brak logo

TRENDY STYLE

Warszawa

Opinie o TRENDY STYLE

jola 2011-03-24 11:55:47
Po kursie w tym Ośrodku mam wrażenie , że kupiłam gazetę wyborczą z ogłoszeniami za ponad tysiąc zł. Jest mało rzetelny nie przygotowuje do profesjonalnej obsługi recepcji medycznej ponieważ nie ma żadnego odniesienia w realizowanym przez Ośrodek szkoleniu w tym zakresie.Jest też uwaga , że dyrektorem tam jest pan a nie pani. Tylko gdyby ten pan choć raz sie pojawił albo pani dyrektor sama o nim wspomniała to byłoby miło.A tak to jest następny przykład że coś jest na rzeczy z tym Ośrodkiem.
anonim 2011-03-27 14:00:41
ja sie tylko zastanawiam czy te panie ktore tak oczerniaja ten osrodek potrafilyby powiedziec to prosto w oczy. ludzie macie pretensje, ze dostajecie oferty pracy? wszystko na umowie chyba mieliscie zapisane, wiec po co w ogole te bezsensowne rozmowy? WSTYD. ja jestem po kursie paznokciowym I CIESZE SIE ZE TRAFILAM NA TEN OSRODEK!!!!
Katarzyna 2011-03-27 16:41:30
A co za różnica czy właścicielem jest kobieta czy facet? Kobieta gorsza od faceta, czy odwrotnie? Bez przesady... Mamy wolny kraj i żeby mieć salon fryzjerski nie trzeba być fryzjerem - wystarczy go zatrudnić.
Ja również jestem po kursie recepcjonistki i jestem zadowolona.
I ważna rzecz - mamy XXI wiek, wolny kraj; zanim podpisałam umowę - dokładnie ją przeczytałam i nikt mnie nie zmuszał do jej podpisania!
Kłania się czytanie ze zrozumieniem, drogie Panie!! A jeśli nie potrafimy bądź nie rozumiemy - WYSTARCZY ZAPYTAĆ, POPROSIĆ O WYJAŚNIENIE. Takie to trudne? Najwyraźniej...
Ale na końcu najlepiej za własną głupotę oskarżyć ośrodek, w końcu winny musi być...
kaja 2011-03-28 08:09:32
Osrodek Trendy Style tylko i wylacznie naciaga na pieniadze nic poza tym, podpisuje sie pod wszystkimi negatywnymi opiniami wczesniejszych kursantow!
anonim 2011-03-28 22:21:00
Z przykroscia stwierdzam ze ja rowniez nie dostalam zadnej oferty pracy po ukonczym kursie w tym osrodku. Takze stwierdzam ze nie warto inwestowac pieniadzy w tego typu szkolenia.
anonim 2011-04-02 09:58:09
No coz, osrodek szkoleniowy ktory oglasza sie na gumtree jest naprawde malo wiarygodny, a tak wlasnie jest z Trendy Style.
Sandra 2011-04-02 15:52:19
anonim - 2011-04-02 09:58:09

No coz, osrodek szkoleniowy ktory oglasza sie na gumtree jest naprawde malo wiarygodny, a tak wlasnie jest z Trendy Style.

Proszę sobie przeczytać, co pani pisze. Sugeruje pani, że należy oceniać ośrodek po tym gdzie się reklamuje? Pani zdaniem serwis gumtree jest zły? To po co tam pani zagląda?
anonim 2011-04-04 09:39:33
Jezeli chodzi o oferty pracy to chce powiedziec ze otrzymalam nawet trzy, Ale zadna z tych ofert nie miala pokrycia z ukonczonym przez mnie kursem profesjonalnej recepcji medycznej a tym mi zalezalo. Bardzo zaluje ze wzielam udzial w takim szkoleniu.
