Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piotr i Paweł

zdjecie uzytkownika
adam - 2013-07-14 13:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
chciałbym jeszcze dopytać: czy ktoś się może orientuje czy poszukują ludzi do pracy w P&P na magazynie w Gądkach?
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2013-07-22 20:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anonim - 2013-07-04 07:15:04

Czy w PIOTR I PAWEŁ Poznań dają telefon służbowy?
ty chyba sobie jaja robisz, tam dostaniesz uzywana koszule i kopa w tyłek jak nie bedziesz robił tego co ci karzą hehe
zdjecie uzytkownika
rod - 2013-07-24 10:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć. chyba jak jesteś dostawcą w Piotrze i Pawle to muszą dać telefon służbowy i samochód, no bo jak inaczej?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 21:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ktoś wie jak jest teraz w Piotrze i Pawle? czy mają opcję dowozu zakupów do domu klienta? (i czy w zw z tym zatrudniają kierowców?)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 15:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozecie napisac w jakim miescie sie wam dobrze pracowalo? Jakies mile wspomnienia z piotra i pawla??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-27 16:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam w PiP na Starym Zegrzu i mialam 1050 podstawy (byłam studentką i jakos nie bylo to dla mnie malo) ale za postawę i pracowitosc dostałam premię 600zł. Pracowało sie przyjemnie - podkreslam, ze praowalo a nie obijało d.upe po kątach , pozdrawiam panią Kingę :)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Maden, Twoja opinia naprawde neiwiele wnosi.. jest na poziomie "jest źle, bo tak i już". jakies konkrety?
zdjecie uzytkownika
tajemnicza1234 - 2013-10-15 13:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
witam, zastanawiam sie jak wyglada praca w piotrze i pawle, czytalam rozne opinie
zdjecie uzytkownika
2013#poznań#12 - 2013-12-06 10:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostalam zatrudniona i wytrzymałam tydzień .Traktowanie tak ludzi jest chore pracujesz po 8 godz z przerwą 15minutową ( w normie są 2 15tki,lub połgodzinna) nie masz mieć prawa przy sobie posiadać tel kom( co dla mnie jako samotnej matki,jest niedopuszczalne ,muszę mieć jakikolwiek kontakt z placówką a to dziecko coś złamie dostanie grypy).Pod ladą nie masz prawa mieć swojego napoju (dział tradycja ) bo co pomyśli klient jak Cie zauważy.Gdy kończysz prace nie możesz sobie wyjść ot tak.Musisz poczekać na kierownika ,a jak Ci zostały 3 min każe wrócić na sklep.Później Cie skrytykuje,że pracuje się do ostatniej minuty.Ja nie palę,ale ci palący nie mają prawa palić w ogóle.No i podczas przerwy nie możesz zrobić większych zakupów.Chorzy ludzi,tylko dla klientów wydaj się normalnie.Chociaż na plus jest niewątpliwe umowa o pracę,ale to żeby zatrzymać personel
zdjecie uzytkownika
DOIT - 2013-12-26 02:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w sklepach sieci (usunięte przez administratora)to CZYSTY WOLONTARIAT!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-01-07 20:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowalam kilka lat w Piotrze i Pawle w Toruniu - nie polecam. Nienormowany czas pracy , "premia uznaniowa" - czyli im więcej godzin przepracujesz tym mniejszą premię dostajesz. Wielokrotnie dostawałam 0zł premii mimo iż nadgodzin wypracowałam tyle ,że wypłata i tak byla wyższa niż podstawa. Oczywiście nie z wlasnej nieprzymuszonej woli. Tam jeśli zasuwasz 8 godzin ( gdzie zasuwasz to delikatne slowo) i chciałbyś po skończonej zmianie iść do domu , kierownik puka się w czoło i wynajduje Ci tysiące innych zadań - zamiast pracować od 6-14 pracuje się od 6-18 przez 5 dni w tygodniu i z wielką łaską pozwalają wreszcie po tych 12 godzinach iść do domu. Naprawdę to tylko ładnie wygląda z zewnątrz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-01-16 20:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hej a co powiecie o magazynie Piotra i Pawła po Poznaniem ?
