brak logo

AllService Sp.z o.o.

Włocławek

Opinie o AllService Sp.z o.o.

ktos 2010-10-31 00:13:51
ja tez jak czytam co tam dzieje sie w Pforzheim to mnie krew zalewa a taka ekipa tam byla wystarczylo tylko zadbac o nich kazde tony byly do zrobienia a wypic sobie mozna bylo w weekend a te rekordy napewno malo kto przebije jesli wogole ktos potrafi ja teraz w innej branzy pracuje ale tam bylem i wiem o co kaman fajnie bylo z dobra ekipa z fachowcami
dudi 2010-12-03 11:31:49
czym cie tak zdenerwoaly te chopaki, napisz kolego po ludzku bo admin nie spi i nic poczytac nie mozna pozatym ze zdrowo jestes zezlony a tu i inni by swoje dolozyli ale oczywiscie na temat, hej!
1
anonim 2010-12-07 18:18:39
kazdy z nas podpisuje na tych francuskich kartach z brutto i netto ze pracuje150 czy 140 godzin w miesiacu a nie 70 na tydzien to co sie potem dziwic,ze Przy-laki maja gdzies nasze powarkiwania o polskim kodeksie pracy u nich w papierach wszystko cacy i PIPa moze im....
hahaha 2010-12-22 18:59:18
[usuniete przez moderatora]. JEST NAJLEPSZY, PO ROZMOWIE POZNAĆ ZE CZŁOWIEK NA POZIOMIE I SZKOŁY MU NIE BRAK (proszę o głosowanie na naszych kierowników )
anonim 2010-12-23 11:17:14
Pozwolicie że wcisnę swoje trzy grosze.
Z punktu widzenia osoby trzeciej uważam , iż firmy które wyspecjalizowały się w obsłudze zbrojarni na zachodzie z reguły nie inwestują w kadrę kierowniczą po studiach z kilku powodów. Mianowicie , nie ma takiego po szkole który zgodziłby się na taką robotę znając ją tylko w teorii, a Ci którzy znają praktykę i mają szkołę wiedzą w czym rzecz i nie podejmują się bo pieniądze za małe. Moim zdaniem wasi szefowie niczym szczególnym się nie wyróżniają zatrudniając na stanowiskach kierowniczych byłych szeregowych pracowników . Przecież wystarczy że ów pracownik ma kilkuletni staż , zna temat od podszewki i nie daje sobie w kaszę dmuchać i już może zostać \"kierownikiem\".
Z drugiej strony chyba nieporozumieniem jest nazywanie kogoś kierownikiem jeśli jest zatrudniony na papierze jako brygadzista lub majster. Kierownik zbrojarni to osoba obciążona ogromem obowiązków takich jak przygotowanie dokumentacji do transportu, zamówienie spedycji , kontrola stanów magazynowych , zabezpieczenie części zamiennych do maszyn komunikacja z budowami i wiele , wiele innych. A w waszej [ i nie tylko ] firmie rola kierowników sprowadza się do poganiania was , wydawania nie zawsze słusznych decyzji i komunikacji między wami i szefostwem z niezawsze rzetelnym i prawdziwym przekazem. Taką funkcję pełnią brygadzista lub majster. Dopiero Oni podlegają kierownikowi.
