logo SKILLS NET

SKILLS NET

Warszawa

Opinie o SKILLS NET

Krzysztof 2012-10-01 16:31:49
Pozdrawiam Cię [usunięte przez moderatora]- 10 raz piszę że to nie [usunięte przez moderatora] tylko ja-
taki tępy jesteś, pracowałem u was miesiąc, kolejna podpowiedź wyleciałem bo ktoś na mnie zakablował że jestem podpity i to ty byłeś [usunięte przez moderatora] bo tak mi jedna panna z firmy powiedziała, sprzedałaś mnie [usunięte przez moderatora] i zapłacisz za to psie, dlatego tak piszę, i będę pisał, pozdrowienia z Grecji dla szmaty [usunięte przez moderatora] abyś zdechł psie
Krzysztof 2 2012-10-01 17:12:44
Skoro jesteś w Grecji to mogę się zająć Twoją debilną żoną. Ona potrzebuje prawdziwego mężczyzny a nie takiego debila jak Ty. Dzieciaka sobie zachowaj bo mi jest nie potrzebny.
Może Twoja żonka wróci do naszej rozmowy z imprezy firmowej. Jak byłeś w ubikacji miło się nam \\\"rozmawiało\\\".
Polak katolik 2012-10-13 12:36:15
A ty uważaj bo zajmę się twoją [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ą pedale ha ha
Marek 2012-10-19 11:57:14
no i po skillsnecie
agaa 2012-10-24 12:36:56
co ma znaczyć ,że już po skills necie? już ta firma nie istnieje??
Kasia 2012-10-25 18:58:00
jak to nie istnieje? jeszcze 2 dni temu byłam u nich w biurze a zlecenia cały czas są. Zresztą jutro idę do hiltonu.
zadowolona 2012-11-06 10:57:08
w ogóle nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi. ja jestem jak najbardziej zadowolona z tej pracy, fajni ludzie w pracy, placa też ok.
Niekótre hotele są lepsze inne gorsze ale ogólnie nie ma na co narzekać.
ludzie bywaja rożni ale ogólnie większość jest miła.
M.K. 2012-11-13 19:45:18
zgadzam się z przedmówczynią
ANNA 2012-11-16 13:54:43
Ja absolutnie się nie zgadzam, o kodeksie pracy można mówić w kontekście umów o pracę, a nie umów zlecenie czy o dzieło, chyba mylicie pojęcia !!!!!! W tej firmie pracuje się dorywczo , i to nie firma źle traktuje pracowników, tylko menadżerowie hoteli. Ja współpracuję z tą firmą kilka miesięcy i uważam, że(usunięte przez administratora) dobrze sobie radzą. Jestem pewna, że osoby które tak świetnie tutaj popisują się elokwencją i mądrościami na temat prowadzenia firmy sami pewnie pozostaną na zawsze TYLKO PRACOWNIKAMI !!!! Życzę wszystkim sfrustrowanym byłym pracownikom wszystkiego najmilszego :)
zdziawiony 2012-11-18 13:47:46
Czytając komentarze nie pojmuje czemu tak źle pisze sie o własnym pracodawcy, ci ludzie dają pracę i wiem, ze są w porządku wobec pracowników ktorzy sa w porządku, norma na całym świecie i tak to juz jest !!! Ja nigdy nie założę firmy, bo tak być obrażanym za to że chce sie dać pracę w takich trudnych czasach, współczuje bo są obrażani bez podtaw, zagadzam sie z anna, ze to chyba sfrustrowani byli zwolnieni pracownicy, żenada
1
zszokowana 2012-11-18 14:28:15
Chyba sami nie wiecie co piszecie , oni nawet nie dbają o swoich pracowników , zatrudniają wszystkich BEZ ŻADNEGO DOSWIADCZENIA , smieszyly mnie osoby , które nie wiedziały co to jest np . \"bemar \" .Pracując w hotelu trzeba mieć jakąs wiedzę. (usunięte przez administratora)
wkurzony 2012-11-19 13:55:25
obrażasz mnie i wszystkich innych którzy pracują! Co, tylko Ty masz doświadczenie i znasz się na rzeczy, tak? Wszyscy inni to (usunięte przez administratora) bo ktoś się spytał co to jest bemar?
(usunięte przez administratora)
1
nowy pracownik 2012-11-23 11:08:58
Dopiero sie zatrudniłem , jakiś miesiąc temu i moge powiedzieć, że nie jest tak źle jak słyszałem, właściwie to jest ok, oczywiście są osoby które inaczej sie zachowują przy szefach a inaczej w pracy, ale nie ma co obwiniac za to szefów. Nie ma ich z nami cały czas. Praca jest ja wszędzie, hotele raz lepsze raz gorsze, raz można pracowac mniej, raz trzeba zapipszać ale praca jest jak ktos chce pracowac.Wiem od innych , że płacą na czas co mnie najbardziej interesowało. poki co nie jest tak źle. Najlepiej przekonywac sie o wszystkim samemu.
1
XYZ 2012-11-25 22:02:44
DO WKURZONY : a czy akurat Ciebie obraziłem ? skoro masz zamiar pracować w hotelu lub już pracujesz to podstawą jest mieć doświadczenie .Trzeba być głupim nie znając podstaw i to nie ja się smiałam , ale pracownicy hotelu smieli się z takich zatrudnionych ludzi , którzy właśnie bez żadnej znajomości zostali zatrudnieni. Niestety , ale co jest przykre ,ze nawet niektórzy problem mieli z polerowaniem i za nich właśnie robota musiala być odwalana 3 razy , bo taka niezdara sobie nie radziła . Czy też osoby , które baly się wyjść na salę do ludzi.Zabawne to wszystko , ale jakie prawdziwe
slodka zuzia 2012-12-05 03:08:58
Nikomu nie polecam Skills net. Daja za ciagle kary nie placa na czas pieniedzy!!!! ogolnie firma porazka nie polecam nikomu!!!!
Biuro SKILLS NET 2012-12-05 14:12:54
Witamy,

