logo CEVA Automotive Logistics Poland

CEVA Automotive Logistics Poland

Ołtarzew

Opinie o CEVA Automotive Logistics Poland

jaa 2016-10-10 11:08
Dziękuję:)
4
kitteqy 2016-10-10 20:09
Witam. co to jest za stanowisko Kierownik Sektora Magazynu w Ceva Ołtarzew? jak to stanowisko wygląda w strukturze firmy ? czy mogę liczyć na odpowiedź osób obecnie tam pracujących ? Pozdrawiam
Mimi 2016-10-11 07:04
Kierownik całego działu
pomoc :) 2016-10-11 09:53
Jest odpowiedzialny za cały dział i wszystkich tam. Dotrzymanie terminów itp. Rozmowy z Orange. Tak co mi się wydaje. Więcej nie pomogę bo nie jestem na tym stanowisku. Ale powodzenia jak coś :)
haha 2016-10-14 08:28
Analfabetyzm ......wróć do szkoły. ...
4
jaa 2016-10-14 08:38
O kurcze ale mnie zgniotlas tą odpowiedzią. ;)
3
jaa 2016-10-14 08:50
Zostań detektywem.
Hahaha
Dobre te twoje odpowiedzi.
3
na szczęście były pracownik 2016-10-19 09:04
Najgorsza firma , magazyn w strykowie, porażka! panuje kolesiostwo i zakłamanie.
2
Jagna z Bagna 2016-10-24 12:44
Widzę że zabawiamy się w usuwanie komentarzy :) Niewygodne dla kogoś opinie,pomimo że nie ma w nich wulgaryzmów,zostają wyczyszczone :) BRAVO...Zabierzcie z tego forum swoje łapska i szanujcie opinie innych.Przypominam że jest to forum publiczne a jeśli nie znacie tego terminu to odsyłam do słownika.To też skasujecie? :)
10
Ciekawa 2016-10-28 20:20
Bardzo mądre ktoś wreszcie słowa napisał brawo Ty :-)
1
Sok z gumi jagut 2016-10-29 07:56
Tragedia
3
Bartolini 2016-11-12 00:19
Czytając co jakiś czas komentarze o firmie, wydaje mi się, że dobrze się tam nie dzieje i tylko się cieszyć, że już tam od dawna nie pracuję :> Pozdrowienia dla wydań, może został jeszcze ktoś, kto mnie pamięta.
3
janek 2016-11-12 08:59
Czy źle się dzieje? oczywiście problem podstawowy to kadra obecnie zarządzająca Ceva . Niekompetencja,arogancja to główne cechy naszych przełożonych.Widać krótką ławkę rezerwowych,ci którzy byli coś warci odeszli,reszta która pozostała to dramat.Zwłaszcza Wydania pod rządami aktualnie damskimi to piekiełko intryg, wzajemnej nienawiści i .zwykłego chamstwa.Liderki potworzyły grupy wybranych i działają według zasady dziel i rządź.Desant liderów z odnowy to z kolei przykład że jak wszyscy poprzednicy koncentrują się na inwigilacji ,straszeniu czyli postawa zwykłego poganiacza,ale pytam gdzie byście byli gdyby nie ci wszyscy ciężko pracujący zastraszani ludzie?Szacunek dla pracujących tam jeszcze,że mimo wszystko dają radę i refleksja do rządzących dokąd zmierzacie i dlaczego?
8
tro 2016-11-12 12:12
To co się dzieje teraz na wydaniach można zawdzięczać tylko jednej osobie, Pani Magdalenie P. To Ona stworzyła taką atmosferę. Przed Jej rządami było o wiele lepiej.
11
Przychylny 2016-11-14 18:15
Jakos do tej pory bylo dobrze, wszyscy zadowoleni jak o nich walczyla o podwyzki, jak dostawala opitol za wszystkich nikt sie nie stawil za nia, tylko glowy w dol:-( a teraz jak zaczela myslec o swoim tylku i zaczela wymagac to juz zla sie zrobila
5
Szczery.. 2016-11-16 08:04
@Przychylny Zgadzam się z tobą jak grunt się pod nogami komuś wali to Madziu pomóż Madziu pomóż a jak tylko nie potrzebują to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty za jej plecami ludzie serio? ..@tro Kiedy niby było lepiej przed jej rządami?..eee nie przypominam sobie.. Ja osobiście uwarzam że gdyby nie ona to wogóle atmosfera była by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] With kind regards :-)
5
www 2016-11-17 08:15
Ja nie wiem.... Wam nigdy nic nie pasuje. Każdy zły i niedobry. 9 stron wylewania żalów.
