brak logo

PHU ELAR Roman ŁApiński

Pruszcz Gdański

Opinie o PHU ELAR Roman ŁApiński

anonim 2011-07-04 23:54
kaśka a co ty łykasz,że tak ciebie wali
10
januszek 2012-08-23 09:57
no Kaska teraz kiedy i Ciebie wydymali,to napisz opinię o tej firmie,tylko pisz prawdę
2
nozzy 2014-12-04 14:54
ja chcę wiedzieć?
rudy887 2014-12-14 21:34
podaj @ to Ci opowiem co i jak .
3
darowilk 2015-01-30 17:34
Ja się zastanawiam nad instalacją c.o.Ale tak szczerze proszę o info na temat firmy.Mail: ggog13@wp.pl
wojtek 2015-03-01 19:07
nie polecam firmy
7
Ja 2015-08-10 23:03
Prosze na maila informację opinię o tej firmie programista@wp.eu bardzo mocno zastanawiam sie nad nimi. Prosze o emaile z opiniami.
1
maniek 2015-08-22 02:17
ja tak samo bym nie polecił tej firmy nawet wrogowi!!! przemyślcie zanim zwiążecie się z nią umową.
8
romek 2015-10-04 15:14
a ja chciałbym zapytać, czy macie może informacje na temat tego, czy firma Elar dodawała jakieś ogłoszenie że poszukuje osób do pracy. jestem zainteresowany, mam doświadczenie w tej branży( usunięte przez administratora )dajcie znać jak to aktualnie wygląda.
1
Witek 2015-10-25 12:18
Z tego co słyszałem jakaś firma świadczy dla nich usługi podwykonawcze, nie mają już swojej ekipy. Ale raczej bym nie pchał się tam
3
nobody 2016-05-26 15:21
Witam! Pare lat temu pracowałem na jednym oddziale tej nieszczęsnej firmy... Ekipa była ok. Ale sam prezes, który nie zaglądał często, zdążył pokazać jakim jest człowiekiem... Zero szacunku i jakiegokolwiek zastanowienia się nad własnymi słowami... Ogólnie nie polecam, kariery tam nie zrobicie, a tylko doznacie upokorzenia!!!
9
ghj 2016-06-16 20:46
@waldi ale uwazam ze taki okres probny jest w miare oki..mozna sie rpzekonac czy to faktycznie praca dla ciebie i czy dalej chcesz tutaj zostac i pracoac
Alicja 2017-04-26 11:36
@nobody wspominasz o braku szacunku ze strony firmy do pracownika. Czy masz na myśli jakąś konkretną sytuację? Proszę, uargumentuj swoją wypowiedź.
NORMALNY1 2017-08-26 09:41
Dziwia mnie wczesniejsze opinie. Ja wiele lat w tej firmie pracowalem i mam zupelnie inne zdanie. Pracowalo mi sie ok.duzo sie nauczylem, dobrze zarabialem i mam tylko dobre wspomnienia. Po Elarze pracowalem w 3 firmach i nie mam zadnej dobrej opinii o nich. Szkoda,ze sie zwolnilem ,ale dopiero dzisiaj to wiem.
1
NORMALNY1 2017-08-26 09:42
Dziwia mnie wczesniejsze opinie. Ja wiele lat w tej firmie pracowalem i mam zupelnie inne zdanie. Pracowalo mi sie ok.duzo sie nauczylem, dobrze zarabialem i mam tylko dobre wspomnienia. Po Elarze pracowalem w 3 firmach i nie mam zadnej dobrej opinii o nich. Szkoda,ze sie zwolnilem ,ale dopiero dzisiaj to wiem.
1
Alicja 2017-08-27 16:18
@NORMALNY1 - czy pracując w PHU ELAR miałeś dostęp do szkoleń podnoszących Twoje kwalifikacje? Wspominasz o rozwoju w firmie. Jak wygląda to w praktyce? Czy osoby zatrudnione mają jasno określoną ścieżkę kariery? Twoje doświadczenie będzie pomocne dla osób zainteresowanych potencjalnymi ofertami pracy.
NORMALNY1 2017-09-08 20:56
w firmie elar szef przywiazuje duza wage do szkolen. Kazdy z pracownikow obowiazkowo musi w nich uczestniczyc. Rowniez szef uczestniczy i to aktywnie. Nieraz sie smialismy, ze Elar to takze studia. Nie ma miejsca dla pracownikow malo ambitnych. Znajduja sie w firmie inzynierowie, ktorzy odbywali wczesniej praktyke. Ja rowniez wiele sie nauczylem .Totez nastepna prace znalazlem szybko , choc nie na dlugo, ale to juz inna sprawa.
1
Zostaw swoją opinię o PHU ELAR Roman ŁApiński - Pruszcz Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU ELAR Roman ŁApiński