logo QFG Sp. z o.o.

QFG Sp. z o.o.

Pionki

Opinie o QFG Sp. z o.o.

ROMANO 2011-04-11 20:57
JUTRO IDĘ NA ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ DO KRZYŻANOWSKICH W PIONKACH PROSIŁABYM O INFORMACJĘ O TYM PRACODAWCY


Z GÓRY DZIĘKUJĘ
17
zielony 2012-02-28 17:43
Wiesz z urzędu jest tak że jak ktoś idzie do pracy to musi tam pracować (raczej). Nie sądzę że jest jakiś zakład w Polsce czy na świecie że płaci pracownikom pieniądze za nic.
A i jeszcze jedno nie wiem czy masz prawo obrażać tych wszystkich ludzi którzy tam pracują

Pozdrawiam Cię,
3
pracownik..... 2012-06-03 00:41
Niestety zgodzę się z większością.....pracowałem kiedyś w tej firmie...praca ciężka za marne grosze.....ogólnie kierownictwo ok z wyjątkiem pana (usunięte przez administratora)...to typ człowieka któremu nic się nie podoba....czepia się za byle co.....zachowuje się jakby był na własnym podwórku i był właścicielem firmy a jest zwykłym kierownikiem..rozumiem że ktos musi trzymać rygor w firmie ale niech to robi z szacunkiem do ludzi a nie traktuje ludzi jak bydło....niektórzy zostawiają w tej firmie kawał zdrowia więc moze tak pan (usunięte przez administratora)zastanowi się zanim zgnoi kolejną osobę...a gdyby kiedyś role sie odwróciły i nad panem wyżywałby sie jakiś wredny typ?miło by panu było pracować??pozdrawiam wszystkich pracowników ....trzymajcie się i nie dajcie sobą pomiatać....
4
A.D.H.D. 2012-06-18 00:20
Ludzie.....czy wy nie wiecie co to jest (usunięte przez administratora) To tylko przyklad.Jest bardzo duzo art.w internecie na w.w.temat.

Pozdrawiam
1
A.D.H.D. 2012-06-18 00:34
Dla osob ktore czuja na sobie presje ( usunięte przez administratora ) w pracy polecam maly ( usunięte przez administratora ) Po wypelnieniu DECYZJA NALEZY DO WAS.

Pozdrawiam
1
Tomq 2012-07-10 17:34
Praca jest ciężka i na akord ... ale to świadomy wybór każdego z nas. Ja zaciskam zęby i pracuję. Poza tym: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... pracowałem już w gorszych warunkach więc nie będę wylewał goryczy pomyj...
4
KOperator 2012-11-04 17:19
Ludziska czy wy naprawdę żyjecie w trzecim świecie, trzeba pisać pisma do skutku aż ich ktoś wreszcie ( usunięte przez administratora )
wiesiek 2013-06-07 19:19
wystarczy chciec i pokazac ze ci na pracy zalezy
1
worker 2013-08-25 14:11
poszły w górę ale obowiązki a płace w dół nawet za nadgodziny nie płacą złodzieje pracuje tam od kilku miesiecy i "nadal nie wiem" czemu w weekendy nie podpisuje sie listy przy wejsciu do pracy
4
kimono 2014-11-21 16:04
Szkoda słów
telson 2014-11-21 16:21
Moim zdaniem jeśli masz szansę na inna pracę to z niej skorzystaj, ponieważ w tej pracy nic nie osiągniesz a tym bardziej dobrych pieniędzy,
aneta 2015-11-05 10:09
Szukam pracy w Pionkach i pomyślałam o tej firmie, w większości pracowałam w Warszawie i Gdańsku na stanowiskach kierowniczych, może jest jakiś zakres pracy który odpowiadałby mojemu profilowi? Duże doświadczenie w zarządzaniu, z komputerem, i w pracach biurowych. Czy jest jakaś szansa?
9
Kasia 2015-12-03 14:37
ile zarabiają tam w biurze wiecie?
11
igrek 2016-05-10 20:01
@Adam a skąd wiadomo ile zarabiają kierownicy rekrutujący? Wydaje mi się, że nawet jak po firmie chodzą plotki, to ciężko to określić. Dziwne, że firma nie wrzuca swoich ogłoszeń także tutaj, sporo osób tu jednak zagląda, by poznać opinie o Krzyżanowskich
8
Weronika 2017-04-12 10:01
@Kasia zamierzasz aplikować do QFG Sp. z o.o.? Na jakie stanowisko?
Agnieszka 2017-06-28 09:24
Masakra pracodawca robi łapankę w urzędzie pracy . Masz dwa wyjścia przyjąć pracę za marne grosze lub wyrejestrowanie na 4 miesiące ( Jak bezdomni mieliby książeczki sanepidu to firma zgarniałaby do pracy z noclegowni pełna desperacja ) Zapewnijcie lepiej godne warunki pracy a ludzie sami przyjdą do was z chęcią pracować
1
Agnieszka 2017-06-28 09:24
Masakra pracodawca robi łapankę w urzędzie pracy . Masz dwa wyjścia przyjąć pracę za marne grosze lub wyrejestrowanie na 4 miesiące ( Jak bezdomni mieliby książeczki sanepidu to firma zgarniałaby do pracy z noclegowni pełna desperacja ) Zapewnijcie lepiej godne warunki pracy a ludzie sami przyjdą do was z chęcią pracować
5
Blebleble 2017-07-13 19:00
Ucinaja 15min minimum z kazdego prztkladowo wychodzisz 14.50 u nich jest 14.30 bo nie patrza w akordy z hali tylko na godziny z bramy. Nigdy nie zgadzajace sie pieniadze powinny byc wypacane do 10 a czasami nawet 15jeszcze nie ma. Pracujac na drugiej zmianie nigdy nie wiesz o ktorej skonczysz a placa ci tylko do 22 bo reszta godziny ginie im i zawsze jest ze to pracownik dopisal sobie godzin... najgorzej chyba zarabiaja tabletowe max1200 zl na miesiac bo jest dzien na drugiej zmianie ze robisz do pozna lub konczysz po dwóch godzinach.... a jeszcze lepiej jak dzwonia ze nie ma drugiej zmiany. W weekendy placa normalnie czasami z dodatkiem a jeszcze lepiej jak z urlopu potracaja... masakra banda zlodzieji i oszustów!!!!!
Weronika 2017-08-29 09:52
Na stronie internetowej QFG można znaleźć oferty na stanowisko Specjalisty ds. jakości oraz Specjalisty ds. zaopatrzenia. Ktoś z Was pracuje właśnie w tych działach firmy? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV? Dodatkowe merytoryczne informacje mogą być dla nich szczególnie pomocne.
2
Zostaw swoją opinię o QFG Sp. z o.o. - Pionki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QFG Sp. z o.o.