brak logo

Joppol

Poznań

Opinie o Joppol

SSS 2014-02-23 17:57:49
Jeżeli masz prace to daj sobie spokój z joppol, bo będzie rozczarowanie, tam jest poprostu bardzo kiepsko
4
Niepełnosprawny 2014-03-08 17:57:44
Popieram 200% prawdy. Niepełnosprawni nie dajcie się wykorzystywać i poniżać za najniższa krajową i wogóle. Dla Karierowiczów - pieniądze nie są najważniejsze,ważniejsze jest czyste sumienie i drugi człowiek.Coś dla gościa który pisał wcześniej - nick znawca tematu przez F - Dyskryminujesz osoby niepełnosprawne kolego, jak ktoś ma grupę to wcale nie musi byc gorszy od pracownika, który jest zdrowy, to absolutna bzdura - zastanów się a potem pisz.Pozdrawiam.
Agata 2014-04-04 18:42:20
Witam,
mam zatrudnić się jako pracownik biurowy, Czy warto?
Nie 2014-04-07 15:29:44
Szczerze to odradzam, zależy jeszcze dokładnie na jakie stanowisko.
3
nie 2014-04-07 17:20:11
nie ma znaczenia jakie stanowisko, nie rób głópstw i nie zatrudniaj się, bo będzie płacz
hakerzy 2014-04-17 19:51:14
Juz niedlugo na tym forum cala prawda o joppolu. Klienci firmy dostana opinie na maila ta sama.
1
Realista 2014-05-24 10:53:12
Jeżeli jesteś gotowy na wszystko, masz mocne nerwy i chcesz mieć minimalny dochód to możesz się tam zatrudnić. Opinia niepełnosprawnego z 8 marca jest trafiona. Sprawa do przemyślenia.Pracownik musi być szanowany, pracowałem tam i często czułem się zaszczuty i traktowany jak ścierka. Ważna jest też ekipa - dobra atmosfera w załodze a z tym niestety było kiepsko.Dużo by tu pisać...
JJ 2014-05-25 01:25:01
I szacunek...
Fiki 2014-05-25 12:03:04
Znowu zwalniają w piątek zwolniono 12 osób na poczatek
PIPA 2014-05-25 16:16:45
Ja slyszałem o sześciu.
Mądry 2014-05-26 18:30:30
A ci mądrzejsi sami odeszli :)
superG 2014-05-29 18:08:44
Pracowałem tam ponad 10lat, (usunięte przez administratora) właściciel otacza się doradcami którzy nie mają pojęcia o niczym. (usunięte przez administratora)
1
Chwast 2014-05-31 14:15:22
12 operatorów do spółki ma wejść,bo tata zmądrzał i opuścił pokład.
wow 2014-05-31 14:37:14
Kolejny szalony pomysł DORADCY:)
fiki 2014-06-06 08:34:04
Mam pytanie czy ktoś wie dokładnie ile ludzi dostało wypowiedzenie w maju ??? niezależnie czy wzieli porozumienie czy wypowiedzenie !!! jest to ważne żeby ubiegać sie o odprawy !!! Dowiadywałem się w inspekcji pracy jest to możliwe nawet jak umowy były na czas określony ważne jest liczba osób zwolnionych , Ludziska dajcie znać !!!!!
j 2014-06-07 22:43:50
zwyczajne
fiki 2014-06-08 13:52:44
Zwyczajne tzn.w Joppol ponad osób i mają być dalsze bo w firmie jest kryzys finansowy
HWDP 2014-06-08 14:09:36
Jakieś 12-15 osób.
control 2014-06-09 16:09:37
Informacja sprawdzona. Ta firma powoli upada. Wlasciciel sprzedaje interes, sukcesywnie zwalnia ludzi aby nie placic odpraw. Za kilka miesiecy pozbedzie sie wszystkich pracownikow. Szukajcie ludzie innej pracy badz uciekajcie w L 4. Dla zaineresowanych praca w firmie - omijac z daleka.
Falko 2014-06-09 17:27:54
Sprawdzaliśmy w Inspekcji Pracy jeżeli Joppol zatrudniał do 100 pracowników a zatrudniał około 70 to przepis mówi zę musiał by zwolnić 10 osób a zwolniłł ponad 10 osób 12 lub 15 w ciągu 30 dni ,to jak wystąpi się z oficjalnym pismem o żądanie wypłaty odprawy nawet Ci co byli na czas określony bez podania przyczyny to w takim wypadku odprawa się należy jak psu zupa , gdyby nie chcieli płacić to trzeba zgłosić do Inspekcji oni sprawdzą ile faktycznie zostało w ciągu 30 dni zwolnionych osób,gdyby dalej nie chcieli to składajmy pozwy do Śądu Pracy
2
oszukany 2014-06-25 20:57:48
A Ci co zostali zwolnieni to chociaż premię za ostatni miesiąc dostali, (usunięte przez administratora)
1
c 2014-07-29 10:55:47
Coś cicho ostatnio, czy firma wogóle jeszcze istnieje?
1
anonim 2014-08-22 21:56:52
raz zwalniają a potem przyjmują kogoś innego gdzie tu sprawiedliwość :(
2
ggg 2014-10-01 18:34:39
Jeżeli ktoś miał coś wspólnego z poligrafią to już wie że do Joppol nie warto składać CV.O warunkach pracy w tej firmie wiedzą już wszyscy.
2
f 2014-11-16 12:54:39
Ten komentarz doskonale odzwierciedla poziom tej firmy.
do hamid 2014-12-24 07:16:16
Ty się chyba z choinki urwałeś, jak to nie ma strony internetowej ? Ma i to całkiem niezłą !!! Do szkoły przyjacielu !
bum 2015-01-31 13:58:31
nienawidze firmy joppol okropnie zle traktuja nas ;/
2
justa 2015-03-09 06:53:45
czy to prawda, że mistrz ceremonii, pan derektor już nie pracuje u Joppa? świat się wali! :)
2
Ciek 2015-03-12 20:05:47
Mistrza nie ma ,teraz to będzie rozpierducha ! :)
Cienie 2015-04-04 07:39:08
Z generalnego spasc na zw dyr to nie awans gdy mozna bylo zostac bossem.
Udzialowiec to ktos z udzialami? Ciekawe jakie to "udzialy" i czy gdzies zarejestrowane.