to prawda że są kary w naszej firmie jednak zawsze są zgodne z regulaminem oraz umowami podpisanymi przez każdego pracownika. Kary obowiązują tylko i wyłącznie za spóźnienia, za nieuzasadnioną nieobecność, za picie w pracy oraz kradzież.
Jeżeli ktoś ciągle się spóźnia to również ma umowne kary.

Wynagrodzenia płacone są zawsze na czas. W całej historii firmy zdarzyło się jeden raz, że wynagrodzenia płacone były 2 dni po umownym terminie.

Jeżeli ktoś ma pytania lub wątpliwości zapraszamy do biura lub prosimy o kontakt pod:

info@skillsnet.pl
tel.: 533 991 942 lub 690 999 659

Pozdrawiamy

biuro SKILLS NET
1
Alexander Sasha 2012-12-31 11:07:40
A gdzie w Kodeksie pracy masz kary za spóźnienie się do pracy lemingu? ha ha W Chinach dają lepsze umowy niż wasz Skillsnet a poza tym jeżeli jest tak dobrze to czemu co chwilę macie nowych pracowników? ha ha rotacja większa niż w supermarketach, tak samo jak i (usunięte przez administratora). Żaden porządny człowiek nie wytrzyma tam dłużej niż 1 miesiąc a wy tylko żerujecie na biedzie w Polsce i łaskę robicie ze pracę dajecie, jak się nie podoba to nie potrzebujemy was tutaj , będę inni pracodawcy a nie prywaciarze dorobkiewicze ha ha ha ha Goodbye my love goodbye
anonim 2013-01-03 13:29:35
Prosto z kodeksu pracy który was i tak nie obowiązuje:

W myśl art. 108 k.p. pracodawca może nałożyć na pracownika karę pieniężną za:

- nieprzestrzeganie przepisów bhp i ppoż.,

- stawienie się do pracy w stanie nietrzeźwości lub spożywanie alkoholu w czasie pracy,

- spóżnienia się do pracy,

- opuszczenie pracy bez usprawiedliwienia.

