brak logo

las woda

Wilga

Opinie o las woda

anonim 2011-02-02 13:57:37
Jednym slowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie przesadzam w ogole. Grafiki
pracy nie zgadzaja sie z faktycznym stanem. Pracuje sie ciezko, zarabia beznadziejnie malo i wciaz pompuja do glowy propagande, ze jestes w wielkiej rodzinie i twoja praca jest tak samo wazna jak praca kadry.
anonim 2011-08-30 12:55:51
Las Woda to obóz pracy!!! nikt nie ma wydzielonych obowiązków tylko wszyscy są od wszystkiego, dotyczy to głownie recepcjonistek, które muszą nawet robić śniadania, sprzątać itd. Wypłaty są tak małe że ledwie starcza na paliwo żeby dojechać do tej dziury.Człowiek tam zamienia się w robota i cofa się w rozwoju! Najgorszemu wrogowi nie polecam!
K. 2013-06-23 16:31:23
Mnie się praca w LW podoba i tyle w tym temacie - nie będę tu pisać hymnów pochwalnych.
Żal mi tylko tych byłych pracowników plujących tu anonimowo jadem...
Królik 2013-06-24 12:12:18
schearer - 2013-05-15 00:01:52

Jeśli chodzi o atmosferę w pracy to w porównaniu do innych miejsc jest nie najgorzej... Owszem jest parę osób które powinny wylecieć na kopach za rażącą niekompetencje (dlaczego nie wyleciały te dwie panie(usunięte przez administratora)jedna z recepcji i jedna z gastronomii- to nie mówię głośno bo to każdy pracownik wie:)), ale ogółem tragedii nie ma, zarobki w porównaniu z konkurencją malutkie (oprócz kelnera mc'donalda- 15 na godzinę wg wiernych źródeł) ale to się kiedyś w końcu odbije pani prezes i panu dyrektorowi czkawką i to nie długo bo już nikt nie chce pracować a najlepsi pracownicy zmienili miejsca pracy lub branże bo kasa mała a pracować z obiema wyżej wymienionymi paniami (usunięte przez administratora) to jest krzyż pański gdyż obie wybitnie się nie sprawdzają ale są kryte przez wiadomo kogo:) Na terminowość wypłat nie narzekam:) wszystko zawsze na czas i co do grosika:) Robota nie była jakoś morderczo ciężka wbrew opiniom wyżej. Nazywanie tego(usunięte przez administratora) to gruba przesada. Zapraszam do pracy w (usunięte przez administratora) lub na szparagi do Niemiec, wtedy pogadamy o(usunięte przez administratora) :D Było tu nie najgorzej tylko sianko trochę małe i parę kabli na ekipie, ale reszta była w porządku. Na początek pracy w hotelarstwie- godne polecenia :D
Tak sobie czytam czytam i coś mi się nie klei... znam to miejsce od wielu lat - obsługa jest miła i kompetentna, teren wokół zadbany a twarze osób - znajome od dłuższego już czasu :-) od kiedy pozwala się odchodzić "najlepszym", którzy w dodatku chwilę potem zmieniają branżę... ? Absurd... przypuszczam, że ci "najlepsi" chcieli ukręcić coś dla siebie na boku, a gdy zostali przyłapani i wyrzuceni - święte oburzenie i wieszanie psów ! Podoba mi się atmosfera tego miejsca i nijak nie mi to nie licuje z komentarzami powyżej, a kierownictwo też nie wygląda na krwiopijców... :-)
Anonim jakich mało :) 2013-06-24 22:25:05
Hotelarstwo (i gastronomia) do najłatwiejszych branż nie należą... Trzeba mieć pasję do tego, co się robi... Ze skwaszoną miną, nadętym podejściem i jakimiś wygórowanymi ambicjami, a bez żadnych podstaw daleko nie zajdziesz. Trzeba znać specyfikę zawodu i lubić ludzi - a nie knuć, intrygować, plotkować i mieć pretensje do każdego i o wszystko.
Chcesz zarabiać? Pokaż, że potrafisz.
Nie chcesz być obiektem plotek "kabli"? Nie dawaj powodu:)

Śmieszna jest zazdrość, która ewidentnie się w niektórych postach ujawniła.

Najłatwiej jest krytykować innych - spójrz na siebie.