A weźcie się lesery w końcu za robotę, za dużo chyba macie wolnego czasu na pisanie głupot.
Najlepiej żeby za leżenie płacili i żeby nikt od was nie daj Boże nic nie wymagał.


5
Qsa 2016-11-17 10:59
Skoro kadra zarządzająca jest taka zła to czemu nikt tego nie powie prosto w oczy, tylko mądry i odważny ktoś jest na gowork'u, pisząc do idea box itd? Śmieszni i żałośni są tacy ludzie. Magda jest osobą inteligentną, po prostu jest dobra w tym co robi i ceni się w niej to że umie głośno powiedzieć to co myśli i walczy o swoich pracowników mimo że może "nikt tego nie widzi". Osobiście uważam że praca z dziewczynami na wydaniach jest najlepsza patrząc na ilość brygadzistów którzy grzali te krzesła przez krótki czas i teraz już są za bramą albo nie wytrzymali tego wszystkiego psychiczne, więc przestańcie narzekać bo możecie mieć tylko gorzej ale chyba pewne osoby do tego właśnie dążą aby znowu na wydaniach panował chaos.
3
Przychylny 2016-11-18 13:12
Zgodzam sie z Toba Qsa, kazdy na wydaniach tylko narzeka odkad Magda zaczela wymagac, widac zawiodla sie troche na ludziach w ktorych bardzo wierzyla i wskoczylaby za nimi w ogien. Coz tak bywa kij ma zawsze dwa konce , wiec konczac ten wywod niech coniektorzy na wydaniach przestana narzekac i wezma sie za prace a nie tylko kombinuja i obgaduja za plecami.
Tylko szczerosc moi drodzy a nie bedzie konfliktow
1
E=t 2016-11-18 14:50
A ja sie nie zgodze! na tyle co pracuje w tej firmie to bbrygadzistki na wydaniach tworzą zamet na dziale obgadujac dreczac i podburzajac ludzi jak nie maja co robic to ogaduja ze swoimi ulubionymi pakujacymi badz pikujacymi .byłam świadkiem jak wyśmiewała pewnego wozkowego temat brzmiał jego spodnie .....po tem Niby nic wychodzi z nim na kawe .....wstyd
5
1 2016-11-18 16:19
Popieram
3
nowa 2016-11-19 10:29
Forum jest od tego żeby wyrażać swoje myśli i spostrzeżenia a wiec pracując na dziale Odnowa daje się odczuć co się przez ostatnie czasy tam dzieje...
W obecnych czasach jest duże zapotrzebowanie na pracowników więc metody zastraszania pracowników (cytuję słowa brygadzisty działu Odnowa ) - "uważaj-niedlugo ci się umowa kończy , " jak będziecie chcieli urlopy to powiem że nie słyszałem " odeszły już dawno. Należy zwiększyć jakość ZARZĄDZANIA . Pracownicy ciężko wyrabiają normy które są bezpodstawnie zwiększanie bo takie jest brygadzisty (widzi misie)a nie ma nawet słowa "dziękuję" (podkreślam że to słowo nic nie kosztuje ).
W ostatnim czasie coraz więcej pracowników działu Odnowa udaję się na L4 jak przyjrzymy się głębiej sprawie jest to zmiana Marcina Borysiaka. Powodem jest brak kompetencji i czytelnego przekazywania zadań. Nie można odchodzić od pracownika kiedy on zgłasza problem. na pytanie do brygadzisty czy mógłbyś wytłumaczyć jak to zrobić (pomoc) odpowiada -to nie wiesz ?!!!?
W ten sposób tworzy się błędne koło , ludzie się przemeczaja i idą na L4 albo się zwalniają.
