brak logo

FORMPOL

Tychy

Opinie o FORMPOL

AG 2015-02-12 19:01:35
Radzę trzymać się z daleka od tego Scheiss'u
3
robol91 2015-02-17 11:07:25
Witam

ja mam pytanie dotyczace firmy Frompol czy przebieg rekrutacji na tej firmie jest taki sam zaczynajac od rozmowy kwalifikacyjnej a pozniej od Testow BHP czy sie cos zmienilo w obecnym zakladzie i jakie proponuja stawki za prace tygodniowo przez 8 godzin??? jakie jest zachowanie kierownictwa na tym zakladzie
2
kaśka 2015-04-05 10:39:10
może ktoś wie czy pracowała jakaś zmiana na nockę z 04.04/05.04 ?, szczególnie chodzi mi o prasy.
3
fizol 2015-04-06 14:05:09
Ma ktoś nr do kierownika tłoczni?
2
www 2015-04-07 13:07:35
tak pracowała
4
stary 2015-04-10 23:59:53
ordynator żle postępuje z załogą
kaśka 2015-04-11 06:32:48
Dzięki i pozdrawiam.
news 2015-04-12 21:22:34
A jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu gdyż. Jest kilka ofert .prosze o opinię
Mkrach 2015-06-06 12:34:33
Pytanka.
1. Ile wychodzicie godzin średnio tak miesięcznie z nadgodzinami?
2. Czy umowa przez trenkwalder, po ilu misiącach można liczyć na przejście pod firmę ?
3. Nie zwalniają raczej jak są tygodniowe umowy? Bo przejście z innej pracy stałej trochę ryzykowne dla mnie.
M 2015-06-13 06:23:49
Ludzi pozabijać ?,człowieku niektórzy na wózku podejrzewam że lepiej śmigają niż ty!
2
Mkrach 2015-06-15 15:44:49
Pierdolenie o szopenie, gadać tu o pracy jak się robi, jak wyżej pkt zapytania :)
pozdr.
X 2015-07-16 22:24:26
4500 netto, zapomniales dodac koron czeskich

pozdro
Mkrach 2015-07-18 17:32:02
Odpowiedź na: [Don Run - 2014-08-05 13:35:20]:
4500 netto, zapomniales dodac koron czeskich

Cóż tak ? Ogólnie to chyba jak przejdziesz pod firmę, to chyba już nie musisz robić każdej soboty i niedzieli, hym?
F 2015-07-23 17:53:42
Ogólnie wygląda to tak, że zarówno przez trenkwalder, jak i pod formpol kasa wygląda podobnie - 2400-2500zł netto bez nadgodzin z comiesięczną premią jako operator.
Praca zależnie od linii jest różna. Gdzieś jest lżej (prasy niezależne), gdzieś ciężej (linia manualna), zależy gdzie się trafi.
Na spawalni praca jest lżejsza pod kątem fizycznym, jednak dużo bardziej monotonna, gdyż jest się niemalże przykutym to stacji na 8h (minus przerwa) i robi się non-stop ten sam detal, nawet po kilka miesięcy na tej samej stacji.
Co do przyjęć pod firmę, ostatnio firma nieco się pod tym kątem poprawiła. Niegdyś trzeba było czekać ok 12-16 miesięcy, teraz niektórzy przechodzą już po 5-6.
Co do kierownictwa, to nie oszukujmy się, ludzie są różni. Jest kilku kierowników i liderów, którym najchętniej by się nawet ręki nie podawało, ale są i tacy, z którymi współpraca to przyjemność. Trzeba poprostu człowieka wyczuć i wiedzieć na ile można sobie pozwolić.
Sporym problemem są zaś nadgodziny. Teoretycznie, są one nieobowiązkowe. W praktyce wygląda to tak, że przychodzi lider lub tzw. "sekretarka" i robi listę kto idzie np. w niedzielę na 14, a kto nie. Powiesz nie, to masz pewne, że za ok 10-15 minut przyjdzie kierownik próbując Cię przekonać do nadgodzin. I tu się zaczyna zabawa. Jeden jak mu wytłumaczysz, że masz urodziny w rodzinie, to nie zrobi problemu i się nie czepia. Inny zaś (wtajemniczeni wiedzą, o którego kierownika tłoczni chodzi) będzie Cię maglował przez pół godziny, najpierw na wesoło, potem stanowczo, aż w końcu subtelnymi i wyrafinowanymi groźbami znaczącymi mniej więcej tyle co "przyjdź bo umowy Ci nie przedłużymy". Jeśli mimo to się zapierasz, że nie, bądź pewny, że tenże kierownik Ci nie odpuści, będzie robił wszystko by Ci zatruć życie w firmie.

