brak logo

Spólka Niemiecko-Polska Cholewinski Ryszard

Poznań

Opinie o Spólka Niemiecko-Polska Cholewinski Ryszard

Pracownicy 2011-02-04 21:06:19
Witamy jestesmy pracownikami w spolce Niemiecko-Polskiej prowadzonej przez P.Cholewinskiego.Pracuje Nas w firmie na terenie kraju i Niemiec na stale 18 osob.Takiego szefa jak P Cholewinski tylko mozemy kazdemu zyczyc
Maniek 2011-02-05 08:35:10
Pracowalem u niego, przyjaciol to on nie ma nie lubi pijakow,jest konsekwentny,lubi dyscypline , tacy ludzie sa nie lubiani
Gienio 2011-02-07 11:26:34
Dyscyplina byla ale i kasa byla
branowski 2011-02-09 09:44:24
Witam. Firma P. Cholewinskiego prowadzila u nas roboty wykonczeniowe w naszym domu.Z uslug tej firmy jestesmy bardzo zadowoleni oby wszyscy podchodzili tak perfekcjonalnie jak P. Cholewinski do swoich obowiazkow . Branowscy -Berlin
mar 2011-02-10 09:14:52
Firma istnieje na rynku niemieckim juz kilka lat , z dobrym wykonaniem robot i jej jakoscia nie bylo problemow, problemy byly tylko z (usuniete przez administratora)
anonim 2011-03-04 00:20:45
Pracownicy - 2011-02-04 21:06:19

Witamy jestesmy pracownikami w spolce Niemiecko-Polskiej prowadzonej przez P.Cholewinskiego.Pracuje Nas w firmie na terenie kraju i Niemiec na stale 18 osob.Takiego szefa jak P Cholewinski tylko mozemy kazdemu zyczyc

18 osob (usuniete przez administratora) jeszcze tutaj wpiszesz.A moze jakas z tych 18 osob poda jakis kontakt bo mam pare pytan.Gdzie mieszkacie bo w Kostrzyniu za pokoje ten(usuniete przez administratora)do dzisiaj nie zaplacil.
PRACOWNICY 2011-03-05 08:47:41
Nikt Cie tutaj nie zna , jestes psychicznie chory ,Firma ma sie bardzo dobrze
Byly pracownik 2013-05-26 16:40:50
Jest to wierutne klamsstwo, Firma nie istnieje od ok. 2-ch lat,
alik 2013-06-29 22:55:22
Nie ryzykuj! Człowiek ten nie należy do wiarygodnych.
tom 2013-07-04 09:38:36
Firma jest przeniesiona do Luksemburga a czlowiek normalny chyba.ze ktos robi mu pod gorke .......
Anja 2013-07-05 21:37:28
A to ciekawe!! Pan pracuje w Hamburgu a nie w Luksemburgu ! :):) Tam prowadzi budowę.
Ja bym się mocno zastanawiał, naprawdę - czy podjąć współracę. Dlaczego? Patrz przedmówcy.
fan rysia 2013-07-13 21:36:18
pracowalem w Berlinie.Ja i wjecej ludzi/ Kasy wjekszosc nie widziala ja dostalem moze z 40% ale opinie ma super ktore sam sobie wypisuje. (usunięte przez administratora).Ogolnie przestrzegam przed jakakolwiek praca czy obojetnie czym. W razie pytan podaje telefon zeby nie bylo ze zlosliwy jestem(usunięte przez administratora)
1
Rysiek 2013-07-24 01:15:26
Nie pójdziesz z tym nigdzie i on o tym dobrze wie , dlatego taki cwaniak. Otwieraja ludziom działalność i żerują na ich głupocie. (usunięte przez administratora)
Motek 2013-08-01 13:19:17
Witam,ta firma nie istniala i nie istnieje jakis (usunięte przez administratora)sobie wymyslil -sprawdzcie sobie
Motek 2013-08-14 16:37:49
Wystarczy sprawdzic
Maniek2 2014-04-01 13:58:09
Ale bzdury! Pierwszy raz widzę tyle pozytywnych opinii na temat jednej firmy. Pan Ryszard chyba chwilowo wytrzeźwiał, skoro aż tyle liter razem zestawił. Stanowczo nie polecam - (usunięte przez administratora)
1
Oszukany 2015-01-06 19:17:45
Witam.Kiedys okolo4-lat temu pracowalem jeszcze firma nazywala sie RENBUD lub jakos podobnie.Pan Rysiu opasly pijaczyna raczej nie trzezwial.Z wyplata to nie znam nikogo komu by wyplacil do konca.Masa ludzi nie dostala nawet zaliczki.W Kostrzyniu faktycznie akurat tam mieszkaliszmy i ciodziennie dojezdzalismy do Berlina pan Rysiu sie nie rozliczyl.Na 99,99% te wpisy na poczatku to sam Rysiu sobie wpisywal.Osobiscie Nigdy w zyciu gorzej nie trafilem do pracyi nie zycze nikomu takiego "szefa i pracodawcy
2
haewe 2015-02-22 14:32:33
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info.
cholewiński 2016-07-18 15:22:02
Ryszard był zwykłym oszustem który oszukał wiele osób... I to na nie małe pieniądze... Mydlił dobrze ludziom oczy.... Bajere to miał dobrą... I te jego opowieści o rzeczach o których zawsze marzył... 3 mieszkania w berlinie 2 we wrocławiu 2 nad morzem... A mieszkał w małym mieszkanku w bloku we Wałbrzychu... Dwa harley davidson mercedes c klasy ... 6 żon... A grażynke zostawił tylko z długami....
Nie wypłacał pieniędzy swoim pracownikom nie płacił za ubezpieczenia.... nie płacił za mieszkania... schodząc z tego świata zostawił po sobie i swoim nazwisku duży smród.....
Swiadek 2016-10-29 16:16:03
Uuuuu czy to prawdziwa wiadomość czy ściema przed dłużnikami. Ale prawda Rysiu bajere miał dobrą nam opowiadał o gruntach w Międzyzdrojach i kamienicy w Berlinie.wode lubił nie raz to musiał kolejna flaszkę otworzyć dla jednego kieliszka i dopiero odpadal. Do drzwi pukali kolejni oszukani pracodawcy.żartobliwie moge podsumować dobry chłopak był i mało pił.a ta grazynka to rozumiem kolejna zbajerowana i ludzaca się że trafiła na księcia z bajki.n o nic szkoda slow
.
Zostaw swoją opinię o Spólka Niemiecko-Polska Cholewinski Ryszard - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spólka Niemiecko-Polska Cholewinski Ryszard