Magdalena 2011-04-06 21:34:37
Ja rowniez otrzymalam oferte ktora jest niezgodna z ukonczonym przeze mnie kierunkiem szkolenia. Moje kolezanki ktore konczyly w tym samym czasie kurs rowniez nie otrzymalay normalnych ofert pracy. Tak jak moje poprzedniczki odradzam szkolenia w tej firmie.
anonim 2011-04-06 22:31:27
A jakie pani otrzymala?
bogna 2011-04-09 07:14:57
Nie polecem tego Osrodka Szkoleniowego. Szkoda pieniadzy. Zadnej konkretnej ofery niestety ale sie nie otrzrymuje. Bralam udzial w takim szkoleniu w tym wlasnie osrodku i jestem b. zawiedzina. Od momentu ukonczenia kursu nie zaproponowano mi nic konkretnego. Musze szukac pracy na wlasna reke. Dlatego przestrzegam wszystkie osoby aby bardzo powazanie sie zastanowily zanim zapisza sie do tego osrodka.
:) 2011-04-19 16:33:07
a ja oferty dostałam i dzięki temu mam pracę. POLECAM!
anonim 2011-04-26 15:40:10
odbyłam kurs przedłużania i zagęszczania rzęs i jestem mega zadowolona POLECAM!
anonim 2011-04-28 08:37:51
Zadnej oferty pracy ja niestety nie otrzymalam. Konczylm kurs recepcji medycznej, ktory nie spelnil moich oczekiwan. Dlatego Odradzam!
bogna 2011-05-08 12:36:16
ODRADZAM, NACIAGANIE NA PIENIADZE, SZKODA CZASU!!!
ANONIM 2011-05-09 19:16:20
ODRADZAM, SZKODA KASY, BRAK PROFESJONALIZMU!!!!!!
ania 2011-05-12 13:30:24
ukończyłam kurs stylizacji paznokci i rzęs, jestem bardzo zadowolona, instruktorka mega profesionalistka, gorąco POLECAM!!!!
ania 2011-05-22 10:11:11
Odradzam ten osrodek szkoleniowy!
anonim 2011-05-22 23:01:37
Jestem na kursie dla opiekunek dziecięcych. Bardzo mi się podoba. Zajęcia są ciekawe i widać, że pani kierownik ośrodka szkoleniowego bardzo się stara aby zajęcia były na wysokim poziomie i wiele nas nauczyły. Po zakończonym kursie nie zamierzam czekać aż praca spadnie mi z nieba ani czekać na pomoc z niczyjej strony tylko sama wezmę się za to. Więc przestańcie użalać się nad sobą i zacznijcie działać a nie czekać aż ktoś za was to zrobi. Najłatwiej jest zrzucić winę na kogoś bo wtedy nie trzeba się przyznawać do własnego nieudacznictwa!
Klaudia 2011-05-23 11:49:10
POLECAM KURS PRZEDŁUŻANIA I ZAGĘSZCZANIA RZĘS!!!! DOBRA FACHOWA ROBOTA!
anonim 2011-06-05 17:48:19
Osrodek winien jak mowi umowa zapewnic kursantowi oferty pracy zgodne z ukonczonym kurszem szkolenia, wiec nie chodzi tu o uzalanie sie nad soba!!! Ktos myli tu pojecia!!!Skoro osrodek nie wywiozuje sie z umowy trudno pisac o nim pozytywnie, NIE POLECAM!!!!
