Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PIOTR I PAWEŁ

Pracowałeś w firmie PIOTR I PAWEŁ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tom - 2011-12-09 18:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zeby zostac kierownikiem musisz byc konfidentem(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Poljanna - 2012-02-04 19:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Poszukuję osób, które mogłyby mi poopowiadać coś więcej i dokładniej o pracy w Piotrze i Pawle. Jeśli macie chwilę i chcielibyście pomóc, podaję maila: sluzbaniedruzba@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2012-02-10 13:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak - opakowanie to jedno, a zawartość to drugie.
Gdyby klienci byli świadomi to może coś by się zmieniło. Każdy kto reprezentuje jakiś poziom nie chciałby przykładać do tego ręki.
Dla mnie to bez różnicy gdzie robię zakupy także przyjrzę się następnym razem bardziej szczegółowo sklepowi. Ciarki na skórze jak się czyta poprzednie opinie
zdjecie uzytkownika
Agatka - 2012-06-20 22:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czym się zajmuje PIP ? zadzwoń opowiedz co się dzieje i panowie przyjdą. Moze wreszcie czas na zmiany w Polsce... Zróbcie afere jak pewna pani kilka lat temu z biedroneczki... Moze sieci zaczną wreszcie szanować swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-04 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w PIOTR I PAWEŁ Poznań dają telefon służbowy?
zdjecie uzytkownika
HALINA - 2013-07-04 22:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiaj kolejna osoba odeszła z Promienia.to daje wiele do myślenia na temat pana "T".Nie wspomnę o urodzinach PiP zawsze były bony,W tym roku pani PREZES dała popis.GRATULACJE!!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-07-10 16:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji jak wyglądają wynagrodzenia na magazyniera w Gądkach, czy jest jakaś premia, od czego zależy
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-07-14 13:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chciałbym jeszcze dopytać: czy ktoś się może orientuje czy poszukują ludzi do pracy w P&P na magazynie w Gądkach?
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2013-07-22 20:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-07-04 07:15:04

Czy w PIOTR I PAWEŁ Poznań dają telefon służbowy?
ty chyba sobie jaja robisz, tam dostaniesz uzywana koszule i kopa w tyłek jak nie bedziesz robił tego co ci karzą hehe
zdjecie uzytkownika
rod - 2013-07-24 10:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć. chyba jak jesteś dostawcą w Piotrze i Pawle to muszą dać telefon służbowy i samochód, no bo jak inaczej?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 21:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś wie jak jest teraz w Piotrze i Pawle? czy mają opcję dowozu zakupów do domu klienta? (i czy w zw z tym zatrudniają kierowców?)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 15:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozecie napisac w jakim miescie sie wam dobrze pracowalo? Jakies mile wspomnienia z piotra i pawla??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-27 16:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam w PiP na Starym Zegrzu i mialam 1050 podstawy (byłam studentką i jakos nie bylo to dla mnie malo) ale za postawę i pracowitosc dostałam premię 600zł. Pracowało sie przyjemnie - podkreslam, ze praowalo a nie obijało d.upe po kątach , pozdrawiam panią Kingę :)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Maden, Twoja opinia naprawde neiwiele wnosi.. jest na poziomie "jest źle, bo tak i już". jakies konkrety?