Kolejna rzecz o której chciałbym powiedzieć dwa słowa to niepochlebne opinie na temat waszych przełożonych. Otóż narzekanie jest przywilejem tych co jeszcze nie rządzili. Oni są mądrzejsi , oni wiedzą więcej i lepiej , oni zrobiliby wiele rzeczy inaczej. Panowie , Ja kiedyś byłem szeregowym pracownikiem i też wydawało mi się że wiem lepiej. Narzekałem na wszystkich kierowników u jakich pracowałem , uważałem że robią wiele rzeczy źle. Kiedy znalazłem się po przeciwnej stronie okazało się że jest dużo rzeczy o których nie miałem bladego pojęcia. Do dziś miewam dni w których najchętniej zamieniłbym się z podwładnym , ubrał rękawice i spokojnie robił produkcję. Nie robię tego , mówię bez ściemy , z powodów finansowych. Głównym ciężarem spoczywającym na barkach przełożonego jest odpowiedzialność za pracownika , za to co dany pracownik w danym momencie robi i dlaczego. Jeśli kierownik zlecając jakieś zadanie popełni błąd i wyda błędną decyzję , może to doprowadzić do poważnych konsekwencji. Wystarczy że pracownik będzie wykonywał wszystkie polecenia tak jak nakazł \"kierownik\" , to choćby kogoś połamało , pracownik nie będzie za to odpowiadał. To jedno. Z drugie flanki kierownik zbiera cięgi od swoich przełożonych , dyrektorów, prezesów i innych \'generałów\', którzy z kolei w większości są właśnie po studiach [zauważcie , właśnie po studiach] bez praktycznej wiedzy. Którym się zdaje że pozjadali wszelkie rozumy i to co sami zaplanują na kartce papieru da się zrobić. No.....niestety , nie zawsze się da. I niestety tacy jak Ja muszą tę gorycz przełykać . A że na końcu tego łańcuszka jesteście Wy , zwykli pracownicy to niestety na was musi się wszystko odbijać. Dlatego tak bardzo cierpicie bo , jak wynika z tych wszystkich powyższych opini, zarówno wasi \'kierownicy\" jak i prezesi to głąby.
Więc relacja pracownik vs. kierownik i kierownik vs. dyrektor wygląda podobnie tylko na wyższym szczeblu.
Taka moja rada dla was. Naprawdę , postarajcie się choć przez miesiąc wykonywać wszystkie polecenia kierowników tak jak wam nakazują a zobaczycie że większość z nich pogubi się po paru dniach. Będą wydawać durne decyzje , Wy je wykonajcie nie kłócąc się . Bo jak dojdzie prezes lub dyrektor lub właściciel zbrojarni i zapyta dlaczego to czy tamto robicie tak a nie inaczej , odpowiedź będzie krótka i prosta - kierownik. I jesteście czyści jak łza. To On zacznie zbierać chłostę od generałów. To On zacznie tracić w oczach swoich przełożonych , itd. Teraz kiedy tylko narzekacie ....to nie zdaje egzaminu bo prezesi doskonale znają temat . Wiedzą że szeregowi zawsze będą narzekać bo taka natura szeregowego. Muszą to wiedzieć dlatego bo sami walą w h....ja z wami .

Na koniec ktoś zapyta dlaczego piszę o metodzie na kierownika skoro sam nim jestem. Piszę bo wiem to od swoich pracowników, wiele lat pracy , docierania i przedewszystkim rozmów z pracownikami kosztowało by dotrzeć do prawdy która brzmi uczciwość. I nie tylko w relacji Wy vs. kierownik ale także prezesi vs. Wy. Na każdym szczeblu najważniejsza jest uczciwa komunikacja. Jeśli któraś ze stron nie będzie współpracować to taką pracę o kant d...py rozbić i lepiej czym prędzej poszukać sobie nowej pracy. Jeśli to wy zawalacie to powinni was pozwalniać, jeśli to oni to sami się zwolnijcie.
Pozdrawiam.
w62 2011-04-12 07:20:52
widze, ze udalo sie [usuniete przez moderatora]. wylogowac z ich firmy wiekszosc inteligentniejszych pracownikow z dostepem do internetu i ta strona zaczyna byc strasznie nudna dla postronnego obserwatora.
Z pozdrowieniami dla tych co mysla, ale z roznych powodow trwaja przy tej firmie.
w62 2011-10-02 22:16:35
a jednak nie tonie i niech wam sie nie wydaje ze utonie, to jest porzadna firma a wam wszystkim co tu komentujecie tylko zal ze was juz tu nie ma ha ha ha !!!!!
janek 2011-10-07 13:06:53
Jeszcze ta firma żyje? I wali dalej export? A Ludzi w balona? Ale chłopaki pies z głodu muchy łapie. Uciekajcie z tej ,,firmy,, a tam niech pracują panowie Przybylscy z swoimi podpierd......... Pozdrawiam Was.
