brak logo

Firma Senako

Zgorzelec

Opinie o Firma Senako

anonim 2011-03-15 15:16:47
No to skoro taka zła, to po co Pani tam pracowała?? Ja mam inne zdanie na temat współpracy zAgencją SENAKO. We wszystkim mi pomogły miłe Panie i pieniadze są zawsze na czas. A jak Pani nie wiadomo co wyrabiała w Niemczech no to nic dziwnego że ucieli z wypłaty! Czasami zastanówcie się co piszecie!!!!!
1
strażak 2012-02-16 10:16:35
Oj tak, może to i prawda że nie którzy nie wiedzą co się tam dzieje w tej firmie ale do babci nad opieką wysyłać kobietę która jest na tabletkach psychotropowych to już przegięcie i pytam kto tam kogogo ma pilnować a może babka opiekunki.Druga sprawa tak tak 1300 euro no napewno tyle opiekunka dostanie ,ale pytam za ile tygodni jeżeli tygodniówka wynosi- to łatwo obliczyć
KULEK 2012-07-09 15:33:42
Witam ciekawe bardzo są te wasze opinie pozytywne o firmie senako sam woziłem kobiety z tej firmy na opieke do niemiec i wiem lepiej,a moja jest taka jak innych osób czyli negatywna zero pomocy z ich strony ,czekanie na prace a przedewszystkim na pieniądze po skaczeniu umowy 6tygodniowej obiecują przelew do5go do 10go potem do15go i tak dalej mieli biuro w lubaniu na przemysłowej i uciekli do zgorzelca na warszawską1 bo tam ich malo ludzi zna- KOBIETKI ODRADZAM WSPUŁPRACY Z TĄ FIRMĄ-...POZDRAWIAM.
G. 2013-06-12 12:53:06
też prosiłabym o opisanie aktualnej sytuacji w tej firmie bo chciałam się do niej zgłosić, a opinie na ten temat jak widzę są podzielone.
helo helo 2013-06-21 21:04:39
nie polecam 100 %
Nikodem 2014-03-19 14:40:57
Firma Senako to agencja pracy, szukają zatrudnienie chyba głównie na terenie Niemiec, praca to głównie opieka nad osobami starszymi.
Oszukana !!!!!!! 2014-12-05 20:35:02
tak to prawda oszustki jak nic nie ma nic gorszego jak jechać do pracy przez pośredników z polski . Płaca jak kot napłakał zero zainteresowania i informacji o podopiecznych ,kłamią w żywe oczy ,a przy tym miłe że aż ,ale fałszywie miłe . ludzie szukajcie pracy do opieki na niemieckich warunkach i niemieckim ubezpieczeniu . Płacą do 1600 euro + świąteczne do 250 +koszty przejazdu /. Zresztą wszystkie te pośrednictwa to jeden wyzysk polskich zdeterminowanych ludzi na których nabijają kasę ! Jeżdżą furami budują rezydencje ,a my nabijamy im portfele !!!!
neon 2016-05-20 21:42:39
firma działa w Zgorzelcu, gdzie podejrzewam pracownicy trzymają się swoich stanowisk długo. Nie liczyłbym na wysyp ogłoszeń pracy od Firmy Senako.. :)
Zostaw swoją opinię o Firma Senako - Zgorzelec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Senako