Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Axa

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-09 19:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na koniec pracy, chyba o to koledze/koleżance chodziło, że na koniec współpracy taki weksel powinien wrócić do pracownika albo być zniszczony..?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-08-11 20:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co wexel?w axa wexel wazny jest 15 miesiecy
zdjecie uzytkownika
olka - 2013-08-12 16:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, chyba nie rozumiem idei tego weksla.. czy może mi ktoś wyłożyć o co chodzi z tymi wekslami? prosto poproszę :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-02 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się wyżyć z kasy od nich?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 08:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam dla Axy przez rowny rok, zeby dotrzymac warunkow dodatku stazowego. Z planami sprzedazowymi, nie bylo jeszcze tak zle i dalo rade je nawet robic (ale tylko i wylacznie na podstawie wlasnych znajomosci, bo nie mozna bylo liczyc na jakas pomoc ze strony oddzialu). Kiedy zrezygnowalam z pracy i zamknelam dzialalnosc to po 3 latach przyszlo pismo od komornika o wykupie weksla za ponad 2k. Oczywiscie cala moja rekrutacja dowiedziala sie o wekslu jak juz bylismy po miesiecznym szkoleniu i podpisywalismy umowy. Ale nasz dyrektor zapewnial, ze w calej historii Axy nie slyszal, zeby ktos mial placic. Wiec my, jak te glupie kozki, wierzylismy i poszlismy na rzez. Potem kazdy z nas, bo wszyscy prawie w jednym czasie odeszlismy, musielismy placic.
zdjecie uzytkownika
Kama - 2013-10-08 22:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A możesz powiedzieć, na czym ten weksel polega? Sugerujesz, że AXA nie organizuje zupełnie żadnej bazy klientów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-28 20:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim chetnym do podjecia wspolpracy z Axa zdecydowanie odradzam. Chyba ze masz kasy jak lodu i stac cie na to aby w przypadku np. rezygnacji z pracy oddadawac stazowe itp. Jako przedstawiciel pracowalem uczciwie, staralem sie wykonywac plany sprzedazowe. Jednak nie odnalazlem sie w tym zawodzie i zrezygnowalem. I jak mi sie Axa odwdzieczyla? Wysylajac mi zawiadomienie o naleznej im kwocie ponad 3000 zl. (usunięte przez administratora) maja taki (usunięte przez administratora) w centrali ze policzyc nie potrafia dokladnie ile bylem im winny i mysla ze trafili na idiote, ze sie nie dolicze. Wciskaja ludziom takie sciemy ze glowa boli. Niestety czlowiek madry po szkodzie, umowa podpisana i po zawodach. Dalej z nimi walcze i latwo sie nie dam, bo za wykonywana prace wynagrodzenie sie nalezy. Naprawde, dobrze sie zastanow jesli chcesz pracowac w Axa, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sel - 2014-01-10 13:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Mam propozycje pracy jako Kierownik Sprzedaży - ktoś może mi napisać jakie są warunki i czy opłaca się tracić na to czas?
zdjecie uzytkownika
były - 2014-01-10 17:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Beata - 2013-03-24 22:41:33]:
Potwierdzam, jest bardzo prawdopodobne, że po zatrudnieniu w Axa i rozstaniu się z tą firmą, można mieć duże problemy ze znalezieniem nowej, ciekawej pracy. Nawet na stanowiskach dyrektorów Departamentów - nie mówiąc już o (usunięte przez administratora)ze średniej kadry i szeregowych pracownikach - siedzą w tej firmie najzwyklejsze świnie. Pracowałem w Centrali, przede wszystkim stykałem się z ludźmi z dep. marketingu i obsługą klienta,więc wiem co mówię. To pewnie m.in. dlatego, że jak dasz (usunięte przez administratora), albo (usunięte przez administratora)trochę władzy, zmienia się w świnię. Wynika to z tzw. mentalności chłopa pańszczyźnianego/fornala/lumpenproletariatu.
