LSI Software S.A.

Łódź

Opinie o LSI Software S.A.

modo 2014-01-01 18:18:26
stosunek pracy do jakosci wynagrodzenia pozostawia wiele do zyczenia, nuda nie bedzie wam doskwierac ale jak spojrzycie na konto zaczniecie rozważać dalszą egystencje w tym miejscu
1
Ola Bakos 2014-03-24 11:00:08
przeczytałam jakąś reklamę LSI, coś w stylu "nagradzany przez fachowców, polecany przez klientów"... i aż się we mnie zagotowało. każdy, kto będzie rozważał zakup tego programu do swojego hotelu / restauracji niech do mnie zadzwoni, to powiem jak bardzo NIE polecam. możliwie najbardziej niedopracowany program, fatalny, po prostu fatalny.
4
silent 2014-03-24 14:45:05
Zarobki: słabe
Atmosfera: średnia
Możliwość rozwoju: brak
Produkty: niedopracowane
Obsługa klienta: kiepska
4
buli 2014-04-01 10:04:41
ola napisz coś wiecej
nowy 2014-04-02 00:33:09
Jak zwykle prawda leży po środku. Po pierwsze jak ktoś jest naprawdę dobrym fachowcem to i zarobki ma niezłe jak na rynek łódzki. Po drugie niech ktoś wskaże program bez błędów, który zadowoli wszystkich . Nie ma takiego. Jak każda firma działająca wiele lat są wzloty i upadki. Idzie ku lepszemu. Po kolejne, zawsze dobrze jest tam gdzie nas nie ma. Powodzenia gdzie indziej.
gosc 2014-07-11 13:13:44
Duzo jest imprez firmowych?
1
scier 2014-07-24 21:22:27
Widzialem ze poszukuja programisty delphi. Jak wyglada praca na stanowisku programisty delphi?
2
ktoś 2014-10-08 01:34:12
do Maaasakra: Niestety KAŻDY klient uważa że wszystko samo się dzieje. Najpierw oszczędza na wdrożeniu i szkoleniu, a później narzeka na program. Wszystko ma swoją cenę i wymaga czasu. Szkolenie to nie godzinka, a dniówka to nie 100 zl. A na czym ma polegać zainteresowanie klientem ? Ma dzwonić i pytać się co słychać ? Masz potrzebę to zadzwoń.
3
do Maasakra 2014-10-21 20:57:52
jeśli Maasakra jest tak niezadowolonym klientem, to dlaczego podaje jakiś nick, zamiast się ujawnić,hmm?
Prosimy o ujawnienie, chętnie podejrzę ile razy się ten system "wysypał" itp.
Trzeba uwiarygodnić ten wpis, bo w ten sposób to do niczego nas to nie doprowadzi...
pracownik 2014-11-12 06:03:10
Ale nie rozumiem czemu piszą tu klienci. Chcecie się pożalić, to są sądy (jeżeli macie racje).
Co do pracy w LSI - atmosfera taka sobie, czasem można się załamać. Zarobki w zależności od stanowiska - jak na Łódź niezłe. Co do imprez - jak dla mnie brak, bo spęd wszystkich raz do roku do jednego miejsca nie można nazwać imprezą. Z dodatków - OK System płatny i Luxmed płatny.
Jeżeli jesteś programistą - proponuje korpo, chyba że chcesz nabyć jakiegokolwiek doświadczenia.
tomek 2014-12-12 19:00:22
no pewnie, że tak, ja nawet sam bardzo często zwracam uwagę na to jaka atmosfera panuje w jakimś sklepie, jak pracownicy się do siebie zwracają czy nawet jak szef do nich mówi, bo to od razu widać, racja, że sa wizytówką firmy i tak naprawde też od tego moze zależec czy my jako klienci wrócimy do nich czy nie?
mefisto 2015-03-14 13:16:10
To prawda co zostało napisane na tym forum, wszyscy którzy jeszcze pracują w tej firmie szukają pracy. Po ostatnich zmianach atmosfera jest masakryczna. Odradzam pracę w LSI bez względu czy w centrali w Łodzi czy w oddziałach.