zdjecie uzytkownika
Gosiaczek - 2014-02-10 12:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej :) Chciałabym się dowiedzieć czegoś o pracy w Luboniu na kasie? Jakie tam są warunki, jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Trutek - 2014-02-17 14:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli prawdą jest to co pisze X to ja chyba zrezygnuję z zakupów w P&P. Jak można tak traktować pracowników?? Ciekawe czy to tylko odosobniony przypadek czy standard..
zdjecie uzytkownika
kn - 2014-03-23 08:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam dwa miesiace i musze pszyznac ze gorszej pracy nigdy nie mialem, nikomu nie polecam nawet najwiekszemu wrogowi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czarna40 - 2014-03-27 11:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje w PiP to brak słów, ja do dzisiaj nie dostałam PITU do rozliczenia dzwoniłam do sklepu gdzie pracowałam, na promienistą i ponoć zaginął jak wysłali pocztą dobre, ,(usunięte przez administratora)nie proponuje pracy w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
primaver - 2014-04-03 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam moja żona dostała prace PiP I szczerze ja jako jej mąz mam wyrzutu sumienia ze jej wo gule pozwoliłem tam dokumenty złożyć .
Po 1 szkolenie we Wrocławiu była tam 5 dni za bilet niby wracają a nocleg załatwiają oni w hostelu jedzenie w własnym zakresie szkolenie wygląda tak ze sie sprzedaje lub sprząta na wszystkich sklepach w Wrocławiu. Po 5 dniach idzie sie do sklepu i jest tam się poganianym i zmuszanym do nadgodzin kiedy zona sie zapytała czy nadgodziny są płatne na to kierowniczka sklepu 3 zł za nadgodzinę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ba 2000 - 2014-04-05 15:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2013-07-14 13:16:10]:
wynagrodzenie jak kapujesz i jesteś na każdy telefon to masz większą premie a premia zależy od kierownika i jego nastroju tego nigdy nie dojdziesz ile kasy dostaniesz na wypłatę nawet kartek z wypłaty nie dostaniesz poniedziałki i soboty robisz po 9 godzin .w poniedziałki przychodzisz na 4rano zupełna masakra jesteś traktowany jak śmieć przez panie fakturzystki gdy wchodzisz do biura podpisać listę obecności bo śmierdzisz . nie polecam pracy w magazynie GĄDKI
zdjecie uzytkownika
Stewart - 2014-05-03 17:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wierzę, że można dostać większe pieniądze za to, że sprzedajesz swoich znajomych z pracy - to niedorzeczne...
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2014-05-04 11:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w PiP od półtora roku i jestem zadowolona.Szefowa upierdliwa czasem i wymagająca ale dobrze traktuje pracowników.Nigdy nie było w pracy żadnych zatargów,wszystkie sprawy załatwiane są na bieżąco.Nie ma żadnych "układów",każdy pracuje tak samo i jest traktowany tak samo.Nigdy też nie zostałam "oszukana" na wypłacie a za inwentury,nocki itp dostajemy dobre premie.Nawet paczki świąteczne się "poprawiły" i są niebagatelne.Jestem kasjerką w PiP i wcale z tego tytułu nie czuję się gorsza
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-05-07 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasjerka - 2014-05-04 11:12:21]:
Popracujesz tak z 5 lat przynajmniej to zmienisz zdanie. Ewentualnie jak zostaniesz poproszona o zostanie po godzinach i pierwszy raz powiesz "dzis nie moge". To zobaczysz. Wszystko przed Toba. Dobrze, ze juz tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Kindziu - 2014-05-17 13:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takie traktowanie długo pracujących pracowników jest trochę dziwne i nieadekwatne do przepracowanych lat, może kiedyś to zrozumieją.
zdjecie uzytkownika
tradycja - 2014-05-24 20:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Piotrze i Pawle to masakra. Pracuje w Warszawie. Jest nas tyle że nie ma jak grafiku zrobic a przyjac kogos no coz, swojej premii sie nie oddaje. Pracownicy na zwolnienie nie moga isc bo sa wysmiani i rzekomo tylko oszukuja itp. Urlopu na żądanie nie dostaniesz nawet jak się coś stało. Poprostu masakra. Kierowniczka dba o swoj tylek a o tylek dobrych pracownikow nie pozwalajac ich przeniesc na inne sklepy. Do tego atmosfera wsrod pracownikow jest straszna, kazdy na kazdego patrzy i gada co on zle robi..... Nie radze tu do pracy....