zdjecie uzytkownika
tajemnicza1234 - 2013-10-15 13:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
witam, zastanawiam sie jak wyglada praca w piotrze i pawle, czytalam rozne opinie
zdjecie uzytkownika
2013#poznań#12 - 2013-12-06 10:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostalam zatrudniona i wytrzymałam tydzień .Traktowanie tak ludzi jest chore pracujesz po 8 godz z przerwą 15minutową ( w normie są 2 15tki,lub połgodzinna) nie masz mieć prawa przy sobie posiadać tel kom( co dla mnie jako samotnej matki,jest niedopuszczalne ,muszę mieć jakikolwiek kontakt z placówką a to dziecko coś złamie dostanie grypy).Pod ladą nie masz prawa mieć swojego napoju (dział tradycja ) bo co pomyśli klient jak Cie zauważy.Gdy kończysz prace nie możesz sobie wyjść ot tak.Musisz poczekać na kierownika ,a jak Ci zostały 3 min każe wrócić na sklep.Później Cie skrytykuje,że pracuje się do ostatniej minuty.Ja nie palę,ale ci palący nie mają prawa palić w ogóle.No i podczas przerwy nie możesz zrobić większych zakupów.Chorzy ludzi,tylko dla klientów wydaj się normalnie.Chociaż na plus jest niewątpliwe umowa o pracę,ale to żeby zatrzymać personel
zdjecie uzytkownika
DOIT - 2013-12-26 02:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w sklepach sieci (usunięte przez administratora)to CZYSTY WOLONTARIAT!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-01-07 20:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowalam kilka lat w Piotrze i Pawle w Toruniu - nie polecam. Nienormowany czas pracy , "premia uznaniowa" - czyli im więcej godzin przepracujesz tym mniejszą premię dostajesz. Wielokrotnie dostawałam 0zł premii mimo iż nadgodzin wypracowałam tyle ,że wypłata i tak byla wyższa niż podstawa. Oczywiście nie z wlasnej nieprzymuszonej woli. Tam jeśli zasuwasz 8 godzin ( gdzie zasuwasz to delikatne slowo) i chciałbyś po skończonej zmianie iść do domu , kierownik puka się w czoło i wynajduje Ci tysiące innych zadań - zamiast pracować od 6-14 pracuje się od 6-18 przez 5 dni w tygodniu i z wielką łaską pozwalają wreszcie po tych 12 godzinach iść do domu. Naprawdę to tylko ładnie wygląda z zewnątrz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-01-16 20:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a co powiecie o magazynie Piotra i Pawła po Poznaniem ?
zdjecie uzytkownika
Gosiaczek - 2014-02-10 12:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) Chciałabym się dowiedzieć czegoś o pracy w Luboniu na kasie? Jakie tam są warunki, jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Trutek - 2014-02-17 14:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli prawdą jest to co pisze X to ja chyba zrezygnuję z zakupów w P&P. Jak można tak traktować pracowników?? Ciekawe czy to tylko odosobniony przypadek czy standard..
zdjecie uzytkownika
kn - 2014-03-23 08:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam dwa miesiace i musze pszyznac ze gorszej pracy nigdy nie mialem, nikomu nie polecam nawet najwiekszemu wrogowi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czarna40 - 2014-03-27 11:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje w PiP to brak słów, ja do dzisiaj nie dostałam PITU do rozliczenia dzwoniłam do sklepu gdzie pracowałam, na promienistą i ponoć zaginął jak wysłali pocztą dobre, ,(usunięte przez administratora)nie proponuje pracy w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
primaver - 2014-04-03 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam moja żona dostała prace PiP I szczerze ja jako jej mąz mam wyrzutu sumienia ze jej wo gule pozwoliłem tam dokumenty złożyć .
Po 1 szkolenie we Wrocławiu była tam 5 dni za bilet niby wracają a nocleg załatwiają oni w hostelu jedzenie w własnym zakresie szkolenie wygląda tak ze sie sprzedaje lub sprząta na wszystkich sklepach w Wrocławiu. Po 5 dniach idzie sie do sklepu i jest tam się poganianym i zmuszanym do nadgodzin kiedy zona sie zapytała czy nadgodziny są płatne na to kierowniczka sklepu 3 zł za nadgodzinę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ba 2000 - 2014-04-05 15:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2013-07-14 13:16:10]:
wynagrodzenie jak kapujesz i jesteś na każdy telefon to masz większą premie a premia zależy od kierownika i jego nastroju tego nigdy nie dojdziesz ile kasy dostaniesz na wypłatę nawet kartek z wypłaty nie dostaniesz poniedziałki i soboty robisz po 9 godzin .w poniedziałki przychodzisz na 4rano zupełna masakra jesteś traktowany jak śmieć przez panie fakturzystki gdy wchodzisz do biura podpisać listę obecności bo śmierdzisz . nie polecam pracy w magazynie GĄDKI
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
33 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIOTR I PAWEŁ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x