brak logo

DEDRA EXIM Sp. z o.o.

Pruszków

Opinie o DEDRA EXIM Sp. z o.o.

"?" 2015-03-11 11:42:17
Firma działa i wcale nie ma zamiaru przestać, wręcz przeciwnie, rozwija się. Wszyscy pytają o zarobki - nie jest to minimalna krajowa, nawet na okresie próbnym. Warunki ogólnie są ok.
3
ooo 2015-05-28 23:31:53
Zależy na jakim dziale. Najlepiej pracuje się w biurach, najgorzej na kompletacji zamówień. Morale pracowników (tam) są bardzo słabe. Skarżą się na niemiarodajne statystyki i dużo dźwigania powyżej dopuszczalnej normy. Z punktu widzenia biura praca jest, fajna i rozwojowa.
1
kasa 2016-04-20 08:49:13
Za regionalnego przedstawiciela to podstawa 3,5k netto, jesli tego nie ma to nie ma co zaczynac rozmowy. Premie to dodatek, raz jest raz nie ma.
zbigniew 2016-06-10 14:24:21
Mógłby ktoś wyrazić opinie na temat pracy w magazynie? jak jest? atmosfera, mniej więcej zarobki?
3
Wienio 2016-10-17 19:41:38
praca w tej firmie to czysta przyjemność przez ostatnie 15 lat , lecz jak to w firmach bywa czasy dobre , już nie są dobre. wynagrodzenie zawsze na czas bez zastrzeżeń, atmosfera znacznie się pogorszyła z nastaniem nowej kadry kierowniczej w rynku tradycyjnym i nowoczesnym . wzór typowej korporacji. ostatnie zmiany spowodowały zwolnienia kilku handlowców. co odbiło się czkawką i destabilizacją. Jednak jeśli będziesz robił to co trzeba , miał wspólny język z kadrą . nie dyskutował to praca jest dla ciebie.
2
Szczeniak 2016-10-17 20:15:53
Od wielu dni zastanawiam się czy wysłać CV do Dedra Exim czy raczej tego nie robić, wydaje mi się, że jest to mimo ważna decyzja, bo przynajmniej ja chciałbym na lata związać się z kimś, kto płaci dobrze i pomaga się rozwijać, czy tak szczerze uważacie, że warto?
belfer 2016-11-28 23:49:11
Najpierw proponuję język polski potrenować. Składnię przede wszystkim.
daro 2016-11-30 18:16:42
Czy może ktoś napisać o warunkach na stanowisku Ph, jaka podstawa , samochód , czy plany są do wykonania , itp...
sansei 2016-12-05 17:05:41
Podłączam się pod pytanie, w mojej części wielkopolski firma całkowicie nie znana, czy warto próbować?
Zostaw swoją opinię o DEDRA EXIM Sp. z o.o. - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEDRA EXIM Sp. z o.o.