To ostatnie odnosi się nie tylko do całego dnia, ale i jakiejkolwiek jego części. Przepisy kodeksu pracy nie wskazują bowiem, że zastosowanie tej kary jest możliwe wyłącznie w razie całodziennej nieobecności.

shit-net 2013-02-01 10:51:23
(usunięte przez administratora) NAJGORSZA FIRMA W MIEŚCIE WARSZAWA

PS.OSTRZEGAM WSZYSTKICH CO CHCĄ TAM PRACOWAĆ SAMI SZEFOWIE MAJĄ (usunięte przez administratora) POJECIE O PRACY W HOTELU(mgr.hotelarstwa i gastronomi na kierunku turystyka i rekreacja).
Sam pracowałem tam i mogę nadmienić,że brak szacunku do pracowników jest pojawiający się ciągle!!!
shit head 2013-02-01 13:02:06
do shit-net:
co Ty nie powiesz? trzeba mieć własne ubrania? o boże, niespotykane. Jak jakakolwiek firma może wymagać od pracownika żeby w pracy był ubrany służbowo? Przecież każdy wie że każda firma zawsze kupuje pracownikom ubrania. W firmie mojego taty np firma kupiła wszystkim 450 pracownikom biurowym garniaki. I co? Norma.
bloom 2013-02-22 15:33:47
Jak dla mnie firma jest ok, pieniądze zawsze na czas, o karze jest w umowie wiec mają prawo potrącić bo sie na to zgadzamy podpisując umowę. I pamiętajmy, że są to umowy zlecenia więc kodeks pracy ich nie obejmuje.
Nie podoba mi się tylko jedno, że ciągle poszukują nowych pracowników kiedy ci już zatrudnieni nie dostają praktycznie w ogóle zmian, mimo że są dyspozycyjni i chętni do pracy.
1
dobra rada 2013-02-28 22:15:30
pracuje sie beznadziejnie. 9zl za godzine, mala ilosc godzin, nie dadza zarobic, z nas maja ponad polowe tego co my zarabiamy, nie ogarnieta koordynatorka np tj: (usunięte przez administratora). narzucaja jakies glupie kary i zebrania. umowa jest smieszna.
bloom 2013-03-03 23:50:23
czemu umowa twoim zdaniem jest śmieszna? a co do kar no to chyba normalne, że chcą mieć zabezpieczenie, oni nie zarabiają, a kto wie czy sami nie ponoszą kar kiedy ktoś nie przychodzi do pracy, jeśli ktoś ma w (usunięte przez administratora) to że zobowiązuje się do przyjścia a potem leci w kulki no to moze byc sfrustrowany tym że są kary. a tak bez powodu przecież kary nie dadzą.
pracodawca 2013-05-12 18:30:37
Witam wszystkich.
Czytam wasze posty i zastanawiam się nad tym, czemu one mają służyć?
Kilka lat temu sam pracowałem jako kelner w różnych restauracjach. nigdzie nie było lekko, bo taka jest praca kelnera. Albo się pracuje i się zarabia albo się nic nie robi i się nie ma kasy. Tak zawsze było, jest i będzie. Za darmo można dostać, każdy wie w co...
Nie znam tej firmy, o której jest post, ale wszędzie jest tak, że jak człowiek jest rzetelny i sumienny, to nikt się go bez powodu nie czepia, a jak ktoś tylko patrzy na to, żeby tylko przyjść i się (usunięte przez administratora) w pracy, to niech ma pretensje sam do siebie.
Oczywiste, że są kary, bo wśród kelnerów (ale i w innych zawodach) jak nie ma restrykcji, to nie ma też zleceń. Ktoś, kto Was zatrudnia musi się wywiązywać ze swoich zobowiązań przed swoimi Klientami, ale większość z Was ma to daleko w (usunięte przez administratora)! Widzicie tylko swój koniec nosa i nic poza tym Was nie interesuje.
Sam wielokrotnie korzystałem z uslug agencji kelnerskich, przerobiłem ich wiele i wiem o czym piszą. Pracownicy notorycznie nie przychodzą do pracy, spóxniają się i wymyslają najróżneijsze wymówki. poza tym moze 10% z nich można nazwac profesjonalistami.
