Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PIOTR I PAWEŁ

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-04 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w PIOTR I PAWEŁ Poznań dają telefon służbowy?
zdjecie uzytkownika
HALINA - 2013-07-04 22:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzisiaj kolejna osoba odeszła z Promienia.to daje wiele do myślenia na temat pana "T".Nie wspomnę o urodzinach PiP zawsze były bony,W tym roku pani PREZES dała popis.GRATULACJE!!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-07-10 16:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji jak wyglądają wynagrodzenia na magazyniera w Gądkach, czy jest jakaś premia, od czego zależy
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-07-14 13:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
chciałbym jeszcze dopytać: czy ktoś się może orientuje czy poszukują ludzi do pracy w P&P na magazynie w Gądkach?
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2013-07-22 20:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anonim - 2013-07-04 07:15:04

Czy w PIOTR I PAWEŁ Poznań dają telefon służbowy?
ty chyba sobie jaja robisz, tam dostaniesz uzywana koszule i kopa w tyłek jak nie bedziesz robił tego co ci karzą hehe
zdjecie uzytkownika
rod - 2013-07-24 10:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć. chyba jak jesteś dostawcą w Piotrze i Pawle to muszą dać telefon służbowy i samochód, no bo jak inaczej?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 21:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ktoś wie jak jest teraz w Piotrze i Pawle? czy mają opcję dowozu zakupów do domu klienta? (i czy w zw z tym zatrudniają kierowców?)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 15:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozecie napisac w jakim miescie sie wam dobrze pracowalo? Jakies mile wspomnienia z piotra i pawla??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-27 16:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam w PiP na Starym Zegrzu i mialam 1050 podstawy (byłam studentką i jakos nie bylo to dla mnie malo) ale za postawę i pracowitosc dostałam premię 600zł. Pracowało sie przyjemnie - podkreslam, ze praowalo a nie obijało d.upe po kątach , pozdrawiam panią Kingę :)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Maden, Twoja opinia naprawde neiwiele wnosi.. jest na poziomie "jest źle, bo tak i już". jakies konkrety?
zdjecie uzytkownika
tajemnicza1234 - 2013-10-15 13:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
witam, zastanawiam sie jak wyglada praca w piotrze i pawle, czytalam rozne opinie
zdjecie uzytkownika
2013#poznań#12 - 2013-12-06 10:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostalam zatrudniona i wytrzymałam tydzień .Traktowanie tak ludzi jest chore pracujesz po 8 godz z przerwą 15minutową ( w normie są 2 15tki,lub połgodzinna) nie masz mieć prawa przy sobie posiadać tel kom( co dla mnie jako samotnej matki,jest niedopuszczalne ,muszę mieć jakikolwiek kontakt z placówką a to dziecko coś złamie dostanie grypy).Pod ladą nie masz prawa mieć swojego napoju (dział tradycja ) bo co pomyśli klient jak Cie zauważy.Gdy kończysz prace nie możesz sobie wyjść ot tak.Musisz poczekać na kierownika ,a jak Ci zostały 3 min każe wrócić na sklep.Później Cie skrytykuje,że pracuje się do ostatniej minuty.Ja nie palę,ale ci palący nie mają prawa palić w ogóle.No i podczas przerwy nie możesz zrobić większych zakupów.Chorzy ludzi,tylko dla klientów wydaj się normalnie.Chociaż na plus jest niewątpliwe umowa o pracę,ale to żeby zatrzymać personel
zdjecie uzytkownika
DOIT - 2013-12-26 02:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w sklepach sieci (usunięte przez administratora)to CZYSTY WOLONTARIAT!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-01-07 20:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowalam kilka lat w Piotrze i Pawle w Toruniu - nie polecam. Nienormowany czas pracy , "premia uznaniowa" - czyli im więcej godzin przepracujesz tym mniejszą premię dostajesz. Wielokrotnie dostawałam 0zł premii mimo iż nadgodzin wypracowałam tyle ,że wypłata i tak byla wyższa niż podstawa. Oczywiście nie z wlasnej nieprzymuszonej woli. Tam jeśli zasuwasz 8 godzin ( gdzie zasuwasz to delikatne slowo) i chciałbyś po skończonej zmianie iść do domu , kierownik puka się w czoło i wynajduje Ci tysiące innych zadań - zamiast pracować od 6-14 pracuje się od 6-18 przez 5 dni w tygodniu i z wielką łaską pozwalają wreszcie po tych 12 godzinach iść do domu. Naprawdę to tylko ładnie wygląda z zewnątrz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-01-16 20:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hej a co powiecie o magazynie Piotra i Pawła po Poznaniem ?