janek 2011-10-07 13:14:41
Dzięki za mądre słowa jestem z Tobą i pozdrawiam.a
ja 2011-10-20 20:35:05
Po co uciekac skoro płaca nieraz moze sie spożnią ale przewaznie kasa jest na czas,ogolnie nic do nich niemam ekipa jest zajebi... nikt nikogo na siłe nie trzyma. Pieniadze bys cie chcieli a robic nie ma kto hehe tłumoki żal wam ze wy nie macie za robote sie wezcie
pedagog mgr Anita Lach 2011-10-27 00:07:05
boze czytam te wasze komentarze i mi zal wszystkich jedna wielka patologia to po jaki h..j jezdzicie tam do roboty zastanowcie sie co tym wskuracie anonimowoscia zenada tylko podziwiam tych co podaja swoj nick a reszty mi zalll
slaw 2012-01-06 10:30:17
wasze opinie są mocno krzywdzące
były pracownik 2012-02-10 22:27:06
Od jakiegoś czasu czytam te wszystkie wpisy na tym forum a byłem kilka lat temu przez parę lat pracownikiem tej firmy w Pforzheim za czasów [usuniete przez moderatora]. znanego tutaj na forum i niekoniecznie lubianego.Stwierdzam fakt,że firma nie jest uczciwa do końca generalnie najbardziej chodzi o urlopy nie wiem jakim cudem nie są płatne a nie daj Boże zachorować w tej firmie to już jedziesz do kraju i nic nie zarabiasz.Ale ogólnie to nie jest aż tak strasznie wypłata generalnie zawsze na czas była fakt brakowało nieraz chociażby podstawowych rzeczy jak rękawic ale w Polskich firmach jest tak samo.Ale faktem jest to że obiboków którzy kłócić się że mało zarobili to nie brakowało tylko do porządnej roboty to ich nie było.Odwiedziłem kilka zbrojarni podczas mojego pobytu tam i było kilku wyróżniających się gości typu [usuniete przez moderatora]. z Pforzheim których na pewno sporo ludzi kojarzy o innych gościach z innych zbrojarni nie będę mówił.Przejdę może do sedna sprawy było ciężko ale trochę się odkułem w tej firmie mimo wszystkich przeciwności związanych z pracą tam.Szefostwo to już odrębny temat o ile stary [usuniete przez moderatora].jeszcze reprezentuje jakiś poziom to [usuniete przez moderatora]. może pozostawię bez komentarza co z resztą każdy były lub obecny pracownik wie.
KOLEGA 2012-02-22 21:23:20
Czytałem uwagę na temat tego [usuniete przez moderatora]. Jest to sprawa wielce dyskusyjna ,dla nas wszystkich ,pracowników Firmy ALL SERVICE .Wydaje mi się to bardzo niesprawiedliwe .My wszyscy pracownicy pobieramy za swoją ciężką pracę tylko jedną pensję .Natomiast Pan [usuniete przez moderatora]. , według nas bogaty człowiek pobiera dwie pensje w miesiącu . Wysoka emerytura w kraju i pensja tu w Niemczech . Czy tak powinno być ? Pytam się .A może jest jakiś przyzwoity facet , który chciałby pracować i zarabiać pieniądze .Dlaczego ? Bo ma nie pracującą żonę i dwoje małych dzieci .Te dzieci chciałyby lepiej zjeść a żona cieszyć się z dzieci i z męża .Proszę wszystkich Kolegów z Firmy o wypowiedzi na temat tego górnika bogacza . Panowie Prezesi , zróbcie dobry uczynek i dajcie szansę , możliwość młodemu potrzebującemu człowiekowi .Człowiek ten , biorąc pod uwagę ogólną biedę w kraju powinien być wdzięczny .
