brak logo

Novax

Poznań

Opinie o Novax

pracownik 2011-02-04 10:18:49
Pracowałem w firmie NOVAX ogolna opinia o tej firmie jest powalajaca mysłalem ze jest to servis z prawdziwego zdarzenia i jest taki dla osob ktore w nim nie pracowaly.Podczas sezonu nie masz czasu na sniadanie ale HIT zaczyna sie po sezonie sprzatanie rzeczki u szefa wycinanie drzew pod reklame zaznaczam ze nie legalnie np: przy cytadeli itd.
Pensja oszukuja jezeli umawiasz sie na dana stawke to i tak ja Tobie obniza bo powiedza ze sezon sie skaczył a przeciez Ceny ida w gore.
Naprawde nie polecam tej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W sumie nie mozna nazwac tego firma tylko obozem pracy gdzie szukają taniej sily roboczej.
byly pracownik :) 2011-03-05 14:26:42
Widzisz i twoja ambicja zmiany pracy spowodowala ze zostałes jednym z szefow i teraz widac ze ta firma zamiast isc do przodu to sie uwstecznia az zal :) i zycze Tobie milego dnia
1
anonim 2011-03-12 22:08:40
NOVAX- czyli teatr jednego aktora. Trzech szefów z powodzeniem mogłoby wystąpić w konkursie kabaretów w Zielonej Górze. Praca owszem sezonowa, ale po sezonie zaczynają się prace , które swym idiotyzmem nadają się tylko do cyklu Monty Pythona. Na czele tego kabaretu stoi szef senior , który dyryguje swoimi synami tak sprawnie , że ci boją się nawet piernąć bez jego zgody. O wspomnianych pracach można byłoby z powodzeniem napisać pracę magisterską , więc oszczędzę sobie tutaj przytaczania konkretnych przykładów. Ogólnie firma w sezonie gwarantuje pracownikowi pracę w miłym towarzystwie, z pewnością można podnieść kwalifikacje, lecz poza sezonem dobrze jest zaopatrzyć się w spory zapas relanium. Tego firma niestety nie refunduje.
anonim 2011-11-01 15:27:41
Witam chciałem napisac ze jestem bardzo zaskoczony. Poniewaz przyjechałem w tygodniu do firmy NOVAX na ul.Bałtyckiej gdzie chciałem zakupic 4 nowe opony o rozmiarze 205/55/16 ale pan ktory mnie obslugiwał ( servisant ) zaproponował mi tez 4 opony ale uzywane bylem bardzo zaskoczony bo niespodziewałem sie ze taka duza firma sprzedaje opony uzywane troszke to wstyd bo tym zajmuja sie male wulkanizacje. Pan servisant powiedział ze nie bedzie zadnej roznicy miedzy nowymi a uzywanymi dodatkowo zaproponował montaz gratis az szok. W ten sposob tracicie wielu klijentow pozdrawiam i zrobcie cos z tym.
novax 2011-11-03 12:40:25
TO JAKIEŚ TOTALNE BZDURY!!!!nie ma opcji aby nasi serwisanci proponowali opony używane.firma novax nie zajmuje się takimi oponami.preferujemy tylko nowe opony. to jakiś złośliwiec wypisuje bzdury.
PRACOWNIK 2012-01-28 13:29:24
Dziwne pracuję w serwisie na Góreckiej i powiem krótko masz gościu jakieś problemy, skoro wypisujesz takie głupoty !!! [usunięte przez moderatora]
zenek 2012-09-18 10:12:19
nie wiem ile ci dali do premii za tą opinie ale to co napisaleś to żenada i powinieneś od kolegów dostać po prostu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
piciu 2015-12-16 11:59:57
Kazda praca jest dobra ale najlepsza tam gdzie nas nie ma,idź sprawdź zobacz przekonaj się sam!
kedlaw1962 @wp.pl 2016-10-14 16:01:25
korzystam z usług tej firmy parę lat i nigdy się nie zawiodłem miła i fachowa obsługa
Patryk 2016-10-14 16:29:27
No to prawda, obsługa jest naprawdę miła i fachowa, doskonała dla młodych ludzi, którzy chcą zacząć prace w branży samochodowej, w tym momencie wulkanizatora szukają
Janusz 2016-10-24 19:04:21
Serdecznie polecam fachowo szybko
Zostaw swoją opinię o Novax - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novax