zdjecie uzytkownika
Gosiaczek - 2014-02-10 12:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej :) Chciałabym się dowiedzieć czegoś o pracy w Luboniu na kasie? Jakie tam są warunki, jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Trutek - 2014-02-17 14:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli prawdą jest to co pisze X to ja chyba zrezygnuję z zakupów w P&P. Jak można tak traktować pracowników?? Ciekawe czy to tylko odosobniony przypadek czy standard..
zdjecie uzytkownika
kn - 2014-03-23 08:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam dwa miesiace i musze pszyznac ze gorszej pracy nigdy nie mialem, nikomu nie polecam nawet najwiekszemu wrogowi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czarna40 - 2014-03-27 11:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje w PiP to brak słów, ja do dzisiaj nie dostałam PITU do rozliczenia dzwoniłam do sklepu gdzie pracowałam, na promienistą i ponoć zaginął jak wysłali pocztą dobre, ,(usunięte przez administratora)nie proponuje pracy w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
primaver - 2014-04-03 16:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam moja żona dostała prace PiP I szczerze ja jako jej mąz mam wyrzutu sumienia ze jej wo gule pozwoliłem tam dokumenty złożyć .
Po 1 szkolenie we Wrocławiu była tam 5 dni za bilet niby wracają a nocleg załatwiają oni w hostelu jedzenie w własnym zakresie szkolenie wygląda tak ze sie sprzedaje lub sprząta na wszystkich sklepach w Wrocławiu. Po 5 dniach idzie sie do sklepu i jest tam się poganianym i zmuszanym do nadgodzin kiedy zona sie zapytała czy nadgodziny są płatne na to kierowniczka sklepu 3 zł za nadgodzinę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ba 2000 - 2014-04-05 15:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2013-07-14 13:16:10]:
wynagrodzenie jak kapujesz i jesteś na każdy telefon to masz większą premie a premia zależy od kierownika i jego nastroju tego nigdy nie dojdziesz ile kasy dostaniesz na wypłatę nawet kartek z wypłaty nie dostaniesz poniedziałki i soboty robisz po 9 godzin .w poniedziałki przychodzisz na 4rano zupełna masakra jesteś traktowany jak śmieć przez panie fakturzystki gdy wchodzisz do biura podpisać listę obecności bo śmierdzisz . nie polecam pracy w magazynie GĄDKI
zdjecie uzytkownika
Stewart - 2014-05-03 17:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wierzę, że można dostać większe pieniądze za to, że sprzedajesz swoich znajomych z pracy - to niedorzeczne...
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2014-05-04 11:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w PiP od półtora roku i jestem zadowolona.Szefowa upierdliwa czasem i wymagająca ale dobrze traktuje pracowników.Nigdy nie było w pracy żadnych zatargów,wszystkie sprawy załatwiane są na bieżąco.Nie ma żadnych "układów",każdy pracuje tak samo i jest traktowany tak samo.Nigdy też nie zostałam "oszukana" na wypłacie a za inwentury,nocki itp dostajemy dobre premie.Nawet paczki świąteczne się "poprawiły" i są niebagatelne.Jestem kasjerką w PiP i wcale z tego tytułu nie czuję się gorsza
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-05-07 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasjerka - 2014-05-04 11:12:21]:
Popracujesz tak z 5 lat przynajmniej to zmienisz zdanie. Ewentualnie jak zostaniesz poproszona o zostanie po godzinach i pierwszy raz powiesz "dzis nie moge". To zobaczysz. Wszystko przed Toba. Dobrze, ze juz tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Kindziu - 2014-05-17 13:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takie traktowanie długo pracujących pracowników jest trochę dziwne i nieadekwatne do przepracowanych lat, może kiedyś to zrozumieją.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIOTR I PAWEŁ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PIOTR I PAWEŁ?
Zadaj pytanie
x