zdjecie uzytkownika
poszukujący pracy - 2014-01-21 18:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za Wasze opinie, już teraz wiem na co uważać i że najlepiej tą piramidę finansową omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
multiagencja - 2014-01-25 13:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Drodzy Państwo. O czym tu rozmowa? W obecnych czasach ludzie dzielą się na przedsiębiorców (samym sobie) i tzw. egzystujących. Z całym szacunkiem do wszystkich. Jedni chcą złapać życie we własne ręce, gdzie po kilku latach dochodzą do stabilizacji, otwierają kolejne przedsięwzięcia, pieniądz robi pieniądz. Drudzy przez większość życia interesują się "etatem" za minimalną lub średnią krajową. Pracują m.in. na ludzi z pierwszej kategorii. Ale za 10-15 przepaść dzieląca jednych i drugich będzie już olbrzymia, pod każdym względem. Jedni na starcie postawili sobie wizje, rozwój, zaangażowanie, licencję dużej firmy europejskiej lub nawet światowej, pracę na jakimś poziomie, współpracę z innymi przedsiębiorcami, obiady biznesowe, wyjazdy, itd. Drudzy przez ten czas zmieniali tylko miejsce zatrudnienia, bez żadnej gwarancji stabilności, pensja pokrywała jedynie byt i rachunki. Po 10-15 latach dorabiania gdzie się da lub pracy z konieczności okazuje się jasno i brutalnie jaki jest stan posiadania.
Dlatego podziwiam osoby, które tak ochoczo wypowiadają się krytycznie, negatywnie lub źle o firmach międzynarodowych z pozycją na rynku. A swoje doświadczenie opierają na zaledwie kilkutygodniowej lub kilkumiesięcznej "przygodzie" z daną firmą. Ktoś kiedyś powiedział: "frajerem się albo jest albo nie jest". I współczuć należy tym osobom, które myślą, że frajerami są osoby podejmujące wyzwania w firmach, o których tu idzie dyskusja. Jest wręcz odwrotnie. A wspomniane tu treści od jednego z forumowiczów "Gdybym w Biedronce na kasie siedzial to wiecej bym zarobil i nie oddawałbym kasy" potwierdzają tylko to co mam tu na myśli. Moja współpraca na rynku trwa właśnie 7 lat. Zaczynałem od podstaw. Dziś jestem współwłaścicielem 4 placówek, dobrze prosperujących, zatrudniam prawie 40 osób na dobrych warunkach, mieszkam w całkiem sporym wyremontowanym domu, mam małe mieszkanie w bloku, dwa własne samochody firmowe (jeden po leasingu, drugi nowy z salonu), i spotkania z ludźmi biznesu a tym samym perspektywy otwarcia następnych placówek. I za kolejnych 7 lat będę już tylko zatrudniał 2-4 Dyrektorów a sam dwa razy w tygodniu kontrolował sytuację. To jest właśnie temat na forum. Czy warto decydować o swoim życiu samemu, czy kazać decydować o swym życiu innym osobom. Życzę świadomości umysłu i otwarcia oczu na możliwości. I przestrzegam przed forumowymi malkontentami, którzy potrafią opluć każdą mądrą inicjatywę.
zdjecie uzytkownika
Nigdy więcej - 2014-02-04 11:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [gumiak - 2013-07-13 09:59:12]:
Odradzam prace w AXA z kilku powodów.
Musisz podpisać weksel i tu sytuacja może się skomplikować bo musisz przepracować minimum rok i Twój współczynnik utrzymania polis nie może spaść! jeśli któryś z klientów opóźni się ze spłata lub przestanie opłacać polisę, firma wystawia pismo gdzie będziesz musiał zwróci dodatek stażowy, takie przypadki mogą mieć miejsce nawet po rozwiązaniu umowy i wile osób w ten sposób zostało poszkodowanych ( bo nie ma możliwości kontrolować klienta), dodatkowo jeśli byłeś/aś na szkoleniach organizowanych przez Axa też naliczą zwrot kosztów. Jest to piękna firma, która ma super patent na zachęcenie do współpracy po przez system motywacyjny ( dodatek stażowy), który dzieżko dostać ale szybko o niego się upomną nawet po kilku latach..
Prowizję są naprawdę marne a plany praktycznie realizujesz raz na kilka miesięcy. Trzeba jeszcze odliczyć sobie od prowizji ZUS. Życzę powodzenia ale jeśli nie masz mocnych nerwów i nie chcesz żyć w stresie to postaraj się o godne warunki na umowę nawet zlecenie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Janusz.Mokotów - 2014-02-07 22:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [multiagencja - 2014-01-25 13:34:28]:
Bardzo dobra wypowiedź. Trafiona i mądra. Przedstawiająca dobitnie rzeczywistość społeczną. Ukłon dla Autora.
