Assel sp. z o.o.

Pruszcz Gdański

Opinie o Assel sp. z o.o.

jezus 2016-10-20 21:22
100 lat i jeden dzień dłużej
4
Ł. 2017-01-07 14:39
Assel co z wami boicie się ? ;))
5
tralala 2017-01-08 22:19
Trzepią portkami, a powinni:) 13/h wkrotce:)
6
.. 2017-01-12 00:28
i 12 w weekend oczywiście :) aby zaspokoić ich
5
Zumba 2017-01-21 10:41
Świetna firma i warto pomyśleć o pracy dla nich. Szukałem ofert dla magazyniera ale nic nie znalazłem!!
qwerty123 2017-02-01 22:30
Co to za spam!? :D
3
Mietek 2017-02-02 13:04
Ktoś wie czy potrzebują na stanowisko operatora maszyn? Assel polecał mi kolega ale nie wiedział nic o wolnych etatach. Myślę, że na tym stanowisku można nieźle zarobić.? Mam dość duże doświadczenie.!
a 2017-02-02 19:42
Nieźle zarobić, hahaha, chyba nie w Asselu..
7
aa 2017-02-12 23:10
nie zarobisz tutaj dużo jak nie znasz ukraińskiego nawet nie przychodź, szkoda Twoich nerwów
4
Zumbianka 2017-02-14 22:40
Złożyłem swoje cv do Assel-a i czekam na termin rozmowy. Namówił mnie do tego mój kumpel, który tu pracuje i bardzo zachwala firmę. Dlatego tym większe moje zdziwienie po przeczytaniu wpisów.
1
Twitter 2017-02-22 15:56
13.80zł brutto za operatora maszyn SMT.
Julian 2017-02-24 10:17
Mam nadzieję, że na stanowisku technika utrzymania ruchu będę miał dobre zarobki? Czekam na rozmowę rekrutacyjna i okaże się . Składałem swoje cv bo słyszałem od ludzi jak chwalili sobie Assel. Jaka jest teraz atmosfera w firmie, nie chciałbym trafić na złą.
Marta 2017-03-01 15:18
Twitter, a co powiesz na temat warunków pracy? Jak z atmosferą?
aa 2017-03-01 21:56
zależy. ogólnie słabo i naucz się ukraińskiego
5
Roksa77 2017-03-05 08:52
Złóż CV na serwisanta. Cały dzień zajmie ci chodzenie poplotkować, picie kawy i palenie papierosów. Nie narobisz się a zarobisz - i jeszcze będziesz mógł robić nadgodziny siedząc i patrząc w monitor.
3
? 2017-03-06 18:39
jacy ludzie chwalili?
2
Marta 2017-03-08 14:56
aa, dlaczego słabo?
aa 2017-03-10 01:37
bo tutaj wykorzystają Cię
5
Pracownik 2017-03-13 17:26
Ile zarabiacie brutto i na jakich stanowiskach?
MImi 2017-03-14 02:50
Ile na czysto zarobi elektronik serwisant w Asselu?
Ilona 2017-03-14 21:53
4218 zł brutto , tak jak każdy przeciętny POLAK :D
4
nicker 2017-03-17 18:15
Na jakim stanowisku? mówisz o standardzie za ~160 godzin miesięcznie?
Gregor 2017-03-21 12:39
Assel sp. z o.o. ma ponad 30 lat doświadczenie w pracy na rynku międzynarodowym. Natomiast czytając wpisy odnoszę wrażenie jak byście pracowali w garażu.
2
cygan 2017-03-21 21:17
bo tak jest. doświadczenie takie, że wiedzą jak sprowadzić ukraińców.
niestety ale wszystko tylko ładnie wygląda w internecie.
3
pracownik byly 2017-03-22 21:17
dla mnie spoko firma. na pewno żaden garaż. zdjecia na stronie przynajmniej prawdziwe. na produkcji ciezko wiadomo, ale gdzie jest latwo!?

wiecie, trawa bardziej zielona zawsze jest za płotem, no nie? pracowałem w asselu, dałem się namówić na pracę gdzie indziej blizej domu i co?

juz w drugiej firmie jestem po asselu, i jedna gorsza od drugiej.
zwolniłem się dziś i planuje wrócić jak sie uda mimo dojazdu

3
Makasso 2017-03-24 08:19
jak dla mnie nie narzekam. pracuje tu, i miałem gorsze oczekiwania niż jest. Widać że firma inwestuje i ma nowych Klientów, własnie postawili kolejną linię SMT. Jest szansa na awans moim zdaniem, bo jest wielu co awansowali z operatora wyżej. Za darmo nic nigdzie nice nie da. W wielu firmach awansować to niemożliwe...

a zarobki wszędzie podobne są.....

