brak logo

PHU ELAR Roman ŁApiński

Pruszcz Gdański

Opinie o PHU ELAR Roman ŁApiński

anonim 2011-07-04 23:54
kaśka a co ty łykasz,że tak ciebie wali
10
januszek 2012-08-23 09:57
no Kaska teraz kiedy i Ciebie wydymali,to napisz opinię o tej firmie,tylko pisz prawdę
2
nozzy 2014-12-04 14:54
ja chcę wiedzieć?
rudy887 2014-12-14 21:34
podaj @ to Ci opowiem co i jak .
3
darowilk 2015-01-30 17:34
Ja się zastanawiam nad instalacją c.o.Ale tak szczerze proszę o info na temat firmy.Mail: ggog13@wp.pl
wojtek 2015-03-01 19:07
nie polecam firmy
6
Ja 2015-08-10 23:03
Prosze na maila informację opinię o tej firmie programista@wp.eu bardzo mocno zastanawiam sie nad nimi. Prosze o emaile z opiniami.
1
maniek 2015-08-22 02:17
ja tak samo bym nie polecił tej firmy nawet wrogowi!!! przemyślcie zanim zwiążecie się z nią umową.
6
romek 2015-10-04 15:14
a ja chciałbym zapytać, czy macie może informacje na temat tego, czy firma Elar dodawała jakieś ogłoszenie że poszukuje osób do pracy. jestem zainteresowany, mam doświadczenie w tej branży( usunięte przez administratora )dajcie znać jak to aktualnie wygląda.
1
Witek 2015-10-25 12:18
Z tego co słyszałem jakaś firma świadczy dla nich usługi podwykonawcze, nie mają już swojej ekipy. Ale raczej bym nie pchał się tam
3
nobody 2016-05-26 15:21
Witam! Pare lat temu pracowałem na jednym oddziale tej nieszczęsnej firmy... Ekipa była ok. Ale sam prezes, który nie zaglądał często, zdążył pokazać jakim jest człowiekiem... Zero szacunku i jakiegokolwiek zastanowienia się nad własnymi słowami... Ogólnie nie polecam, kariery tam nie zrobicie, a tylko doznacie upokorzenia!!!
8
ghj 2016-06-16 20:46
@waldi ale uwazam ze taki okres probny jest w miare oki..mozna sie rpzekonac czy to faktycznie praca dla ciebie i czy dalej chcesz tutaj zostac i pracoac
Zostaw swoją opinię o PHU ELAR Roman ŁApiński - Pruszcz Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU ELAR Roman ŁApiński