brak logo

Promibo Sp. z o.o

Opole

Opinie o Promibo Sp. z o.o

anonim 2011-02-03 11:42
Profesjonalna firma, partnerskie podejscie do pracownikow, dobry system motywacyjny. generalnie polecam :)
anonim 2011-02-03 12:30
wymagajaca i odpowiedzialna praca, cele jasno i precyzyjnie postawione, ale zawsze do zrealizowania. Nie zawsze jest latwo, ale warto sie pomeczyc zeby odczuc skutki na koniec miesiaca :) polecam Promibo jako godnego zaufania pracodawce dającego możliwośc rozwoju, co w szczególności jest dla mnie w zyciu wazne. pozdrawiam
anonim 2011-02-16 20:55
fakt , szukają wolontariuszy tylko ,m 1-2 miesiące i do domu !!
1
j 2011-03-08 12:26
idź tam i się przekonaj :) a za miesiąc czy dwa daj znać , ciekawe po czyjej stronie wtedy będziesz :) Pozdrawiam
były pracownik 2012-02-23 22:18
nowa za szybko oceniasz tą firmę :) tutaj dopiero można oceniać po rocznym stażu pracy bo na początku każdy ma parasol ochronny, później to się zacznie..powodzenia wszystkim z Promibo w poszukiwaniu nowej pracy, pracujcie i szukajcie czegoś nowego w między czasie
1
ass 2012-04-18 19:52
mam niedopłatę? a jak wypłatę sie brało to była nadpłata?
nie pracodawca płaci podatki tylko pracownik (pracowdawca w imieniu pracownika odprowadza zaliczki na poczet podatku)
więc w posiadaniu gotówki był pracownik nie US trzeba się cieszyć i zapłacić należny podatek
1
lala 2012-04-26 20:57
dostałam propozycję pracyw tej firmie... po tym co czytam nie wiem co robic? powiedzcie, czy jest sens pracowac za tak marna podstawe? a moze te premie faktycznie moga wynagrodzic tak niska podstawe? czy faktycznie plany sprzedazowe sa tak niskie?
Ja 2012-05-03 23:36
Sens pracowania jest zawsze, w każdej firmie- chociażby dla zdobycia doświadczenia. Podstawa marna to fakt, na premie nie licz bo to tylko taka bajka...która się bardzo ale to bardzo rzadko spełnia. Plany sprzedażowe jakie są to się dowiesz jak zaczniesz pracować- z ich wykonaniem jest różnie, zależy od miejscowości- w jednej są do zrobienia w drugiej nie. Pozdrawiam
anonim 2012-11-06 20:34
sara , a gdzie teraz jest tak dobrze ? Ja od jakiegoś czasu szukam pracy ...
sdfdfgdfs 2013-05-28 11:53
szkoda czasu i nerwów
Anonim 2013-07-08 00:22
A ktoś coś wie na temat stanowiska administrator stron internetowych? Co pod tym stanowiskiem się kryje? Czy rzeczywiście to co w ofercie?
xxx12345 2014-01-30 19:06
Ta firma to nieporozumienie,odradzam i to z doświadczenia,widzę, że nic się nie zmieniło, niech każdy kto przeżył opisze,a kto nie przeżył niech się zastanowi, wiem, że jest więcej osób, które mogłyby się podzielić tą opinią,piszcie.
7
ilona1986!1986 2014-02-05 23:14
Też pracowałam w tej firmie. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie to jest yzależnione od stażu i wyniku ale wiem że mieli całkiem niezłe podstawy! Premie u tych którzy je wyrabiali także były atrakcyjne, (usunięte przez administratora)Co do szefa promibo to racja świetny gość, który wie jak zmotywować pracownika. Może jeszcze kiedyś tam wróce. Wiem jedno ta praca nie jest dla osób, które nie mają celu w życiu.