gruby 2012-10-03 11:46:32
D.D Ja pracowałem z Irkiem i Robertem i jakos nie zauważyłem żeby było az tak zle jak ty piszesz kolezko Robert ok Irek tak czasami sie uniesie ale bez przesadyzmu ok jak bedziesz robił co do ciebie należy to napewno nikt sie nie bedzie czepiał . Mieszkałem z Robertem i nie zauwazyłem żeby był wiecznie pijany bzdura ,a tak apropo \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"GDY SIE TYDZIEN TYRA WKONCU TRZEBA SIE ZABAWIĆ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" kolezko cyt : Kazik Staszewski fajna nuta \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" pozdro

Fakt podejscie do pracownika mogło by sie zmienic ale bez przesady
nie jest tak zle :)
4
cvxcxv 2012-10-05 19:22:23
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] all serwis
bbb 2012-11-14 18:10:07
z tego co wiem to nikt nikogo nie pogonil, no moze niektorych, a alservice i losiu maja sie znakomicie, pa pa
jaa 2013-04-25 22:24:07
Umowy śmieciowe w tej firmie stały się teraz bardzo modne!! jak można traktować tak ludzi, w sposób nieuczciwy przerzucać ich z firmy do firmy w celu przekształcenia umowy o pracę na umowę zlecenie .Pracownicy ,którzy dla firmy wylewali swoje poty by Państwo [usuniete przez moderatora].. żyli jak najlepiej a dla pracowników niższego pokroju spływały marne okruszki , na emeryturę nie zarobią śmiech na sali nic się nam nie należy ,firma nieuczciwa wykorzystuje pracowników jak się da , znajduję luki i wszędzie widzi wielkie pieniądze a nam dawane są ochłapy ...Ale spokojnie Państwowa INSPEKCJA PRACY JUŻ O WSZYSTKIM WIE ...porazka nikomu nie polecam!!!
cu cu 2013-05-15 20:54:52
pracowalem w niemczech i w belgii.LUDZIE ta firma to istny pier...ik
glowa siada ,po podpisaniu umowy,jestes bialym niewolnikiem,potem bedziesz mial jazdy,problemy z natury prawnej-zero swiadczen.tyle lat jezdze po swiecie w delegacje to jeszcze takiego kibla nie widzialem.wiadomo kto ma to ma w tej,zsyfialej firemce ,wykorzystuja nowych na maxa,najpierw obiecuja a te obietnice sa warte tyle co splunac.normalni fachowcy to do was szczerze- omijajcie te firme wielkimi lukami.
jeszcze robol 2013-07-14 12:01:45
jak masz ręce i nogi to cię wezmą ,tylko po co tam się pchasz w to szambo !!!!!!!!! Już tylko psychicy i desperaci tam zostali
1
CW 2013-07-28 21:24:13
Nie,łatwo tam się dostać,wystarczy udać się na ulicę Reymonta i zgłosić się do kpt.Piaseckiego.A jeżeli chodzi o pytania to należy spodziewać się takich:
1.czy posiada Pan konto w banku?
2.czy posiada pan potrzebę regularnych,terminowych wypłat?
3.czy ma Pan ważne badania lekarskie do pracy?
4.czy jest Pan abstynentem?
I uwaga: jeżeli chce Pan zdobyć tą pracę i stać się udziałowcem,budowniczym wielkiego sukcesu Przybylskich proszę na te wszystkie pytania odpowiedzieć NIE.

aja 2013-10-17 08:49:51
wszystko jak najbardziej ok:)
pracownik 2014-01-04 05:45:16
W Nowym Roku życzę Panom (usunięte przez administratora)aby ich tak jak w poprzednich latach nie opuszczały pieniążki i ...kilogramy. Dużo,dużo niech tego mają !!!
Jarek 2014-04-10 16:04:04
Jakie znowu drobne kradzieze i jaka ostrożność, nic nie rozumiem z tego postu, all service ma jakieś problemy z pracownikami?
