LSI Software S.A.

Łódź

Opinie o LSI Software S.A.

qqq 2015-04-11 17:31
W handlowym 1500 netto + prowizja nieosiągalna dla początkującego.
Xxx 2015-04-19 15:57
Jak nie chcesz stracic czasu ani nerwow to lepiej sobie odpusc, ta firma nie zasluguje na dobrych pracownikow
4
Też Klient 2015-04-22 22:43
Jak Cię nie stać na porządne wdrożenie to idź żebrać gdzie indziej. Ja mam system w dwóch restauracjach, płacę, wymagam i mam. Nie narzekam.
1
mefisto 2015-05-03 19:18
(usunięte przez administratora) Ale wcześniejsze wpisy mówią wszystko, więc omijajcie tą firmę jako pracodawcę, zwłaszcza po zmianach na szczeblach kierowniczych w ostatnim roku.
3
HR 2015-05-07 17:27
Pojawiła się oferta pracy w HR. Jak się pracuje w tym dziale?
mm 2015-05-12 23:01
Tak jak w innych.
szczery 2015-05-22 00:27
Nie pisz za wszystkich. Pytałeś wszystkich o opinię ? Widać, że ten wpis jest tendencyjny i nie szczery.
1
PP 2015-07-17 11:01
Nie zgadzam się z zaprezentowanymi tutaj opiniami. Firma jest bardzo rozwojowa i z perspektywami, poza tym atmosfera jest tu naprawdę unikatowa. Każda firma ma swoje słabsze strony, ale tu jest naprawdę fajnie. Ja polecam pracę tutaj.
3
peb 2015-07-21 08:41
Witam
Pojawiła się oferta pracy w LSI na stanowisko Konsultant ds wdrożeń/Serwisant.
Proszę o opinię na temat tego stanowiska - zarobki (mogą być widełki np zarobisz 2500-3000 na rękę), czy na umowie jest najniższa pensja plus premia czy może jest określona wynegocjowana kwota, jak wygląda praca takiego konsultanta itp.
3
Natalia 2015-08-13 12:09
Jako stażystka mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że atmosfera w firmie
nie odbiera od normy. Jest sympatycznie, kulturalnie, każdy traktuje innych z
szacunkiem. Spokojnie mogłabym polecić firmę LSI Software dla stażystów i praktykantów.
Natalia 2015-08-24 10:51
Dostałam się na staż przez stronę młodziwłodzi.pl, złozyłam u nich aplikację i udało się :) Mój staż jest płatny, współpracuję w zakresie projektów, tworzenia własnych artykułów czy zleceń od kierowników innych działów. Na pewno nie parzę nikomu herbaty ;) Jest naprawdę ok!
sl86 2015-09-01 09:55
Dostałem propozycję pracy w firmie LSI na stanowisku Account Manager/Specjalista ds. sprzedaży. Moje doświadczenie to wieloletnia praca w branży gastronomicznej na różnych stanowiskach, a obecnie praca jako PH w dużej korporacji - produkty FMCG. Zarabiam b.dobrze, choć uwłacza brak pewności zarobku - absolutnie wygórowane plany. Co sądzicie o możliwości przejscia do LSI z takim doświadczeniem? Czego się spodziewać?
AM 2015-09-01 11:12
Cześć,

myślę że jak masz duże doświadczenie w gastro to bardzo dobrze się tutaj odnajdziesz. Wielu handlowców tutaj pracuje właśnie po gastronomii albo po hotelarstwie, są też ci co pracowali w fmcg (selgros, makro itp). Plany są tu do zrobienia, nie ma jkichś wygórowanych oczekiwań. Ja tam nie narzekam, jest naprawdę tu fajnie, a pracowałem w wiely firmach i wiem jak źle może byc.
pracownik 2015-09-24 23:26
b. dobrze to znaczy ile?
1
pracownik 2015-09-24 23:28
sl86 - 2015-09-01 09:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Dostałem propozycję pracy w firmie LSI na stanowisku Account Manager/Specjalista ds. sprzedaży. Moje doświadczenie to wieloletnia praca w branży gastronomicznej na różnych stanowiskach, a obecnie praca jako PH w dużej korporacji - produkty FMCG. Zarabiam b.dobrze, choć uwłacza brak pewności zarobku - absolutnie wygórowane plany. Co sądzicie o możliwości przejscia do LSI z takim doświadczeniem? Czego się spodziewać?