Wesolych Swiat zycze.
ciekaw 2015-04-10 13:38:01
A sam odszedł czy się prezesowi znudził?
to ja 2015-05-26 20:44:14
Tam nie ma bossów, tam są pajace. Ogólnie chamstwo, kłamstwo i nietolerancja i minimalna płaca to norma. Chrzanić !!!
1
adminda 2015-06-26 19:04:26
praca tam ta jak jak wszedzie.płąca mininmalna, tam musisz miec nadgodziny a jak je masz to masz te place minimalna, milo by bylo jakbys musiał isc w sobote do pracy, ,plusem jets tylko mila atmosfera
1
Konczita 2015-06-29 18:14:06
Lepiej nie pracować za minimalną stawkę - robota na produkcji tzw. pomoc introligatorska nie należy do lekkich, łatwych i przyjemnych. Mam jedno dziecko na utrzymaniu za sam czynsz płacę 550 zł a zarabiam 1400 zł bez żadnej renty itp. - i jak tu żyć? Ktoś może wie ?
Yattaman 2016-02-16 18:18:11
No, nacisk na "odporność na sters", sami go generują. A pensję jaką Ci zaoferują, to będzie 2/3, bo 1/3 to "premia" od "widzimisię". Przygotuj się też do obsługi PrintFlow, topornej aplicji do "zarządzania" swoimi klientami, a tak naprawdę do kontroli Ciebie i informacji o Twoich klientach, w razie jakbyś poszedł/poszła po rozum do głowy i stamtąd uciekł/uciekła. Będą wiedzieli z kim rozmawiać i o czym. Wydrukuj sobie ten komentarz, za 3-4 miesiące na niego spojrzysz i zrozumiesz. Pozdrawiam.
Dagmara 2016-02-19 18:52:29
Cele? Cele są nieosiągalne z tymi starymi maszynami, to mogą co najwyżej ulotki drukować. Prywatna opieka medyczna? Badania okresowe w Certusie i to tyle, na nic więcej nie licz. 3000 to ja widziałam na początku na papierze, na koncie 2/3 tej kwoty, Yattaman niestety ma racje. Gruziol to jakiś post-dyrektor albo obecny pseudowyjadacz, nawet tego nie komnetuje, ale pamiętaj, że oszukiwanie ludzi jest złe.
Xx7Bak7xX 2016-02-29 23:50:58
Gówno szybko w pracy to joppol szef w mapła :) też biuro to gruby bomba
Nikt 2016-06-02 22:25:05
Praca jak wszędzie. Jednak nie licz na awans. Stanowiska i dobra pensja zastrzeżona dla ludzi z układów, znajomych. Najczęściej to zwykli nieudacznicy i dyletanci co w istotny sposób przekłada się na wyniki Firmy.
PR 2016-06-21 15:01:43
chyba zatrudnili ludzi dbających o PR, że sami ze sobą piszą opinie i komentarze
śmieszny jesteś 2016-06-23 22:10:16
Jakość? Na tym rozjechanym H7UV, czy HCD5? Rany, ale żeś mi humor poprawił na wieczór... renoma? :D Przespali najlepszy okres 10 lat temu, to już wygasająca drukarnia, która próbuje się ratować jako-takim PR tu na forum. Ani dla pieniędzy, ani dla doświadczenia nie warto tam iść. Co tu dużo mówić, byłem, pracowałem, firma nie daje szans na rozwój, wieczne reklamacje i Karty niezgodności, którymi Jopp się raczy sypiąc karami. Co z tego, że jesteś dobry, skoro musisz tłumaczyć się klientowi za błędy innych? Odradzam. Joppol w CV to dzisiaj w świecie poligrafii wstyd i właściwie lepiej wpisać w ten okres bezrobocie. Zobaczcie sobie tu na portalu ile firma ma gwiazdek, daję tyle samo.