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-01 08:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widzę że wszędzie obojętnie jakie miasto opinia jest taka sama, nie wiem co jest z tą firmą nie tak bo ja właśnie skończyłam tam zlecenie , byłam tam przeszło miesiąc, umowe podpisałam przez agencję i szkoda że nie podpisałam tylko najpierw na tydzień bo zaraz bym sobie odpuściła dalszą współpracę, pracowałam w Poznaniu w jednym z mniejszych, żenada, nieprzyjemna atmosfera, oprócz może trzech osób sympatycznych z reszta nie chciałabym gdziekolwiek pracować, ciągle przygadywali mi że to nie ,,,,, tu powinnam wymienić gdzie w innych marketach z przyjemnością się pracowało bo fajni ludzie i bardzo pomocni, ale nie w PiP, zdecydowanie omijać szerokim łukiem te sklepy jeśli chodzi o pracę, nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-01 08:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie owijam w bawełne - 2011-04-04 18:38:37]:
potwierdzam to co napisałaś, też tam pracowałam i dokładnie tak jest, ja miałam umowe przez agencje pracy na miesiąc i jestem szczęśliwa że juz się skończył a jeśli chodzi o podmiane produktów to masz racje dokładnie tak jest, i ciagle uważają się za coś lepszego od innych (nie wymienie jakich ale znane) marketów gdzie pracowałam i byłam zadowolona jak nie z zarobków to przynajmniej z miłej atmosfery i życzliwych ludzi, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-15 22:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
oboz pracy.pracuje w Bydgoszczy to koszmar jedna wielka szajka. kierownik kradnie i zwala na pracowników a przy okazji jak coś wiesz to cie zwolnią.
zdjecie uzytkownika
asda - 2014-09-19 00:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Bardzo stronniczy kierownik internetu (Blue City), promujący część pracowników(koleżanki z magazynu suchego, z którymi chodzi na piwo - awansuje je i daje różne fory). Reszta jest nikim.
zdjecie uzytkownika
leo - 2014-09-21 10:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, pracuję w Piotrze i Pawle i muszę powiedzieć że jest to najgorsza praca jaką miałam, wieczne naloty niezadowolonej i z wiecznym nadąsaniem pani dyrektor J.P, następnie wiecznie niezadowolona jaśnie pani Eleonora, wymagania jak w Hiltonie, a płaca jak na Białorusi, dobrze mają tylko donosiciele i lizusy, ludzie się nie liczą dla Jaśnie państwa właścicieli, zatrudniają za najniższą krajową, wyzysk, brak poszanowania człowieka, największemu wrogowi tego nie życzę!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-15 10:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szkoda, że tak szanująca SIĘ FIRMA I DBAJĄCA O SZCZEGÓŁY NIE SPRAWDZA SWOICH FRANCZYZOBIORCÓW zanim im powierzy swoją markę.
Mowa tu o sklepie w RUMI. Wyzysk, brak przerw, praca po 14 godzin, zero wolnego, kupowanie niezbędnych rzeczy potrzebnych do pracy za swoje pieniądze, dojazdy na szkolenia też za swoje pieniądze poza godzinami pracy, najniższa krajowa i wiecznie nie zadowolony szef nazywany "prezesem" :)), który ma zero szacunku do kobiet i pracy przez nie wykonywanej. Nie polecam tej pracy największemu wrogowi. Wszyscy uciekają i ja szukam czegoś na gwałt żeby zapomnieć o tym obozie pracy.
zdjecie uzytkownika
Nikola - 2014-10-16 20:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w pip to koszmar grosze płacą a wymagają żeby człowiek zostawał po godzinach i w wolne dni przychodził.Poniżają człowieka jak moiciele wiedzą
zdjecie uzytkownika
knr - 2014-10-17 13:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Krakowie nie długo beda otwierać dwa sklepy wczoraj byłem na rozmowie mówili o 2300 brutto i pracowałbym na dziale warzywa-owoce i piekarnia mówili że jak się zdecydują to będą dzwonić.