b.dobrze to znaczy ile?
Front Office 2015-09-26 10:13
Ja co prawda nie pracuję w dziale sprzedaży, ale z tego co wiem to handlowcy radzą sobie całkiem nieźle. Sprzedają nam coraz więcej, i co ważne, te sprzedaże są coraz ciekawsze. Kiedyś było dużo ciężkich teamtów, uważam, że źle sprzedanych (dużo naobiecywane bez pojęcia). Ja w każdym razie mam co robić i nie narzekam. A u nas na górze mieliśmy kilku cwaniaczków, ale ich już nie ma
ciekawski 2015-11-09 13:49
Tak coś tam słychać dużo o tym że teraz się bardzo oni chcą rozwinąć na nowe rynki. chyba ta firma ogólnie ma sporo perspektyw
ja 2015-11-10 13:30
chyba całkiem niezłe, znam tam człowieka w dziale IT i jest zadowolony
Odpowiedz 2016-01-05 10:00
Stabilność zatrudnienia jest duża, wiele osób pracuje tutaj nawet kilka lat. LSI też chętnie zatrudnia na umowy o pracę, nie na "śmieciówki". Raczej firma chce się wiązać z pracownikami na dłużej, bo wiedza i umiejętności tu zdobywane są bardzo wartościowe, poza tym taka też jest polityka LSI.
blucity 2016-01-12 12:37
firma bardzo fajna, sprzyja pracownikowi. Mila atmosfera pracy, pieniądze całkiem niezłe. Zastanawiałem się nawet czy nie wrócić, tylko czy są jakieś szanse?
Powrót 2016-01-12 14:17
Oczywiście że są! :)
Ostatnio firma przyjęła z powrotem 2 pracowników. Są bardzo zadowoleni, nam też brakowało kolegów. Napisz do działu HR, na pewno się odezwą.
M 2016-01-19 10:19
Specjalistów IT nigdy nie będzie zbyt wielu, ponieważ to właśnie branża IT jest branżą, która w ostatnich latach najbardziej się rozwinęła i wciąż będzie rozwijać, a także w której panuje duży niedobór talentów. Specjaliści IT wciąż będą poszukiwani, przecież współcześnie w niemal każdym najprostszym nawet urządzeniu mamy elektronikę i procesor, który trzeba oprogramować :)
M 2016-01-27 15:55
No tak było, to fakt. Teraz dużo się w LSI zmieniło, nie tylko pod względem kasy ale też socjalu.
Oder 2016-06-28 20:07
Czesc wszystkim :), jak ma sie sprawa aut służbowych dla Specjalistów ? jakiś GPS sa do celów prywatnych? , jakie modele aut? z góry dziękuje!
Podstawa jakie widełki 2000-3000 netto? premia 1do1 .