Co do stawek, to każdy ma tyle, na ile zasługuje lub umie sobie wynegocjować.
Ludzie, poświęćcie ten czas, który marnujecie na pisanie tych bzdur na forach na rzetelne podejście do pracy i sprawdźcie osobiście jak jest w tej, czy innej firmie.
Niestety większość osób woli posłuchać czyichś, często bzdurnych, opinii zamiast wyrobić sobie własną, jedynie wiarygodną!
ubolewam nad takim stanem rzeczy, ponieważ, jak sie tu niektórym wydaje, Pracodawca ma lepiej niż Pracownik. Proponuję zamienić sie miejscami chociaż na jeden dzień. Powodzenia, zobaczycie jakie to fajne, gdy macie wykonać zlecenie, a pracownicy nie przyszli.
Pamiętajcie młodzi ludzie, ze z reguły kelenerami sa osoby, dla których jest to pierwsza praca w życiu. Ona kształtuje charakter i często wytycza drogę na przyszłość, dlatego jaka by nie byla, należy ją szanować. A przy okazji też wypada czytać umowy, ktore się podpisuje.
PS. Mój jedyny interes pisząc ten post, to taki, żeby w końcu wszyscy wzięli się solidnie do pracy, bo w życiu nie ma niczego za darmo! Dzięki takiemu podejściu i pracy często po 24h na dobę osiągnąłem to, co mam w tej chwili i wszystkim tu tego również życzę!
Powodzenia w pracy!
mmm 2013-12-16 21:25:32
Coś dodałeś od siebie w tym przepisie - pracodawca nie może nakładać kar pieniężnych za spóźnienia. A artykuł, na który się powołujesz brzmi:
Rozdział VI
Odpowiedzialność porządkowa pracowników
Art. 108.
§ 1. Za nieprzestrzeganie przez pracownika ustalonej organizacji i porządku w pro-cesie pracy, przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpo-żarowych, a także przyjętego sposobu potwierdzania przybycia i obecności w pracy oraz usprawiedliwiania nieobecności w pracy, pracodawca może stoso-wać:
1) karę upomnienia,
2) karę nagany.
§ 2. Za nieprzestrzeganie przez pracownika przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy lub przepisów przeciwpożarowych, opuszczenie pracy bez usprawiedli-wienia, stawienie się do pracy w stanie nietrzeźwości lub spożywanie alkoholu w czasie pracy – pracodawca może również stosować karę pieniężną.
§ 3. Kara pieniężna za jedno przekroczenie, jak i za każdy dzień nieusprawiedli-wionej nieobecności, nie może być wyższa od jednodniowego wynagrodzenia pracownika, a łącznie kary pieniężne nie mogą przewyższać dziesiątej części wynagrodzenia przypadającego pracownikowi do wypłaty, po dokonaniu po-trąceń, o których mowa w art. 87 § 1 pkt 1–3.
§ 4. Wpływy z kar pieniężnych przeznacza się na poprawę warunków bezpieczeń-stwa i higieny pracy.
Co rzeczywiście nie zmienia faktu, że przy umowie zleceniu KP nie obowiązuje.
1
Johnny 2014-03-19 10:48:14
NIE POLECAM!!!
WYPŁATA MARNA UMOWA ZLECENIE 9zł/h,a praca po 12h jak również swoje ubrania trzeba mieć itp.
Zapomnijcie o awansie chyba że jestes podpierdalaczem bo tacy ludzi są w tej firmie mile widziani
2
Rafik 2014-03-21 13:57:47
