LSI Software S.A.

Łódź

Opinie o LSI Software S.A.

M 2016-01-19 10:19
Specjalistów IT nigdy nie będzie zbyt wielu, ponieważ to właśnie branża IT jest branżą, która w ostatnich latach najbardziej się rozwinęła i wciąż będzie rozwijać, a także w której panuje duży niedobór talentów. Specjaliści IT wciąż będą poszukiwani, przecież współcześnie w niemal każdym najprostszym nawet urządzeniu mamy elektronikę i procesor, który trzeba oprogramować :)
M 2016-01-27 15:55
No tak było, to fakt. Teraz dużo się w LSI zmieniło, nie tylko pod względem kasy ale też socjalu.
Oder 2016-06-28 20:07
Czesc wszystkim :), jak ma sie sprawa aut służbowych dla Specjalistów ? jakiś GPS sa do celów prywatnych? , jakie modele aut? z góry dziękuje!
Podstawa jakie widełki 2000-3000 netto? premia 1do1 .

proszę o informacje, z góry dziękuje!:))
Specjalista ds. HR 2016-09-01 15:08
Kamilu, aktualnie w Łodzi jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Specjalisty ds. Sprzedaży, na stanowiska programistyczne oraz IT.
PL 2016-09-08 14:09
Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?
PL 2016-09-08 20:36
Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?
xxxx 2016-09-09 06:08
Witam widziałem ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży.
ktoś wie jakie warunki itp. oferują ?? Tylko nie piszcie że umowa i fajna atmosfera :)
3
Cyśka 2016-09-09 13:37
Cześć,
Jeśli chodzi o warunki jakie oferują to umowa o pracę, stabilne zatrudnienie a i atmosfera jest świetna :)
Dodatkowo wszystkie niezbędne narzędzia do pracy, opiekę medyczną, pakiet sportowy oraz szkolenia.
Sugeruję zaaplikować i dowiedzieć się więcej na rozmowie rekrutacyjnej.
Pozdrawiam!
Cyśka 2016-09-09 13:40
Nie ma najmniejszego problemu aby dostać umowę o pracę. Większa część pracowników pracuje w oparciu o umowę o pracę. Jeśli chodzi o doświadczenie to jest to bardzo indywidualna kwestia. Najlepiej nie rozpisywać się na goworku i gdybać tylko po prostu aplikować i przekonać się samemu :)
xxxx 2016-09-09 17:56
Chce wiedzieć jaka jest podstawa i premia od czego jest zależna (przybliżona kwota)
2
Angi 2016-09-14 14:58
Cześć :) samochody służbowe zapewniają na stanowiska handlowe, najczęściej jest to Hyuidai i20. Jesli chodzi o użytkowanie są różne opcje - do uzgodnienia z przełożonym. Widełki takie jak podałeś.
Darek 2016-10-22 18:14
najgorszy software na rynku. Po sprzedaży nikt się Tobą nie interesuje. Obsługa nie odbiera telefonów.
4
Piotr 2016-11-04 17:48
To chyba zależy od stanowiska. Zawsze znajdziesz firmę gdzie płacą więcej, ale też zawsze taką, gdzie płacą mniej.
Moim zdaniem płacą tyle samo co średnia w branży.
Specjalista ds. HR 2016-11-07 14:49
Witam Darku,
Czy mógłbyś bardziej szczegółowo opisać tą sytuację, chcielibyśmy się z nią zapoznać i naprawić nasze ewentualne niedopatrzenia.
Pozdrawiam.
Stażysta 2016-12-14 16:15
Czy ktoś mi powie jak wygląda praca stażysty ds badania opinii klienta ? Czy to jest płatny staż? Polecacie tam pójść?
Pici 2017-01-12 19:02
Z zasady w dobrych firmach trudno znaleźć pracę, chyba że się jest wybitnym specjalistą. Ja mam zamiar złożyć swoje cv ale czy jest szansa? Może ktoś wie i mógłby coś podpowiedzieć? Chciałbym się jeszcze zorientować w przyblizonych zarobkach bo pewnie i tak jest to kwestia umowy.
Dziki 2017-02-07 20:32
Nie polecam, Firma ta ciągle prowadzi rekrutacje.
1
Paczków 2017-02-13 08:23
Wiem , że firma jest dobra i właśnie złożyłem swoje cv. Pracownicy mają dobre wynagrodzenie, atmosfera jest również ok. Nie rozumiem tych wpisów tak różnych.
Agnieszka 2017-02-14 08:59
Zwiększona ilość rekrutacji świadczy o ich baaaardzo szybkim rozwoju. Mają nowe produkty, otwierają nowe oddziały, powiększają zespoły więc szukają ludzi.
Nati 2017-02-14 09:03
Jeśli jesteś informatykiem, programistą to będzie Ci łatwo znaleźć pracę :) zarobki zależą od stanowiska.
Darek 2017-02-22 11:26
Potwierdzam, że firma jest rozwojowa i z perspektywami.
1
Marta 2017-03-01 14:23
Dziki czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Nie polecasz tylko ze względu na ciągłe rekrutacje?
Garry 2017-03-07 13:54
Brak jednej osoby decyzyjnej, ciągłe zwalanie wszystkiego na wszystkich, byleby nie delegować jednej osoby do konkretnych działań. Nikt nic nie wie, później pretensje, że coś niewykonane. Jak pytasz o szczegóły to nie mają czasu rozmawiać, a później pretensje "czemu to jeszcze nie zrobione?". Odradzam, ludzie niesłowni... Oczywiście jak wszędzie - zdarzają się normalne jednostki, ale firma jako firma to jakaś pomyłka.
3
Garry 2017-03-07 13:56
Albo o dużej rotacji pracowników, co jest dosyć negatywnym zjawiskiem.
1
Marta 2017-03-10 09:28
Garry, może po prostu trafiłeś na niezbyt zorganizowanego przełożonego?
rks 2017-03-12 18:41
Czyli od X lat nic się nie zmieniło. A miało być tak pięknie... Jak dobrze, że już mnie tam nie ma :)
LSI Software S.A. 2017-03-15 14:53 [pracodawca]

Jesteś dynamicznym i kreatywnym handlowcem? Chcesz pracować w firmie, która jest liderem w swojej branży? A może lubisz to uczucie, że Twoja ulubiona restauracja pracuje na promowanym przez Ciebie oprogramowaniu? 

Jeśli tak, to aplikuj do nas! Obecnie szukamy Specjalistów ds. sprzedaży w Warszawie, Katowicach i Poznaniu. 

1.

Praca, oferta pracy Specjalista ds. sprzedaży, Warszawa, mazowieckie, LSI Software S.A. - najnowsze ogłoszenia na Pracuj.pl. Atrakcyjne oferty pracy w Polsce i za granicą.

2. 

Praca, oferta pracy Specjalista ds. sprzedaży, Warszawa, mazowieckie, LSI Software S.A. - najnowsze ogłoszenia na Pracuj.pl. Atrakcyjne oferty pracy w Polsce i za granicą.

Napisz do nas: praca@lsisoftware.pl

Do zobaczenia na rozmowie rekrutacyjnej! 

LSI Software S.A. 2017-03-17 10:38 [pracodawca]

A już za chwilę będziemy prezentować nasz system POSitive Cinema na największych na świecie targach przemysłu kinowego na świecie w Las Vegas! 

The Official Convention of The National Association of Theatre Owners (NATO), CinemaCon debuts March 28 – 31, 2011, only at Caesars Palace in Las Vegas.

Poznaj produkt: 