zdjecie uzytkownika
krk - 2014-10-17 23:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [knr - 2014-10-17 13:54:22]:
To niewiele proponują.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-10-21 11:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krk - 2014-10-17 23:55:40]:
Pracowałem i nie życzę nikomu,wyzysk,nadgodziny,co 3 miesiące inwentaryzacja w godzinach nocnych,ale zadnego płacenia za prace nocną.Nie wazne czy to święto czy Nowy rok,do pracy,a przed nocka i po oczywiście jeszcze praca 8 godzin.Nie polecam,już lepiej w Biedronce traktują ludzi i lepiej płacą.
zdjecie uzytkownika
elizabeth - 2014-10-24 15:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tym sklepie to porażka... pracowałam tam 6 miesięcy i żałuje... jak nie podlizujesz sie szefowi to jesteś nikim... same fałszywe koleżanki które czekają tylko na to żeby polecieć do szefa i nagadać głupoty.. i jeszcze do tego wykorzystuja nieznajomość prawa pracownika i podkładają papiery do podpisania papierów po których nie masz nic! dno!
zdjecie uzytkownika
~miś - 2014-10-24 16:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jest w stanie mi napisać o aktualnej pracy w PiP w Galerii Malta?
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-10-28 12:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [~miś - 2014-10-24 16:52:56]:
A czego się spodziewasz ?. Układy, układziki, dobrze mają tylko ulubieńcy szefa, wieczne pretensje, głupie miny, ciągłe obniżanie pensji, etc. Słowem dno dna.
zdjecie uzytkownika
lil - 2014-10-29 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dana - 2014-10-28 12:07:01]:
Ej a jak w oddziałach warszawskich ? Bo chyba nie wszędzie jest tak samo wredne kierownictwo no nie? A co do nadgodzin to serio nie są płatne? I przychodzenie w dni wolne...To po coś ktoś na nie idzie? No chyba że w umowie macie wpisane że należy przychodzić jeszcze poza godzinami pracy. Ale czegoś takiego to bym nie podpisała ...
zdjecie uzytkownika
LoLo - 2014-11-05 18:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciagle zwalniaja pracowników a Ci co zostaja maja coraz wieksze obowiazki. Brak pracowników zamienia sie na nerwowość kierowników zmianowych co odbija sie na pracownikach. Prezesi , kierownictwo , włascicielka ( Pani Woś) kazdy każe inaczej układac towar a pracownik musi słuchac kazdego i głupieje. Sanepid to chyba za kazdym razem grubą koperte dostaje bo ciagle syf na magazynach na działach a mimo to sklep nie dostał nigdy kary.

" W 2015 roku chcą otworzyć kolejne 30 sklepów a na tą chwilę ich wartośc szacowana jest na 2,1 mld zł "
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-11-25 20:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Własnie, kazdy oddział ma inne kierownictwo, także jesli już piszecie coś o pracy w delikatesach Piotr i Paweł to piszcie dokładnie o jaki sklep chodzi. To wazne, bo tym sposobem odsiejemy ziarno od plew oraz moze góra jak przeczyta to zrobi z niektórymi rzeczami porządek. Jeśli kierowniczka kazde układać towar to trzeba tak zrobić, w razie konfliktu to kierowniczka ma burę :).
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-30 19:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja tez popieram lepiej nie pracować w PiP ciągle patrzą na ręce co robisz. W jednym tygodniu Cię chwalą w drugim kończy Ci się umowa dziękuję do widzenia od razu po pracy bez żadnych wyjaśnień cozźle zrobiłaś. Stawka poniżej średniej krajowej, brak wolnego na uczelnie boją się tylko o ocenę sklepu żeby była wyższa premia. Sprzedają stare ciasta, ciastka i cukierki ściągają tylko na ocenę. Daty ważności zmywaja i dalej w ludzi. Kierowniczki tylko głupio się uśmiechają i noszą głowę wysoko jak tylko mogą nie maja szacunku dla swoich pracowników!!! Nikomu nie polecam pracy u nich!!!