2
master 2014-05-02 01:13:19
oj bo wcześniej był tu chyba jakiś post w którym pracownik się chwalił małymi kradzieżami, ale widocznie był to post niezgodny z regulaminem
diabel 2014-05-12 09:01:06
witam,wszystkich,kturzy,odwiedza,opinie,na,temat,tej,firmy,niepolecil,bym,jej,najgorszemu,wrogowi,poniewarz,robia,ludzi,w,wala,ale,tylko,polak,jest,tak,glupi,rze,daje,sie,robic,w,trombe,(usunięte przez administratora)
1
diabel 2014-05-12 09:09:07
niewiem,kto,broni,tej,firmy,porzal,sie,borze,dawno,powina,byc,zamknieta,za,te,wszystke,przekrenty,gdyby,byla,taka,morzliwosc,rzeby,dobrac,sie,donich,na,terenie,niemiec,to,dawno,by,ja,zamkneli,a,tak,czuja,sie,bez,karni,pozdrawiam,wszystkich,narmalnych
DIABEL 2014-08-16 08:45:42
PRACOWALEM,WTEJ,DZIADOWSKIJ,FIRMIE,PRAWIE,ROK,TERAZ,ZNOWU,SIE,OGLASZAJA,W,LOKALNEJ,PRASIE,RZE,POCZEBUJA,LUDZI,DO,PRACY,DZWONILEM,DONICH,JAK,USLYSZELI,MOJE,NAZWISKO,TO,ODRAZU,MI,PODZIEKOWALI,PONIEWASZ,MIELI,Z,MOJEJ,STRONY,TROCHE,KLOPOTUW,JERZELI,BY,TAK,KARZDY,POSTOMPIL,JAK,JA,TO,TA,FIRMA,BYLA,BY,DAWNO,ZAMKNIETA,ALE,JAK,KTOS,TU,NAPISAL,NA,FORUM,RZE,POZOSTALI,TAM,TYLKO,DESPERACI,I,CI,CO,NIC,INEGO,NIEPOTRAFIA,ROBIC,SIEDZA,PO,20,LAT,WTEJ,FIRMIE,A,JEZYKA,NIENAUZCYLI,SIE,NI,WZOMB,JEDNYM,SLOWEM,TLUMOKI,
2
DABEL 2014-08-16 08:55:07
DLACZEGO,NARMALNI,LUDZIE,SIE,NIEZKRZYKNA,I,WKONCU,NIEZAMKNA,TEJ,DZIADOWSKEJ,DZIALALNOSCI,JAKA,JEST,ALL-SERVISE,RZEBY,DALEJ,LUDZI,UCZCIWYCH,NIE,OKRADALI,ZA,URLOPY,NADGODZINY,BO,NASZA,INSEKCJA,WTEJ,SPRAWIE,NIEROBI,NIC,CZEBA,TO,RUSZYC,NA,TERENIE,NIEMIEC,ZGLOSIC,TAM,DO,ARBANCAJTU,ALBO,NA,POLICJE,WTWDY,SIE,ZANICH,WEZNA,LUDZIE,OGARJNIJCIE,SIE,WKONCU,ZRUBCIE,ZTYM,COS,POZDRAWIAM
kujawiak 2014-10-31 20:20:45
Sytuacja w Firmie jest dobra,ba nawet bardzo dobra....ale tylko dla Przybylskich.
kujawiak 2014-11-15 16:06:46
a nie łatwiej by Ci było jak byś poszedł do firmy i to się osobiście spytał!
konkurencja 2014-11-19 15:57:34
Jeśli ktokolwiek z Was ma zamiar podjąć pracę (za granicą lub w kraju ) i bierze za cel firmę All Service to dużo rozsądniejszym posunięciem będzie wybór firmy bliźniaczo podobnej - w sensie struktury i systemu funkcjonowania - ale znacznie lepiej traktującej pracownika jako indywidualną jednostkę pracującą.
Mowa o firmie POLKAM z Włocławka.
Aktualnie firma poszukuje pracowników z doświadczeniem ale i osoby do przeszkolenia są mile widziane.
Praca na zbrojarniach w Niemczech, Austrii, Wrocławiu i Dąbrowie Górniczej.
Stawki godzinowe NETTO, ustalane indywidualnie z każdym pracownikiem wg doświadczenia lub umiejętności. Umowa o pracę lecz na najniższej krajowej, reszta w kopercie. Zakwaterowanie na koszt firmy, wyżywienie na koszt własny. Zjazdy do domu: Zagranica - co 6-8 tygodni; Krajowe - co tydzień.
Praca zmianowa po 12h przez całą dobę + ew. soboty po 8h w zależności od ilości pracy.Odzież robocza 2 razy w roku na koszt firmy.

Surowe dane:
- ZAGRANICA - zarobki od 1400 do 1700 euro netto za pracę w pełnym zakresie godzinowym.
- KRAJ - zarobki od 3000 do 4300 zł netto za pracę w pełnym zakresie godzinowym.

Przy czym niższe wynagrodzenie dotyczy osób dopiero zatrudnionych lub uczących się "fachu" a wyższe dotyczy osób doświadczonych i ze stażem.

Kontakt w biurze lub w miarę możliwości u kierownika danej komórki.

Zapraszam
byly pracownik 2014-11-26 08:36:52
witam wszystkich zainteresowanych prawdom sensacjami i opiniami o kabarecie zwanym iter-service.wiem do czego isnieje ta strona wiec nie bedzie ublirzania wyzwisk lub nazwisk bo w wiekszosci ludzie wiedzom o co i o kogo chodzi.wiec dosc dlugo tam pracowalem by muc napisac prawde, ktorom widzialem slyszalem,ktora dosiegla i mnie,mi zawsze bylo obojetne kto i gdzie pracuje bo wszyscy majom szanse na prace i zarabianie waluty.trzeba by zaczac od samej gury na poczatek kabaret ktury zwie sie biuro Wloclawek zalatwienie tam czego kolwiek to cud od Boga w wiekszosci przypadkow zalatwiajom ale z duzymi problemami i uwazajom sie jakby zjedli wszystkie rozumy,oszem by pzyskac nowych naiwnych,zdesperowanych,tak sa zyczliwi i wciskajom do glowy glupoty,jak zresztom zaraz puzniej inne glupoty wciskajom tak zwani kierownicy francja belgia niemcy to klika,ktura by zarzadzac pracownikami i systemem powinna zrobic matury,nie trzeba byc alfom i omegom by szybko na wlasnej skurerze jak wyglonda to w realu,lub popytajcie ludzi kturzy tam robiom dlurzej to samo uslyszycie.Dla przybylskich i reszty kliki nie liczysz sie ty jako czlowiek lecz twoje rece,Umowy,ktore rozdajom nowym pracownikom to parodia i nie wierzcie nie ma szans na inne.Klamstwo,obluda to obiecanki ktore som stalym zaloncznikiem przy umowach.Ludzie idom na to bo im wierzom w obiecanki a czy ktos powiedzial jaki jest przemial ludzmi na niemczech lub belgi?to sie w glowie niemiesci.Zarobki w realu tez sa inne mozna i ponarzekac ale nie ma tragedji.oczywiscie nowi to nie to samo nie dostanom tyle co im proponowano.Dopiero po przyjezdzie na miejsce i popracowaniu troche slysza slowa cytuje'no wie pan...'od paru lat te same pieniondze,tak prawdom jest,ze do tego by ludzi karac i ukracac na karzdym kroku najlepszym sposobem jest finansowo,owszem sa plusy masz pokuj,luzko,auto do pracy itp to jedyne dobroci tego kontraktu.Moim zdaniem oni funkcionujom tylko dzieki ludziom ktorzy odwalajom kawal ciezkiej pracy by nabijac portwele szefostwu,nie pisze o chlopakach bo to malo istotne jac som czy pijom ile itp takie zeczy sa malo istotne,istotom jest to ze nalezalo by poczac zmiany ale od gory nie miedzy ludzmi dla nich szacunek za ciezkom prace,wiem co mowie bo robilem z nimi.Coda widzialem i slyszlem przez te lata i mge powiedziec glupota niby kierownictwa nie zna granic.Malo tego w wiekszosci sa bezkarni wielu ludzi prubowalo dobrac im sie do skury lecz to walka z wiatrakami w Polsce nie ma szans bo obstawieni sa dobrymi adokatami,kturzy kombinujom jak z ludzi i ich cierzkiej pracy zdoic jak najwiecejPopytajcie ludzi bywaly przypadki gdzie ludzie lamali palce rece nogi jak firma sie nimi zajmowala?dramat sami sobie radza jak moga mowa francja belgia,tak kierownictwo pomaga w takich sprawach,na dziendobry zapytajcie o opieke zdrowotnom np szpital bo sa karty zdrowia,malo kto onie pyta bo nie wie,one zazwyczaj przetrzymywane sa we Wloclawku a rozdawane pod koniec waznosci co utrudnia wizyte w szpitalu bo to puzniej sa spore platnosci oczywiscie dla pracownika i klopoty bo jest sie na terenie obcego kraju,no cuz itp itd na pytanie czemu szanowny kierownik odpowiada nie wiem,wiec kogo nalerzy pytac?tak sa dupasy kture lepiej zarabiajom troszke wiecej jak inni no cuz tak jest wszedzie.Praca jak praca nie jest lekka napewno fizyczna wiec twojom decyzjom jest czy chcesz czy nie.tak jak mowilem jestes dobrym pracownikiem gdy nie