3
oj ludzie 2015-03-22 22:31:31
Oj ludzie tu piszący. Jacyś malkontenci, którzy uważają że to wina tylko firmy a oni są cacy. Jak w każdym rozwodzie winne są dwie strony. Ci co pracowali długo to czemu jak tak było źle tak długo tu pracowali ? Ci co pracowali krótko może nie byli tacy dobrzy jak im się wydawało ? Ci z którymi firma rozstała się nagle to przypadkiem na to nie zasłużyli ? A może mieli coś na sumieniu ? Okazja czyni złodzieja, jest takie powiedzenie. I nie piszę tak bo uważam, że w firmie jest wszystko ok. Tylko wiem, że Polacy to takie niewiniątka, no przecież załatwili sobie albo zorganizowali sobie, a że na koszt firmy no to co z tego. A to po prostu jest złodziejstwo. Tacy wszyscy święci jesteście.Ja jak wziąłem kartkę ksero to znaczy, ze ukradłem. Nie robiłeś nigdy prywatnego ksera ? Nie umawiałeś się handlowcze z klientem za obniżkę z w zamówieniu na darmowy wstęp, nocleg lub żarcie ? Nie wierzę. Bo większość tu piszących to chyba handlowcy. Tak po treści widzę. Jak ktoś chce się przekonać jak jest teraz na prawdę niech zasięgnie języka u aktualnie pracujących i to radzę w różnych działach (nie tylko w handlowym) i na różnych szczeblach. A tutaj to głównie piszą Ci co chcą wyrzygać żółć. I tyle.
joł 2015-03-27 08:44:12
Musiały naruszać regulamin skoro portal sam je usunął
adamus 2015-04-11 14:39:08
idę na rozmowę do LSI na przedstawiciela czyli jak wiadomo praca w terenie. Orientuje się ktoś jakie są na tym stanowisku zarobki u nich.
qqq 2015-04-11 17:31:09
W handlowym 1500 netto + prowizja nieosiągalna dla początkującego.
Xxx 2015-04-19 15:57:01
Jak nie chcesz stracic czasu ani nerwow to lepiej sobie odpusc, ta firma nie zasluguje na dobrych pracownikow
4
Też Klient 2015-04-22 22:43:20
Jak Cię nie stać na porządne wdrożenie to idź żebrać gdzie indziej. Ja mam system w dwóch restauracjach, płacę, wymagam i mam. Nie narzekam.
1
mefisto 2015-05-03 19:18:53
(usunięte przez administratora) Ale wcześniejsze wpisy mówią wszystko, więc omijajcie tą firmę jako pracodawcę, zwłaszcza po zmianach na szczeblach kierowniczych w ostatnim roku.
2
HR 2015-05-07 17:27:55
Pojawiła się oferta pracy w HR. Jak się pracuje w tym dziale?
mm 2015-05-12 23:01:40
Tak jak w innych.
szczery 2015-05-22 00:27:06
Nie pisz za wszystkich. Pytałeś wszystkich o opinię ? Widać, że ten wpis jest tendencyjny i nie szczery.
1
PP 2015-07-17 11:01:47
Nie zgadzam się z zaprezentowanymi tutaj opiniami. Firma jest bardzo rozwojowa i z perspektywami, poza tym atmosfera jest tu naprawdę unikatowa. Każda firma ma swoje słabsze strony, ale tu jest naprawdę fajnie. Ja polecam pracę tutaj.
3
peb 2015-07-21 08:41:23
Witam
Pojawiła się oferta pracy w LSI na stanowisko Konsultant ds wdrożeń/Serwisant.