proszę o informacje, z góry dziękuje!:))
Specjalista ds. HR 2016-09-01 15:08
Kamilu, aktualnie w Łodzi jest prowadzona rekrutacja na stanowisko Specjalisty ds. Sprzedaży, na stanowiska programistyczne oraz IT.
PL 2016-09-08 14:09
Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?
PL 2016-09-08 20:36
Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?
xxxx 2016-09-09 06:08
Witam widziałem ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży.
ktoś wie jakie warunki itp. oferują ?? Tylko nie piszcie że umowa i fajna atmosfera :)
2
Cyśka 2016-09-09 13:37
Cześć,
Jeśli chodzi o warunki jakie oferują to umowa o pracę, stabilne zatrudnienie a i atmosfera jest świetna :)
Dodatkowo wszystkie niezbędne narzędzia do pracy, opiekę medyczną, pakiet sportowy oraz szkolenia.
Sugeruję zaaplikować i dowiedzieć się więcej na rozmowie rekrutacyjnej.
Pozdrawiam!
Cyśka 2016-09-09 13:40
Nie ma najmniejszego problemu aby dostać umowę o pracę. Większa część pracowników pracuje w oparciu o umowę o pracę. Jeśli chodzi o doświadczenie to jest to bardzo indywidualna kwestia. Najlepiej nie rozpisywać się na goworku i gdybać tylko po prostu aplikować i przekonać się samemu :)
xxxx 2016-09-09 17:56
Chce wiedzieć jaka jest podstawa i premia od czego jest zależna (przybliżona kwota)
2
Angi 2016-09-14 14:58
Cześć :) samochody służbowe zapewniają na stanowiska handlowe, najczęściej jest to Hyuidai i20. Jesli chodzi o użytkowanie są różne opcje - do uzgodnienia z przełożonym. Widełki takie jak podałeś.
Darek 2016-10-22 18:14
najgorszy software na rynku. Po sprzedaży nikt się Tobą nie interesuje. Obsługa nie odbiera telefonów.
3
Piotr 2016-11-04 17:48
To chyba zależy od stanowiska. Zawsze znajdziesz firmę gdzie płacą więcej, ale też zawsze taką, gdzie płacą mniej.
Moim zdaniem płacą tyle samo co średnia w branży.
Specjalista ds. HR 2016-11-07 14:49
Witam Darku,
Czy mógłbyś bardziej szczegółowo opisać tą sytuację, chcielibyśmy się z nią zapoznać i naprawić nasze ewentualne niedopatrzenia.
Pozdrawiam.
Stażysta 2016-12-14 16:15
Czy ktoś mi powie jak wygląda praca stażysty ds badania opinii klienta ? Czy to jest płatny staż? Polecacie tam pójść?
Pici 2017-01-12 19:02
Z zasady w dobrych firmach trudno znaleźć pracę, chyba że się jest wybitnym specjalistą. Ja mam zamiar złożyć swoje cv ale czy jest szansa? Może ktoś wie i mógłby coś podpowiedzieć? Chciałbym się jeszcze zorientować w przyblizonych zarobkach bo pewnie i tak jest to kwestia umowy.
Dziki 2017-02-07 20:32
Nie polecam, Firma ta ciągle prowadzi rekrutacje.
Paczków 2017-02-13 08:23
Wiem , że firma jest dobra i właśnie złożyłem swoje cv. Pracownicy mają dobre wynagrodzenie, atmosfera jest również ok. Nie rozumiem tych wpisów tak różnych.
Agnieszka 2017-02-14 08:59
Zwiększona ilość rekrutacji świadczy o ich baaaardzo szybkim rozwoju. Mają nowe produkty, otwierają nowe oddziały, powiększają zespoły więc szukają ludzi.
Nati 2017-02-14 09:03
Jeśli jesteś informatykiem, programistą to będzie Ci łatwo znaleźć pracę :) zarobki zależą od stanowiska.
Darek 2017-02-22 11:26
Potwierdzam, że firma jest rozwojowa i z perspektywami.
1
Marta 2017-03-01 14:23
Dziki czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Nie polecasz tylko ze względu na ciągłe rekrutacje?
Garry 2017-03-07 13:54
Brak jednej osoby decyzyjnej, ciągłe zwalanie wszystkiego na wszystkich, byleby nie delegować jednej osoby do konkretnych działań. Nikt nic nie wie, później pretensje, że coś niewykonane. Jak pytasz o szczegóły to nie mają czasu rozmawiać, a później pretensje "czemu to jeszcze nie zrobione?". Odradzam, ludzie niesłowni... Oczywiście jak wszędzie - zdarzają się normalne jednostki, ale firma jako firma to jakaś pomyłka.
1
Garry 2017-03-07 13:56
Albo o dużej rotacji pracowników, co jest dosyć negatywnym zjawiskiem.
Marta 2017-03-10 09:28
Garry, może po prostu trafiłeś na niezbyt zorganizowanego przełożonego?
rks 2017-03-12 18:41
Czyli od X lat nic się nie zmieniło. A miało być tak pięknie... Jak dobrze, że już mnie tam nie ma :)
LSI Software S.A. 2017-03-15 14:53 [pracodawca]

Jesteś dynamicznym i kreatywnym handlowcem? Chcesz pracować w firmie, która jest liderem w swojej branży? A może lubisz to uczucie, że Twoja ulubiona restauracja pracuje na promowanym przez Ciebie oprogramowaniu? 

Jeśli tak, to aplikuj do nas! Obecnie szukamy Specjalistów ds. sprzedaży w Warszawie, Katowicach i Poznaniu. 

1.

Praca, oferta pracy Specjalista ds. sprzedaży, Warszawa, mazowieckie, LSI Software S.A. - najnowsze ogłoszenia na Pracuj.pl. Atrakcyjne oferty pracy w Polsce i za granicą.

2. 

Praca, oferta pracy Specjalista ds. sprzedaży, Warszawa, mazowieckie, LSI Software S.A. - najnowsze ogłoszenia na Pracuj.pl. Atrakcyjne oferty pracy w Polsce i za granicą.

Napisz do nas: praca@lsisoftware.pl

Do zobaczenia na rozmowie rekrutacyjnej! 

LSI Software S.A. 2017-03-17 10:38 [pracodawca]

A już za chwilę będziemy prezentować nasz system POSitive Cinema na największych na świecie targach przemysłu kinowego na świecie w Las Vegas! 

The Official Convention of The National Association of Theatre Owners (NATO), CinemaCon debuts March 28 – 31, 2011, only at Caesars Palace in Las Vegas.

Poznaj produkt: 

Chcesz brać udział w takich projektach? Napisz do nas: praca@lsisoftware.pl

Natalia 2017-03-19 16:26
Czy dowiem się coś więcej na temat pracy dla specjalisty ds. sprzedaży? Zależy mi na pracy dla LSI Software.
Zostaw swoją opinię o LSI Software S.A. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSI Software S.A.