Valentynka 2011-07-02 15:33:31
hehe aż śmiać się chce. nie dostałam oferty źle, dostałam trzy też źle, dostalam pare ale mi się nie podobają TEŻ ŹLE! To co wy baby chcecie? może wam za kurs jeszcze dopłacić, załatwić ciepłą posadkę i coś jeszcze? może kawka, herbatka? LUDZIE!!!! oferty pracy dostajecie a nie pracę! zaprzeczacie same sobie! trzeba też być inteligentnym, żeby do czegoś dojść. a wy tylko czekacie aż ktoś za was całą robotę odpierdzieli. JA DOSTAŁAM DWIE OFERTY PRACY I WSYTARCZYŁO, ŻE POSZŁAM NA PIERWSZĄ ROZMOWĘ I POSADĘ DOSTALAM! Bo mam coś w głowie a wy nawet czytać nie potraficie na to wychodzi, ponieważ w umówie wszystko jest dokładnie opisane! PRACĘ DOSTAŁAM! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I BARDZO BARDZO BARDZO POLECAM TRENDY STYLE!!!!!!
Ładniutka 2011-07-03 20:26:11
Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi ofertami pracy bo byłam w tym ośrodku na mni kursie dotyczącym nauki makijażu na sobie. Fantastyczny pomysł dla zwykłych kobiet, nie miałam pojęcia jak triki mogą małą, szarą myszkę zmienić na naprawdę ładną dziewczynę. Doskonałe kosmetyki (Cryolan między nnymi więc widać, że nie oszczędzają) i fajna atmosfera stworzona przez wizażystki. Ja osobiście polecam :)
anonim 2011-07-07 14:45:15
Witam,
polecam kurs makijażu. Jestem bardzo zadowolona i poleciłam go koleżankom. Wiele się nauczyłam i jeszcze wrócę do Was :)
Anna 2011-07-09 06:58:10
Kazdy ma prawo miec wlasne zdanie na temat Osrodka i nikt nie ma prawa go krytykowac, dlatego droga pani jak widac chyba troszke sie zagalopowalas..... i chyba w glowie nic konkretnego nie posiadasz! To jest miejsce gdzie sie wyraza wlasna opinie a nie krytykuje innych!!!!! Osodek jest slabej jakosci i chyba o tym swiadcza opinie dodoane w 80% i ja rowniez sie z nimi zgadzam.
anonim 2011-07-15 08:47:40
Ja też byłam na nauce wykonywania makijażu. Było świetnie. Dużo zyskałam i odkryłam w sobie nową pasję :) Wrócę na pełnometrażowy wizaż do [usunięte przez administrtora]wizażystki :)
Marta 2011-08-06 19:58:25
Uczestniczyłam, jak poprzedniczki w kursie makijażu. Bardzo mi się spodobało i jestem zadowolona więc polecam :)
Izabelcia 2011-08-07 10:48:23
Ja nie byłam w tym ośrodku na kursie ale skorzystałam z ogłoszenia dotyczącego usługi fryzjerskiej za darmo. Przyznam się szczerze, że trochę się bałam powierzając swoje włosy uczennicy ale jak się okazuje nie było czego się bać. Uczennica bardzo pojętna i obok zawodowa fryzjerska instruktor, która pomagała więc wyglądam super i do tego za darmo :D
W ogóle miła atmosfera od sekretarki po uczennicę więc wrócę jeszcze nie raz i skoro tyle zadowolonych osób z wizażu to i ja się chyba skuszę :D
anonim 2011-10-06 19:30:57
Hehehe a to dobry pracownik bez skazy co sra na własnym podwórku. Tylko pogratulować!
Franciszek 2011-10-09 20:35:31
Chciałbym polecić miejsce w którym pomyślano o nas osobach w kwiecie wieku. Jestem juz po 60tce i nauka nie przychodzi jak dawniej. Uczestniczylem w kursie komputerowym dla seniorow i bardzo sobie chwale. Niech bedzie tego dobrym przykladem fakt ze tu trafilem. Pan instruktor mlody ale bardzo cierpliwy nauczyl mnie i kilku innych uczestnikow jak korzystac z komputera i internetu ale dodatkowo doradzil nam jaki sprzet kupic zeby wystarczyl dla naszych potrzeb i gdzie mozna go zakupic na raty. Jestem bardzo zadowolony i bede polecal ten ośrodek szkoleniowy.