W ten sposób zawsze będzie brakowało pracowników.
1 osoba musi robić za dwie czy tam 3 , bo ktoś na urlop poszedl. I przeciez trzeba nadrobić za tą osobę .
Od kiedy jest tak że przychodzi nowy pracownik i szkoli się 2 dni a na trzeci już musi wykonywać normę jak doświadczona osoba. Proszę się przyjrzeć ile osób nowych odchodzi po jakim czasie na zmianie Marcina a ile u Kamila.
Spostrzeżenie do brygadzisty-
Nigdy nie oceniamy ludzi po wygladzie!
:(
16
werty 2016-11-20 10:42
Jeśli team lider wymaga to znaczy że kierownik ciśnie czyli zrozumie tylko ten co znajduje się na stanowisku brygadzisty a nie zwykły pracownik ....
2
koraa 2016-11-20 12:16
Nowa zgadza się M. Nie ma szacunku do pracowników.
4
pewniak 2016-11-20 13:16
Racja
1
pracownik X 2016-11-22 09:34
Sorry ale na wydaniach było fajnie za mega starej ekipy. Taka jest prawda. Widać że te opinie piszą os co są nowe. Kiedyś było o wiele więcej pracy i dawało się rade bo ekipa była zgrana teraz to każdy patrzy na innych i dzwonią po pomoc. . A co do pupili wszędzie każdy ma swoich. Ale pamiętajcie jesteśmy dorośli a nie dziećmi. By tym się martwić. Ale jak ktoś w szkole był pupilem a tu nie jest to już jest źle. Ludzie to tylko praca. Odwalić swoje 8h i pa. Życie jest za bramą a nie tam.
7
lila 2016-11-24 05:30
A jaka się spisuje nowy brygadzista Michał na wydaniach?
1
Zyta 2016-11-24 15:25
A czenu pytasz ?
1
Przychylny 2016-12-05 22:05
I nikt nie wymysla maila :-( ale coz
4
????? 2016-12-28 16:18
Hmm
nowy 2017-01-13 12:30
Najbardziej leniwe osoby z odnowy dostały umowy przez firmę tylko pogratulować cevie takich pracowników a tych przez ranstad bedą cisnąć
5
Zadymiarz 2017-01-13 20:30
Czy ktoś może wyjaśnić co na celu mają arcydzieła powieszone na palarni nr 1, 2 a także na rampie??
1
Wydania 2017-01-13 21:51
Dobrze
Pracownik 2017-01-16 11:16
Od kad pamietam to nikt przez ranstad nie byl cisniety. Za swojego czasu kazdy traktowany byl na rowni bo jestesmy zmiana i jako calosc pracujemy na wynik. Wiec nie wiem skad tyle agresji w Twojej wypowiedzi . moze to Ty jestes zbyt leniwa lub leniwy ze nie zasluzyles/las na nia. Nie pasuje to droga wolna na inny dzial lub do innej pracy. Pozdrawiam :)
4
dymek 2017-01-17 07:55
Zadymiarzu, głupie pytania zadajesz.
Pomyśl troszeczkę - to nie boli...
Ktoś 2017-01-17 12:08
Boli Ciebie chyba, nie rozumiesz chyba sensu wypowiedzi Zadymiarza. To, że ktoś rzucił palenie, nie musi do tego namawiać w aki sposób. Okay, gratulujemy, ale te obrazki nic nie wniosą, jesteśmy ludźmi dorosłymi i wiemy, z czym się wiąże palenie papierosów. Chyba, że niektórzy do tego nie dorośli ;) Takie obrazki nie spowodują tego, że ktoś rzuci fajki, bez przesady!
6
Zadymiarz 2017-01-17 23:44
Racja również polecam ten sport. Jak powiedziałeś " myślenie nie boli".
Nie każdy ma ochotę na to patrzeć. Nie wszystkie osoby wychodzą na zewnątrz budynku żeby zapalić, a i tak muszą na to patrzeć.
2
normalności chcę 2017-01-19 10:09
A ja nie mam ochoty w trakcie posiłku spożywanego na stołówce wdychać czyjegoś śmierdzącego dymu. Palarnia jest stanowczo za blisko budynku, dym przenika do środka.