Chyba się domyślam kim jesteś człowieku,nie szanowałeś nigdy właścicieli naszej firmy i za to zostałeś zwolniony,pamiętaj kto cie zatrudniał kolego,na pewno nie Hotel tylko nasza firma.Jesteś zakałą i nie myśl sobie że w naszej firmie,ktoś będzie po tobie płakał,zapamiętaj sobie że podstawowym priorytetem pracownika jest dbanie o wizerunek i dobre imię firmy w której pracujesz,ty złamałeś podstawowe zasady współdziałania z pracodawcą i poniosłeś konsekwencje.I nie pisz takich bzdur i bredni bo naprawdę spotkamy się w sądzie zapamiętaj to ostatnie zdanie.
Pracownik 2014-03-22 09:17:50
Nie polecam nikomu,firma ,,Krzak'',jedna wielka porażka.łupią na wypłatach,kręcą z godzinami,umowa taka że tyłek nią można podetrzeć.A właścicielka to wariatka,co dwa dni nowe kary wymyśla i nowe aneksy do umowy daje oczywiście w tych aneksach są zawarte rzeczy z kosmosu-Jedna wielka porażka.-Nie Polecam,chyba że ktoś ma za mało kłopotów.
4
Niezadowolona 2014-03-22 12:01:05
Dajcie spokój z tymi pokrętnymi tekstami,prawda jest taka firma nie ciekawa i tyle,zwalniają najlepszych pracowników i to bez żadnego powodu po prostu w zależności jaki ma kaprys właścicielka tak jest prawda,po co te ścienianie.
1
Barnaba 2014-03-22 14:46:23
Ta firma Skils to syf i nic więcej dziadostwo i amatorszczyzna Szafer to jest konkretna firma znana i ceniona w gastronomi z profesjonalnym zapleczem kelnerskim,prowadząca konkretne i praktyczne szkolenia dla kelnerów.A nie w Skilsie szkolenie na kelnera wygląda tak koordynator pokazuje którymi drzwiami wchodzi się do hotelu-,,i koniec szkolenia -,,ŻENADA''Ale zasadniczo co ma ten śmieszny koordynator pokazać jak sam nic nie potrafi.,,ŻENADA ŻENADA ŻENADA''
1
Niezadowolony 2014-03-23 10:55:22
Już po Skilsie,już są historią.HA,HA,HA,HA,HA.Nasi górą-
1
Smerfetka 2014-03-24 14:27:03
To tej firmy Skills już nie ma- tak myślałam,lecę szybko do Stafera podpisać umowę.Ha,Ha,Ha,Ha,Ha.
1
oburzona 2014-05-22 14:23:20
Ludzie, ja pracuje z tą firmą ponad rok i nie mam wększych zastrzeżen. Ok, bywa nerwowo, koordynatorzy potrafią podnieść głos ale sama wybieram sobie hotele i godziny pracy. Zleceń mają MNÓSTWO, chodzę nawet po 2 zmiany. Mogę się wycofać 24h przed zleceniem więc tragedi nie ma. Jeśli komuś chce się pracować i potrzebue kasy to polecam.
Pracownik 2014-06-16 17:52:26
No to z przyjściem lata i w Skilsie jest ciekawie wprowadzają nowy system kar i tortur,ale teraz to już przesadzili chcą łupić ludzi Oporowo na kasę,jak tak można to jest chore.Ja mam to szczęście ze już tam nie pracuję ale jak kolega mi pokazał tego maila z nowy taryfikatorem kar to mi i mojemu nowemu szefowi włosy dęba stanęły,to się kwalifikuje do Sztrasburga,ludzie zastanówcie się co wy wyprawiacie.Widać z tej polityki firmy tylko jedno logiczne wytłumaczenie zaistniałej sytuacji w tej firmie już nie ma kto ani po co pracować jak łapią się takich rzeczy.Zgroza woła o pomstę do nieba.
1
rozmowa 2014-06-20 17:43:07
bylam na rozmowie mam spore doswiadczenia , za jeden dzien + noc wesele zarabialam okolo 500zl myslalam ze idac do warszawy bede miala wiecej niestety myslilam sie dano mi umowe o dzielo bez daty koncowej co mnie zastanowilo !, to jest firm aoutsourcingowa czyli agencja pracy mi to pzreszkadza nie jestem jzu mloda i nie chce sie bawic w oddawanie polowy zarobkow ale ... ogolnie bardzo potrzebuja doswiadczonych pracownikow a takich jak na zlosc nie ma za 9 zl , kary sa jesli nie