brak logo

Mebellux mirosława stanik

Oświecim

Opinie o Mebellux mirosława stanik

były pracownik 2011-02-05 23:42:09
koszmarna atmosfera, [usunięte przez moderatora] pensje skandalicznie niskie. nikomu nie polecam
ZOCHA 2011-03-01 19:42:52
Fatalny salon nie polecam.!!!!!!!!!!
007 2011-04-13 16:44:04
Ja tam pracowałem przez prawie 2 lata. Praca jak praca, ale ogólnie to ten okres wspominam całkiem miło.
klientka 2011-06-03 19:36:54
Fatalny salon. Naganna obsługa, która potrafi kłocić się o klienta nawet przy nim stawiając go w niezręcznej sytuacji. Nie polecam!
x 2013-12-11 23:02:35
prosze o opinie powarzna mam propozycjie pracy w mebel lux
były pracownik 2014-07-02 00:43:53
nikomu nie polecam pracy w tym salonie, pensje na skandalicznym poziomie, obiecują premie, których nigdy się nie dostaje a narobić się trzeba jak wół. Nawet ubrania roboczego ani żadnych rękawic się nie dostaje a wszystko trzeba w rękach nosić bo na sprzęt też nie mają, a autami wypasionymi jeżdżą. atmosfera koszmarna. Właściciele traktują ludzi jak najgorszych, nie liczą się wogóle z drugim człowiekiem.
2
jola 2014-09-11 22:30:31
maz ma propozycjie pracy w salonie prosze o rzetelne opinie jak wyglada sprawa umow i zarobkow
2
szczesliwy pracownik 2015-01-26 15:04:55
Witam. Pisac o tej firmie mozna by bylo wiele... niskie zarobki, brak jakiej kolwiek premii. Nie miła i nie profesjonalna obsluga (jeden na drugiego donosi). A marża.. niech kazdy oceni to w swoim zakresie. Na sklep przychodzi naroznik od producenta w cenie 900 zł brutto. Na sklepie cena juz owego naroznika wzrasta do 2500. Wiec marza w wysokosci 1600 czy to duzo czy to malo pozostawiam wlasnej ocenie....
3
robol 2015-05-01 20:26:54
mam propozycjie pracy jakie sa umowy na start stawka godzinowa czy akort godziny pracy i ogolnie na czym polega praca w salonie
1
do ax 2016-05-02 22:31:34
Dokładnie do pomówienia z właścicielką... na słowo premia wybucha śmiechem
1
ax 2016-05-10 10:28:08
do ax' myslalaem, ze jakies małe chociaż bedą nie mowie, że co miesiac ale zawsze to lepiej motywuje pracownika
Zostaw swoją opinię o Mebellux mirosława stanik - Oświecim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mebellux mirosława stanik