wolasz nie klucisz sie z przelozonymi o to co ci sie nalerzy badz cicho rob swoje podpisuj wszystko co ci podsunom,wtedy tak jestes dobrym parobem i uslyszysz slowa takich ludzi firma potrzebuje i ceni,w wiekszosci nie wiecie jakie ukryte sa mozliwosci i co naprawde wam przysluguje bo to jest ukrywane,jakie teksty i sytuacje slyszalem w jaki sposub obnosza sie i co mysla o karzdym t sie w glowie nie miesci,Udawalem ze nie slysze robilem swoje o zalezalo mi na pracy i zarobkach jak w wiekszosci ludzi podjolem prace bo mialem troche problemow i to byla moja szansa pracowalem pare lat w tej firmie lecz gdy unioslem glowe w mojej racji stalem sie nie wygdny i co sie robi pozbywa sie takich ludzi.kierownictwo atmosfera kontakt z pracownikami zbudowany jest na zasadzie klamstwa obludy szantarzu i sabotarzu tak to postrzegam.przykro to pisac ale to prawda.jedyne co widzialem i slyszalem na wlasne uszy to tydzien moze dwa kiedy to niby kierownictwo zmienilo swoje nastawienie po smierci jednego z chlopakow ale na krutko by zadobrze nie bylo.czemu pan Przybylski nie wysle ich do szkoly po matury i nauki jak zarzadzac systemem i ludzmi.daje wam slowo sa chlopacy ktorzy mogli by pokojnie zastompic tych pseudo kierownikow,tak zwanych pozorantow,ktorzy bojom sie o swoje tylki posadki gdzie zarabiajom kasiorke majom swoje mieszkanka autka do dyspozycji a ludzie spiom jeden drugiemu na glowie lub gniotom sie w smochodach,owszem to nie lekka praca byc kierownkiem odpowiedzialna ale jesli zajmujesz sie tym co do ciebie nalerzy,a nie obwochiwaniem pracownikow i uprzyksz
byly pracownik 2014-11-30 06:22:14
przepraszam za gramatyke i bledy ortograficzne,widocznie nie jestem wystarczajaco dobry by pisac na tej stronie,zapomnialem,ze tu sami geniusze piszom,ktorzy krytykujom samych siebie,jeszcze raz najmocniej wybaczcie muj tekst,Zresztom zobaczcie sami jak jest naprawde POZDRAWIAM
Prof. Bralczyk :) 2014-12-06 08:05:02
Przepisz to proszę raz jeszcze, bo być może treść merytoryczna jest OK ale szczerze mówiąc tego aż nie chce się czytać bo byk za bykiem, bykiem podparty. Ja zmęczyłem się po dwóch zdaniach i reszty nie mam zamiaru czytać.
Oczy mnie bolą.
czarny 2014-12-31 23:59:00
Narzekać to każdy potrafi.Ja byłem tam 3 lata w Pforzheim za czasów Kazia może teraz nowi nie wiedzą kto to jest ale starzy wyjadacze znają gościa.Robota jest ciężka ale jak ktoś jest dobry to zarabia dobrą kasę,na początku tak jak wszędzie za grosze się robi.Kierownictwo to odrębna sprawa ciężki temat Stary w porównaniu do młodego to facet z klasą bo z młodym to można pogadać chyba tylko o pączkach zresztą takowego przypomina.Powiem teraz z mojej perspektywy gdyby to było bliżej Polski to za te pieniądze można tam porobić ale 1100 km to za daleko.Generalnie robota dla prawdziwych facetów a pijaków,obiboków i ściemniaczy przez te 3 lata to poznałem multum.Większość chce zarobić a się nie narobić byli tacy nawet co mieli 3 tysie w PL i tu przyjechali i po 2 dniach mówili:'Ja mam 3 tysie w PL to jadę do domu'żal normalnie za taka ściemę.Podsumowując moją trzyletnią przygodę trzeba tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez ściemy jak dłużej porobisz i będziesz dobry to z czasem dostaniesz dobre pieniądze.Towarzystwo to mieszanka całej Polski ale lewusów i pijaków jest tam mnóstwo.Ja generalnie dobrze wspominam tamtą pracę jakby ktoś chciał to na priv e-mail baart2@wp.pl napiszę bardziej szczegółowo.Pozdrawiam całą moją ekipę z Pforzheim.