ODP 2016-07-15 10:55:43
potrzebują magazyniera który potrafi pisać, pisze się "zgłoszę", a niepełnosprawny ? chyba się nadajesz !
ODP 2016-07-15 10:56:52
potrzebują magazyniera który potrafi pisać, pisze się "zgłoszę", a niepełnosprawny ? chyba się nadajesz !
Ciekawski 2016-07-16 10:48:25
Zatrudnią też, Kierownika produkcji, jego zastępcę, operatorów maszyn, mechanika maszyn, kolorystę, magazyniera, drukarza offsetowego, specjalistę ds. jakości, pomocnika drukarza, pomoce introligatorskie i kogo tam jeszcze. Co tam się stało ? Jakiś armagedon ? Powstaje nowa Firma ? A jak nie to co się stało z tymi co zajmowali wymienione wyżej stanowiska? Z tego co piszesz posiadali umowy o pracę. Braki kadrowe wynikiem złej atmosfery ? Kiepskiej płacy ? Czy też fatalnego zarządzania ? Może to ktoś wytłumaczyć.
Nick 2016-07-16 19:59:26
złoszę, wedzą - pisze ten sam osobnik ! Tam każdy zarabia minimum 4 tysiaki, wypłata przed czasem, super wysokie premie bez limitu + 2x w roku piwo gratis.
Nick 2016-07-17 10:27:53
Skocz do Firmy i zapytaj o wszystko, będziesz miał oficjalnie. Zapytaj o te 4 patyki i piwko.
Nick 2016-07-17 20:31:27
dziś niedziela nie pracują, jutro wszyscy do Firmy, składać CV, wolne stanowiska i piwka czekają na Was. Od kierownika produkcji do pracownika introligatorni, w sekretariacie przyjmie Was przemiła Pani, wszystko wyjaśni, dopowie a od wtorku do pracy Rodacy !
3
Nick 2016-07-17 21:24:30
wejdź na ich stronę www, tam jest wykaz stanowisk do obsadzenia, stawki najwyższe z możliwych w Poznaniu, atmosfera super, dlatego może co miesiąc zmieniają pracowników bo poszukują najlepszych ? Jesteś najlepszy - brać CV i do Firmy !
Nick 2016-07-17 23:39:24
atmosfera jest super, mechanik siedział w warsztacie i nic nie robił, siedział z komórką, zlecał usługi firmą z zewnątrz. Zarabiał ze 4 patyki. Ciekawe tylko dlaczego odszedł ? A może gdzieś uzbiera z 5 patyków ?
1
Nick 2016-07-18 16:49:06
A mnie interesujesz Ty. Jest 9.40 poniedziałek a Ty przy kompie i zadajesz dziwne pytania dotyczące Firmy z którą podobno nie nasz nic wspólnego. Bezrobotny(a) ? Nikt Tobie nie zwraca uwagi że nie pracujesz ? A może to Twoja praca, ściemnianie ? Spec od PR ?
adam 2016-07-18 16:53:59
no skoro piszę z pytaniami oferty pracy bystrzaku to już możesz wywnioskować słusznie że nie mam pracy i szukam jej w tej firmie. już mam dla siebie ofertę, kierownik produkcji w Poznaniu, jest aktualne i wysyłam cv, dziękuję
Zostaw swoją opinię o Joppol - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joppol