukcesem u nich rekrutację i potem w praktyce tez dać sobie śpiewająco radę?
nik 2016-09-08 02:01:44
Czy ktoś ma jakieś świeże opinie na temat tej firmy? Czy poprawiło się w niej, czy szukają nowych pracowników, bo starzy stracili cierpliwość?
winda 2016-10-19 13:11:54
Posiadam informacje na temat płatności tej firmy. Jeśli ktoś ma z nimi problem zapraszam do kontaktu.
p.motyl@kipg.com.pl
Czin 2016-10-19 17:50:34
No firma jest zdecydowanie w porządku i nie sposób na nich narzekać, jedna z lepszych w regionie, kiedyś pracowało tutaj pół mojej rodziny, teraz się postarzeli, ale no ja z bratem szukam pracy i może miło byłoby, gdyby dało się własnie taką uzyskać?
Andrzej 2016-10-27 13:41:16
Witam
Prowadzę obecnie sprawy sądowe z Węglopolem. Szukam kontaktu z firmami pokrzywdzonymi przez Węglopol i spólki pokrewne , które są własnością Pana Edmunda Majzy. Bardzo interesuję mnie sprawa płatności tej firmy.
Pozdrawiam
tel.660 374 995
ad 2016-11-03 08:20:55
to oszuści pierwsza klasa - szkoda słów
1
Zostaw swoją opinię o P.U.H.P Węglopol Sp z.o.o - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.H.P Węglopol Sp z.o.o