logo CURSOR

CURSOR

Łódź

Opinie o CURSOR

Anka 2010-11-04 16:30:23
Firma działa na przejrzystych zasadach. Wiem za ile pracuję, w jakich godzinach i jakich dniach. A że realia w Polsce są takie a nie inne to nie można firmy za to winić. Konkurencja ma zbliżone stawki a naprawdę czasem potrafią zmienić ustalenia w trakcie promocji . Z terminowością wypłat zgodzę się z przedmówczynią . Jestem hostessą pracującą dla kilku agencji.
LG 2010-11-09 11:31:29
a ja uwazam tę firmę za świetną i rzetelną. Współpracuje od 2 lat i nie mam powodów do narzekania. Zawsze płacą, miła atmosfera, profesjonalnie oragnizowane akcje w których przyjeżdżają pomogać w marketach jesali macie problem. Polecam. W innych agencjach czekała 203 mieisiące na wypłatę. Tragedia
anonim 2011-01-24 15:03:07
Ja również jestem zadowolona z tej firmy :) zgadzam się ze wszystkimi poprzedniczkami, problemów nie było żadnych. Szkoda tylko że 6zł/godzinę i nie ma raczej możliwości pracy stałej w ciągu tygodnia (tylko weekendy) ale i tak nie powinnismy narzekać.
Waldi 2011-02-22 13:35:36
Tutaj opinie o wiele lepsze niż pracownicy wypowiadają się o Centrali firmy z Warszawy. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,7153,0,0
Czasem oddział jest bardziej przyjazny pracownikowi niż korporacyjna centrala.
monia 2012-01-10 14:26:49
jakie 6zł? Pracuję u nich 3,5 roku i nie spotkałam się z taką stawką, ewidnetnie fałszujesz prawdę...
Nadia 2012-01-10 14:53:58
Cursor to najlepsza agencja promocyjno-reklamowa.Pracuje jako hostessa i jestem bardzo zadowolona.Zawsze płacą na czas ,miła atmosfera :)
qbelek 2012-01-10 14:56:03
Firma rzetelna, pracowałem tam w czasach studenckich przez 3 lata jako promotor. Wypłata zawsze była na czas i nigdy nie było problemów z dopasowaniem godzin pracy, w odróżnieniu od innych firm gdzie czasami trzeba było czekać na wypłatę nawet 3 mc. Szefostwo też w porządku, zawsze można było się dogadać. Jak dla studenta to super opcja. Polecam!
michal_ldz 2012-01-10 15:43:43
Pracowałem dla tej agecnji 2 lata i nigdy nie było z niczym problemów. W każdej agencji czeka się na kasę a w Cursorze i tak wpływa ona na konto bardzo szybko. Poza tym konkretni ludzie tam pracują co wpływa na to, że każdy wie za co odpowiada. Polecam tą firmę zwłaszcza młodym ludziom, którzy chcą dorobić podczas studiów i nabrać doświadczenia.
Kinia 2012-01-11 12:03:08
Mi tez sie Cursor dobrze kojarzy - pieniądze na czas i mili ludzie.
Gośka 2013-11-26 15:09:23
Przyjaźni ludzie w biurze, nie mają problemu z wytłumaczeniem nowej osobie jak odnaleźć się w danym markecie, stresowałam się przy pierwszej kontroli ale jakoś poszło i nawet mnie pochwalono. Obecnie dostaję najczęściej 9zł na rękę za godzinę, myślę że to uczciwa kasa.
... 2014-06-28 11:38:38
Niestety mam same złe doświadczenia z firmą, jeszcze nie udało im się wypłacić wynagrodzenia w terminie.
Mają do kogoś pretensje za to że nie został o czymś poinformowany ( kiedy to winna jest osoba która miała przekazać informacje ).
1
merch 2014-06-30 16:48:29
niestety bardzo slabo z wyplatami spóźniają się miesiącami !
popppppp 2015-02-03 23:25:49
a ile czasu spóźniają się z kasą....ja wyślę jednak aplikację może będzie lepiej trzeba spróbować... ... A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać... czy podzielona jest na etapy na co kładą nacik najbardziej... dziekuje za odpowiedzi..
Katia 2015-02-24 14:59:06
rany kto pisał te opinie , opłaceni pracownicy!!!
Firma beznadziejna !!! nie płacąca na czas , nie dbająca o pracownika , a ci którzy są rzekomymi koordynatorami to jakieś imbecyle !!
uciekajcie byle jak najdalej od tych oszustów !!!
2
Cursor, dział HR 2016-01-15 13:28:04
Dzień dobry,
dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy do aplikowania na stanowisko merchandisera w Łodzi. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to informacje na ten temat są przekazywane wybranych kandydatom podczas rozmowy.
Pozdrawiamy,
Cursor SA
jadzia 2016-05-13 13:08:10
Kilkaansie maja nowych ofert pracy nie wiem czy widzielisci, chyba prowadza jakas duza rekrutacje, fajnie bo nie sa to tylko typowe meskie zawody i stanwoiska,wiec mozna sobie cos wybrac, nawet spoko sa ogloszenia i stawki na wykladanie towarow do marketow.
Zostaw swoją opinię o CURSOR - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CURSOR