brak logo

Mebellux mirosława stanik

Oświecim

Opinie o Mebellux mirosława stanik

były pracownik 2011-02-05 23:42
koszmarna atmosfera, [usunięte przez moderatora] pensje skandalicznie niskie. nikomu nie polecam
ZOCHA 2011-03-01 19:42
Fatalny salon nie polecam.!!!!!!!!!!
007 2011-04-13 16:44
Ja tam pracowałem przez prawie 2 lata. Praca jak praca, ale ogólnie to ten okres wspominam całkiem miło.
klientka 2011-06-03 19:36
Fatalny salon. Naganna obsługa, która potrafi kłocić się o klienta nawet przy nim stawiając go w niezręcznej sytuacji. Nie polecam!
x 2013-12-11 23:02
prosze o opinie powarzna mam propozycjie pracy w mebel lux
były pracownik 2014-07-02 00:43
nikomu nie polecam pracy w tym salonie, pensje na skandalicznym poziomie, obiecują premie, których nigdy się nie dostaje a narobić się trzeba jak wół. Nawet ubrania roboczego ani żadnych rękawic się nie dostaje a wszystko trzeba w rękach nosić bo na sprzęt też nie mają, a autami wypasionymi jeżdżą. atmosfera koszmarna. Właściciele traktują ludzi jak najgorszych, nie liczą się wogóle z drugim człowiekiem.
3
jola 2014-09-11 22:30
maz ma propozycjie pracy w salonie prosze o rzetelne opinie jak wyglada sprawa umow i zarobkow
2
szczesliwy pracownik 2015-01-26 15:04
Witam. Pisac o tej firmie mozna by bylo wiele... niskie zarobki, brak jakiej kolwiek premii. Nie miła i nie profesjonalna obsluga (jeden na drugiego donosi). A marża.. niech kazdy oceni to w swoim zakresie. Na sklep przychodzi naroznik od producenta w cenie 900 zł brutto. Na sklepie cena juz owego naroznika wzrasta do 2500. Wiec marza w wysokosci 1600 czy to duzo czy to malo pozostawiam wlasnej ocenie....
4
robol 2015-05-01 20:26
mam propozycjie pracy jakie sa umowy na start stawka godzinowa czy akort godziny pracy i ogolnie na czym polega praca w salonie
2
do ax 2016-05-02 22:31
Dokładnie do pomówienia z właścicielką... na słowo premia wybucha śmiechem
3
ax 2016-05-10 10:28
do ax' myslalaem, ze jakies małe chociaż bedą nie mowie, że co miesiac ale zawsze to lepiej motywuje pracownika
Anka 2017-03-01 11:23
Pracowałam tam 4 lata i jeśli chodzi o moje odczucia to wspominam ten okres całkiem dobrze. Co do wpisów o złej atmosferze, to nie wiem jakie doświadczenia mieli inni i sąd u nich taka niechęć, ale ja osobiście uważam że atmosfera była całkiem niezła.
1
Zadowolony klient 2017-03-07 16:06
W tamtym tygodniu kupowałem tam meble, i jestem bardzo zadowolony. Miałem problem z wyborem nowego narożnika. Jakaś Pani z salonu poświęciła mi ponad półgodziny i pomogła w wyborze narożnika. Doradziła mi też co do tkanin na obicie i sposobach jak ją potem pielęgnować. Dlatego uważam że obsługa jest bardzo profesjonalna
1
Były Pracownik 2017-03-21 14:02
Pracowałem tam kilka lat. Muszę przyznać, że bardzo sobie cenię atmosferę, która tam panowała. Rzadko można spotkać się z tak zżytą i zgraną ekipę. Polecam wszystkim.
Iwona 2017-03-21 15:13
@Były Pracownik rozumiem, że miło wspominasz pracę w firmie. A co więcej możesz powiedzieć na temat warunków zatrudnienia i benefitów oferowanych przez pracodawcę?
1
Zostaw swoją opinię o Mebellux mirosława stanik - Oświecim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mebellux mirosława stanik