Chcieliście prawdy, oto i ona.
2
Mkrach 2015-07-25 22:13:26
"F" to tak ile godzin miesięcznie macie przepracowane? Bo też podobno macie że 2 soboty obowiązkowo są ta? ;)
Mkrach 2015-07-25 22:15:57
To nie dość że 2 soboty do przepracowania to jeszcze niedziele by chcieli, ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i co to ma być za Pl, jaj se robią że po 48 lub 56 godzin tygodniowo... No ale cóż, taki mamy kraj:P
F 2015-07-26 23:07:25
Z sobotami to jest inna historia. Robimy na tzw. grafik, gdzie w tygodniu 7 dniowym mamy 2 dni wolne - jest to niedziela (o niej szerzej za chwilę) i jeden z pozostałych dni.

Np. W tygodniu masz wolną niedzielę i dajmy na to środę. Oznacza to, że za to, że środę masz wolną, idziesz w sobotę do pracy OBOWIĄZKOWO. Nie istnieje żadna reguła odnośnie ilości sobót. To zależy od tego jak ułożą Ci grafik (jest on układany na 4 miesiące z góry). Możesz mieć tak, że w przeciągu tych 4 miesięcy będziesz mieć wolne tylko 2 soboty bo reszta będzie obowiązkowa za inne dni, ale może być i tak, że będziesz mieć np. tylko 3 soboty pracujące.
Często jest też taka historia, że jeśli np. masz grafikowo od poniedziałku do piątku w pracy, zaś sobota i niedziela wolne, to najpewniej o któryś dzień (o ile nie oba) możesz zostać "poproszony" (w sposób opisany w poprzednim poście) o przyjście na nadgodziny. Jeśli przyjdziesz w sobotę, to będziesz mieć dzień do wybrania, że się tak wyrażę, "w zapasie". Zaś niedziela to dodatkowe 100% stawki.

Co do niedziel, problem z nimi dość precyzyjnie rozpisałem poprzednio, jest też jedno "ale". W tym zakładzie doba robocza zaczyna się o 22 dnia poprzedniego. Co to znaczy? To znaczy, że 3 zmianę (nocki) zaczyna się nie w poniedziałek na 22, a w niedzielę na 22, i kończy się nie w sobotę o 6, lecz w piątek o 6. Do nadgodzin ma się to tak, że "nadgodzinowa sobota" za dzień do wybrania to nocka z piątku na sobotę, zaś "nadgodzinowa niedziela" to nocka z soboty na niedzielę.