1
ja 2017-04-07 11:37
Człowieku, a zastanowiłeś się dlaczego i skąd ci Ukraińcy? Firma się rozwija, pozyskuje intensywnie klientów i nowe zlecenia, więc wzrost zatrudnienia nikogo nie powinien dziwić, a skoro nie ma chętnych do pracy wśród Polaków bo przecież zasiłki i 500+ są lepsze to zatrudnia się Ukraińców.
Najlepiej pluć na wszystko wokół zamiast sie chwilę zastanowić.
2
ja 2017-04-07 22:00
czy komentarze działu personalnego nie powinny być oznaczane na inny kolor?
1
pierdziel 2017-04-07 23:08
Właśnie, więc się zastanów za nim coś napiszesz, bo niczym mądrym nie zabłysnąłeś.
człowieku . . .
Jerzyk 2017-04-10 17:35
Assel nie ma zupełnie nowych ofert pracy czyli ludzie pracują i nie zwalniają się z firmy. Ktos chyba mocno przesadził.
ogniskowiex 2017-04-14 23:20
powiem tak jak ktoś wali w hooya to ma taką stawkę jak ma

ja pracując na ... jestem w stanie postawić się menadżerowi i solidnie wytłumaczyć czemu jest tak a nie po jego myśli

a jeśli mało zarabiasz wez się do roboty

ja mam aktualnie 2650 na czysto wiec pokaż ze masz jaja i zgłoś mobing do prezesa lub PIP
Henry 2017-04-18 10:49
Pracuję w firmie już od dawna i jestem zadowolony z pracy i z atmosfery jaka sobie stworzyliśmy. Mamy bardzo zgrany zespół ludzi. Całkiem niezłe zarobki to kolejny atut firmy. Dlaczego ludzie narzekają nie wiem?
Zenia 2017-05-11 11:21
Assel jest dobrą, normalną firmą, stabilna pod kątem pracowników.
Romek 2017-05-17 13:31
Henry i Zenia wy chyba jesteście z działu kadr Assela.
6
fanfan 2017-05-18 17:32
Dajcie spokój, szukajcie innej alternatywy. Ja znalazłem swoją z wykształceniem średnim zarabiam 12-20 tysięcy złotych, a w asselu miałem.... 2150. Nie dajcie się ...chać.
Ja 2017-05-21 23:56
Ehh widać, dlaczego niektórzy w życiu będą tylko narzekać na swój nędzny los...
Zumba 2017-05-24 22:11
Czy Assel sp. z o.o. nie ma zupełnie nowych ofert pracy?
Zenek 2017-05-30 09:37
Zastanawiam się dlaczego na forum jest tak mało wpisów? Czy jest tak dobrze i nikt nie zaprząta sobie głowy pisaniem? Szukałem ostatnio ofert pracy do Assel-a ale niestety nic nie znalazłem, może ktoś ma więcej informacji w tym temacie i mógłby się podzielić?
Sabaka 2017-06-02 16:20
Elektronik serwisant ile zarobi netto w waszej firmie?
Zumba 2017-06-10 17:05
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi na czym polega praca dla kupca strategicznego? Interesuje mnie praca w firmie bo słyszałem wiele dobrego i teraz znalazłem taka ofertę. Jakie wymagania na starcie stawia firma? Jaka jest atmosfera w firmie? Z góry dziękuję
Zenobiusz 2017-07-13 20:40
Assel nie ma nowych ofert pracy, a dla mnie to znaczy jest dobrze i ludzie nie odchodzą.
farfa 2017-07-25 18:15
Nie ma ofert pracy bo dopiero co wywalili całą linię montażową z roboty.
Wolą zatrudnić ukraińców bo wychodzi taniej
5
Zozola 2017-07-25 20:27
Jaka cisza na forum.! Czyżby wakacje spowodowały brak chętnych do pisania czy też sytuacja w firmie jest znacznie lepsza i nikomu nie chce sie pisać?
PEPA 2017-07-26 21:48
Zozola i Zenobiusz to ludzie z kadr i dlatego tak tu slodzą. Jak to nie ma ofert jak ostatnio widziałem ogłoszenie na jednym z portali że szukacie technika elektronika. Zapraszam do Kwidzyna, dają tam większe zarobki i relokacje na rok :-)
1
Uliber 2017-07-31 22:30
Assel to nowoczesna firma, ambitna produkcja i sądzę, że tu praca jest nie dla wszystkich. Czy osoby niezadowolone z pracy w firmie są przekonane, że nie można powiedzieć coś dobrego o firmie? Jeśli nawet coś idzie niedobrze to zawsze można poprawiać!
Zenobiusz 2017-08-09 18:14
Jak ktoś ma problem z firmą to zawsze szuka powodów żeby oskarżać. Sądzę, że od ustalania strategii funkcjonowania firmy jest zarząd natomiast pracownicy mają wykonywać swoją pracę. Te reguły się sprawdzają!!
Krystian 2017-08-13 16:50
Czyżby firma nie miała nowych ofert pracy? Mam zamiar aplikować do firmy i chciałbym dowiedzieć się więcej informacji. Jaka jest atmosfera w firmie, czy dobrze się wam pracuje? Jaka umowa jest podpisywana na początku? Może jest jeszcze coś istotnego?
ONAopera 2017-08-16 20:39
Assel najgorsze lata ma za sobą. Opinia jest coraz lepsza. Dużo się zmienia. Atmosfera jest fajna, ale zależna od lidera, do którego się trafi. Najlepszy jest na THT , jedyny który stoi za swoimi ludźmi ale przy tym wypełnia założenia i cele firmy. Polecam Assel
Regina 2017-08-17 08:34
Słyszałam dobre opinie o Assel i cieszy mnie, że sytuacja poprawia się. Szkoda tylko, że nie maja jeszcze nowych ofert pracy. Bardzo odpowiadałaby mi praca w firmie z wielu powodów. Jeśli ktoś ma informacje o ewentualnych przyjęciach pracowników bardzo proszę o info
Zumba 2017-08-20 10:30
Zaczynając pracę w firmie jesteśmy pod obserwacją, ludzie lubią chwalić się co potrafię a często nie potrafią nic.
Zostaw swoją opinię o Assel sp. z o.o. - Pruszcz Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Assel sp. z o.o.