zdjecie uzytkownika
asiola - 2014-02-12 17:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na niektóych forach jest mowa o zwrocie 1200 za szkolenie. Powiedzcie o które szkolenie chodzi.?? Czy to pierwsze podstawowe czy te po 3 miesiącach wyjazdowe i kończące się egzaminem. Czytałam umowę i nie widzę informacji o płatnym szkoleniu, a w tej chwili jestem przed szkoleniem tym centralnym i zastanawiam się czy podpisywać tą umowę
zdjecie uzytkownika
pszemo - 2014-02-20 22:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
mam nieduży zwrot bo ok. 700 PLN, dod. stażowego, ale nie podaruje tego tak niekompetentnej firmie jaką jest AXA, mam utrzymanie WJS na poziomie ponad 80%, ale nie przepracowałem tam roku tylko 4 miesiące wytrzymałem (nieporozumienia co do dalszej współpracy z managerem, i bardzo sztywne zasady sprzedaży polis - nakłanianie codziennie na to by wciskać polisy znajomym i rodzinie, a ja wolałem obdzwaniać zimne kontakty:). Dlatego sprawa znajdzie się w sądzie, jak dla mnie ta umowa to nie jest umowa na zasadzie wzajemnej współpracy, tylko na zasadzie ekonomicznego (usunięte przez administratora), niby umowa na czas nieokreślony, czyli możesz zrezygnować kiedy chcesz, a tu jednak załącznik który mówi ze jesteś uwiązany na 15 miesięcy, inaczej zabierają ci dod. stażowy według wzoru. Nawet jak przegram w sądzie to postaram się to nagłośnić, może nawet napisze jakiś artykół i postaram się zamieścić, gdzie się da, może zainteresuje się tym jakaś gazeta, radio. Słyszałem ze w radiowej 3 było już coś o firmie AXA i o oszustwach prowadzonych na klientach i pracownikach, tak więc DO BOJU:)
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-03-04 11:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oooo - 2013-08-07 23:23:44]:
po pierwsze nie weksel
jest to umowa o konieczności oddawania pasów w przypadku ich pobrania a nie skończenia okresu stażu czyli roku pracy.Axa w pierwszym roku pracy pomaga agentom dając bardzo fajne dodatki pieniężne oczywiście tylko wtedy kiedy agent składa produkcję.Dodatki te mają na celu pomagać wtedy gdy jeszcze nie masz zbudowanego portfela klientów.Jeśli zrezygnujesz z pracy na stażu to zwracasz to co wziołeś ale tylko dodatki nie prowizje
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-03-04 11:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Janusz.Mokotów - 2014-02-07 22:29:40]:
nie wiem gdzie były uzyskane te informacje ale to brednie....
dodatki zwracasz tylko wtedy gdy kończysz współprace w okresie stażu oczywiście pod warunkiem gdy brałeś te dodatki
za szkolenia się kasy nie zwraca
a pasy na stażu do wykonania są banalne-jak nie byłeś w stanie ich zrobić to lipa nie agent z Ciebie,sorki rozbawiłeś mnie
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-03-04 11:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [znawcca - 2012-09-05 21:55:10]:
po pierwsze nigdy nie zwracasz prowizji,co najwyżej pasy czyli 1000 zł
po drugie nie dzwonisz ze swojej komury tylko z telefonów które znajdują się w
biurze i są darmowe
zdjecie uzytkownika
agentka - 2014-03-04 11:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAJLEPSZE JEST TO ŻE WYPOWIADAJĄ SIĘ OSOBY KTÓRE PRACUJĄ 3,4 MIESIĄCE JA PRACUJĘ W AXA JUŻ 4 LATA I NIE MAM POWODÓW DO NARZEKAŃ.KŁOPOT JEST W LUDZIACH JAK SIĘ NIE CHCE RUSZYĆ DUPY DO TELEFONU I PISZE SIĘ POLISY NA RODZINIE I ZNAJOMYCH TO SIŁĄ RZECZY KIEDYŚ SIĘ TE KONTAKTY SKOŃCZĄ I POJAWIĄ SIĘ LAPSY A POTEM BRAK PRODUKCJI.ZASTANAWIAM SIĘ PO CO TEN PŁACZ I LAMENTY JEŚLI SIĘ NIE UMIE W TYM ZAWODZIE PRACOWAĆ TO ZAWSZE MOŻNA IŚĆ DO LIDLA NA KASE ALBO DO BIERDONKI.LUDZIE WSZYSCY NAUCZYLIŚMY SIĘ WIECZNIE NARZEKAĆ I OCZERNIAĆ INNYCH LUB JAK NAM COŚ NIE WYSZŁO TO TRZEBA NAPISAĆ TO NA NECIE NIECH SIĘ KAŻDY DOWIE ŻE TO NIE JA DAŁEM DUPY TYLKO MNIE OSZUKANO...A PYTANIE BRZMI..CZYTAŁEŚ UMOWE ZE ZROZUMIENIEM CZY MYŚLAŁEŚ ŻE DOSTANIESZ TELEFON,SUPER FURE,KUPE KASY,ELEGANCKIE CIUCHY I TYLKO KAWKĘ BĘDZIESZ POPIJAĆ??????litości
zdjecie uzytkownika
polka - 2014-03-04 12:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nigdy więcej - 2014-02-04 11:36:50]:
zgadzam się z twoją opinia
niech ludzie ruszą 4-litery do pracy a nie tylko marudzą i narzekaja
zdjecie uzytkownika
pszemo - 2014-03-04 20:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polka - 2014-03-04 12:00:17]:
A co cię obchodzi moja sprawa z AXA, widać że pracujesz w REKRUTACJI dla AXA,
Po pierwsze ja nie narzekam typku, tylko będę się sądził z AXA,
Po drugie masz rację nie przeczytałem umowy ze zrozumieniem, bo zaufałem fałszywcom w garniturach,
Po trzecie odebrałem już tą naukę i mam nadzieję że więcej tego błędu nie popełnię, a piszę to żeby przestrzec innych przed tego typu praktykami firmy AXA.