Wyjście na zewnątrz oznacza już stałe wdychanie tego świństwa, pomijając syf jaki panuje "pod daszkiem".
Do poruszenia jest temat, aby palarnię zorganizować za bramą wjazdową - niech palacze kopcą sobie poza terenem.
3
Ona4751 2017-01-20 09:50
Popieram, niektórzy kopcą szlugi jeden za drugim i aż strach okno otworzyć na stołówce.
Jestem kobietą niepalącą i taką chce pozostać- a nie biernie się zaciągać i wąchać smród.
Zdecydowanie palarnia powinna być dalej od okien stołówki.
2
Abc 2017-01-31 08:46
Była oferta na specjalistę ds administracji w ołtarzewie. Czy ktoś wie czy jest nadal aktualna?
aabb 2017-01-31 09:19
nie aktualne
Abc 2017-01-31 10:11
Dzięki, czyli zatrudnili już kogoś?
Cicha 2017-02-01 20:06
A co to za fala odejsc z Ceva ?
Gdzie postawili nowe hale ze biuro rezygnuje
Ludzie z magazynu tez uciekaja ?
Firma upada?
W zeszlym miesiacu chyba z tego co wiem 5 osob zrezygnowalo dlugoletnim stażem .
Ale gratuluję decyji .
Powodzenia.
2
nowy 2017-02-02 00:22
Witam jaka stawka (podstawa) na dzień dobry na magazynie ?
Jaka po okresie próbny ?
I czy jest jakiś socjal premia bony itp. ?
Karolina 2017-02-02 12:54
W cevie to za przeproszeniem zarabia się gow... Nowi pracownicy mają tyle samo co osoby z długim stażem. Dlatego ta pracę powinno się traktować adekwatnie do zarobkow. To jest śmiech na sali żeby zarabiać 1600 zł. Z tego na mieszkanie (jak ktoś mieszka sam), jedzenie, dzieci, a na potrzeby typu ubrania to trzeba pożyczać. O głupia podwyżkę nie można się doprosić. Niech kierownictwo sobie przezyje za te marne pieniądze ciekawe do którego by im starczyło. To jest śmieszne po prostu i jak tu człowiek ma normalnie żyć, coś planować jak nawet te umowy dawane są na miesiąc dwa trzy a przez firmę na trzy lata. Porażka jednym słowem!
2
Nowy 2017-02-02 12:58
Nowy : Social hahahaha premią bony. Nie w tej firmie . karta multisportu miała być pod warunkiem że zabiorą nam z pieniędzy za wczasy pod gruszą. W innych firmach są karty i płaci się gdzieś około 50 zł i tyle. Tylko w cevie tak zalujæ na wszystko. Na szczęście już tam nie pracuje :) :)
2
Piękny 2017-02-06 18:24
witam szukam pracy.
Warto złożyć CV do waszej firmy?
Dużo słyszałem że podobno u was są wysokie zarobki, miła atmosfera i że prawie się nic nie robi.
Potwierdzacie?
Proszę o szczerą odpowiedz ponieważ nie lubię pracować, lubię poleżeć.
Kwiatuszek 2017-02-08 15:01
Hej
Powiem szczeze to praca nie jest dla Ciebie zarobki fatalne atmosfera też do kitu nie polecam jak trafisz na B2C bądź Wydania szybko zrezygnujesz.
1
kandydatka 2017-02-14 08:53
czytam, czytam i widzę TRAGEDIA!!! tam u was!!!!
Rezygnuję !!!!!
Nie dam się omamić ogłoszeniem:
Oferujemy:
Zatrudnienie bezpośrednio na umowę o pracę z CEVA,
Bardzo dobre warunki płacy i pracy - płacimy lepiej niż konkurencja,
Możliwość wypracowania dodatkowych premii,
Pakiet benefitów pozapłacowych, m.in.: prywatna opieka medyczna, ZFŚS,
1
90p 2017-02-14 09:50
To napewno nie w cevie
2
Zostaw swoją opinię o CEVA Automotive Logistics Poland - Ołtarzew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEVA Automotive Logistics Poland