Chcesz brać udział w takich projektach? Napisz do nas: praca@lsisoftware.pl

Natalia 2017-03-19 16:26
Czy dowiem się coś więcej na temat pracy dla specjalisty ds. sprzedaży? Zależy mi na pracy dla LSI Software.
jk 2017-04-05 12:30
Tak sobie z ciekawości zajrzałem na profil firmy w której pracuję i szczerze to jestem pewien, że niektóre opinie np. Garryego to chyba osób, które zwyczajnie sobie nie poradziły :) bo to oczywiste, że nigdzie nie jest idealnie i zawsze można się przyczepić, ale bądźmy szczerzy, kasa jest, umowa o pracę jest, samochód jest, imprezy są, dodatki sportowe i medyczne są, ludzie w większości spoko. I bać się nie ma czego :p jasne, że może z decyzyjnością nie zawsze jest różowo, ale to też trochę zależy od samego zainteresowanego jak przypilnuje żeby decyzję uzyskać. Ogólnie to jest na prawdę spoko ;)
ZenekŚliwa 2017-04-11 19:08
Dział serwisu i wdrożeń - sama praca w firmie nie jest zła. Wkurza czasem - fakt, ale nie ma przeciez pracy, która by Nas nie denerwowała. Warunki finansowe mogłyby być lepsze ale też tragedii nie ma. Ludzie odchodzą - wiadomo, ale nie jest to częste. W moim zespole większość pracuje od kilku lat, a jak już to odchodzą to osoby z doświadczeniem, które sobie znalazły lepsze posady. W tej firmie trzeba też polegać na sobie, bo jest to branża dosyć specjalistyczna i osoby "średnio kumate" nie dadzą sobie rady. Sami ludzie w zespole w porządku, kierownicy - jak to kierownicy (kochać ich nie musimy), dyrektor w moim dziale za to porządny człowiek. Przerwy robisz kiedy chcesz, nikt Ci nie stoi nad głową ze stoperem, masz pakiet medyczny i sportowy a umowa o prace jest na taką kwotę jaką zarabiasz. Podsumowując - praca na czwórkę.
kkn 2017-04-19 21:12
A internet dalej w LSI jest zablokowany?
1
Alleluja 2017-04-19 22:55
Nie jest zablokowany, ale na pewno nie możesz spędzić przy grzebaniu w internecie całego dnia. Tzn technicznie możesz, ale nie wiem czy długo tu popracujesz :-)
kkn 2017-04-21 22:47
Ale przecież nikt nie mówi o spędzaniu dnia w internecie. Chodzi np. o wyszukanie czegoś w danej chwili potrzebnego do pracy i nie kombinowanie z proxy czy VPN-ami, które przecież spowalniają pracę. A swój cel i tak da się osiągnąć - niestety kosztem czasu.
Czy dalej jest blokada na normalnego internetu?
Hejka 2017-04-21 23:12
Od kiedy ja tu pracuję (ponad 2 lata) to dostęp do internetu jest bez problemu
Paulo 2017-04-25 10:37
LSI Software S.A. to z całą pewnością firma o której można powiedzieć dobre zdanie. Fajne miejsce do pracy w dodatku za dobre pieniądze. Miło się czyta jak ludzie piszą prawdziwe opinie i są zadowoleni z pracy. Myślę, że firma czasami kontroluje forum i może to doceni.
Poldek 2017-05-02 14:06
Mam pytanie i może ktoś mógłby mi podpowiedzieć. Czy ta oferta pracy dla specjalisty ds. wsparcia IT jest jeszcze aktualna? Słyszałem sporo dobrych opinii o LSI Software i chciałbym dostać się do pracy a mam spore doświadczenie. Może ktoś wie jakie mają warunki wstępne?
Lolek 2017-05-04 20:06
Praca jak każda inna, raz łatwiej raz trudniej, ale spacerek też to nie jest.
Każdy na pewno się się czegoś nowego nauczy.
Zarobki, jak sobie nie wywalczysz, to nie będziesz zarabiał. Sami z siebie nie dają dużo, (usunięte przez administratora) Stawki na start w zależności od grupy która podlega rekrutacji. (usunięte przez administratora) po okresie próbnym, na rewolucję w pensji bym nie liczył, a jedynie drobna korekta w wysokości migawki na MPK ...
Dalsze podwyżki/awanse to raczej śmiech. Jak nie podstawi się ich pod ścianą to nic nie dadzą sami z siebie.
Nie ma żadnych standardów jeśli chodzi o pracę HelpDesk, narzędzi do pracy też nie zawiele, jest jeden wielki szum każdy robi co chce, ale mimo tego wszystko jeszcze jakoś działa, o dziwo.

Jeśli chcecie tu pracować, to szanujcie się i znajcie swoją wartość (wartość finansową).
Stali pracownicy obsługi klienta odchodzą do innych firm, bo po 2-4 lat LSI nie było wstanie ich docenić, (usunięte przez administratora)
1
Lolek 2017-05-04 20:10
Aplikować zawsze można, ale nie ważne jakiego byś nie miał doświadczenia, na kokosy bym nie liczył.
Zarobki od 2000 w górę na start - w zależności czy trafi się ktoś tańszy/droższy.
Jeśli masz doświadczenie to poradzisz sobie bez problemu.

Gary 2017-05-05 14:52
Oj Lolek, Lolek. Piszesz tak, że świadczy to tylko, że nie pracujesz w tej firmie tylko szerzysz jakieś ploty. A znasz jakąś firmie na świecie, że dostaniesz inną pensję niż sobie wywalczysz czy lepiej nazwać wynegocjujesz ? Co sami dają z dobroci serca ? No nie. Okres próbny to najczęściej 3 m-ce. I co ? Już po 3 miesiącach jesteś super specjalistą i należą Ci się super podwyżki ? To Ty jesteś super talent. Po takim krótkim czasie to możesz tylko przekonać że masz potencjał, a nie wiedzę. Informatyka to branża gdzie trzeba rok, aby zacząć samodzielnie, ale tak naprawdę samodzielnie pracować. I wtedy żądaj kasy. Szum, każdy robi co chce, brak narzędzi, o czym Ty piszesz ? Nawet nie chce mi się rozpisywać nad tą nie prawdą.
Praca na HelpDesku z natury jest nie standardowa, bo są niestandardowe zgłoszenia. Jakby by były standardowe, to by był automat zamiast ludzi. Standardów jest tyle ile potrzeba. Nie mniej i nie więcej. Zresztą nadmiarowość byłaby utrudnieniem dla pracowników serwisu. A że odchodzą po 2-4 latach ? A może nie byli tacy super i przeceniali swoją wartość. Pracują też tacy co mają staż jakieś 7 lat. Znaczy zostali docenieni bo pracują, a taki warunek według Ciebie jest by pracowali. Firma jak firma. A prawdę znają tylko Ci co w niej pracują. Reszta to tylko ploty.
Krogulec 2017-05-06 17:46
Oj Lolku
Mam wrażenie, że chciałeś dalej tam pracować, ale Ci podziękowali :-)
Może nie mogli dać tej wymarzonej i zasłużonej podwyżki, po prostu.
Albo nauczyłeś się wiele i mogłeś gdzie indziej wykorzystać zdobytą w LSI wiedzę. A podziękowałeś im za to? Nie, bo po co?

