brak logo

famex

Radom

Opinie o famex

j... 2012-10-17 22:32
szkoda pisać i tyle :(
były 2012-11-26 21:14
Podpisuję się pod tym co wyżej.(usunięte przez administratora) Omijajcie tę firmę szerokim łukiem
1
bosy 2013-01-11 22:25
Drogi Pracodawco firmy Famex mam dla Ciebie jedno przykazanie: szanuj starego pracownika swego jak siebie samego, bo nowy może być dużo gorszy. (usunięte przez administratora)
3
hmmmm 2013-01-14 19:52
Pracodawcy Famexu powinni przejsc kurs zarządzania zasobami ludzkimi, gdyż nie maja podejścia do ludzi nie wiedzą, że pracownik doceniany, chwalony i premiowany jest bardziej wydajny (usunięte przez administratora) Bo nawet gdy jest bardzo dobrze to i tak się znajdzie coś by powiedzieć że jest źle.
1
zastanówcie sie 2013-01-21 21:21
Ludziska naprawde zastanówcie się dobrze nim pojdziecie na rozmowe gdyż naobiecuja wam gruszek na wierzbie a w rzeczywistości bedziecie pracować za cztery osoby i w ramach luzu przerzucać towar z palety na paletę byle by sobie nie usiąść.
1
rekrut 2014-03-31 11:14
Ludzie ta firma to jakiś kosmos.Dział papierniczy super ale zabawki, które są w osobnym budynku...żal(usunięte przez administratora). I ten zapach...Mało brakowało a człowiek by tam wylądował. (usunięte przez administratora)
3
lw 2014-05-26 14:10
Widze tu same opinie wyjałowionych byłych pracowników, znam tą firmę bardzo dobrze, bo mam z nią ciągłe kontakty. Zwłaszcza brawa należą się p. (usunięte przez administratora), który od niedawna przejął firmę od rodziców i wprowadza nowe zmiany. Niech inni sie pochwalą gdzie teraz można przepracować 15 - 20 lat u prywaciaża. A niestety nikt nie bedzie tolerowal zachowań niesprzyjających działaniu firmy. Każdy ma swój rozum, i podejmując decyzje o podjeciu pracy powinien sam kalkulowac bilans zysków i strat. Pozdrawiam .
2
ekhhh 2014-06-10 22:48
Firma jak OK Brak menagera i bedzie hulało :-)
3
fred flinstone 2014-06-17 13:05
Firma spoko. Ostatnie targi supeeeeer. Duzy plus dla organizatora zabawa przednia. Polecam wszystkim ta firme.
5
hmmm 2014-06-25 15:11
Byłych niekoniecznie ale wyjalowionych na pewno. Pytanie tylko z jakiego powodu?
2
bosy 2014-06-27 10:58
Dla nowych pracowników firma ok. Zarobki lepsze niż mają starzy. Traktowanie przez pracodawcę również ale tylko na początku.(usunięte przez administratora)
wyjałowiona 2014-08-21 12:06
.... Gdy gleba żyzna, urodzajna a gospodarz pracowity .... hmm hmm KTO wie??
3
bosy 2014-08-22 22:24
Oj wyjałowieni jesteśmy na pewno, ale nie wszyscy na szczęście. A u prywaciaRZa pracuje się różnie, raz krócej raz dłużej...
3
:-) 2014-10-15 14:56
A co mogą oferować jeśli tak mało wymagają?
1
:-) 2014-11-04 12:24
Pracko moze dlugo nie popracujesz tam, ale na bank bedziesz bogatsza o zle doswiadczenia;-) ale jak mowia co nas nie zabije to nas wzmocni, a kazde nawet najgorsze doswiadczenie jest cenne:-)
3
:-) 2014-12-11 20:07
Na podniesienie stawek raczej nie licz, a ze prosilas o opinie to prosze, niestety propozyzji pracy dla Ciebie nie mam:-)
3
Poszukujący 2015-01-23 13:58
Witam czy orientuje się ktoś jakie są zarobki na stanowisku Magazyniera! Czy warto tam próbować się dostać ?
3
LLASDBMYV0005205000500 2015-02-25 09:29
CZEŚĆ JAK TAM LECI
bosy 2015-04-16 22:20
Ostro:-)
osy 2015-05-06 09:47
Szkoda,ze prawdziwe opinie są tak szybciutko usuwane...
2
okozaoko 2015-05-08 10:47
oj szybciutko....ale jak sie cos ma na sumieniu to tak wlasnie jest.
1
okozaoko 2015-05-08 10:55
Oj tak...doswiadczenie to oni mają...każdy pracownik wie w czym...
1
oko 2015-05-19 12:55
Pracować trzeba ciężko i sumiennie żeby po prostu NIE DAĆ DUPY !!!
bosy 2015-07-14 18:00
Właśnie:"jeszcze"
1
ja 2015-10-12 11:14
Najstarsi pracownicy sie zwalniaja... Cos jest na rzeczy:-)
jams 2015-10-14 11:31
Tośka, worek z propozycjami pracy się rozwiązał
Praca na OLX 2016-01-24 12:38
Praca na OLX Kierowca Magazynier 048 362 32 30

Jaki zarobi są na tym stanowisku Kierowca magazynier ?

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2nig5/
2
@ 2016-02-17 17:23
Z całym szacunkiem, ale chyba kpisz:-) tam się tyle nie zarabia, max to dwa przy dobrych wiatrach
4
@ 2016-02-17 17:23
Z całym szacunkiem, ale chyba kpisz:-) tam się tyle nie zarabia, max to dwa przy dobrych wiatrach
@ 2016-02-22 09:28
Budowlane? W papierniczej hurtowni?
1
aaa 2016-03-11 13:22
Ostatnio dosc czesto sa od nich ogloszenia, ludzie po prostu uciekaja niedlugo po tym jak sie zatrudnia:)
aaa 2016-03-14 16:33
W styczniu byly 4 wakaty na olx do famexu, a o co chodzi z ta rotacja to nie wiem. Wiem tylko, ze ludzie sami odchodza. Aplikuj, moze cos sie zwolni.
1
Ktoś 2016-07-16 09:57
Sznurka nie macie
1
Ktoś 2016-07-16 09:59
Sznurka nie macie
1
iik 2016-08-03 22:50
Chyba nie ma rotacji @iza, dlatego nie pokazało się żadne ogłoszenie.
Julita 2017-07-31 11:46
Aktualnie firma poszukuje kandydatów na stanowisko Przedstawiciela Handlowego. Ktoś z Was pracuje w famex właśnie na tym stanowisku? Co możecie doradzić osobom, które są zainteresowane aplikacją właśnie na tą ofertę pracy? Co powinny wiedzieć przed przesłaniem swojego CV? Każda dodatkowa informacja może być pomocna.
Zostaw swoją opinię o famex - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie famex