logo QFG Sp. z o.o.

QFG Sp. z o.o.

Pionki

Opinie o QFG Sp. z o.o.

ROMANO 2011-04-11 20:57:54
JUTRO IDĘ NA ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ DO KRZYŻANOWSKICH W PIONKACH PROSIŁABYM O INFORMACJĘ O TYM PRACODAWCY


Z GÓRY DZIĘKUJĘ
6
zielony 2012-02-28 17:43:00
Wiesz z urzędu jest tak że jak ktoś idzie do pracy to musi tam pracować (raczej). Nie sądzę że jest jakiś zakład w Polsce czy na świecie że płaci pracownikom pieniądze za nic.
A i jeszcze jedno nie wiem czy masz prawo obrażać tych wszystkich ludzi którzy tam pracują

Pozdrawiam Cię,
1
pracownik..... 2012-06-03 00:41:26
Niestety zgodzę się z większością.....pracowałem kiedyś w tej firmie...praca ciężka za marne grosze.....ogólnie kierownictwo ok z wyjątkiem pana (usunięte przez administratora)...to typ człowieka któremu nic się nie podoba....czepia się za byle co.....zachowuje się jakby był na własnym podwórku i był właścicielem firmy a jest zwykłym kierownikiem..rozumiem że ktos musi trzymać rygor w firmie ale niech to robi z szacunkiem do ludzi a nie traktuje ludzi jak bydło....niektórzy zostawiają w tej firmie kawał zdrowia więc moze tak pan (usunięte przez administratora)zastanowi się zanim zgnoi kolejną osobę...a gdyby kiedyś role sie odwróciły i nad panem wyżywałby sie jakiś wredny typ?miło by panu było pracować??pozdrawiam wszystkich pracowników ....trzymajcie się i nie dajcie sobą pomiatać....
3
A.D.H.D. 2012-06-18 00:20:08
Ludzie.....czy wy nie wiecie co to jest (usunięte przez administratora) To tylko przyklad.Jest bardzo duzo art.w internecie na w.w.temat.

Pozdrawiam
1
A.D.H.D. 2012-06-18 00:34:49
Dla osob ktore czuja na sobie presje ( usunięte przez administratora ) w pracy polecam maly ( usunięte przez administratora ) Po wypelnieniu DECYZJA NALEZY DO WAS.

Pozdrawiam
1
Tomq 2012-07-10 17:34:29
Praca jest ciężka i na akord ... ale to świadomy wybór każdego z nas. Ja zaciskam zęby i pracuję. Poza tym: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... pracowałem już w gorszych warunkach więc nie będę wylewał goryczy pomyj...
1
KOperator 2012-11-04 17:19:30
Ludziska czy wy naprawdę żyjecie w trzecim świecie, trzeba pisać pisma do skutku aż ich ktoś wreszcie ( usunięte przez administratora )
wiesiek 2013-06-07 19:19:41
wystarczy chciec i pokazac ze ci na pracy zalezy
worker 2013-08-25 14:11:19
poszły w górę ale obowiązki a płace w dół nawet za nadgodziny nie płacą złodzieje pracuje tam od kilku miesiecy i "nadal nie wiem" czemu w weekendy nie podpisuje sie listy przy wejsciu do pracy
kimono 2014-11-21 16:04:52
Szkoda słów
telson 2014-11-21 16:21:42
Moim zdaniem jeśli masz szansę na inna pracę to z niej skorzystaj, ponieważ w tej pracy nic nie osiągniesz a tym bardziej dobrych pieniędzy,
aneta 2015-11-05 10:09:04
Szukam pracy w Pionkach i pomyślałam o tej firmie, w większości pracowałam w Warszawie i Gdańsku na stanowiskach kierowniczych, może jest jakiś zakres pracy który odpowiadałby mojemu profilowi? Duże doświadczenie w zarządzaniu, z komputerem, i w pracach biurowych. Czy jest jakaś szansa?
4
Kasia 2015-12-03 14:37:32
ile zarabiają tam w biurze wiecie?
igrek 2016-05-10 20:01:12
@Adam a skąd wiadomo ile zarabiają kierownicy rekrutujący? Wydaje mi się, że nawet jak po firmie chodzą plotki, to ciężko to określić. Dziwne, że firma nie wrzuca swoich ogłoszeń także tutaj, sporo osób tu jednak zagląda, by poznać opinie o Krzyżanowskich
3
Zostaw swoją opinię o QFG Sp. z o.o. - Pionki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QFG Sp. z o.o.