brak logo

Bascon Pro Logistic

Sosnowiec

Opinie o Bascon Pro Logistic

OLO 2014-02-27 10:36:16
SUPER
4
mic 2014-09-19 09:04:39
ja tam nienarzekam.jest róznie ale niema tak zle.jak ktos chce pracowac to bedzie pracował.najlepiej to zrobic 3tys km w miesiacy a zarobek by chcial ze 6tys albo wiecej.Jak tak zle jest to czemu sie zwalniaja a za jakis czas powrot do BPL.
7
franek 2014-12-22 14:34:06
co to za firma
4
ooo 2015-04-15 19:00:33
witam, znalazłam aplikację do nich do biura, czy możesz cos więcej powiedziec, jak t połowa miesiąca praca za darmo-nie daja umów czy jak?
2
idolka 2015-05-07 01:04:50
Wkurza mnie to, że osoby które przemknęły przez firmę lotem błyskawicy, wypowiadają się autorytatywnie o niej nic sobą nie reprezentując. Może pomyliłaś powołanie ? O ile wiem w żadnej firmie nie tolerują niewiedzy, lenistwa i arogancji, wątpliwej jakości księżniczki również. Najlepiej i najłatwiej narobić na firmę, z której zostało się zwolnionym na początku " wielkiej kariery" jako pomoc w sekretariacie. Za brak oznak pracy i przyswajania jakiejkolwiek wiedzy w żadnej firmie nie przedłużą ci umowy, niestety. Może pochwalisz się tu swoją wybitną jakością pracy, wiedzą i zaangażowaniem w godzinach pracy, bo po godzinach oczywiście nic nie robiłaś jak się tu pochwaliłaś. Pracowałam w Basconie 2 razy ponad 4 lata i mnie płacili całkiem nieźle, być może za to że coś robiłam. Niestety musiałam przerwać pracę ze względu na wychowanie drugiego dziecka. Nie rozumiem też po co kłamiesz o firmie i obecnych pracownikach oraz masz tu do wszystkich pretensje, że cię zwolnili skoro to taka kiepska robota była. Jak miało być tak źle to mogłaś samo odejść i poszukać nowej. Jak zrozumiałam, jakby cie nie zwolnili to nadal byś tam pracowała jak ta niewolnica Isaura za darmo i to po godzinach ? Ale, że straciłaś pracę to teraz wylewasz krokodyle łzy i tu cię doskonale rozumiem. Nie wiem czy niki pracowała w biurze ale my się znamy nie z pracy tylko z liceum Platter, a z biurem nadal utrzymuję dobre kontakty, bo była fajna atmosfera w firmie. Ja w każdym razie polecam.
4
drajwer 2015-05-07 01:25:35
mam przerwę to czytam co te baby tu wyprawiają. żadnej nie dogodzisz w pracy też.
a w temacie, pracuje 5 miesiąc kasa na czas, zlecenia poukładane za unie mam ponad 6 tys na rączke,1 tydzień odpoczynku w domku. umowa w dniu przyjęcia potem trening ok tygodnia i w drogę. po poprzedniej firmie to zdecydowana odmiana na plus
5
bibiana29 2015-05-07 16:38:59
ja też tam pracowałam. Fajna i luźna atmosfera w biurze, szefostwo OK. Wypłata na czas, wszystkie świadczenia, rzeczywiście mogliby trochę więcej płacić, ale to już zależy od własnych kompetencji i osobistych ustaleń na początku, zależy też od stanowiska. Oceniam firmę na -4/4 w skali 0-5. pozdrawiam wszystkich.
5
benek 2015-06-13 00:25:34
jest OK
1
adnelom 2015-08-13 18:25:48
Proszę żeby pracownicy z biura nie wypowiadali się na temat firmy tacy jak JJ GM JF bo to jest czyste oszustwo . Dokładnie mogę opisać jak funkcjonuje firma jakie są potrącenia w km w normach paliwowych Ad blue doliczane do normy czysta głupota paranoja wymysł dyrektora .Proszę pochwalić się podwyżką ilu kierowców na całą firmę otrzymało w ubiegłym miesiącu.Łapanka kierowców z całego świata wszyscy same asy co jeden to lepszy.
3
zzz3333 2015-08-14 21:22:42
JJ zaraz usunie na wniosek firmy prawda w oczy kole i to bardzo,czasami mam wrazenie ze de...li ma przed soba,jaszcze troche a zrobi sobie sam prawojazdy i bedzie napierałna turka za darmo...
gość 2015-08-20 19:48:45
To dlaczego już tam nie pracujesz jak tak fajnie było?Dobrą pracę w dzisiejszych czasach się trzyma i nie puszcza.
bibiana29 2015-08-26 00:49:26
nie pracuję ponieważ musiałam się przeprowadzić z mężem do Poznania. Tak trudno zrozumieć ?
2
gość 2015-10-08 02:28:27
a praca w godzinach nocnych? Wasi kierowcy pracują po nocach , a mają płaconą kiepską kilometrówkę!!!
gość 2015-10-08 17:51:27
Mało tego pracują w soboty i niedziele kręcąc pałze na parkingu za darmo
dddd 2015-10-10 22:27:57
gosc skąd takiw informacje masz ze weekend na parkingach,owszem ale rzadko
1
Tacho 2015-11-20 13:01:13
Typowy prywata...
Obciążanie za wszystko - według "pomysłów" szefostwa.
1
Tacho 2015-11-22 14:03:28
6500 zł na Unii - jazda 4 tygodnie...

