brak logo

P.U.R.H Mirco

Czerwionka-Leszczyny

Opinie o P.U.R.H Mirco

były pracownik 2011-02-04 23:14:20
NIKOMU NIE POLECAM!!! - tej firmy remontowo-budowlanej, wręcz OSTRZEGAM przed podjęciem w niej pracy lub zleceniu tej firmie wykonania jakiejkolwiek usługi budowlanej!!!!!

Szef jest człowiekiem niekompetentnym, bez kwalifikacji i żadnych umiejetności, nie przestrzega prawa pracy, przepisów BHP - TAKI POSPOLITY CWANIAK ŻERUJĄCY NA LUDZKIEJ BIEDZIE I NAIWNOŚCI.

NIE PŁACI LUDZIOM ZA UCZCIWĄ PRACĘ. ZWALNIA PRACOWNIKOW DYSCYPLINARNIE ZA BYLE BZDURĘ, BO CHOĆ NA PRAWIE SIĘ NIE ZNA - TO JEDNAK JEST SZEFEM, WIĘC MOŻE PONIEWIERAĆ LUDŹMI JAK CHCE.

A SĄD PRACY ZA KAŻDYM RAZEM WYDAJĘ WYROK SKAZUJĄCY OWEGO SZEFA. WIELU LUDZI SĄD PRZYWRÓCIŁ DO PRACY, PRAWIE WSZYSTKIM SĄD PRZYZNAŁ ODSZKODOWANIA, ALE SZEF I WŁAŚCICIEL FIRMY W JEDNEJ OSOBIE - DO TEJ PORY NIKOMU NIE WYPŁACIŁ ANI GROSZA.

A TAK W OGÓLE ZATRUDNIA WYŁĄCZNIE LUDZI Z MARGINESU SPOŁECZNEGO - ALKOHOLIKÓW, KRYMINALISTÓW, BEZDOMNYCH. NO I BIJE NA NICH STRASZNĄ KASĘ, BO ROBIĄ JAK MATOŁY OD RANA DO WIECZORA, A SZEF NIE WYPŁACA PENSJI W OGÓLE. NACHODZONY PRZEZ PRACOWNIKÓW - UKRYWA SIĘ W MIESZKANIU LUB UCIEKA Z DALEKA OD CZERWIONKI.

DZIŚ JUŻ WCALE NIE POKAZUJE SIĘ NA CZERWIONCE, BO ZA KAŻDYM ROGIEM DYBAJĄ NA NIEGO BYLI I OBECNI PRACOWNICY W NADZIEI NA ODZYSKANIE CHOĆ CZĘŚCI PIENIĘDZY, KTÓRE JEST IM WINIEN.

JUZ DAWNO PIP POWINIEN ZLIKWIDOWAĆ TĘ FIRMĘ.

I JESZCZE JEDNO - SKORO SZEF FIRMY - PAN MK. ZATRUDNIA WYŁĄCZNIE MENELI SPOD LATARNI - TO TAKA TEŻ JEST JAKOŚĆ WYKONYWANYCH PRZEZ FIRMĘ USŁUG.

Z NIEJEDNEJ BUDOWY JUŻ WYLECIELI, NIEJEDNĄ KARĘ ZAPŁACIŁ ZA NIEZGODNE Z PROJEKTEM WYKONANIE USŁUGI BUDOWLANEJ, JUŻ NIEJEDEN MUR ZA NIM BURZYLI I STAWIALI OD NOWA, BO W TEJ FIRMIE NIKT NAWET NIE WIE, DO CZEGO SŁUŻY POZIOMICA, NIEJEDNO WYMIENIONE PLASTIKOWE OKNO CZY DRZWI WYPADŁY Z MURU...

OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA!!! NIE POLECAM ANI SZUKAJĄCYM PRACY, ANI POTENCJALNYM KLIENTOM!!!

CAŁKOWICIE NEGATYWNA OPINIA!!!!!!!!!!!!!!!
kariera w firmie mirco??? 2011-02-28 19:29:38
OTO JAK FIRMA PRÓBUJE ZNALEŻĆ NAIWNIAKÓW DO WYZYSKU PRZEZ INTERNET. NIKT Z MIEJSCOWYCH JUŻ SIĘ NA TO NIE NABIERZE. ALE MOŻE KTOŚ Z ODLEGŁEJ MIEJSCOWOŚCI - DA SIE NABRAĆ? Praca dla: Murarz - Czerwionka-Leszczyny ID: 227876 - Kariera.pl11 Cze 2010 ... Nazwa firmy: MIR-CO PURH KONSEK MIROSŁAW Adres: Kruczkowskiego 18/10 44-230 Czerwionka-Leszczyny , Polska. Drukuj Poleć ogłoszenie ... www.kariera.pl › Praca - Kopia Warto czasem skorzystać z google.pl
job-ek 2011-07-11 23:51:23
Ten pan jest ponizej krytyki. Jedyne co potrafi to (usunięte przez administratora) finansowo każdego zatrudnionego menela, bo tylko takich zatrudnia w swojej firmie. W tej firmie nie ma żadnego PORZADNEGO PRacownika. Sami kryminaliści, złodzieje i menele. I w taki własnie sposob ten paN BUDUJE SWOJE finansowe imperium. jak najmniejszym kosztem - jak znajwiekszy zysk. Ale takie cwaniactwo ma krótkie nogi. W końcu zapłaci za traktowanie ludzi jak bydła. Bo nawet najbardziej pospolity menel - to też człowiek.
job-ek 2011-07-11 23:53:27
całkowicie negatywna ocena. ZEERRROOOOOOOOOOOOOOO
feel 2011-09-18 00:36:31
znam tego czlowieka.pracowal na kopalni jako elektryk a potem w firmie budowlanej u rzycznioka. wywalili go bo nic nie umial zrobic tylko poprawiac innych i nasmiewac sie z innych i obgadywac i oczerniac innych. a ta jego firma "mirko" to jakas przykrywka ciemnych interesow. pracowal u niego tylko jeden robotnik niejaki genek. a jusz nie pracuje bo teras zbiera na czerwionce z menelami zlom i makulature bo nie ma pracy u konska a pic trzeba a nie ma za co. a w pandzie za darmo nie leja piwa. pracowalam u tego konska 4 lata temu po 12 godzin dzienie. nie chcial mi zaplacic pensji nie oplacil zusu nie bylo umowy o prace. wyjebal mnie bez masla. to kretyn bez rozumu. jeszcze 2 lata temu robil sie wielkim panem i zapraszal na rozmowy do swojego biura na 3 maja 16 tam gdzie szafy komandora. a co oni tam wyrabiali to asz strach powiedziec. dwa razy tam bylem i dwa razy zdazylem uciec. dzieki bogu ze zdazylem. ludzie ostrzegam. zycie mi mile wiec nie napisze calej prawdy ale to koszmar. trzymajcie sie z daleka od podjecia pracy w tej firmie.
anonim 2011-09-18 00:38:19
najgorsza ocena
feel 2011-09-18 00:39:19
to zenada
anonim 2011-10-16 13:45:54
jak tak czytam te opinie to jest to sama prawda ale nie cała . tez to pszerabialem 3lata temu . negatywna ocena to zamalo. minus 10.
anonim 2011-12-28 16:11:07
Każdy kombinuje jak może - takie czasy, ale nie kosztem pracowników. My mamy rodziny na utrzymaniu. Dzieci pytają się - tato - czemu nie dostałeś wypłaty przecież chodziłes do pracy. A gdzie wszystkie skladki - emerytalne, zdrowotne, zus. ale jaki szef - taka firma. nie polecam nawet tym którzy mają tragiczna sytuacje finansowa. to juz lepiej za smieciarza robic.
anonim 2012-03-29 23:20:01
a teras odwalo fuche u (usunięte przez administratora) za niezlo kase. tosie nazywo biznes
anonim 2012-04-18 15:44:09
ten człowiek i ta jego firma są żałosne.
Nuziol 2015-01-20 08:45:16
Niestety ale chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie bezpośrednio do nich napisać i zapytać o palące kwestie, albo umówić się na rozmowę rekrutacyjną o ile oczywiście kogoś poszukują do pracy. Zastanawiam się czego można się spodziewać po pracodawcy, co dają na początek i jak przebiega sama rozmowa rekrutacyjna. Jakby ktoś takie informacje posiadał to niech się podzieli nimi.
1
robot 2015-03-07 17:37:12
te - tak uparcie szukajoncy pracy w tej firmie - zadzwon se na 0160/92103443. teraz tyn komsek bardzo dobrze placi za robota. ale musisz wzionc pod uwage ze bydziesz musiol robic u niego w nimcach
fredi 2015-04-20 22:57:10
i co- napisałeś do nich? Dostałeś robote? Za ile?
dawid 2016-07-19 01:37:58
Ludzie - ta firma została zlikwidowana, a wy takie bzdury tu wypisujecie. Ciekawe kim są ludzie, którzy wypisują te wszystkie bzdety?
paul 2016-07-25 18:42:15
Oczywiście, że (cyt.) "z tego co wiesz" firma działa. Firma zliwidowana w Polsce już 6 lat temu. Od 5 lat działa w Niemczech. Ciekawe kto i ile płaci takim jak ty, żeby tu wypisywali fakty niezgodne z rzeczywistością? Oto jest pytanie na które należy znaleźć odpowiedź. A może to sam właściciel firmy robi sobie darmową reklamę?
benito 2016-08-22 09:39:10
z tego co mi wiadomo jakieś 2500-3000 Euro miesięcznie
we 2016-09-11 23:28:10
no faktycznie jest dosysc wysoka chociaż z drugiej strony to jest to praca za grancia i nie oszukujmy się przecież to jest oczywiste ze tam to na rpawde sporo można zarobić więcej niż u nas w kraju tylko uważam ze na odpowiednia firme trzeba trafić ..
Zostaw swoją opinię o P.U.R.H Mirco - Czerwionka-Leszczyny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.R.H Mirco