1
ja 2015-01-14 17:41:48
Stary Twoja ortografia i gramatyka to załamka . Nie wiem jak Ty masz czelność zarzucać komuś że jest bez matury, Ty z pewnością nie skończyłeś podstawówki .
gosć 2015-01-20 13:17:51
wie ktoś jaka płaca będzie w tym roku skoro weszła płaca minimalna w niemczech dla pracowników oddelegowanych
2
gość 2015-01-29 07:04:46
głupa pala jak na razie a kary sa wysokie od 30,000 do 500,000 euro
czubas 2015-02-01 20:43:14
to raczej nie maja wyjścia ale w tej firmie wszystko jest mozliwe
były pracownik 2015-02-21 17:56:30
a ten pseudo kierownik marcinek o. chwalipięta żenujący pracuje jeszcze w tej firmie ?
2
były pracownik 2015-08-26 17:09:27
jak chcesz jechac to odradzam dekendorf , kierownika nie wiem z kad wzieli zero pojecia o robocie pracowalem kilka miesiecy i mi wystarczy
hahaha 2015-09-23 06:34:15
Zenada nie prubuj u nich szukac bo oszukuja fryzjerzy jak moga brak slow na ta firme
kowal 2016-03-01 19:57:45
pracowałem tam jako spawacz i mieszkałem koło zbrojarzy to są psychiczni ludzie chleją na umór dokuczają innym a jak zajdziesz im za skórę to nie masz tam życia nie wiem jak teraz ale wtedy pracując 12 godzin dziennie na dwie zmiany zarobiłem mega kasę 750 euro firma krzak i tyle a Ci co ją chwalą to właśnie zbrojarze alkoholicy..........
2
ja 2016-05-09 21:58:46
Witam
jestem na bieżąco i wiem jedno że zarobisz więcej jak w Polsce ,i po drugie jak u brygady dasz się poznać jako pracowity i niewiedze nadrobisz pomocą innym to się przyzwyczaisz do nawyków zbrojarni, i dasz rade bo chłopaki pomogą. Zbrojarze na wygnaniu trzymają się razem .Jak jesteś ok to z czasem się nauczysz i dasz rade.Powodzenia.
olek 2016-06-17 10:28:59
zawsze kogos przyjmuja i nikt nie robi problemu jak sie nie spodoba albo trzeba do domu jechac
olek 2016-06-17 13:53:08
dzwonic do ich biura i powolac sie na kogos ze juz u nich pracuje jakis znajomy
były pracownik 2016-07-21 20:01:05
Tak jak piszecie umowy na poziomie zerowym może jak wygrasz w zdrapkę w Aldiku to więcej akurat w danym miesiącu zarobisz . Tną koszty po wszystkim co popadnie i nie mają żadnych skrupułów co do człowieka ,może być 15 nowo przybyłych a i tak jeden zostanie i pomnoży skarbiec pana P. Firma jest nastawiona na robienie interesów tylko za pośrednictwem legalnego omijania prawa.Ktoś na to pozwala a firma wykorzystuje to do bólu aż w dniu pensji boli tyłek .Dobra firma dla ludzi ,którzy nie dbają o to ile zarobią tylko o to żeby coś było i pytań nie zadawać .Szkoda że nie ceni się ludzi ,którzy przelewają pot w dobrym imieniu szefa. Zawsze trzeba szanować pracodawcę tak jak on szanuje nas . Szkoda że nie wie o tym że bez pracowników nie będzie kim kierować.
Edward były pracownik 2016-09-01 22:43:06
Kadrowy w tej firmie posiada korzenie milicyjne . Więc spodziewać się po nim profesjonalizmu to tak jak uczyć chomika przepisów drogowych .
2016-10-09 22:23:58
Ogólnie AllService Sp.z o.o. może się pochwalić naprawdę fajną załogą i dobrze rozwiązanymi kwestiami logistycznymi, akurat nie ma ogłoszeń do niemiec, ale warto
Zostaw swoją opinię o AllService Sp.z o.o. - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AllService Sp.z o.o.