Proszę o opinię na temat tego stanowiska - zarobki (mogą być widełki np zarobisz 2500-3000 na rękę), czy na umowie jest najniższa pensja plus premia czy może jest określona wynegocjowana kwota, jak wygląda praca takiego konsultanta itp.
1
Natalia 2015-08-13 12:09:28
Jako stażystka mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że atmosfera w firmie
nie odbiera od normy. Jest sympatycznie, kulturalnie, każdy traktuje innych z
szacunkiem. Spokojnie mogłabym polecić firmę LSI Software dla stażystów i praktykantów.
Natalia 2015-08-24 10:51:58
Dostałam się na staż przez stronę młodziwłodzi.pl, złozyłam u nich aplikację i udało się :) Mój staż jest płatny, współpracuję w zakresie projektów, tworzenia własnych artykułów czy zleceń od kierowników innych działów. Na pewno nie parzę nikomu herbaty ;) Jest naprawdę ok!
sl86 2015-09-01 09:55:39
Dostałem propozycję pracy w firmie LSI na stanowisku Account Manager/Specjalista ds. sprzedaży. Moje doświadczenie to wieloletnia praca w branży gastronomicznej na różnych stanowiskach, a obecnie praca jako PH w dużej korporacji - produkty FMCG. Zarabiam b.dobrze, choć uwłacza brak pewności zarobku - absolutnie wygórowane plany. Co sądzicie o możliwości przejscia do LSI z takim doświadczeniem? Czego się spodziewać?
AM 2015-09-01 11:12:17
Cześć,

myślę że jak masz duże doświadczenie w gastro to bardzo dobrze się tutaj odnajdziesz. Wielu handlowców tutaj pracuje właśnie po gastronomii albo po hotelarstwie, są też ci co pracowali w fmcg (selgros, makro itp). Plany są tu do zrobienia, nie ma jkichś wygórowanych oczekiwań. Ja tam nie narzekam, jest naprawdę tu fajnie, a pracowałem w wiely firmach i wiem jak źle może byc.
pracownik 2015-09-24 23:26:13
b. dobrze to znaczy ile?
1
pracownik 2015-09-24 23:28:10
sl86 - 2015-09-01 09:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Dostałem propozycję pracy w firmie LSI na stanowisku Account Manager/Specjalista ds. sprzedaży. Moje doświadczenie to wieloletnia praca w branży gastronomicznej na różnych stanowiskach, a obecnie praca jako PH w dużej korporacji - produkty FMCG. Zarabiam b.dobrze, choć uwłacza brak pewności zarobku - absolutnie wygórowane plany. Co sądzicie o możliwości przejscia do LSI z takim doświadczeniem? Czego się spodziewać?


b.dobrze to znaczy ile?
Front Office 2015-09-26 10:13:22
Ja co prawda nie pracuję w dziale sprzedaży, ale z tego co wiem to handlowcy radzą sobie całkiem nieźle. Sprzedają nam coraz więcej, i co ważne, te sprzedaże są coraz ciekawsze. Kiedyś było dużo ciężkich teamtów, uważam, że źle sprzedanych (dużo naobiecywane bez pojęcia). Ja w każdym razie mam co robić i nie narzekam. A u nas na górze mieliśmy kilku cwaniaczków, ale ich już nie ma
ciekawski 2015-11-09 13:49:17
Tak coś tam słychać dużo o tym że teraz się bardzo oni chcą rozwinąć na nowe rynki. chyba ta firma ogólnie ma sporo perspektyw
ja 2015-11-10 13:30:34
chyba całkiem niezłe, znam tam człowieka w dziale IT i jest zadowolony
Odpowiedz 2016-01-05 10:00:12
Stabilność zatrudnienia jest duża, wiele osób pracuje tutaj nawet kilka lat. LSI też chętnie zatrudnia na umowy o pracę, nie na "śmieciówki". Raczej firma chce się wiązać z pracownikami na dłużej, bo wiedza i umiejętności tu zdobywane są bardzo wartościowe, poza tym taka też jest polityka LSI.
blucity 2016-01-12 12:37:00
firma bardzo fajna, sprzyja pracownikowi. Mila atmosfera pracy, pieniądze całkiem niezłe. Zastanawiałem się nawet czy nie wrócić, tylko czy są jakieś szanse?