zdjecie uzytkownika
konwalijka69 - 2014-12-06 21:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracuje w małym sklepie nie wymieniam branży bo jeszcze pracuje 47 godzin w tygodniu za 1000 podstawy bez dnia wolnego czyli jaki wniosek ? czy w sieci czy w małym charujesz tak samo aby "PAN " miał kase czy tak nie jest w tej Naszej Kochanej Polsce ? czy coś się w końcu zmieni czy będzie coraz gorzej???????????????
zdjecie uzytkownika
aaaab - 2014-12-19 21:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy do pracy na magazynie w piotrze i pawle trzeba mieć uprawnienia na wózki widłowe?
zdjecie uzytkownika
jimi - 2014-12-25 22:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zamierzam zatrudnić się w PiP w Swarzędzu....jaka opinia na temat tego sklepu?
zdjecie uzytkownika
lud - 2014-12-28 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wielką prośbę - może mi ktoś napisać jakie są terminy nocnych inwentaryzacji?
Czy przyjmują na takie akcje osoby z zewnątrz? Słyszałem, że w Poznaniu inwentury odbywają się we wszystkich sklepach PiP w ten sam dzień - czy to prawda?
Z góry dzięki za jakiekolwiek info - chociaż kiedy najbliższa inwentaryzacja?
zdjecie uzytkownika
unj - 2015-01-03 08:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaab - 2014-12-19 21:02:36]:
zpraszamy do blonia yu nie trzeba
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-18 12:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Katowicach i jestem bardzo zadowolona.
Kierownictwo, że tak powiem ludzkie, atmosfera w pracy na prawdę super, a zarobki też ok :)
zdjecie uzytkownika
PIP - 2015-01-23 14:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam zgłaszać takie sytuację tu:
http://www.pip.gov.pl/pl/
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-05 18:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lud - 2014-12-28 16:29:48]:
Zależy w którym PiP w Swarzędzu chcesz się zatrudnić. W tym starszym nie polecam, mały ruch, same oszczędności, a w nowym jest całkiem ładnie, widać że atmosfera miła, sympatyczne panie sprzedawczynie i kasjerki.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-10
Żródło: Gowork.pl
Koninko
(wielkopolskie)
Piotr i Paweł to polska firma o ugruntowanej pozycji z siedzibą w Poznaniu. W związku z dynamicznym rozwojem firmy szukamy kandydata/kandydatki na stanowisko:Specjalista ds. ZaopatrzeniaMiejsce pracy: Koninko k. PoznaniaAPLIKUJ TYLKO PRZEZ: https://kariera.piotripawel.pl/oferta/specjalista-ds-zaopatrzenia-2/Zakres obowiązków:- zamawianie towarów według wynegocjowanych warunków dostaw,- koordynacja dostaw,- optymalizacja pozio
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
zmęczona - 2015-02-06 20:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie
Przed zatrudnieniem się w PiPie nie czytałam opinii, teraz wiem że powinnam.
Pracuję tam od ponad roku ( choć sama nadal nie wiem co mnie tam jeszcze trzyma ). Co mogę powiedzieć...TRAGEDIA ! Ludzie omijajcie to miejsce szerokim łukiem, u mnie jest to kwestia tygodni jak opuszczę tą pracę.Ile można wytrzymać ? Chora atmosfera, wieczne naloty prezesostwa, wieczne niezadowolenie. Szacunek do pracownika? Jaki szacunek , masz siedzieć cicho i tyrać nic więcej tylko tyrać i to najlepiej za darmo 24h/7 wtedy było by idealnie. Jeżeli chodzi o płace nie adekwatna do wykonywanej pracy, kiedyś były premie kiedyś ...kiedy to było. Obcieli wypłaty i nie jednej osobie ubyło od 200 do 300 zł na koncie. RAZ jeszcze tragedia ! Na samą myśl że jutro znowu musze tam iść mam łzy w oczach powiem szczerze że nigdy w życiu nie czułam się tak wykorzystywana i źle traktowana. Potrzebuje pracy i tylko ta myśl mnie tam trzyma że 10 każdego miesiąca będą pieniądze na koncie...zresztą co to za pieniądze...
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-02-09 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmiech na sali: to ludzie ludziom zgotowali ten los

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Piotr i Paweł!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piotr i Paweł

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert