brak logo

Novascon Pharmaceuticals

Warszawa

Opinie o Novascon Pharmaceuticals

novawarXX 2012-05-12 19:48:18
ON - 2012-03-27 13:04:47

witaj, nie zbyt ciekawie to wyglada... Czy mozesz napisac o jakim wynagrodzeniu jest mowa w tej firmie na stanowisku product manager'a brutto?
Co do negocjacji pensji to już nie jest tak różowo. ( usunięte przez administratora ) Jeśli solidnie pracujesz nie masz się czego obawiać. Jeśli sobie odpuszczasz – wylatujesz. Musisz mieć też trochę szczęścia . Pracowałem tam niecałe 3 miesiące na trudnym terenie. Nie udało się rozkręcić sprzedaży tak szybko jak tego oczekiwano i wyleciałem. Poza tą jedną osobą, w biurze pracują ludzie kompetentni i pomocni – przynajmniej ja tak to odbieram.
Katarzyna 2012-06-19 09:36:38
O, pracownicy są niekompetentni i to bardzo. Np. jedna z managerek skończyła resocjalizację. O farmacji żadnego pojęcia. Nie wiem, jak ta firma funkcjonuje, nie wiem, ale ja tam nie chcę pracować.
ana 2012-07-03 20:51:38
To o czym piszesz jest chore. nie wyobrażam sobie, aby się przyzwyczaić do czego... no SMS-ów w nocy? Ty żartujesz? Co innego konieczność bycia dobrym w swojej pracy, aby utrzymać posadę (a gdzie można być kiepskim?), a co innego wazeliniarstwo i nocne nękanie... jeszcze nie wierze w co, co przeczytałam i w komentarz, że da się to wytrzymać. Nie, nie da mając szacunek do siebie.
inna 2012-08-31 17:13:34
Szukają obecnie, na kierownika regionalnego działu farmaceutycznego oraz medycznego. Czy tam są działy ??? Co tam się tak naprawdę dzieje ??? Napiszcie, bo nie będę aplikować do kogoś, kto tylko czeka na bezpłatne porady, wskazówki i chce dokonywać plagiat.
Majtek 2012-09-03 23:21:28
Oficjalnie mają powstać wszystkie wymienione w ogłoszeniach działy,natomiast czy tak się stanie to tylko (usunięte przez administratora)wie(kapitan naszego statku),choć w sierpniu powiedziano nam ,że kto nie zrobi planu to się pożegna z firmą,więc może jednak nie będzie po co rekrutować kierowników:)))
fanka 2012-10-28 12:09:25
Łubu - Dubu! Niech żyje nam, Prezes naszego klubu.
Przestańcie się czepiać, nie jest może lekko w novascon, ale jest na pewno wesoło....
gzimski 2013-01-07 17:05:41
hej,
pytanie... jak wyglada praca na stanowisku przedstawiciela farmaceutycznego w Waszej firmie ?? prosze o szczere odpowiedzi...

teraz maja rekrutacje i sie zastanawiam czy warto isc...
mała 2013-01-13 14:05:55
wystrzegaj się, jak nie zrobisz planu to za miesiąc Cię nie będzie.
nie ma taryfy ulgowej
Brudny Harry 2013-01-15 13:44:19
Jakie auta mają dla PM, jest GPS, jak z używaniem po godzinach?
BERBELUCHA 2013-01-29 13:42:01
nie ma GPS, ale regionalny czasami lubi wyskoczyć za krzaka lub śmietnika.
[usunięte przez moderatora] Jednem słowem samochod możesz używać do woli, aż cię [usunięte przez moderatora] rozboli.
poetycko u Was 2013-02-03 23:55:58
BERBELUCHA - 2013-01-29 13:42:01

nie ma GPS, ale regionalny czasami lubi wyskoczyć za krzaka lub śmietnika.

[usunięte przez moderatora]

Jednem słowem samochod możesz używać do woli, aż cię [usunięte przez moderatora] rozboli.
Wy sami poeci pochodzicie od cieci? na mnie sie uwzięliście? postrącam wam liście! (postrącam wam liście za braku do roboty iście)
B.S 2013-02-20 11:02:01
Ale czyj brak odpowiedzialności i kompetencji?
BBB 2013-02-20 11:06:57
jeśli do firmy farmaceutycznej przyjmuje się osobę po kierunku profilaktyka społeczna i resocjalizacja (nie żadne prawa człowieka, może sam sprawdź gdzie indziej niż na portalach) - to jaką taka osoba może mieć wiedzę, z jakiej branży? No chyba nie z farmacji... nieważne co potem. Ważne co w momencie przyjęcia.
rumcajs 2013-02-22 15:37:30
to liczy się wykształcenie,czy doświadczenie ?
Bo teraz w tej branży chyba jest mało ludzi z wykształceniem medycznym ?
wladyslaw 2013-03-29 22:55:10
Do "Głos armacji" - najłatwiej jest pisać obraźliwie i w sumie, co by nie powiedzieć takie głupie pseudo wierszyki na forum. Tutaj jesteś odważny i niby taki wyluzowany, bo anonimowy. Ale gdybyś naprawdę był odważny, to też podałbyś przynajmniej swoje inicjały... A tak w ogóle to proponuję, abyś dał już sobie spokój z wpisami. Szkoda twojego czasu, bo to co napisałeś to poza tobą nikt nie rozumie, i dlatego nikt tego poważnie nie traktuje
1
LuBeGA 2013-04-09 11:53:55
Cieszę się bardzo, że ktoś rozumie sens mojej poezji.
Tylko w iście poetycki sposób można opisać firmę novascon. A jak powszechnie wiadomo firmę tworzą ludzie [usunięte przez moderatora]
nowy 2013-04-19 22:37:34
Witam,

pojawiło się ogłoszenie na Specjalistę ds. Klientów Sieciowych (apteki). Czy mógłby ktoś napisać jak pracuję się w dziale farmaceutycznym? (mam ponad trzyletnie doświadczenie na aptekach).
Z góry dzięki za wszelkie info.
michal 2013-04-20 16:20:27
cześć
zespół sieciowy składa się z doświadczonych ludzi. Wszyscy mają kilkuletni staż w branży w GSK, Sanofi, MSD. Atmosfera super, bo szef zespołu jest w porządku. Facet się zna i potrafi kierować pracą swoich pracowników.
Do tego klienci sieciowi na 5 z plusem...

Polecam!
1
nowy 2013-04-21 13:18:55
Dzięki Michale za odpowiedź. A mógłbyś napisac jeszcze jaki jest socjal dla pracowników, jaka jest flota (pytam o auto bo mam male dziecko), jakie są narzedzia do pracy i czy jest budżet dla klientów? Pozdrawiam.
1
michal 2013-04-21 20:35:15
Narzędzia do pracy są ok. Dają wszystko co potrzeba. Budżet ustalany indywidualnie dla każdego klienta.

Pozdr.
1
nowy 2013-04-21 22:17:26
Jeszcze raz dzięki. Cv juz wysłałem. Pozdrawiam.
1
m 2013-04-30 22:20:48
Odradzam dla wahających się. Zero szacunku do pracownika i klienta. Nie wiem na czym zna się kierownik ale na pewno nie na tym co robi
maro 2013-05-01 11:05:59
Nie polecam nikomu-nie wysłał bym do tej pracy nawet najgorszego wroga-ta firma to jedna wielka masakra!! Ale czego mozna się spodziwać po lek-amowym tworze,(usunięte przez administratora)ja stanowczo odradzam-wszyskim, którym choćby przez myśl przeszło by tam apilkować..
easyman 2013-05-08 17:56:54
do "maro" - słuchaj, jeśli dla Ciebie, w tej rzeczywistości rynkowej jaką mamy wyznacznikiem statusu firmy jest to jakie ma biuro to gratuluję rozeznania!!! nie ważne, czy siedzą w biurowcu z marmuru, czy w małych biurach, ważne jak się rozwijają. A Novascon się akurat rozwija. Widać to po raportach IMS i ilości nowych produktów, które wprowadzają. Więc nie opowiadaj głupot. Jeśli Ty potrzebujesz biura z palmami to sam załóż sobie firmę i tam siedź!

Pozdrowienia dla myślących :)
maro 2013-05-11 00:39:27
ja równiez pozdrawiam myślących- i zadam proste pytanie- gdzie tak na prawdę produkowane są te "rewelacyjne' produkty- bo niestety nigdzie nie mozna znależć info na ten temat- a jeśli drogi kolego twierdzisz, ze o poziomie firmy farmaceutycznej nie świadczy jej siedzba, to faktycznie- gratuluję, ale strach zapytać, jak wyglada "zakład produkcyjny"
ODRADZAM ODRADZAM I JESZCE RAZ ODRADZAM!!!

lu 2013-05-15 15:25:20
Zgadzam się, że firma Novascon to WIELKA PORAŻKA, niestety jej produkty to tylko sumplementy diety.. o bardzo małej jakości, Jakość Novasconu jako pracodawcy jest wręcz bolesna.
1
Jola 2013-05-21 16:40:22
Widać że większość wpisów robią tutaj zakompleksieni i niedowartościowani byli pracownicy firmy. Novascon ma kilka preparatów dla dzieci, które mają bardzo mocną pozycję w swoich kategoriach, np. Pneumolan, Sinulan a ostatnio też Thonsilan. Te produkty doceniają pediatrzy i polecają je rodzicom, a to najlepsza rekomendacja!
annie 2013-05-21 18:36:45
Stoisz nad wszystkim pediatrami w kraju jednocześnie i wiesz, co polecają??? :D :D :D
siostra jest pediatrą, spytałam, otóż ona nie poleca żadnych produktów firmy Novascon,(usunięte przez administratora) chyba mało kto z was, będąc u lekarza, pyta o suplementy, raczej rozmawia się o chorobie i lekach, prawda? Tymczasem produkty Novasconu bliższe są cukierkom niż lekom!
1
Rob 2013-07-04 15:24:37
Powyższe wpisy prawdziwe , wszystko zostało napisane . [usunięte przez moderatora] , presja i duży stres , masz spadki sprzedaży to lecisz . Zero przyszłości , nie polecam
ex 2013-07-05 11:07:51
Taktyka sprytna , dużo szumu o nic .
Wzrosty IMS z ciągłego wprowadzania nowych produktów - to żadna filozofia . Natomiast utrzymanie sprzedaży tych " nowych " produktów to już problem .
(usunięte przez administratora) Produkty niczym nie wyróżniające się z tłumu.
Pracownicy udają zadowolonych a każdy trzęsie się ze strachu czy go nie wywalą .
Dobra firma na przeczekanie i szukanie innej .
M 2013-07-08 15:48:25
Zdecydowanie odradzam .
AS 2013-07-11 09:28:06
Obecnie trwa jedno szkolenie sprzedażowe i na tym koniec. Na nic więcej nie licz. Tu nie ma czasu na szkolenia. Musisz sprzedawać. Spotkań dystryktowych też nie ma bo dyrektorowi szkoda "zmarnować" jednego dnia pracy. Licz tam tylko na codzienne @ i sms z zapytaniem ile sprzedałeś.
anonim 2013-07-26 10:27:28
Można chodzić na piwko w czasie wolnym od pracy. Tylko,że wolnego czasu nie ma bo dają pracę też na weekend :-/( usunięte przez administratora )Ja jeszcze tu pracuję ale mam nadzieję, że od września już mnie tu nie będzie :)
xyz 2013-08-15 16:46:02
Nawet nie potrafią po rozmowie poinformować człowieka czy go przyjęli czy nie , zero szacunku dla ludzi .
novasek 2013-08-20 16:01:08
A mnie nie przyjęli i dobrze , jestem im wdzięczny bo pomogli mi podjąć decyzję , czeka mnie coś o wiele lepszego zamiast sprzedawać bezdusznie suplementy bo czy można to nazwać przyjemnością? osobiście twierdzę że nie :)
Ps. Pieniądze podobno przyzwoite , narzędzia także .
Jeśli jest się pracoholikiem to firma idealna :)
Pozdrawiam
2013-08-26 17:08:33
Jola masz rację, ale upajasz się i chełpisz i za to ktoś was "dygnie"
na Sinulanie zarobiliście co wasze a reszta...come on! spadacie jak liście jesienią.

Ale walczcie Wasz czas
ada 2013-09-05 16:51:15
Podajcie możliwe wynagrodzenie z doświadczeniem i coś nt floty.dzięki!
ada 2013-09-07 23:38:48
jaka flota???
5
łał 2013-09-10 17:03:34
napiszcie co chcą słyszeć na rozmowie żeby byli zadowoleni i żebym się załapał na prace . Jak wiecie jakie zadają pytania to napiszcie , dzieki
yet 2013-09-27 16:33:20
napiszcie jakich argumenów uzywać żeby się spodobać dyrektorowi na rozmowie bo kumpel osttnio w jednej firmie miał gadke przygotowaną , ściemniał jak z nut ale z efektem bo go przyjęli ,a jak jest tu ? zatrudniają po znajomości czy biorą z zewnątrz
1
Lola 2013-10-07 11:02:57
Sluchajcie,niech ktos napisze jakie wynagrodzenie moze negocjowac przedstawiciel z dlugoletnim doswiadczeniem?
2013-10-10 18:56:07
2,800- 3,500 to mało ? w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam się poprzewracało przedstawiciele . Powinniście być na samej prowizji to dopiero wzięlibyście się do roboty zamiast ciągle narzekać i obrabiać tyłki . Od kiedy w mojej firmie jest 1500 netto plus prowizja od sprzedaży to obroty skoczyły o 60 % .
gość 2013-10-22 22:47:36
Ktoś coś wie na temat tej firmy??? interesują mnie opinie o stanowisku przedstawiciel apteczny.???
3
AS 2013-11-15 21:16:18
A sam chcesz zarabiać fortunę kosztem czasu prywatnego i zdrowiem innych.
Assa 2013-12-17 18:02:55
Widze,ze koledze dane bylo tylko pracowac w samych badziewiksach.Nigdy nie zasmakowal przyzwoitej pensji w normalnej firmie farmaceutycznej..Wbrew pozorom to wcale nie jest taka latwa I przyjemna praca.Wszedzie opierdalaczy nie brakuje,ale te czasu sie juz skonczyly.A na rynku jest mnostwo bardzo dobrych osob I przykre jest to,ze w obecnych warunkach musza schodzic np z 6000 netto na 3,5 netto po to by utrzymac rodzine.Wiec kolego nie wszystkim sie we llbie czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracalo..
1
ciiin 2014-03-26 23:30:23
w bankach pracują po filozofii, w farmacji po pedagogice a w logistyce po prawie.. i co ? takie czasy. Papier jedno a pomysł i doświadczenie to drugie.
1
Ala 2014-06-03 12:54:20
Witam,
a czy ktoś pracuje tam na innym stanowisku niż przedstawiciel handlowy? Chodzi mi o pracę typowo w biurze. Jak wyglądają zarobki na niższcyh stanowiskach, możlwość awansu, atmosfera w pracy?
2
Jakakaka 2015-05-08 18:09:12
Prośba i info o novasconie
Auta gps zarobki jak duże tereny na pf
Kamik1975 2016-02-08 07:36:04
Skoro wszystkie opinie są negatywne to znaczy, że nie ma zadowolonych pracowników. Nawet w myśl zasady, że jedna niezadowolona osoba przekaże informację dziesięciu znajomym, a tylko jedna pozytywną, to powinien być chociaż jeden pozytywny wpis
3
J 2016-05-15 17:18:56
Brak elementarnej kultury podczas rekrutacji. Jeżeli ktoś ciągnie Cię przez pół kraju na rozmowę to spodziewasz się informacji zwrotnej przynajmniej w formie e-maila. A tu niestety - cisza. Brak szacunku dla poświęconych przez kandydata pieniędzy i czasu.
4
Zostaw swoją opinię o Novascon Pharmaceuticals - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novascon Pharmaceuticals