A skoro jesteś taki mądry to weź pod uwagę:
Firma ma określoną strukturę dostosowaną do realiów, w których działa - chcesz, żeby wszyscy po 4 latach zostali kierownikami, dyrektorami?
A może od razu zrobią 50 osobowy zarząd - no jaki to problem? :-)
Niektórzy awansuję, niektórzy nie - widocznie nie byłeś na tyle dobry. Zacznij osąd od siebie.

Każda firma płaci tyle ile może, a właściwie tyle, ile płacą jej Klienci. Jeśli będziesz pracował dla bankowości to będziesz zarabiała więcej - tam się czesze Klienta.
W LSI główne koszty to wynagrodzenia - domyślam się, że jeśli podniosą wszystkim o 20% to firma jest na zero, jeśli o 30% to jest pod wodą.
Jeśli masz wyższe oczekiwania - nie ma problemu. Zawsze znajdzie się firma, która zapłaci więcej.

Wiesz, takim kretyńskim gadaniem obrażasz bardzo wielu pracowników, którzy pracują tutaj od wielu, wielu lat. Są zadowoleni, zarabiają przyzwoitą kasę, lubią tę pracę.
Tobie się nie udało, trudni. Nie wylewaj żółci, to Ci nie pomoże.

Ja ze swojej strony powiem Ci tyle...
Mnie pasuje atmosfera, wyzwania, etc.
Takie firmy jak LSI to nieliczne już polskie firmy, które na końcu dnia coś budują - coś naszego. W zagranicznych jesteś murzynem w białym kołnierzyku, który nawet czasem nie wie dla kogo naprawdę pracuje.
Byłem w korpo - tak właściwie to nie wiem, czy było tam coś lepszego - poza nazwą.

Trzymaj się
I pracuj nad sobą - masz chyba potencjał :-)
Panek 2017-05-09 20:14
To jest fajna firma, osoby pracujące tu nie szukają innej pracy a to o czymś świadczy. Wiadomo, że trzeba pracować uczciwie.
Solt 2017-05-09 20:43
A możecie coś powiedzieć o warunkach pracy na stanowisku testera oprogramowania?
Pici 2017-05-18 11:34
Słyszałam o LSI Software , że to świetna firma. Podzielcie się trochę informacjami jak się pracuje, czy kasa też jest dobra? Szukam dobrej pracy i może tu sie uda?
Piotrek 2017-05-31 22:38
Witam,
czy możecie coś powiedzieć na temat pracy na stanowisku Specjalista ds. Sprzedaży.? Chodzi mi i ogólną opinie. Wiem, że finanse negocjowane są indywidualnie. Jakie auta służbowe?I jaka ogólna atmosfera w firmie?
Dziękuję za odpowidzi
Pomyślny 2017-06-19 10:51
LSI Software to bardzo dobra firma dla ludzi z ambicjami i pracowitych. Warto tu pracować ponieważ człowiek się ciągle czego uczy. Fajna atmosfera w firmie.
qwerty 2017-06-20 22:21
Gdybym tam nie pracował to może i bym uwierzył...
Stella 2017-06-22 11:51
LSI Software może niektórym nie odpowiadać ale zawsze można pracować w innym miejscu. Ja jestem zadowolona z pracy tutaj.
qwerty 2017-06-23 18:10
Zgadza się. Dlatego rotacja pracowników jest jaka jest i ogrom ludzi poszło pracować "w innym miejscu".
Paula 2017-06-25 12:06
Nie zgadzam się z niektórymi opiniami. Rotacja w firmach jest w dzisiejszych czasach normalna. Ludzie z rożnych powodów zmieniają pracę nie tylko z finansowych. Dla mnie ważne jest również dobrze czuć się w firmie.
Zostaw swoją opinię o LSI Software S.A. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSI Software S.A.