Sejka 2011-10-12 23:17:02
Polecam kurs księgowości. Mała grupa i dobry kontakt z panią prowadzącą. Cały czas pracowaliśmy na komputerach na programach Symfonia i Płatnik. Sporo materiałów, fajna atmosfera i uważam te 3 tygodnie jako dobrze wykorzystany czas. Nie miałam wcześniej zbyt dużego kontaktu z księgowością ani z kadrami i bałam się, że sobie nie poradzę ale okazało się nie było się czego bać. Szkoleniowiec jest osobą wyrozumiałą i dobrze tłumaczy a jak się czegoś nie rozumie to wystarczy zapytać. Polecam.
anonim 2011-11-04 12:46:39
Witam,
No coż moge sie wypowiadac tylko na temat kursu na ktorym bylam KSIEGOWOSC Z ELEMENTAMI KADR I PLAC..
A wiec okreslajac to jednym slowem ZENADA..
1)MATERIALY DYDAKTYCZNE DOSTALISMY po 2tyg -JAK SIE O NIE UPOMNIELISMY
2) nie bylo tak podstawowych rzeczy jak pisaki i kartki aby PANI PROWADZACA mogla normalnie cos napisac
3)kurs prowadzony chaotycznie, nasze materialy to byla zwykla zlepla definicji z internetu!!!!
4) kiedy poprosilismy o zmiane Pani Prowadzacej juz prawie do konca kursu nie zobaczylismy na oczy pracownicy osrodka, ktorej zglosilismy problem
5)ktos pisal o tym ze caly czas pracowal na programie..hmm ciekawe bo my zaczelismy jak sie UPOMNIELISMY O TO. Aby moc pracowac na Platniku musielismy poczekaj jeden weekend bo ups PROGAM NIE DZIALAL itp itd
6) w sumie musze z przykroscia przyznac, ze kompletnie nic sie tam nie nauczylam i stracilam tylko pieniadze i czas!! WSZYSTKIM MYSLACYM LOGICZNIE I NIE CHCACYM ZALOWAC ODRADZAM TO MIEJSCE

Podsumowujac. Jesli ktos na prawde chce sie czegos nauczyc i wydac pieniazki na cos czego nie bedzie zalowal to najpierw sprawdzcie opinie na necie a dopiero potem zastanowcie sie nad kupieniem super oferty (ja sie na to nadzialam -oferta z gupera) i zaluje!!
Bogna 2011-11-12 19:13:22
W trendy-style byłam na 4-godz. kursie makijażu w pazdzierniku i dopiero dzis pomyślałam ażeby sprawdzić opinie i porównac z moimi odczuciami.
Teraz już jestem 100% przekonana że oferta na gruperze za 50 parę zł jest adekwatna do usługi. Nie mogę powiedzieć; spędziłam miło 4 godziny, pani prowadząca sympatyczna babka przed 30-stką udzieliła nam fachowych wskazówek jak się malować i ubierać było trochę śmiechu i rozmów o życiu.
Salka w której odbyły się zajęcia ok ale bez rewelacji.( bardzo kiepskie oświetlenie) Schody zaczęły się gdy chciałam nabyć profesjonalne kosmetyki którymi wykonywałam makijaż.
Okazało się ,że mogę zakupić jedynie Make-up firmy Eweline czy cos takiego???
Otrzymałam również kupon zniżkowy na przedłużanie rzęs. P. wizażystka zaprowadziła mnie do piwnicznego pomieszczenia, gdyż chciałam zobaczyć na czym polega taki zabieg. Niestety warunki tam panujące zniechęciły mnie do powtórnego odwiedzenia tego miejsca.Pochodzę ze Starachowic ale nawet tam gabinety są bardziej profesjonalne! ( klientka moczyła nogi w misce, siedząc przy szkolnej ławce.) Dziwne............
