logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Kielce

Opinie o Farmacol S.A.

pracownik 2009-08-13 20:56:31
to najgorsze miejsce pracy na kuli ziemskiej!!! uwierzcie!!!! wykorzystuja ludzi na maksa najlepiej jakby kazdy pracowal charytatywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] zastraszanie zwolnieniami!!! a ciagle brak pracownikow!!! jeden pracownik wykonuje prace za kilku!! jest od wszystkiego!!! zastanowcie sie przed podjeciem pracy!!! poganianie popedzanie!!! w spokoju zjesc nie mozna bo zaraz ktos na ramieniu siedzi i wygania!!! SZOK!!!! ja na szczescie juz tam nie jestem :)
AGA 2009-10-05 14:34:00
Mam pytanie czy faktycznie jest tam tak strasznie??? Pytam bo dowiedziałam się że są przyjęcia i mam zamiar tam się zgłosić. Możesz sprostować swoje zdanie na temat pracy w Ce farmie? dzięki :)
AGA 2009-10-05 14:34:36
Mam pytanie czy faktycznie jest tam tak strasznie??? Pytam bo dowiedziałam się że są przyjęcia i mam zamiar tam się zgłosić. Możesz sprostować swoje zdanie na temat pracy w Ce farmie? dzięki :)
xxx 2009-11-20 19:22:23
nic dodac nic ujac [usunięte przez moderatora] w 4 miesiace potrafi zrobic z czlowieka wrak.
eeeeeeeeeeeee 2010-07-25 00:02:44
ludzie fałszywi kierownictwo też duża rotacja ludzi wykorzystywanie zastraszanie zwolnieniami jednym słowem masakra potrafia zgnębic i zgnoic człowieka ludzie [usunięte przez moderatora] po 2 lata bez umowy o prace a z umowa najniższa krajowa ciężka robota trzeba sie nalatac klimatyzacja nie chodzi na magazynie jest 30 stopni
1
xy 2010-09-21 09:58:11
zgadzam sie co do waszych wypowiedzi ta praca wykancza wszystkich pracownikow ludzie sa wredni ale to i tak nie najgorsze kierownictwo [usunięte przez moderatora] premii nie daja bo system sie non stop myli albo malo pozycji albo pierwsze zmiany lub za malo nocy 1080 zl na reke i dzici do wyzywienia a na rynku bryndza i jak tu zyc we wszystkie swieta trzeba pracowac a kasy za to nie dadza bo zapomna;) albo dadza premii 50zl i powiedza ze za swieto dziekujemy za taka laske pozdrawiam wszyskich pracownikow
1
anonim 2010-10-03 08:45:32
pracownik - 2009-08-13 20:56:31

to najgorsze miejsce pracy na kuli ziemskiej!!! uwierzcie!!!! wykorzystuja ludzi na maksa najlepiej jakby kazdy pracowal charytatywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] zastraszanie zwolnieniami!!! a ciagle brak pracownikow!!! jeden pracownik wykonuje prace za kilku!! jest od wszystkiego!!! zastanowcie sie przed podjeciem pracy!!! poganianie popedzanie!!! w spokoju zjesc nie mozna bo zaraz ktos na ramieniu siedzi i wygania!!! SZOK!!!! ja na szczescie juz tam nie jestem :)

Wszystko to prawda. Zarobki najni
1
anonim 2010-10-03 08:45:33
pracownik - 2009-08-13 20:56:31

to najgorsze miejsce pracy na kuli ziemskiej!!! uwierzcie!!!! wykorzystuja ludzi na maksa najlepiej jakby kazdy pracowal charytatywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] zastraszanie zwolnieniami!!! a ciagle brak pracownikow!!! jeden pracownik wykonuje prace za kilku!! jest od wszystkiego!!! zastanowcie sie przed podjeciem pracy!!! poganianie popedzanie!!! w spokoju zjesc nie mozna bo zaraz ktos na ramieniu siedzi i wygania!!! SZOK!!!! ja na szczescie juz tam nie jestem :)

Wszystko to prawda. Zarobki najniższe a praca nie do przerobienia.Choćbyś się zacharował to i tak będzie mało i żle.
1
OP 2010-10-10 20:09:07
potwierdzam wszystkie wypowiedzi dotyczace cefarmu kielce [usunięte przez moderatora]. I tylkko wieczne pretensje do pracownikow niewiadomo o co. A placa najnizsza jak sie tylko da. Praca tam to strata czasu praca tylko dla desperatow niemajacych wyjcia. Wolabym smieci wozic niz tam pracowac. Nikomu nie polecam bylem tam i tylko czas zmarnowalem.
1
anonim 2011-02-06 19:00:53
Zgadzam się, z opiniami. Pozwalniali i nie ma kto pracować,za mała obsada. Jeden pracownik wykonuje pracę za kilku innych.
1
ping 2011-02-06 19:05:43
ciekawe kiedy kolejne zwolnienia, bo przecież na tych się nie skończy.
Czyżby kolejna cisza przed burzą?
1
a 2014-05-13 08:57:14
Niech sie wezma za niektorych kierowcow pod stolem dajacych
mistrz kierownicy 2015-01-19 14:47:01
Farmacol S.A - Cefarm bardzo mnie ciekawi i przyciąga jako potencjalny nowy pracodawca bo teraz szuklam na szybko zatrudnienia jako kierowca. zakładając że z mojej strony nie będzie dochodzić do żadnych wspomnianych wcześniej nieuczciwości, czy mam szansę obecnie na zatrudnienie u nich? za kółkiem jestem od dwunastu lat już non stop
ludwik 2015-03-27 14:41:08
jak od 12 lat jeżdzisz @mistrz kierownicyb to wydaje mi się, ze jest to naprawde spory staż i spokojnie mozesz teraz do nich aplikowac, pewnie nie ma już za dużo takich kierowców jak Ty. A co do reszty to wydaje mi się, że jednak nie ma już tutaj czego się obawiać tak naprawde, bo firma od kilku lat już działa.
tata 2015-09-08 12:11:50
ta firma ciągle kogoś poszukuje bo ludzie się zwalniają. Nikt za takie grosze nie bedzie pracować.
bulinka 2016-04-17 21:50:21
sprecyzuj co oznacza według ciebie "na fajnych warunkach"?
rfgb 2016-05-14 19:29:40
teraz to widze ze szukaja znowu kilku ososb do zatrudnienia np. specjalsity do spraw kontrolingu finansowego w Katowicach wymagane jest miedzy innymi utaj wykształcenie wyższe czy znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office (w szczególności Excel)
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.