Mam nadzieję, że ująłem to możliwie zrozumiale. W razie problemów piszcie.
Domin Tychy 2015-11-03 06:27:23
Krótko zwięźle i na temat :D
ccccc 2015-11-06 18:59:45
witam wszystkich panowie mam pytanko pracowaluwas nijaki pan Rafal Bieglo co ta za ptica odpiszcie
ccccc 2015-11-06 18:59:48
witam wszystkich panowie mam pytanko pracowaluwas nijaki pan Rafal Bieglo co ta za ptica odpiszcie
były 2015-12-16 16:12:20
za co wy....li Ogiegło z waszej firmy?,bo teraz u nas zaczyna kręcić lody
yeti 2015-12-18 16:23:17
unikajcie tej firmy z daleka daja 2500 netto ale jakim kosztem haha bo kto by tam robil za 2000pln a 2500pln masz jak nie pojdziesz na l4 takze szczerze nie polecam tej firmy pozdrawiam niezdecydowanych
do yeti 2015-12-19 15:47:48
rozumiem ze u Ciebie pojscie na l4 to standard zycia? znajdz lepsza prace za lepsza kase na terenach przemyslowych jako zwykly fizol. ja juz tam pracuje ponad dwa lata i nie narzekam dostalem dofinansowanie na szkole kurs jezykowy i dodatkowo uprawnienia na suwnice i wozki. jesli znasz podobne firme w okolicy to podaj namiary:)
1
Artur 2016-02-01 09:47:36
Doszly mnie sluchy ze posrednik trenkwalder cos zawalil i prawdopodobnie wchodzi jakis posrednik z gliwic. Prawda to a jesli tak to jaki to posrednik?
emmm 2016-02-02 19:41:39
teraz to będą wypłaty po "janosikowym" bo biura biedne i z fizycznych wezmą pieniądze z premii....
1
K.K 2016-04-23 11:05:56
Witam czy byłby ktoś uprzejmy i mógł napisać jak wygląda praca w utrzymaniu ruchy w formpol?, jak kształtują się zarobki, jaka atmosfer- szef oraz jaki system pracy z góry dzięki.
K.K 2016-04-23 11:26:07
na stanowisko -mechanik utrzymanie ruchy. zmianowy czyli od poniedziałku do piątku ?
1
ala 2016-04-25 09:48:00
witam ! czy w zakladzie pracuja na produkcji kobiety?jesli tak na jaki zarobek mozna liczyc,i czy w ogole sa przyjecia?
Mały 2016-05-02 21:31:36
Witam.Prosze o napisanie ile można na łapkę wyciągnąć, tylko proszę o konkretne odpowiedzi.Wiem jaki jest system pracy(poczytałem poprzednie posty) ale nikt nie pisze ile dokładnie się wychodzi z "tymi"nadgodzinami. Będę wdzięczny bo się zastanawiam nad pracą w firmie.Pozdrawiam.
F 2016-05-10 18:52:18
Witam ponownie po prawie roku od ostatniego wpisu...
Czytam wasze wpisy i aż mi głupio, że pisząc wcześniej informacje nie podałem najprostszych, ale równie ważnych, więc teraz nieco szerzej o firmie:

- Przykro mi drogie panie - na żadnej hali produkcyjnej nie pracują kobiety bo firma kobiet na produkcję nie przyjmuje, jedynie stanowiska typowo "za biurkiem".
- Przyjęcia do pracy WYŁĄCZNIE przez pośrednika TRENKWALDER (zwanego dalej "trenkiem").
- Umowa w trenku to UMOWA O PRACĘ TYMCZASOWĄ na okres tygodnia, odnawiana co tydzień o ile Formpol nie wystąpi do trenka o nieprzedłużenie umowy.
- Czas pracy przez trenka zanim Formpol przejmie pracownika nie jest określony, czasem to miesiąc, czasem 20.
- Finanse (podstawy, nie znam szczegółów ze wszystkich stanowisk):
> Zależnie od stanowiska, np. Operator ok. 2770zł brutto, Operator Stanowisko Kontroli ok. 2920zł brutto, Spawacz ok. 3200zł brutto.
> Comiesięczna premia uznaniowa w wysokości 600zł brutto w której skład wchodzą elementy tj. brak reklamacji z winy pracownika, jakość, BHP, wyniki produkcyjne, standardy.
> Premia absencyjna za brak chorobowego wynosząca 100zł brutto/m-c wypłacana co 4 miesiące.
> Premie świąteczne i wakacyjne:
>> Wielkanoc 750zł brutto + paczki dla dzieci i wnuków do 16-go roku życia.
>> Wakacyjna (tzw. "Wczasy pod gruszą") 1450zł brutto.
>> Boże Narodzenie 1000zł brutto + paczki.
- System pracy 3-zmianowy (niepotwierdzone: na hali aluminium 2-zmianowy po 12h).
- Praca na tzw. "grafik" (opisany w jednym z wcześniejszych moich postów).
- Zwolnienia lekarskie:
> Pracownicy tymczasowi (zatrudnieni przez trenka) - L4 w ich przypadku to natychmiastowe zwolnienie (czyt. nieprzedłużenie umowy na kolejny tydzień) + brak CAŁEJ premii comiesięcznej przy wypłacie wynagrodzenia za dany miesiąc + brak premii absencyjnej za dany miesiąc.
> Pracownicy Formpol - Jak w przypadku trenka, jednak bez zwolnienia.
> Dotyczy każdego L4 bez względu na długość. Jeśli L4 obejmuje np. 2 miesiące lub więcej, w/w premie są zabierane również z kolejnych miesięcy w trakcie trwania L4.
O pracy jako takiej nie będę pisać bo co osoba, to inna opinia, ale krótko mówiąc, tłocznia to ciężka praca, spawalnia lżejsza, ale bardziej monotonna.
Ponad to zakład oferuje dofinansowania do kursów i szkoleń, które pracownik chce podjąć samodzielnie, karty Multisport dla osób lubujących się w sporcie, jak również raz do roku organizowany jest piknik rodzinny, całkowicie bezpłatny dla pracowników i ich rodzin (w tym również dzieci, dla których jest dość sporo atrakcji).
Jeśli macie jakieś pytania to się nie krępujcie, co jakiś czas będę zaglądać...
Morg 2016-05-16 08:47:14
F - jako pracownik FMP potwierdzam Twoje info. Na aluminium uruchomili już 3 zm.
Ogólnie jestem zadowolony z pracy i warunków, mam dokładnie to co obiecali na rozmowie kwalifikacyjnej.
gość 2016-06-01 15:13:19
teraz w maju 2016 roku w Formpol-magna płacą 2970 + 600 premii brutto + dofinansowanie na jedzenie 160 zł, + premia 400 zł co kwartał za absencje + wakacyjna i 2 świąteczne, przyjęcia są przez biuro Trenkwalder mieszczące się na przeciwko Tesco.
adams 2016-06-03 07:17:04
Dlaczego moje wpisy są usuwane
2
Michał 2016-06-22 10:37:41
Witam jak wygląda praca na wózku widłowym w firmie formpol duzy młyn czy na spokojnie wszystko sie ogarnia
gumis 2016-06-29 19:26:51
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt tam nie jest zwalniany jezeli sie nie nadaje na prasy manualne takiego pracownika przenosza na np. Punkt napraw lub na spawalnie albo na aluminium polecam spawalnie robota jest tam lajtowa
bedzie_dobrze 2016-07-04 19:00:53
Wszyscy piszą o przyjęciach na produkcję, w jaki sposób można aplikować na stanowiska do biura. W przyszłości chciałbym zostać PM(project managerem)
Oww 2016-07-05 15:08:56
Po jakim czasie można liczyć na przejęcie pod firmę?
zainteresowany 2016-07-06 18:48:37
Witam, zastanawiam się nad przyjęciem na operatora wózka widłowego (mam papiery na obsługę, doświadczenie itd...) od pana/pani "F" wiem jak to wygląda ze zmianami, przyjęciem przez "trenka", lecz nie doczytałem ile u Was zarabiają wózkowi, jaka atmosfera panuje na magazynie i ogólnie czy poprostu warto... z góry dziękuje.
F 2016-07-08 17:38:33
