brak logo

Tados

Stęszew

Opinie o Tados

anonim 2011-02-07 21:21:03
Opinie na tym forum o tej firmie są śmieszne. Nie polecam tej firmy pod żadnym względem. Jestem byłym pracownikiem tej firmy. Jeśli wiecie co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wyobraźcie sobie jak wygląda dzień codzienny w Tadosie. Szefostwo bardzo duży negatyw. Atmosfera w pracy duży negatyw. Warunki pracy żałosne. Wynagrodzenie śmieszne plus kary pieniężne za byle co. Ludziom bez ambicji polecam tę firmę. "Tados tylko dla [usunięte przez moderatora].
1
anonim 2011-02-15 18:31:46
Zgadzam się z poprzednikiem. Chodź pracowałem krótko to dali mi odczuc ze nie jestem tu po to aby pracowac lecz charowac za grosze i najlepiej nie stekac za te marne grosze. firma skandal
1
anonim 2011-08-08 13:26:39
Brak słów..
Pojechałam do tej Firmy na rozmowę w sprawie pracy Jako Kasjerka .. Szefowa była tak nie miła ze na samym wstępie Zjechała Mnie po czym zaczęła wypytywać o Jakieś rzeczy budowlane z Kosmosu.. Chociaż nie wiem po co Kasjerce takie informacje... Po czym na sam Koniec bezczelnie powiedziała ze nie ma czasu Mnie przeszkolić, To po co sie ogłasza ze potrzebuje Ludzi skoro tak naprawdę nie ma dla Nich czasu .. Nie polecam tej firmy z całego serca A w szczególności Kontaktu z Ta zadumana w sobie Panią :)
PRACOWNIK 2012-02-02 12:40:07
JESTEM TU PRZYPADKIEM.
HAHA zal jak sie to czyta. Pracuje w tej firmie prawie 10 lat i narzekać nie mogę. Do pracy sie przychodzi pracować a nie obijać. Widocznie nie jesteście ludzimi do pracy, tak najlepiej sobie usiaść i pic kawke. A szefostwo jest spoko jak sie pracuje a nie obija. każdy ma wymagania wiadomo. Tak to tej fimry by juz nie było zreszta jak każdej. A co do kasjerki to chyba powinna miec pojecie co sptrzedaje co nie?
Najlepiej by sie od niej nie odkleic. Żal mi was tutejszej młodzieży. Chesz pracowac w budowlance to powienas miec pojecie to to jest bloczek.... i nie dziwie sie ze tak powiedziała po kto kogo na rozmowie przeszkala. hah aa i atmosfera jest genialna a nie to gdzie indziej..
Pozdarawiam
pseudo pracownik 2012-05-18 00:17:11
firma nie daj się jednym słowem. to tak jak [usunięte przez moderatora] przypudrować i starać się zbudować firmę. szefostwo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie marna atmosfera. nie polecam. pieniądze słabe
anonimowa 2012-07-17 13:30:24
Przez przypadek przeczytałam obraźliwą opinię o tej firmie, nie zgadzam sie z nią , ja osobiście byłam wieloletnim pracownikiem tej firmy i uważam,owszem szefowa jest osobą bardzo wymagającą ,ale za to to bardzo sprawiedliwą, za wysokie wyniki w pracy potrafiła wynagradzać pracownika, wynagrodzenie jest adekwatne do danych umiejętności i znajomości branży ,no chyba że przyjdzie panienka po szkole i wymaga od razu wysokich zarobków a najlepiej nic nie robić siedzieć za biurkiem i patrzeć na zegarek aż minie 8 godzinek i do domku , jest to jedna z najlepszych firm w Stęszewie,która wie jak docenić pracownika, wynagrodzenie na czas, ja przez 6 lat nie miałam nigdy z tą firmą kłopotu .Jest to firma dla tych, którzy nie boją się pracy,wytrwałych i uczciwych, dla ludzi o wysokich aspiracjach a przede wszystkich dla pasjonatów budowlanki , a nie tuzinkowych szaraków z ulicy nie mających pojęcia o budowlance
ha ha 2012-09-25 20:10:11
ta przez przypadek tu jestes, wiadomo ze pozytywne opinie na temat tej firmy pisze tylko szefostwo i kierownictwo bo muszą. Nie polecam te firmy
1
agata 2012-12-07 21:42:44
a ja szukam kogos kto zostal nabity w butelke jako klient
czy ktos ich podal juz do sadu..
wiem ze naciagaja klientow..
123 2013-11-18 00:12:02
Pracowałem w tej firmie przez kilak tygodni i powiem tyle. Nie rozumiem tego narzekanie na ciężką pracę itp koniec końców to skład budowlany więc trzeba się nastawić na to że będzie mimo wszystko harować. Co do zarobków to jak na zwykłego pracownika fizycznego źle nie jest. Poza tym o ile szef jest straszliwie marudny i wredny to zawsze płacił na czas i nie próbuje kombinować. Osobiście zwolniłem się bo mi ta praca nie odpowiadała ale mimo wszystko w kwesti płatności nie mozna mieć do nich zastrzeżeń, chociaż o umowę długo się nie mogłem doprosić dlatego nie dziwie się że tak wiele osób stamtąd się zwalnia
1
123 2013-12-15 17:08:05
Filip
O umowie możesz zapomnieć przez jakiś czas. Mi najpierw powiedziano że dostanę po 3 dniach bo oni nie chcą tak od razu dać bo praca ciężka i ludzie tam przychodzą i odchodzą non stop. Był swego czasu nawet chłopak co nie "przetrwał" całego dnia i poszedł w długą. Później mi powiedziano że dostanę umowę po tygodniu a później że po miesiącu, a po tym miesiącu dano mi na pół etatu (mimo iż pracowałem normalnie).
Jeśli chodzi o zarobki tak kokosów nie ma chociaż jak na zwykłego pracownika fizycznego źle nie było z tego co pamiętam jakoś ok 2k z haczykiem dało się zarobić. Z tym że codziennie robi się po 9h a w sobotę masz jedną wolną chociaż w sobotę robi się różnie czasem po 6h czasem po 8h.
1
nyan 2014-04-05 12:09:14
@paszta, a Ty pracowałeś dla Tados, czy może korzystałes z ich usług? Może napiszesz dlaczego uważasz ich za takich super.
student 2014-04-10 19:38:51
Właśnie, bo na innym forum w internecie Tados wcale nie miał tylu dobrych komentarzy, więc uargumentujecie to jakoś.
Krystian 2014-05-08 21:37:22
@student, to może przytoczysz jakis komentarz, czy myśl ogólną, co na innym forum rozpisują na temat Tados.
dobra.rada 2014-07-23 16:46:10
Trudno się nie zgodzić z opiniami, które się tu czyta. Pracowałam w tej firmie i zdecydowanie nie polecam. Wynagrodzenie jest kpiną- praca 9h, przy czym masa ciężkich dla kobiety do wykonania obowiązków: przenoszenie bloczków, papy, kilkudziesięcio litrowych farb. Takich warunków pracy nie życzę nikomu. Właściciele przyjeżdżją się pokręcić w kółko, a z pracowników robią niewolników! Na dodatek szef to zwykły prostak- wyżywa się na pracownikach, co odbija się na ich zdrowiu psychicznym (dosłownie!) Chyba nie trzeba dodawać, że firma robi swoich klientów w balona sprzedając przeterminowane (i to o kilka lat) materiały typu: silikony, farby, kleje, itp. Jedyne pozytywne opinie tutaj pisze zapewne tylko szefostwo. NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU. ANI Z PERSPEKTYWY PRACY, ANI KLIENTA......
1
szczuPak 2015-01-05 14:21:32
popieram jak najbardziej wypowiedź poprzednika Homar. masz rację. ale śmieciówka to wcale nie obraza, tu się nie zgodzimy, czasem pracodawca robi co może a ty może nie rób z siebie króla. natomiast co do pracy w Tados to ja tez jestem bardzo zainteresowany tylko kasa... ile na rękę mogę podstawy netto wyciągnąć?
homar 2015-03-06 14:32:22
nie robię z siebie żadnego króla tylko po prostu szanuję swoją wiedzę i doświadczenie zawodowe, to chyba normalne. natomiast poruszyłeś słuszną kwestię, ile podstawy netto mogę zarobić w Tados na starcie i jak to później ewentualnie z czasem rośnie? oczywiście jeśli wogóle rośnie na co mam oczywiście nadzieję...
gośka86 2015-03-24 16:39:27
nie uważam że homar robi się z siebie króla, a wręcz przeciwnie:gdyby wszyscy przyjęli jego postawę to zaczęlibyśmy pewną formę rewolucji na rynku pracy i pracodawcy bardziej by nas szanowali i proponowali lepsze warunki pracy.trzeba się jak najbardziej szanowac i jak najwięcej wymagać nie tylko od siebie aby zdobyć świat.
bum 2016-05-12 17:21:02
Ja to chętnie bym się u nich załapał, bo oprócz cennego doświadczenia są niezłe zarobki.
Zostaw swoją opinię o Tados - Stęszew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tados