Powrót 2016-01-12 14:17:57
Oczywiście że są! :)
Ostatnio firma przyjęła z powrotem 2 pracowników. Są bardzo zadowoleni, nam też brakowało kolegów. Napisz do działu HR, na pewno się odezwą.
M 2016-01-19 10:19:52
Specjalistów IT nigdy nie będzie zbyt wielu, ponieważ to właśnie branża IT jest branżą, która w ostatnich latach najbardziej się rozwinęła i wciąż będzie rozwijać, a także w której panuje duży niedobór talentów. Specjaliści IT wciąż będą poszukiwani, przecież współcześnie w niemal każdym najprostszym nawet urządzeniu mamy elektronikę i procesor, który trzeba oprogramować :)
M 2016-01-27 15:55:05
No tak było, to fakt. Teraz dużo się w LSI zmieniło, nie tylko pod względem kasy ale też socjalu.
Oder 2016-06-28 20:07:02
Czesc wszystkim :), jak ma sie sprawa aut służbowych dla Specjalistów ? jakiś GPS sa do celów prywatnych? , jakie modele aut? z góry dziękuje!
Podstawa jakie widełki 2000-3000 netto? premia 1do1 .

proszę o informacje, z góry dziękuje!:))
Specjalista ds. HR 2016-09-01 15:08:41
Kamilu, aktualnie w Łodzi jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Specjalisty ds. Sprzedaży, na stanowiska programistyczne oraz IT.
PL 2016-09-08 14:09:36
Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?
PL 2016-09-08 20:36:56
Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?
xxxx 2016-09-09 06:08:29
Witam widziałem ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży.
ktoś wie jakie warunki itp. oferują ?? Tylko nie piszcie że umowa i fajna atmosfera :)
2
Cyśka 2016-09-09 13:37:06
Cześć,
Jeśli chodzi o warunki jakie oferują to umowa o pracę, stabilne zatrudnienie a i atmosfera jest świetna :)
Dodatkowo wszystkie niezbędne narzędzia do pracy, opiekę medyczną, pakiet sportowy oraz szkolenia.
Sugeruję zaaplikować i dowiedzieć się więcej na rozmowie rekrutacyjnej.
Pozdrawiam!
Cyśka 2016-09-09 13:40:52
Nie ma najmniejszego problemu aby dostać umowę o pracę. Większa część pracowników pracuje w oparciu o umowę o pracę. Jeśli chodzi o doświadczenie to jest to bardzo indywidualna kwestia. Najlepiej nie rozpisywać się na goworku i gdybać tylko po prostu aplikować i przekonać się samemu :)
xxxx 2016-09-09 17:56:52
Chce wiedzieć jaka jest podstawa i premia od czego jest zależna (przybliżona kwota)
2
Angi 2016-09-14 14:58:20
Cześć :) samochody służbowe zapewniają na stanowiska handlowe, najczęściej jest to Hyuidai i20. Jesli chodzi o użytkowanie są różne opcje - do uzgodnienia z przełożonym. Widełki takie jak podałeś.
das 2016-09-16 11:15:35
to skad opinia o zenujaca niskich zarobkach w lSI?
Darek 2016-10-22 18:14:11
najgorszy software na rynku. Po sprzedaży nikt się Tobą nie interesuje. Obsługa nie odbiera telefonów.
2
Piotr 2016-11-04 17:48:32
To chyba zależy od stanowiska. Zawsze znajdziesz firmę gdzie płacą więcej, ale też zawsze taką, gdzie płacą mniej.
Moim zdaniem płacą tyle samo co średnia w branży.
Zostaw swoją opinię o LSI Software S.A. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSI Software S.A.