@zainteresowany niestety nie jestem w stanie zbytnio Ci pomóc, bo nie pracowałem na magazynie, a sam kontakt z "wózkowymi" miałem dość ograniczony (na zasadzie "potrzebuję to i to"). Z tego jednak co wiem, to wózkowy zarabia nieco więcej niż Operator, zaś wielkich rotacji w ich "szeregach" nie zauważyłem przez ostatnie półtorej roku, więc atmosfera jak i sama praca są chyba na dobrym poziomie.
Lolo 2016-07-12 15:41:50
Hmmm
pracowałem na browarze i oraz w innych takich firmach na stanowisko operator wózka widłowego , udało mi się dostać bezpośrednio pod firmę Formpol , już pracuje 6 miesięcy ,nie jest źle a nawet bym powiedział że jest ok. Wiem że teraz są przyjęcia i do spm Poland
mazi 2016-08-17 20:34:34
a jak z pracowniczym festynem? niektorzy znowu w pracy? czy wolne?
Szczery Jerry 2016-08-22 18:05:00
Oczywiście, że w pracy. Firma niestety schodzi na psy od momentu w którym został przyjęty nowy dyrektor. Powoli robi się z tego zakładu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca często 6 dni w tygodniu, często po 12h a premie ucinają (nawet nie wiadomo za co, wymysł nowego dyrektora). Powiem szczerze, że teraz to połowa zakładu myśli o jak najszybszej ucieczce stąd. Ogólnie praca nie warta tych pieniędzy.
5
spawacz 2016-08-24 20:47:44
Średnio 1,5 roku a i znam takich co po 3 latach jeszcze nie przeszli pod firmę. To prawda że co druga osoba myśli o zwolnieniu zrobił się jeden wielki mobbing zmuszają do nadgodzin praca przeważnie 7 dni w tyg. a wynagrodzenie 1900 zł na rękę plus premia która jest lub nie .
1
taki tam 2016-08-27 21:00:15
Nie dajcie sie przypadkiem nabrać na obiecanki które proponują podczas rozmowy na stanowisko w utrzymaniu ruchu,żadnych szkoleń,stawka jak w każdym innym zakładzie, a zapieprzasz za trzech i jeszcze ci uwalą 50% premii bo za mała wydajność, soboty i niedziele w pracy i jeszcze po 12 h w smrodzie lub wiórach aluminium
1
Pokajoke 2016-09-20 08:01:01
Ja tylko dodam ze praca w ur a obietnice ktore dostajesz na rozmowie to dwi rożne sytuacje.
Kasa jak wszedzie a wymagania nie do spelnienia, praca po 1w godzin w weekendy, zmuszanie do pracy po 1w czasem i w tygodniu, wieczne pretensje i zabieranie premii bo maszyny sie rozpadaja i oczywiscie mega sklad czyli 3 albo 2 automatykow na zmianie i sobie radz. Nie dajcie sie na nabrać bo sa firmy gdzie nie musisz biegac jak pies z wywalonym jezorem i nikt nie zabierze Ci premii ze robisz 7 dni w tygodniu po 12 godzin.... 4 lata temu to byl calkiem fajny zaklad ale teraz to szkoda slow.
1
niuch 2016-10-03 15:19:36
ta firma nie ma swoich kierowców
A 2016-10-03 16:06:27
Niestety ale to prawda że zakład schodzi na psy. Zabieranie premii, która kiedyś była zawsze, właściwie nie wiadomo za co, a bez premii to wypłata jak wszędzie. Do tego rozlatujące się maszyny, normy na niektórych stanowiskach chyba z kosmosu, skakanie przy maszynach jak małpa aby wyszarpać każdą sekundę a i tak często nie jesteś w stanie tych norm zrobić. Zmuszanie do nadgodzin teoretycznie nieobowiązkowych, w praktyce z podtekstami że wcale nie musisz tu pracować- wiadomo o co chodzi. Dawniej przychodziło się do tej pracy przyjemnością, teraz sporo osób myśli o ucieczce z tego zakładu.
Anonim 2016-10-14 07:22:02
Aaa i nie dajcie sie zwieść na ich propagandę ze konstytucja ze równe traktowanie to chuya prawda nie ma równego traktowania każdy zarabia innaczej jak liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jestes traktowany lepiej a jak nie to jak śmieć masz zapierdalac i jAk chcesz sikać czy nie daj Boże kupę robi sie wielki problem bo trzeba zatrzymac linie a ilośc stoi ponad wszystkim normy wyszparpane z nieba nie ma normy nie ma premi za to musisz zostac 12h i przyjść w niedziele no bo sobota jest obowiązkowa! A co do jakości ktorej tez oczywiście w tej firmie nie ma sprawdziany przepisywane na kolanie wszystkie normy przekroczone ale ma byc ilośc i to sie liczy
Brak 2016-10-14 07:25:07
witam ... a jak w tej firmie wyglądają warunki socjalne i czas pracy
stanley 2016-10-14 10:01:43
No i nadal nie widze, że u nich można aplikowac, ale głownie przez stronę, bo tak to oferty się nie pojawiają za bardzo. Czekam jeszcze na Wasze opinie na ten temat.
Zostaw swoją opinię o FORMPOL - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORMPOL