brak logo

famex

Radom

Opinie o famex

j... 2012-10-17 22:32:39
szkoda pisać i tyle :(
były 2012-11-26 21:14:14
Podpisuję się pod tym co wyżej.(usunięte przez administratora) Omijajcie tę firmę szerokim łukiem
1
bosy 2013-01-11 22:25:17
Drogi Pracodawco firmy Famex mam dla Ciebie jedno przykazanie: szanuj starego pracownika swego jak siebie samego, bo nowy może być dużo gorszy. (usunięte przez administratora)
1
hmmmm 2013-01-14 19:52:26
Pracodawcy Famexu powinni przejsc kurs zarządzania zasobami ludzkimi, gdyż nie maja podejścia do ludzi nie wiedzą, że pracownik doceniany, chwalony i premiowany jest bardziej wydajny (usunięte przez administratora) Bo nawet gdy jest bardzo dobrze to i tak się znajdzie coś by powiedzieć że jest źle.
1
zastanówcie sie 2013-01-21 21:21:53
Ludziska naprawde zastanówcie się dobrze nim pojdziecie na rozmowe gdyż naobiecuja wam gruszek na wierzbie a w rzeczywistości bedziecie pracować za cztery osoby i w ramach luzu przerzucać towar z palety na paletę byle by sobie nie usiąść.
1
rekrut 2014-03-31 11:14:24
Ludzie ta firma to jakiś kosmos.Dział papierniczy super ale zabawki, które są w osobnym budynku...żal(usunięte przez administratora). I ten zapach...Mało brakowało a człowiek by tam wylądował. (usunięte przez administratora)
3
lw 2014-05-26 14:10:16
Widze tu same opinie wyjałowionych byłych pracowników, znam tą firmę bardzo dobrze, bo mam z nią ciągłe kontakty. Zwłaszcza brawa należą się p. (usunięte przez administratora), który od niedawna przejął firmę od rodziców i wprowadza nowe zmiany. Niech inni sie pochwalą gdzie teraz można przepracować 15 - 20 lat u prywaciaża. A niestety nikt nie bedzie tolerowal zachowań niesprzyjających działaniu firmy. Każdy ma swój rozum, i podejmując decyzje o podjeciu pracy powinien sam kalkulowac bilans zysków i strat. Pozdrawiam .
1
ekhhh 2014-06-10 22:48:04
Firma jak OK Brak menagera i bedzie hulało :-)
3
fred flinstone 2014-06-17 13:05:33
Firma spoko. Ostatnie targi supeeeeer. Duzy plus dla organizatora zabawa przednia. Polecam wszystkim ta firme.
5
hmmm 2014-06-25 15:11:56
Byłych niekoniecznie ale wyjalowionych na pewno. Pytanie tylko z jakiego powodu?
2
bosy 2014-06-27 10:58:43
Dla nowych pracowników firma ok. Zarobki lepsze niż mają starzy. Traktowanie przez pracodawcę również ale tylko na początku.(usunięte przez administratora)
wyjałowiona 2014-08-21 12:06:14
.... Gdy gleba żyzna, urodzajna a gospodarz pracowity .... hmm hmm KTO wie??
3
bosy 2014-08-22 22:24:04
Oj wyjałowieni jesteśmy na pewno, ale nie wszyscy na szczęście. A u prywaciaRZa pracuje się różnie, raz krócej raz dłużej...
3
:-) 2014-10-15 14:56:57
A co mogą oferować jeśli tak mało wymagają?
1
:-) 2014-11-04 12:24:31
Pracko moze dlugo nie popracujesz tam, ale na bank bedziesz bogatsza o zle doswiadczenia;-) ale jak mowia co nas nie zabije to nas wzmocni, a kazde nawet najgorsze doswiadczenie jest cenne:-)
3
:-) 2014-12-11 20:07:30
Na podniesienie stawek raczej nie licz, a ze prosilas o opinie to prosze, niestety propozyzji pracy dla Ciebie nie mam:-)
3
Poszukujący 2015-01-23 13:58:42
Witam czy orientuje się ktoś jakie są zarobki na stanowisku Magazyniera! Czy warto tam próbować się dostać ?
3
LLASDBMYV0005205000500 2015-02-25 09:29:09
CZEŚĆ JAK TAM LECI
bosy 2015-04-16 22:20:50
Ostro:-)
osy 2015-05-06 09:47:42
Szkoda,ze prawdziwe opinie są tak szybciutko usuwane...
2
okozaoko 2015-05-08 10:47:49
oj szybciutko....ale jak sie cos ma na sumieniu to tak wlasnie jest.
1
okozaoko 2015-05-08 10:55:51
Oj tak...doswiadczenie to oni mają...każdy pracownik wie w czym...
1
oko 2015-05-19 12:55:32
Pracować trzeba ciężko i sumiennie żeby po prostu NIE DAĆ DUPY !!!
bosy 2015-07-14 18:00:47
Właśnie:"jeszcze"
1
ja 2015-10-12 11:14:55
Najstarsi pracownicy sie zwalniaja... Cos jest na rzeczy:-)
jams 2015-10-14 11:31:31
Tośka, worek z propozycjami pracy się rozwiązał
Praca na OLX 2016-01-24 12:38:10
Praca na OLX Kierowca Magazynier 048 362 32 30

Jaki zarobi są na tym stanowisku Kierowca magazynier ?

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2nig5/
1
@ 2016-02-17 17:23:43
Z całym szacunkiem, ale chyba kpisz:-) tam się tyle nie zarabia, max to dwa przy dobrych wiatrach
3
@ 2016-02-17 17:23:48
Z całym szacunkiem, ale chyba kpisz:-) tam się tyle nie zarabia, max to dwa przy dobrych wiatrach
@ 2016-02-22 09:28:50
Budowlane? W papierniczej hurtowni?
1
aaa 2016-03-11 13:22:57
Ostatnio dosc czesto sa od nich ogloszenia, ludzie po prostu uciekaja niedlugo po tym jak sie zatrudnia:)
aaa 2016-03-14 16:33:40
W styczniu byly 4 wakaty na olx do famexu, a o co chodzi z ta rotacja to nie wiem. Wiem tylko, ze ludzie sami odchodza. Aplikuj, moze cos sie zwolni.
1
Ktoś 2016-07-16 09:57:43
Sznurka nie macie
1
Ktoś 2016-07-16 09:59:06
Sznurka nie macie
1
iik 2016-08-03 22:50:17
Chyba nie ma rotacji @iza, dlatego nie pokazało się żadne ogłoszenie.
Zostaw swoją opinię o famex - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie famex