Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Axa

zdjecie uzytkownika
AXA to PORAŻKA - 2012-05-01 13:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie NIE POLECAM tej firmy jako pracodawcy. Zarobki są na poziomie zerowym, co prawda w pierwszym miesiącu zarobiło się ok. 10 000 zł., ale w kolejnych miesiącach było co raz mniej(ok. 1000zł miesięcznie !!!). Menadżerowie którzy szkolili się z agentami uważają się za najlepszych, a szkolili się razem z innymi. Po skończeniu pracy przychodzi pismo z windykacji AXA, że jesteśmy coś winni !!! NA PRAWDĘ ODRADZAM TĄ FIRMĘ nawet jak nie ma się żadnej pracy to lepiej iść na bezrobocie niż na min. 1rok do tej "firmy". ODRADZAM !!!
zdjecie uzytkownika
stararura - 2012-08-31 17:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie dac sie zwiesc bandzie oszolomow obiecujacych zyski,rynek jest mocno nasycony ubezpieczeniami i unit linkami ,radze pamietac o jednym -o wekslu na 12 tysiecy jaki podpisujesz przy umowie agencyjnej WAZNOSC WEKSLA 15 MIESIECY !!!czyli na chlopski rozum zaczynasz prace przynosisz produkcje namawiasz znajomych zaczynasz cos zarabiac -angazujesz swoj czas ponosisz koszty rozmow tel ze swojej komory,ZUS,skarbowke,BENZYNE ZA 6 pln i inne zarobiles w dwa miesiace 6000 np.w tym 2 tys pasa startowego w 3 miesiacu nie idzie ci skonczyli sie znajomi idzie ci jak po grudzie ale jeszcze dajesz sobie szanse ,w czwartm chcesz odejsc...i .....pojawiaja sie koszty
znajomi nie placa polis LAPSY I ZWROT PROWIZJI
zaplaciles za ZUS ,US BEZNYNE
jak odejdziesz musisz oddac 2 tys pasa (maja weksel)

odchodzisz zniesmaczony i ....DOLOZYLES DO INTERESU Z AXA....policz sam......benzyna zus podatki kto ci to odda?:)
mocno sie trzeba zastanowic zeby nie powielac moich bledow
zdjecie uzytkownika
znawcca - 2012-09-05 21:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stararura - 2012-08-31 17:58:13

Nie dac sie zwiesc bandzie oszolomow obiecujacych zyski,rynek jest mocno nasycony ubezpieczeniami i unit linkami ,radze pamietac o jednym -o wekslu na 12 tysiecy jaki podpisujesz przy umowie agencyjnej WAZNOSC WEKSLA 15 MIESIECY !!!czyli na chlopski rozum zaczynasz prace przynosisz produkcje namawiasz znajomych zaczynasz cos zarabiac -angazujesz swoj czas ponosisz koszty rozmow tel ze swojej komory,ZUS,skarbowke,BENZYNE ZA 6 pln i inne zarobiles w dwa miesiace 6000 np.w tym 2 tys pasa startowego w 3 miesiacu nie idzie ci skonczyli sie znajomi idzie ci jak po grudzie ale jeszcze dajesz sobie szanse ,w czwartm chcesz odejsc...i .....pojawiaja sie koszty

znajomi nie placa polis LAPSY I ZWROT PROWIZJI

zaplaciles za ZUS ,US BEZNYNE

jak odejdziesz musisz oddac 2 tys pasa (maja weksel)



odchodzisz zniesmaczony i ....DOLOZYLES DO INTERESU Z AXA....policz sam......benzyna zus podatki kto ci to odda?:)

mocno sie trzeba zastanowic zeby nie powielac moich bledow
to prawda ekologicznym polisy padaja jak muchy-kase z prowizji trzeba oddac ale podatku nikt nie zwroci...... nie warto sie za to brac bez twardej bazy zamoznych klientow i wiedzy jak utrzymac klienta przy nas .axa cierpi na deficyt liderow ,dyrektorzy i menadzerowie to ludzie przypadkowi czesto nie majacej w ogole doswiadczenia przy sprzedazy polis to jak oni maja pokazac jak sie sprzedaje?nie pokaza bo sami nie potrafia
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2012-09-07 09:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oferta pracy na Kierownika Zespołu okazała się pracą na podstawie własnej działalności gospodarczej. Zakładasz firmę, budujesz zespół sprzedawców i/lub sam sprzedajesz produkty AXA. Szkolenie trwa miesiąc, nie wiem czy jest płatne czy nie, bo odpowiedzi rekrutera były wymijające. Podziękowałem im za współpracę.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2012-10-05 17:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezrobotny - 2012-09-07 09:49:23