Tak więc o co ci chodzi gościu który zaczynałeś z rynkiem ubezpieczeniowym 4 lata temu, kiedy do twojego planu stażowego wchodziły OFK-i, i bez problemu robiłeś plan i zbierałeś PASY,
zdjecie uzytkownika
CIPEK - 2014-03-15 17:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nigdy więcej - 2014-02-04 11:36:50]:
JAK TO ZATRUDNIASZ?w tej branzy sa tylko prowizje...a jesli jest jakis dodateko to pozniej musisz oddac z nawiazka vide skomlacy na forum co im kaza oddawac dodatek stazowy,nie chce mi sie gadac z Toba ,
zdjecie uzytkownika
Osoba która poleciła ten kurs... - 2014-03-15 22:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
. Na zajęciach miała problem z Płatnikiem, Symfonią a podczas egzaminu bawiła się do wybrańców w grę statusu. Nie podobało się też znajomej to, że Pani prowadząca zachowywała się w sposób pełny megalomani, rzuciła teksty, iż nie społuchwala się z kursantami.Może tylko megalomania i lans .Ciekawe czy asystenka jest osobą rzetelną czy może naiwną...(usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-29
Żródło: Gowork.pl
Nowy Sącz
(małopolskie)
AXA jedna z największych instytucji finansowych na świecie i w Polsce, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów do pracy na stanowisko:Menedżer StażystaMiejsce pracy: NOWY SĄCZ, TARNÓWNr referencyjny: MS/NS/102014 WYMAGANIA:• wdrożenie się do sprzedaży produktów ubezpieczeniowych i inwestycyjnych;• rekrutacja i wdrażanie do pracy nowych członków zespołu;• szkolenie, motywowanie oraz monitoro
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Anne - 2014-03-15 22:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problemy z wyliczeniem nie znajomość kodów...wywyzszanie się,poniżanie innych aby nie być za dobrym.Widzi tylko czubek własnego nosa.Obgaduje kursantów do asystenki podczas szkolenia.Nie podłączone komputery ,uszczerbki techniczne gra i status władzy.Kobieta której młodość przemineła zazdrosna o młodą sliczną osobę,trzeba starzeć się z godnością;o!Konformizm wymuszony opinie o niej przed wynikami ,osoby podjudzające negujące podobno otrzymały test wcześniej...Osoby które nie zgodziły się na zdjęcia zostały upokarzone,informacja o tym musiała być przed szkoleniem.Osoby pracowały w grupach dwa obowiązkowe egzaminy ,składający się na prezent mieli fory.Cała teoria w grupie,nierówne traktowanie dyskryminacja szkolenia kadry dziewczyna wyszła z rozkrwawioną szyją ,inni dla spokoju przytakiwali
zdjecie uzytkownika
Uczestnik - 2014-03-15 23:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były problemy z Płatnikiem, co niektóre osoby napisały mimo wszystko;0. Praca w grupie, wychodzenie na egzaminie jednostka, uprzywilejowana ‘’sama defakto to czyniła, po ponieważ ze względu na stan zdrowotny nie mogła wówczas być na zajęciach..Test pisany zbiorowo dostały ocenę bdb. a jednostki, uprzywilejowane” były poniżane. Wazeliniarska kobieta w wieku ok. 38 lat i Pani prowadząca podawały ostracyzmowi poszczególne jednostki, działając pod płaszczykiem wyrachowanej formalności.Atmosfera była nie miła, zachowanie prowadzącej możliwie wynikało z faktu, że osoba ta pisała inny egzamin jeden z trzech gdzie w dwóch z nich nie miała błędów. Zapewne prowadząca formalnie dopisze w efekcie na finalnym przez problem w płatniku nie mg wykonać ZWUA pozostałą część miała bezbłędnie jak każdy. Reasumując prowadząca myliła się w obliczeniach, nie potrafiła podać wielu informacji, brak kompetencji. Na zajęciach miała problem z Płatnikiem, Symfonią a podczas egzaminu bawiła się do wybrańców w grę statusu. Nie podobało się też znajomej to, że Pani prowadząca zachowywała się w sposób pełny megalomani, rzuciła teksty, iż nie społuchwala się z kursantami. Część osób poza Panią faworyzowaną i młodą małolatę robiącą rai war by mieć korzyść. Zachowywało się w sposób powściągliwy, mają wykształcenie, trochę przeżyli i byli wstanie adekwatnie się zachować i rozumieć frustracje jednostek. Wyrachowane gierki, ostracyzm. Słyszałam, że osoby, z którymi miało miejsce to zdarzenie patrzą tak naprawdę z politowaniem na megalomanie, proponowali nawet zmianę komputera na inny. Młoda śliczna dziewczyna, na której osoby, których młodość odpłynęła, podejmowały działania dyktowane pobudkami ….Z tej sytuacji wnioskuje, że niektórzy chcieli jednak te pobudki dawały górę. Powiedziała, że nic by się otoczeniu nie stało gdyby miało więcej w sobie samokrytycyzmu i mniej cwaniactwa. Zawsze można było zrobić więcej …i słowa, które mi mówiła niech im ziemia będzie lęka się -zasłyszane.Za egoistyczną postawę, chęć jak dostaną palca brania całej ręki, bezwzględność. Prowadząca imputowała, że cała grupa ma inne zdanie od konkretnej osoby(przed egzaminem –oceniająca Pni prowadząca).Napuszczała tworzyła ostracyzm jednak większość członków grupy się temu nie poddała –milczeli. Dziewczyna nie wiedziała o składce na prezent dla tej babki, myślała, że może jakaś biba, na która nie chciała się pchać. Prowadząca obserwowała, kto się składał. Zawołała asystentkę by plasować, się, że ona wie. Nie działał płatnik przed egzaminem ja myślę, że komputery były tak poustawiane, aby osoby te, które powiedziały swoje nie mogły pracować. Nie działały dwa komputery obok siebie. Czy asystentka jest dobrym człowiekiem i to potwierdzi nie wiem Podczas bójki z ulubienicą kursującej, która nazywała ją nauczycielem podrapała dziewczynę za uchem do krwi? Chciała pojechać na cudzym konflikcie wyżej, a tak naprawdę była to osoba ok. 38 lat zazdrosna. Było to widać jak patrzyła się na tą młodą dziewczynę ok., 26 która jest młodszym specjalistą, ds. kadr podobno, a pani podlizująca najpierw była, kadrową ‘’ potem zmieniła zdanie widząc to, jakie ma wiedzę na to, iż nie jest. Dostały pewne osoby o godz. 21 00 w piątek cały test;0.Reasumjąc podobno ta dziewczyna i inne jednostki chciały wziąć udział w wielu inny szkoleniach z zakresu wizażu itp.Brak poszanowania praw człowieka,wyrachowanie,gra statusu.Prowadząca nie odbyła 120 h miały być przerwy regulaminowe było ich mniej z tego co słyszałam. Skąd tyle megalomani cwaniacta? Osoby przez telefon co niektóre są podobno nie życzliwe udzielają informacji tak by nie powiedzieć, sprowokować, pokazać jakąś grę statusu. Tak jak w niektórych znanych zapewne wszystkim urzędach. Życzliwości brak jest cwaniactwo, wylansowanie się poniżanie innych. Podobno wiele osób ma pisać opinie. Serdeczności;-] Kurs kadry i płace.Domyślam się ,że fala opini nadciągnie gdy ta dziewczyna ,którą na koniec jeszcze skaleczono dojdzie do względnej równowagi.Była to osoba wygadana,mówiąca rzeczowo,odważna.Będzie teraz walczyć o dyplom na kolejnej Uczelni Wyższej i chodziła mimo L-4 i w związku z tym nerwowa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x