Kurs makijażu polecam, a do kierownictwa ośrodka skromna rada : zadbajcie Państwo o swój wizerunek a jeśli macie z tym
problem to może skorzystajcie z kursu??
Ośrodek TRENDY STYLE 2011-11-15 22:56:47
Pani Bogno,
dziękuję za miłe słowa dotyczące kursu makijażu.
W ramach wyjaśnienia chciałabym Panią poinformować, że:
* nie jesteśmy sklepem i nie mamy obowiązku handlowania kosmetykami. Używamy ich do zajęć;
* miska, jak to Pani ujęła to urządzenie nazywane popularnie "Masażerem do stóp", który w istocie może się kojażyć z miską ale nią nie jest. Służy nam do zabiegów pedicure, jest to urządzenie z drenażem i funkcją podgrzewania wody. Urządzenie to stosuje się w salonach. Nasz Ośrodek typowym salonem nie jest, jesteśmy Ośrodkiem Szkoleniowym. Pozdrawiam.

[usunięte przez administrtora],
wiem że poprzedni wpis jest Pani autorstwa. Czy nie wystarczy już Pani tego dymu, który Pani skutecznie wokół swojej osoby zrobiła? Wie Pani, że większość faktów, które Pani wypisała to czyste bzdury. Może Pani jednak nie wiedzieć, że jestem w stanie dotrzeć do elektronicznego źródła, które potwierdzi że to Pani jest autorką krzywdzących Ośrodek wpisów. O konsekwencje może Pani zapytać zaprzyjaźnionego prawnika.
Bogna 2011-11-17 00:04:09
Miła Pani...potrafie jeszcze odróżnić masażer do stóp od żółtej plastikowej najzwyklejszej miski w której klientka moczyła nogi! ale może w Waszym Ośrodku jest jak w bajce o Kopciuszku... ( Dynia zamienia się w karocę,a myszy w rumaki ) Ta rozmowa do niczego nie prowadzi...każdy ma prawo do choćby subiektywnej opinii. Dla mnie placówka mało ambitna.Dziekuję
anonim 2011-11-20 11:25:44
Byłem uczestnikiem kursu z zakresu księgowości od podstaw. Zajęcia prowadzone przez osobę z dużą wiedzą i doświadczeniem w prowadzeniu zajęć. Dostaliśmy skrypty szkoleniowe i materiały do notowania już pierwszego dnia. Na zajęciach otrzymywaliśmy jeszcze dodatkowe materiały. Każdy miał do dyspozycji komputer na którym uczyliśmy się Symfonii i Płatnika. Szkoleniowiec zgodziła się na utrzymywanie z nami kontaktu w razie potrzeby jeszcze po szkoleniu więc jestem zadowolony i polecam.
Siwa 2011-12-04 23:47:27
Popieram mojego przedmówcę. Ja właśnie skończyłam kurs z zakresu księgowości z dodatkowymi zajęciami z kadr, płac i programów komputerowych Płatnik oraz Symfonia.
Jestem bardzo zadowolona. Instruktorka bardzo konkretna, dużo ćwiczeń. Dostałam też mnóstwo materiałów. Polecam.
Oszukana 2012-01-20 17:47:55
OSTRZEGAM, oferty ODZ Trendy Style (dawniej ul. Morcinka 5 teraz ul. Ligonia 20) [usunięte przez administrtora]
Ela 2012-01-21 22:15:21
Uczestniczylam w 4-godzinnym kursie makijazu na ktorym mialam nauczyc sie wykonywania makijazu dziennego, wieczorowego i biznesowego niestety jestem bardzo rozczarowana owszem pokazano nam jak dobrac podklad, uzyc korektora i pudru modelujacego jednak co do uzycia cieni do powiek lub pomadki musialysmy radzic sobie same na miejscu nie bylo mleczka do demakijazu co juz na poczatku wydawalo mi sie dziwne wiec na jednym makijazu sie skonczylo. Pani prowadzaca poganiala nas caly czas mowiac ze nie mamy czasu po czym po 3,5 godzinach powiedziala ze koniec szkolenia i niechetnie odpowiadala na nasze pytania.