3
gość 2015-11-23 11:52:43
HAHAHA dobre uśmiałem się do łez na ten zarobek
gość 2015-12-14 10:59:29
Skoro zarobki są takie dobre to dlaczego jest taka rotacja????
Rysiu 2015-12-15 23:53:34
Nie pisz głupot i nie obsrywaj firmy, mylisz się, nie ma żadnej rotacji. Na około 130 driverów, jesli odchodzi i przychodzi 1-3 na miesiąc to co to za rotacja ? 20-30 kierowców do wymiany na miesiąc jak u innych to jest rotacja!
3
stanborys 2016-02-24 23:37:58
K.rwa co jest grane na Ujezdzie?Czemu nie ma roboty?
stanborys 2016-02-26 22:49:42
Jak to poszukują jak od listopada jedyna robota na Ujezdzie to dlubanie w nosie i sprawdzanie stanu akumulatorów.Ludzie nie róbcie sobie jaj tej zimy wykręcić w miesiąc na Euroglasie 5000tys.km po 30gr graniczy z cudem.
Tacho 2016-04-29 16:39:33
To prawda, jest umowa o prace.

Słyszałem że często zmieniają się tam dyspozytorzy.
szoferrr 2016-05-16 21:23:55
Jak czytam tu opinie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
Pracuje w firmie jakiś czas i od lat są Ci sami dyspozytorzy. Ale jak ktoś chce zmienić prace i odejdzie jedna osoba tzn że jest rotacja. Albo jak się zwolni człowieka który np. nie wykonuje swojej pracy (czytaj nie nadaje się do takiej pracy) to znaczy, że jest rotacja więc firma musi być zła.
To samo z kierowcami. Jak jest 100 kierowców to zawsze ktoś odejdzie i zawsze ktoś przyjdzie. Jedni odejdą sami, a część kierowców jest zwalniana bo nie potrafią jeździć, robią szkody - no ale to przecież firma jest zła bo jak można zwolnić kierowcę, który przecież jest najlepszy i nie robi żadnych błędów. Pominę fakt inteligencji niektórych kierowców. Ale debile są wszędzie. Ludzie tutaj wylewają żale bo nie dostają premii. Ja np dostaje regularnie premię bo nie robię szkód i dbam o sprzęt. A firma wtedy dba o mnie. A większość ludzi w firmie jest naprawdę w porządku. Jak trzeba to zawsze w czymś pomogą (zasada jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie).
Co do zarobków - są adekwatne do pracy. Może na plandece zarobi się więcej, ale tutaj przynajmniej praca jest czysta i załadunki spokojniejsze. I przede wszystkim przestrzegają czasu pracy i jazdy, co dla mnie jest wielką zaletą po poprzedniej firmie, w której pracowałem.
Wiadomo, że jak w każdej firmie i tutaj nie jest idealnie, ale osobiście polecam i nie zamierzam się zwalniać, bo doceniam to co jest a nie tylko narzekam.
Pozdrawiam
6
zadolony 2016-06-01 02:58:24
potwierdzam to co pisze poprzednik, firma jest OK, kasa też i na czas. Pracuje jako driver na szkle od 5 miesięcy i jestem zadowolony. Bardzo przyjazne podeście dyspozytorów i biura do braci kierowców. A do tego fajna i czysta robota na szkle. Polecam innym
3
Stokrotka 2016-09-05 02:55:15
Byłam u nich na rozmowie, wygląda to dobrze i obiecująco, ale mam problem taki, że preferują z płynnym angielskim a u mnie z tym raczej średnio. Pozdrawiam
Stokrotka 2016-09-05 02:55:56
Byłam u nich na rozmowie, wygląda to dobrze i obiecująco, ale mam problem taki, że preferują z płynnym angielskim a u mnie z tym raczej średnio. Pozdrawiam
figura 2016-10-20 07:36:37
w jakim systemie jest ta praca kierowca
kazek 2016-10-24 22:38:57
Kiedy beda premie zaplacone?
zaciekawiony? 2016-10-25 14:34:32
a co nie płacą w terminie?
Kazek 2016-10-25 14:43:56
Wyplaty w terminie ale premie od kwietnia nie zaplacone!
Zostaw swoją opinię o Bascon Pro Logistic - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bascon Pro Logistic