3
Pracownik 2014-02-07 22:13
Witam, pracuje w tej firmie od dłuższego czasu i nie dziwią mnie wasze złe komenatarze... dlaczego? dlatego że jest to firma dla ambitnych osób , wiedzących co to jest praca i umiejących pracować solidnie i na siebie zarabiać. Mało tego że na siebie ale też dla siebie bo osobiście kilka miesięcy z rzędu wyciagałam po 6 tysięcy . Wylewacie swoje żale ale dlaczego? Dlatego że się po prostu do niej nie nadajecie , nie wytrzymujecie presji czasu i wymagań, bo rzeczywiście jest to firma w której żeby osiągnąć cel trzeba się napracować.Kolega pisze że się rozchorował i mu podziękowali ale kolego kto po miesiącu pracy idzie na L-4 bądź tłumaczy się złym samopoczuciem? osoba której na pracy nie zależy!! Ja nie raz chorowałam,mam małe dziecko które również choruje i nawet nie przeszło mi przez myśl nie przyjśc do pracy... dlaczego? Bo szanuje to co mam i wiele w życiu przeszłam aby to mieć dlatego to cenię. Po waszych komentarzach dziwie się że kto kolwiek was przyjął na te stanowiska bo jak dla mnie co najwyżaj warzywniak wam pasuję za najniższą krajową , nic nie robić , bite 8godzin i do domu, niczym się nie martwić. W takim razie po co szukałeś pracy w takim kierunku? odpowiedz sam sobie!! Dla osób szukających pracy w tej firmie: Nigdy nie miałam bardziej wyrozumiałego szefostwa, zarobki nie są przeciętne - są bardzo wysokie , służbowy samochód, telefon,laptop - nówki. Praca dla osón ambitnych i wiedzących co w życiu chcą osiągnąć-TAK !!! Dla sprzedawców warzyw którzy kichną i biorą L-4 bądź nie potrafiących wykonać prostego telefonu do klienta- NIE!! . To tyle , firme oceniam na 5+
2
Neutralny 2014-02-10 22:53
6 tysięcy? Chyba razem z premia za ten piarowski wpis:-)
6
pracownik 2 2014-03-12 20:38
Ale po co tyle agresji i tyle !!!! w tym ostatnim poscie?? Propnuje meliske i spokoju wiecej :) to że komentarze to brednia to ok ale do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem i spokojem :) Jako prcownik tej firmy zgadzam sie z opnią praconika i ta 6 co miesiąc wcale nie jest za wpis tylko za uruchomienia :P co wiecej ta 6 to i tak nie jest najwiecej co można w miesiącu wyciągnąć trzeba tylko chcieć i mieć jakieś plany... a jak ktoś jest na utrzymaniu mamy bądz partnera to poźniej są takie opinie a nie inne :) To nie jest praca dla mięczaków tylko dla osób które nie zadowala życie za 2500 mieciecznie a za dużo wiecej. To się pośmiałam jak czytałam i pozdrawiam.
2
kandydat do pracy 2014-04-09 16:27
Witam, nie rozumiem skąd tyle jadu i zawiści w tych komentarzach? Ludzie , a niech zarabiają nawet po 40 tysięcy, a jak ktoś chce to sprawdzić to zapraszam do Wydziału KRS przy sądzie w Opolu jest to do sprawdzenia pobierając pełny raport sprawozdanie finansowego (jeżeli jest to spółka prawa handlowego w tym przypadku PROMIBO Sp. z o.o. bądź Meritum24.pl) jedyny koszt to 50 złotych czy to dużo za pełny raport? Życzmy sobie wszyscy wiele zdrowia i energii do działania. Ponadto dziwię się osobą które chwalą sobie pracę i są zadowolone, że poświęcają czas na pisanie jakiś idiotycznych uzasadnień i wyjaśnień. Niech każdy się przekona na własnej skórze, a w tym przypadku to Państwa pozytywne wypowiedzi zaprzeczają rzeczywistości. Chętni do pracy gotowi....start! Powodzenia wszystkim:)
1
xxx123321 2014-05-04 23:34