Oferta pracy na Kierownika Zespołu okazała się pracą na podstawie własnej działalności gospodarczej. Zakładasz firmę, budujesz zespół sprzedawców i/lub sam sprzedajesz produkty AXA. Szkolenie trwa miesiąc, nie wiem czy jest płatne czy nie, bo odpowiedzi rekrutera były wymijające. Podziękowałem im za współpracę.
i slusznie zrobiles,kto ci ZUS oplaci jak ci nie wyjdzie?naleje wachy do baku,twoim dzieciom da zjesc?na pewno nie ci co podczas rekrutacji roztaczaja wizje milionow....ci sie wypna..

ETAT nawet taki za 2000 daje ci pewnosc ze masz ubezpieczenie(dolicz 1000 do tych 2000 pensji)wysluge lat,emeryture i inne benefity
zdjecie uzytkownika
koza - 2013-01-31 08:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w axa osoby na stanowisku PUF czyli doradcy,to po prostu mieso armatnie ,ktore ma przyniesc produkcje do firmy firma absolutnie nie docenia doradcow nie stara sie zwiazac z firma,nie wspomne juz o jakosci kadry zarzadzajacej na stanowiska dyrektorow oddzialow przychodza ludzie nie majacy pojecia o biznesie ,totalny chaos i dezorganizacja ja zaluje ze spedzilam w axa 2 lata zycia nie bylo warto robic za tania sile robocza.
zdjecie uzytkownika
Naiwny - 2013-02-01 22:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam pracowalem kilka miesiecy ,sprzedalem znajomym pare polis ktore pozniej padly-w efekcie zwracalem prowizje czyli pracowalem przez 4 miesiace za frajer.Moj manager naopowiadal mi bajek o zarobkach powyzje 10 tys tymczasem w Axa nikt nigdy tyle na oczy nie widzial,zobaczcie jakimi autami jezdza .Gdybym w Biedronce na kasie siedzial to wiecej bym zarobil i nie oddawalbym kasy.
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2013-02-07 20:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witajcie tak czytam Wasze wpisy i podzielam opinię na temat AXA. Pracowałam tam ale tylko około 3 miesięcy ponieważ zachorowałam i musioałam iść do szpitala. W tym okresie (po 3 miesiącach) dostałam wymówienie było to w 2009 roku. I dziś właśnie dostałam pismo do wykupu weksla in blanco za zwrot dodatku stażowego. Czy jest to zgodne z prawem? Co mam w tej sytuacji robić? Do koga sie udać? Doradźcie co robic w takiej sytuacji i czy w ogóle jest szansa wygrania z nimi.
zdjecie uzytkownika
marioł - 2013-02-28 13:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naiwna - 2013-02-07 20:49:07

Witajcie tak czytam Wasze wpisy i podzielam opinię na temat AXA. Pracowałam tam ale tylko około 3 miesięcy ponieważ zachorowałam i musioałam iść do szpitala. W tym okresie (po 3 miesiącach) dostałam wymówienie było to w 2009 roku. I dziś właśnie dostałam pismo do wykupu weksla in blanco za zwrot dodatku stażowego. Czy jest to zgodne z prawem? Co mam w tej sytuacji robić? Do koga sie udać? Doradźcie co robic w takiej sytuacji i czy w ogóle jest szansa wygrania z nimi.
dziwne, ze po tylu latach, jak in blanco działa ponoć u nich przez 15 miesiecy od rozwiązania umowy, w moim oddziale, ludziom kazali oddawać kase, wysyłali pisma z windykacji, ludzie oddawali dodatki stażowe (po półtora roku od zakonczenia współpracy) po tym jak polisy im padły po miesiącu czy dwóch, np od ich wyrzucenia z firmy (usunięte przez administratora)
jesli robiłąs polise z kims małowiarygodnym , to pada i wtedy wychodzisz na złodzieja w oczach firmy i oddajesz hajs, któy axa tak ciezko wypracowałą dla ciebie , zeby ci oferować( niestety ale ta firma to jest dno)prawnik chyba nic ci nie pomoże, jedynie co możesz , to przeczytać weksel, na ile masz go w mocy prawnej i sie dowiedziec u prawnika, czy są jeszcze jakies ukryte kruczki gdzieś, ze nagle sie moze okazac , ze to dożywotnio działa i równie dobrze, mogli ci wysłąć po 40 latach z odsetkami
zdjecie uzytkownika
Beata - 2013-03-24 22:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marioł - 2013-02-28 13:46:09

naiwna - 2013-02-07 20:49:07

Witajcie tak czytam Wasze wpisy i podzielam opinię na temat AXA. Pracowałam tam ale tylko około 3 miesięcy ponieważ zachorowałam i musioałam iść do szpitala. W tym okresie (po 3 miesiącach) dostałam wymówienie było to w 2009 roku. I dziś właśnie dostałam pismo do wykupu weksla in blanco za zwrot dodatku stażowego. Czy jest to zgodne z prawem? Co mam w tej sytuacji robić? Do koga sie udać? Doradźcie co robic w takiej sytuacji i czy w ogóle jest szansa wygrania z nimi.
dziwne, ze po tylu latach, jak in blanco działa ponoć u nich przez 15 miesiecy od rozwiązania umowy, w moim oddziale, ludziom kazali oddawać kase, wysyłali pisma z windykacji, ludzie oddawali dodatki stażowe (po półtora roku od zakonczenia współpracy) po tym jak polisy im padły po miesiącu czy dwóch, np od ich wyrzucenia z firmy (usunięte przez administratora)

jesli robiłąs polise z kims małowiarygodnym , to pada i wtedy wychodzisz na złodzieja w oczach firmy i oddajesz hajs, któy axa tak ciezko wypracowałą dla ciebie , zeby ci oferować( niestety ale ta firma to jest dno)prawnik chyba nic ci nie pomoże, jedynie co możesz , to przeczytać weksel, na ile masz go w mocy prawnej i sie dowiedziec u prawnika, czy są jeszcze jakies ukryte kruczki gdzieś, ze nagle sie moze okazac , ze to dożywotnio działa i równie dobrze, mogli ci wysłąć po 40 latach z odsetkami
ja pracowalam 2 lata ,musialam odejsc-mocno meczaca atmosfera oddzialu,niekompetentna kadra zarzadzajaca pani dyrektor ktora miala blade pojecie o ubezpieczeniach i problemy relacyjne z ludzmi po odejsciu mialam olbrzymie problemy ze znalazieniem pracy choc mam doswiadczenie i studia powodem jak sie pozniej okazalo byl epizod axowski ktos powiedzial mi wprost -ze nie chce miec takiej osoby jak ja przestalam pisac w c.v ze pracowalam w axa prace znalazlam z dnia na dzien:)
zdjecie uzytkownika
były - 2013-03-29 13:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój komentarz jest pisany z perspektywy osoby, która miała dobre wyniki w pracy, także w opinii przełożonych. Wg mnie Axa Polska SA (Centrala) przy ul.Chłodnej w Warszawie to przybytek typowy korporacyjny. Typowy znaczy skupiający zbieraninę chłopczyków i dziewczynek przekonanych o własnej wysokiej wartości, a reprezentujących prymitywizm, głupotę, elementarne braki w edukacji, oportunizm, kumoterstwo, obłudę, cwaniactwo, łajdactwo i zwykłą podłość. Każdy kto myśli poważnie o swojej drodze zawodowej, chciałby się czegoś wartościowego nauczyć, zmienić coś na lepsze, a do tego jeszcze jest asertywny, jest postrzegany jako zagrożenie. Do tego wszystkiego sposób rozstawania się z pracownikami pozostawia wiele do życzenia. Jest po prostu nie fair, bo robią to bez ostrzeżenia, próbując jednocześnie - w moim przypadku bez skutku - straszyć konsekwencjami, jeśli ktoś nie zgodzi się w pełni na ich warunki. Szukają głupszych od siebie, i pewnie znajdują.

PS. Piszę tu o tych, z którymi się zetknąłem, z którymi byłem zmuszony współpracować. Nie generalizuję, opinia ta dotyczy wybranych osób pracujących w działach obsługi klienta, oceny ryzyka i marketingu.
zdjecie uzytkownika
Renia - 2013-03-30 13:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były - 2013-03-29 13:50:12

Mój komentarz jest pisany z perspektywy osoby, która miała dobre wyniki w pracy, także w opinii przełożonych. Wg mnie Axa Polska SA (Centrala) przy ul.Chłodnej w Warszawie to przybytek typowy korporacyjny. Typowy znaczy skupiający zbieraninę chłopczyków i dziewczynek przekonanych o własnej wysokiej wartości, a reprezentujących prymitywizm, głupotę, elementarne braki w edukacji, oportunizm, kumoterstwo, obłudę, cwaniactwo, łajdactwo i zwykłą podłość. Każdy kto myśli poważnie o swojej drodze zawodowej, chciałby się czegoś wartościowego nauczyć, zmienić coś na lepsze, a do tego jeszcze jest asertywny, jest postrzegany jako zagrożenie. Do tego wszystkiego sposób rozstawania się z pracownikami pozostawia wiele do życzenia. Jest po prostu nie fair, bo robią to bez ostrzeżenia, próbując jednocześnie - w moim przypadku bez skutku - straszyć konsekwencjami, jeśli ktoś nie zgodzi się w pełni na ich warunki. Szukają głupszych od siebie, i pewnie znajdują.



PS. Piszę tu o tych, z którymi się zetknąłem, z którymi byłem zmuszony współpracować. Nie generalizuję, opinia ta dotyczy wybranych osób pracujących w działach obsługi klienta, oceny ryzyka i marketingu.
nie miales wrazenia ze to firma rodzinna?;)
serdecznie odradzam axe-pracowalam jako PUF 3 lata bywalam na kongresach,wycieczkach etc,jednak w firmie agent na ciagle pod gorke co innego "gora"rozbudowany socjal benefity pensyjki agent nie ma nic i jest traktowany jak niewolnik ktory nie ma nic do powiedzenia.we francji agenci maja etaty,auta,i przywileje.w polsce wyzysk na kazdym kroku.Nalezy dodac ,ze z axy ciagle odchodza ludzie-dlaczego?;)
zdjecie uzytkownika
zloty - 2013-05-04 13:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
musze dopisac,ze moja menadzerka wespol z pania dyrektor oddzialu,obiecywaly mi pensje powyzej 10 tys miesiecznie i wyjazdy zagraniczne,i w ogole DOLCE VITA przez 4 miesiace nie udalo mi sie nic sprzedac ,wiadomo jest kryzys,strarzy agenci tez ledwo przeda utrzymuja sie ze starych polis ja dolozylem do tego biznesu prawie 3000,szukam normalnej pracy ale nie w POLSCE tylko za granica
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 21:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Az tak cięzko jest wyrobic plany w Axa? Ile w ogóle proponuja podstawy? Prowizji jest 4,5%, czy wiecej?
zdjecie uzytkownika
gumiak - 2013-07-13 09:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy ciezko jest wyrobic plany?jak masz znajomych i rodzine to latwo ,ale pozniej masakrycznie ciezko,ja odszedlem po 5 miesiacach i teraz musze oddawac pas startowy bo maja moj weksel ,czyli nie zarobilem nic -zmarnowalem swoj czas i pieniadze z dala od ubezpieczen!!!!!!
zdjecie uzytkownika
@#Szwedzi - 2013-07-15 19:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeszłam proces rekrutacyjny na menadżera zespołu. Niestety, mam rodzinę i nie stać mnie na zabawę w menadżera na tak ryzykownych warunkach współpracy. Mam spore doświadczenie, bazę kilku tysięcy klientów, umiem "werbować" ludzi nawet do pracy wolontariusza. Jednak nie zdecydowałam się na pracę. Dopiero na trzecim spotkaniu udało mi się wymóc uzyskanie informacji na temat warunków zatrudnienia. Wiem, ze można zarobić w tej branży, ale jednak zostaję na starych śmieciach. Jestem zwykłym doradcą, ale już mam za sobą ten cały syf z wekslami, wdrażaniem, poznawaniem komu można elementarnie zaufać w centralce. Trudno mi jednak powiedzieć, ze "odradzam. Sama kiedyś pracowałam na etat i pomimo wysiłków i wyników, trwałam na nędznej pensyjce. Dopiero jak przeszłam na agenta i zmierzyłam się z bólem rozkręcenia sie na działalności, zaczęłam zarabiać sensowną kasę. Owszem bywało i bywa różnie. Jednak nigdy już nie zniżyłam się do dochodu poniżej średniej krajowej. Czasem mam dosyć i wtedy myślę, aby pójść na etat. Szczerze jednak wątpię, czy zdecyduję się na "bezpieczne biedowanie". Początkującym jest najtrudniej, bo żadna sieć nie przyjmie ich do siebie, gdyż nie mają doświadczenia i wiedzy. Nie współczuję, bo trudne zadania najlepiej uczą, jak sobie poradzić. Ja kilka lat temu zaryzykowałam i udało się.
zdjecie uzytkownika
denis - 2013-07-24 13:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@#Szwedzi - 2013-07-15 19:22:06

Przeszłam proces rekrutacyjny na menadżera zespołu. Niestety, mam rodzinę i nie stać mnie na zabawę w menadżera na tak ryzykownych warunkach współpracy. Mam spore doświadczenie, bazę kilku tysięcy klientów, umiem "werbować" ludzi nawet do pracy wolontariusza. Jednak nie zdecydowałam się na pracę. Dopiero na trzecim spotkaniu udało mi się wymóc uzyskanie informacji na temat warunków zatrudnienia. Wiem, ze można zarobić w tej branży, ale jednak zostaję na starych śmieciach. Jestem zwykłym doradcą, ale już mam za sobą ten cały syf z wekslami, wdrażaniem, poznawaniem komu można elementarnie zaufać w centralce. Trudno mi jednak powiedzieć, ze "odradzam. Sama kiedyś pracowałam na etat i pomimo wysiłków i wyników, trwałam na nędznej pensyjce. Dopiero jak przeszłam na agenta i zmierzyłam się z bólem rozkręcenia sie na działalności, zaczęłam zarabiać sensowną kasę. Owszem bywało i bywa różnie. Jednak nigdy już nie zniżyłam się do dochodu poniżej średniej krajowej. Czasem mam dosyć i wtedy myślę, aby pójść na etat. Szczerze jednak wątpię, czy zdecyduję się na "bezpieczne biedowanie". Początkującym jest najtrudniej, bo żadna sieć nie przyjmie ich do siebie, gdyż nie mają doświadczenia i wiedzy. Nie współczuję, bo trudne zadania najlepiej uczą, jak sobie poradzić. Ja kilka lat temu zaryzykowałam i udało się.
wiesz w axie na pewno znajda sie osoby ktorych faktury wynosza cale 0 pln,mysle ,ze oni chetnie zamieniliby sie na prace na etacie-1600 srednia krajowa ale dochodza do tego ZUS,socjal,platny urlop i to co najwazniejsze BEZPIECZENSTWO a tu?jak masz klientow to jest ok ale czesciej ich nie masz taka prawda,na rynku dziala mnostwo firm ubezpieczeniowych,multiagencji ,MLM i ciezko jest sprzedac cokolwiek,dochodza ci koszty 1100 zus ksiegowosc,paliwo piszesz bezpieczne biedowanie to jak nazwiesz biedowanie jako agent ubezpieczeniowy?zycie na krawedzi?
zdjecie uzytkownika
gryz - 2013-07-24 21:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy ktoś z pracowników może powiedzieć na zasadzie jakiej umowy można się zatrudnić w Axa? czy trzeba mieć własną działalność?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-08-05 18:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak trzeba miec wlasna dzialalnosc placic 1100 zusu i wszystkie koszta brac na siebie dodatkowo podpisujesz weksel czyli jak odejdziesz mozesz liczyc ze ktos wypisze ci ten weksel czyli oddasz to co zarobiles na pasie startowym
powodzenia.:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Tomka: hej, a na jakiej podstawie prawnej ten weksel? szczerze, pierwsze słyszę o takich praktykach.. nie powinien być niszczony na koniec?
zdjecie uzytkownika
oooo - 2013-08-07 23:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-06 15:00:45

do Tomka: hej, a na jakiej podstawie prawnej ten weksel? szczerze, pierwsze słyszę o takich praktykach.. nie powinien być niszczony na koniec?
na koniec czego?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-09 19:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na koniec pracy, chyba o to koledze/koleżance chodziło, że na koniec współpracy taki weksel powinien wrócić do pracownika albo być zniszczony..?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-08-11 20:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co wexel?w axa wexel wazny jest 15 miesiecy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie było ok. Dużo sie dowiedziałem o pracy. Przebudowałem po nim swoje wyobrażenie. Nastawiony byłem negatywnie, głównie z powodu glupot jakie ludzie wypisują w internecie.
Pytania: Zaskoczyło mnie pytanie jaką pracę uważam za wymarzoną.
zdjecie uzytkownika
olka - 2013-08-12 16:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, chyba nie rozumiem idei tego weksla.. czy może mi ktoś wyłożyć o co chodzi z tymi wekslami? prosto poproszę :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-02 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się wyżyć z kasy od nich?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Axa?
Zadaj pytanie
x