zglosi sie w ciagu 48 godz. przed o nieobecnosci 100zl jesli zglosi sie po 24 h to 200zl kary , jesli sie stlucze to tez trzeba zglaszac bo jak wiadomo kamery w hotelach i czasami jest przypal ,pytalam sie czy moge dostac wykaz hoteli kobieta powiedziala ze dostane to wraz z grafikiem , chodzilo mi o to ze mam prace na 1/2 etatu wiec musze byc dyspozycjna po pld, interesowaly mnie tylko sniadania dowiedzialam sie ze novotel zawsze ma sztywne godziny pracy a mercury nigdy nie wiadomo ile trezba pracowac
poki co nie wiem co myslec jesli podejme prace to cos napisze wiecej , firma zatrudnia wielu obcokrajowcow - sama widzialam ukraincy , studenci wszelkiej masci
plusem jest chyba to ze jest duzo zlecen typu cateringi , sniadania, i pozniejsze zmiany , ubrania wlasne trzeba miec lub tez potracaja , do mnie dzwonili 3 razy mimo tego ze powiedzialam ze pierwszy tydzien nie moge i kropka
1
michał 2014-08-13 21:36:35
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda do dnia dzisiejszego nie otzymałem od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłaty
2
michał 2014-08-13 21:44:40
(usunięte przez administratora),wymyśla jakieś kary po uprzedzeniu tel.jest to firma amber gold blondyna siedzi świeći oczami jakby zobaczyła pieknego długiego czerwonego tulipana a ludziom wciska głupoty.
1
kelnerka 2014-08-31 22:22:13
firma skillsnet zatrudnia podobno DOŚWIADCZONYCH PRACOWNIKÓW.. nic podobnego. (nie obrażających tych na prawdę doświadczonych) pracować może każdy, ściemniając, że ma doświadczenie, a potem pójść do pracy i nic nie robić bo nawet rodzajów widelców nie zna. a potem, wszyscy muszą za niego pracować, a on dostanie takie takie same wynagrodzenie. zatrudniają mnóstwo urainek, które nawet po polsku nie potrafią się dogadać, a co innego po angielsku. skillsnet nie pilnuje strojów, pracownice przychodzą w białych bluzkach z czarnymi bistonoszami, zero profesjonalizmu, klasy, czegokolwiek, amatorstwo. szkoda, że pracodawca nie sprawdza dokładnie tych, których zatrudnia, bo czasem to na prawdę ręce opadają na niektórych kelnerów.
1
Alicja 2014-09-29 10:05:14
Miałam tam iść do pracy ale widzę jednak że tam nie pójdę. Prywaciarze są najgorsi, mało zapłacą wykorzystają w pracy, brak szacunku do pracownika a przyjdą takie czasy że nie będzie kto u nich pracować, wtedy sami sie wezmą do pracy, widzę że jeden pracownik napisał prawdę a oni go sądem straszą, chcą zastraszyć pracowników. Masakra jakaś pisze człowiek prawdę a ktoś z tej firmy kłamie jak z nut. Pewnie większość pracowników jest po znajomości. ble nie idę tam do pracy, dziękuje Ci za prawdziwą opinie bo nadziałabym sie nastepny raz
1
dawny pracownik 2014-11-08 14:02:26
nie.
1
waldek 2014-11-14 08:18:10
Szanowni Państwo firma ta reklamuje sie ze jest zetelna firma niestety nie jest to prawda ze strony technicznej . Przyjmuja kazdego raz pracowalem tam z czlowiekim ktory tacy nie umial nosic a mimo to dostal tyle samo za prace co ja. Przeklamuja grafik piszesz im ze masz pon i wt dyspozycyjny do godziny 24 i prosisz o potwierdzenie zlecenia a za to dostajesz grafik bez potwierden jakich kolwiek od wieczora do rana i tlumacz sie ze nie mozesz to 200 zl kary no bo jestes dyspozycyjny. Kordynatorka sama sie gubi kogo ma umawiac a kogo nie a kogo juz umowila. Po pytaniu dlaczego jest taki stan rzeczy uslyszalem odpowiedz ze my tez musimy na tobie zarobic = zerwanie umowy w trybie natychmiastowym.