Widze ze niektorzy krytycznie podeszli do mojego komentarza... Wcale nie wylewam swoich zali tylko wystawilem swoja opinie na temat tej pracy. Zarabia Pani 6 tys brawo tylko roznica jest taka ze Pani ma warunki zeby sie rozwijac w tej firmie ktorych ja nie mialem wiec prosze korzystac z tego i rozwijac sie. Umiem wytrzymywac presje w pracy i to bardzo dobrze to tak dla Pani wiadomości :) Nie prosiłem o L4 ale o tylko JEDEN dzien wolnego a na dodatek chcialem ten dzien odrobic na weekend. Ten przyklad z warzywniakiem byl kompletenie nietrafny i troszke poprawil mi humor. Po co szukalem pracy w tym kierunku? Poniewaz chcialem sie rozwijac i dac z siebie wszystko oraz godnie zarobic a przede wszystkim miec godne warunki. Teraz ja zadam Pani pytanie. Jak ja mialem wykonywac swoja prace skoro nie mialem zadnych warunkow zeby wykonac swoja prace. Do mojej pracy niezbedne bylo auto a ja otrzymalem niesprawne stare auta ktore odpalalem na popych a pozniej przestaly dzialac a pani ma nowe auto ktore Pani korzysta tylko dojezdzajac do pracy i na zakupy. Prosze sie nie wypierac ze tak nie jest bo nie raz stalo pod lidlem auto z promibo a poza tym pare osob ktore pracuja w promibo mowili ze Ci ktorzy pracuja za biurkiem maja najlepsze warunki wiec prosze nie komentowac mojej sytuacji poniewaz Pani ma warunki zeby sie rozwijac i pracowac ktorych ja nie mialem!!! To jest prawda sporo zawisci w tych komentarzach ale ja od samego poczatku podeszlem do tego spokojnie. Ja tylko wystawilem swoja opinie z reszta od tego jest ten portal. Ostatni raz dalem wpis na ten portal poniewaz wszystko wyjasnilem a jezeli ktos krytykowal i bedzie mnie krytykowal to oznacza ze pewnych spraw nie potrafi zrozumiec wiec lepiej niech Pani spedzi wiecej czasu z dzieckiem(moze to Pania odprezy i na dobre to wyjdzie) zamiast gotowac sie przy tych wpisach.
2
Lhotse 2014-09-09 12:28
Podpisuje się po wszystkimi negatywnymi komentarzami.(usunięte przez administratora)
xxx 2015-07-12 15:28
rozmowa z kierownikiem placówki opierała się na CV i doświadczeniu, sposób pozyskiwania klientów etc, z prezesem podobnie plus scenki sprzedażowe ...
dawny pracownik 2015-09-25 13:43
heheh w Promibo bez zmian :) Tak,tak polecajcie tą firmę. Kabaret :)
2
lola 2015-09-28 17:22
Zdecydowanie nie polecam.(usunięte przez administratora)Pracowałam i odradzam wszystkim, którzy chcą w życiu coś osiągnąć.
2
re:sfisl 2015-11-17 12:00
Sugerujesz, że pracownicy stali się nagle kompetentni, w tym, co robią, a szefostwo zrobiło cięcia, coś w rodzaju pracy dwa razy więcej za jedną płacę...
cięższe czasy, kryzys.
Pracownik 2016-03-14 22:00
Opieka medyczna ? Karta multisport ? Chyba firmy pomyliłaś bo w tej od kilku lat jak pracuje o tym nie słyszałam . A z umowa sama prawda , co na początku to tylko na chwile ....
1
Wow 2016-03-18 22:41
10%????? Gdzie tyle dają ? Tutaj zeby cokolwiek zarobić trzeba zrobić minimalny próg , w zależności od kaloryczności kredytów (usunięte przez administratora)Dopiero po przekroczeniu tego progu coś zarabiasz a przy tym najniższym jest to pare groszy ..... Proszę o namiary firm gdzie dają te 10% ....
2
Były pracownik 2017-02-03 14:37
Nie polecam. Strata czasu.
7
Zuzanna 2017-04-05 13:53
A na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy firmy? Jakie benefity zapewnia pracodawca?
x1x2x3 2017-04-21 22:49
potwierdzam
Renia 2017-06-17 11:27
Stanowczo odradzam! Zero wsparcia, zero wdrożenia, masa obowiązków i odpowiedzialności za wynagrodzenie najniższej krajowej, bardzo skąpe premie. Ogromna rotacja pracowników. 'Firma' pozorantów. Ludzie! więcej i w przyjemniejszej atmosferze można zarobić sprzedając watę cukrową czy sprzątając w McDonald's..
2
Zuzanna 2017-10-18 09:57
@Renia a jakie warunki pracy zostały Ci przedstawione przez firmę Promibo na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy to było coś innego? Piszesz o rotacji, a jednak nie mogę znaleźć żadnych ofert pracy. Gdzie w takim razie ogłasza się pracodawca?
Zostaw swoją opinię o Promibo Sp. z o.o - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promibo Sp. z o.o