OlaG. 2012-01-23 10:17:48
Ja także uczestniczyłam w kursie makijażu ale moje odczucia są zupełnie inne. Jestem bardzo zadowolona, bo zajęcia były poprowadzone profesjonalnie. Nie zauważyłam aby czegokolwiek brakowało bo mieliśmy do dyspozycji wszystko, co potrzebne: kosmetyki, podkłady, mleczko do demakijażu, waciki. Ja osobiście naprawdę wiele skorzystałam a pasja, z jaką zajęcia prowadziła wizażystka jest zaraźliwa :) Serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim paniom, które chciałyby wyglądać lepiej niż obecnie.
Bezrobotna 2012-01-23 16:27:21
Nie wierzcie w gwarantowane oferty pracy, w umawianie na spotkanie z pracodawcą i w pomoc w znalezieniu zatrudnienia aż do skutku po ukończeniu kursu w ośrodku. To wszystko perfekcyjne kłamstwa. Nie otrzymałam żadnej oferty pracy, nie umówiono mnie na żadne spotkanie. Pół roku temu ukończyłam kurs, straciłam pieniądze i pozostaję bez pracy. Takich jak ja "absolwentek kursu" w Trendy Style jest więcej.
Patti 2012-01-26 23:28:38
Polecam 4-godzinny kurs makijażu. Fajna sprawa, sporo się dowiedziałąm i nieco przećwiczyłam. W domku będę doskonalić. Jeszcze raz polecam TrendyStyle.
Sendek 2012-01-31 22:48:24
Chciałabym polecić ten ośrodek jako profesjonalną placówkę edukacyjną w zakresie kursów na samodzielnego księgowego. Jestem bardzo zadowolona, gdyż w porównaniu z innymi placówkami szkoleniowymi kurs był niedrogi, otrzmałam dużo materiałów a także własne stanowisko komputerowe. Szkoleniowiec to osoba doświadczona i bardzo komunikatywna a obsługa ośrodka przesympatyczna. Polecam!
kasia 2012-02-28 14:47:48
Powiem krotko - ODRADZAM!!!!
adela 2012-03-20 12:06:21
Do roboty kursantki szkolić a nie ciągle się tłumaczycie ze swojego niedbalstwa!
Adela 2012-03-20 12:09:40
Do roboty kursantki szkolić, a nie na necie siedzisz i kłamstwa wypisujesz, ze to niby jest profesjonalny ośrodek!!!
ktoś kto wie 2012-04-25 11:37:43
Witam, muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. W ośrodku szkoleniowym panuje bardzo przyjazna atmosfera. Polecam
barbara 2015-01-25 03:09:21
jeśli jestem kosmetyczką z wykształcenia i oczywiście prócz tego skończyłam wiele różnych kursów to czy mam szasnę żeby dostać się do trendy style? byłam ich klientką kiedyś, bo sama nie mogłąm siebie ogarąć i byłam bardzo zadowolona z usługi, stąd też mój pomysł na nich. Dajcie znać, z góry dziękuję, buziaki
teodora 2015-03-30 16:56:33
a nie wiecie kochani czy teraz jakieś fajnej pracy nie można u nich dostac? bo tak się składa że chce wrócić po ciąży doi zawodu i polecano mi juz wiele razy właśnie TRENDY STYLE, liczę że mi pomożecie rzetelnie i wszystkiego się tutaj na forum dowiem od was co trzeba, z góry dzięki za ogromne wsparcie
kohot 2016-05-13 22:22:19
Na pewno jest szansa u nich na uczciwe zatrudnienie, bo doceniają swoich pracowników, a wypłata jaka jest?
Zostaw swoją opinię o TRENDY STYLE - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRENDY STYLE