1
Komik 2015-02-21 19:25:15
Skills.net to agencja pracy, specjalizująca się w rekrutacji i dostarczaniu wykwalifikowanego personelu pracowników dla swoich 'klientów'. Zastanawiam się czy to tylko puste słowa czy prawda, bo wiele było firm, które w podobny sposób się oceniały a nie były w stanie tym największym na rynku nawet do pięt dorosnąć.
1
polka 2015-06-28 19:11:41
nikomu nie polecam tej firmy! pracowałam tam rok i dziękuję bardzo. kilka razy zdarzyło się tak, że pomylili mój numer konta i wypłata była spóźniona o kilka dni. gdybym miała dużo kasy to był to miała gdzieś i nie pracowała tutaj. współpraca z pracownikami skillsnetu jest fatalna. zatrudniają samych ukraińców i rosjan- za stawkę 8 zł za godzinę, którzy pierwszy raz w życiu tacę ręku trzymają, po polsku to tylko dzień dobry i do widzenia, a słowo "water" po angielsku to tak jakby ktoś nagle mówił po szwedzku czy hiszpańsku. ja, z ponad dwuletnim doświadczeniem dostałam taką samą stawkę- 8 zł na godzinę. po roku po usilnych prośbach o podwyżkę dostałam ją- 9 zł za godzinę. śmiech na sali. jeśli oni potrzebują osób do pracy- to najlepiej gdybyś pracował 24h na dobę, a jeśli ty chcesz dorobić, to nie ma pracy.
ja 2015-10-07 22:30:37
Jeżeli napisał to pracownik niby firmy a po treści można sie domyśleć to już po przeczytaniu tego nie chciałbym mieć z nimi nic wspólnego... Język kultury do przyuczenia!!!
ja 2015-10-07 22:36:27
Mianowicie mam na myśli wypowiedź rafika z 21.03.14
Piksel 2015-10-26 22:10:36
Hey ;) pracowalam 2 tygodnie w Skills net iii nie polecam nikomu zatrudniac sie u nich . Nie sa slownii , trzebaaa dlugo czekac na grafik iii wg zatrudniaja tylu ukraincow i im więcej placa niz nam Polakom . Dzwonia do Ciebie pytaja czy bedziesz w pracy to jest jedynie dobre ,ale Ty na przykład przychodzisz na 7 do pracy iii mowia Ci ze do 11 za darmo pracujesz , bo masz szkolenie o ktorym nic nie wiedziales . Tooo jest szczyt wszystkiego skoro biuro dzwoni czy bedziesz w pracy to powinno poinformowac , ze szkolenie masz a potem prace... Nie polecam ich !!!!!
lotnisko 2015-11-04 18:08:28
Jedno wielkie oszustwo zawierają umowę zlecenia która nigdy nie dochodzi do skutku . Prawdopodobnie zbierają dane osobowe??? Do czego nie wiadomo??
Anonimus 2016-10-17 23:52:52
Nie polecam tej firmy, najgorsze pracodawcy z którymi pracowałem. Nie wypłacą wszystkich pieniądz, nie polecam.
ed 2016-10-18 10:28:34
Ale chyba u nich nie ma rekrutacji z tego co widze i nawet przez wkacje nie przyjmowali na żadne staże, wiec jestem troche zawiedzony. Teraz pojwia się jeszcze informacja, że jednak jest jakiś problem z płatnościami..
PracownikMiesiąca 2016-10-25 20:24:04
Gówniana firma! Kazali mi, ze będą płacić co dwa tygodnie, ale, niestety, trzy tygodnie mineło, a pieniążek swoich nie zobaczyłem. Więc, radzę wszystkim, kto przeczyta ten komentarz, uciekać i nie mieć spraw z tymi cfelami.
1
Zostaw swoją opinię o SKILLS NET - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKILLS NET