Swoją drogą, ten hotel nieźle prosperuje z tak niekompetentną kadrą ;)
2
anonim 2014-09-09 21:21:58
nie.
nie polecam.
sara7177 2014-09-11 20:49:36
A Ty do pracy szukasz opinii, czy na wczasy
1
sara7177 2014-09-29 23:16:08
Tu raczej porady o pracy w tym miejscu, a nie o wczasach. Nie ten portal
1
bzik 2015-01-28 23:10:14
To nie prawda że kadra sie nie zmienia,zostają tylko ći którym do emerytury mało brakuje,albo ći którzy boją sie zmienić w swoim życiu cokolwiek i kilka młodych osób którym obiecuje sie awanse w przyszłości,więc czekają na lepsze jutro.
Właścicielka oszukuje,daje umowy śmieciowe,zmienia warunki zatrudnienia w czasie trwania umowy na gorsze,zakładając że każdy wszystko zniesie.Stałą kadre zmusiła taktycznie do założenia własnej działalności gospodarczej na rzecz rezygnacji z umowy o pracę. Wszystko dzieje sie elegancko,z uśmiechem,oczywiście jak przystało na 5 gwiazdek ale od środka wygląda to paskudnie. Ludzie są znerwicowani,stąd tyle zawiści,kto tam nie był ten niech sie nie wypowiada.Na recepcji dziewczyny nawet ręczniki,firanki piorą aby taniej,jezienią liście grabią,śnieg odgarniaja..po to im te fakultety. kilka awansowało,ale czy nie narzekają? oj! i to bardzo,bo podwyżki groszowe a obowiązków trzy razy tyle.Prosze popracować żeby sie przekonać że to prawda. Dużo ambitnych wartościowych osób już odeszło...
3
sara7177 2015-01-29 10:15:52
bzik. Bardzo dobrze została ta sytuacja przedstawiona. To, co wyprawia tam "Wielka" Pani Prezes w duecie z Panią niewiadomego pochodzenia i stanowiska zwaną "Dodą" przechodzi ludzkie pojęcie. Las Woda zniszczy psychikę niejednej osobie. Pozdrawiam osoby jeszcze tam pracujące.
2
sara7177 2015-02-01 10:14:02
Chyba wystarczające masz tu odpowiedzi, szkoda że nie wszystkie opinie zostały, ale służby propagandowe Las Wody działają .A jeśli chcesz te opinie potwierdzić to spróbuj tam. Co chwilę jest wolne miejsce na recepcji to Cię chętnie przyjmą.
Ps. Mam nadzieje że macie jakie pojęcie z gastronomii, bo tego warunku nie napisali, a trzeba było i jajeczniczkę usmażyć i parówki ugotować kawę zrobić itd. ogólnie śniadanko dla gości rano przygotować ( oszczędność kelner i kucharz nie musi przyhodzić bo jest uniwersalna recepcjonistka)
1
nieznany333 2015-02-04 18:05:32
Prace w Las Woda a raczej las [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odradzam. Zgodze sie z wymienionymi postami wyrzej. Czlowiek sie poswieca stara a i tak nie zostaje doceniony a wrecz odwrotnie. Kazdy na kazdego gada, knuje intrygi donosi..gorzej jak dzieci.NA jednej dloni mogłbym wymienic osoby ktore sa w porzadku. podziwiam, ze jeszcze tam pracuja. Pracownicy na wzajem siebie nie szanuja a KOCHANa PANI prezes..hm..tak fałszywej i zawisnej I OBLUDNEJ nie zanjacej sie na niczym osoby nigdy w zyciu nie widzialem i mam nadzieje ze to jak postepuje z pracownikami odbije sie na niej dwukrotnie!! kROTKO MOWIAC JESLI NIE CHCESZ ABY NIE UCIERPIALA TWOJA PSYCHIKA omijaj z dala to miejsce i tych ludzi.
1
mały123 2015-02-04 20:03:28
Piszecie tak źle, bo was zwolniono, bo robić się nie chciało. Recepcjonistki to nie są "święte krowy"! W każdym normalnym hotelu wykonują proste prace i nastawienie pralki nie uwłacza ich godności. Atmosfera jest sympatyczna, raczej. Zwłaszcza jak jest weekend i infantylne, i niewydajne panienki od pozyskiwania klientów mają wolne. I jak nie ma pani pokojowej z wygolonymi brwiami, która ciągle daje do zrozumienia gościom, że jej przeszkadzają. Reszta personelu jest sympatyczna.
1
hehehehe 2015-02-05 09:43:31
Już jedna tu była i pisała próbując tłumaczyć jak to w Hotelu jest super. Też już nie pracuje. Nie wytrzymała. Ciekawe dla czego? Pewnie była niewydajną panienką od pozyskiwania klientów albo pralki nie chciała nastawić i poskładać ręczników Także swoje uwagi "mały123 schowaj sobie ..... i nie broń czegoś czego się nie da obronić.
LW 2015-02-06 22:54:40
Pytanie do osoby o nicku "hehehehe":
Czy z firmą, z którą podpisujemy umowę, związujemy się na całe życie i nie mamy prawa odejść? Czy złożenie wypowiedzenia świadczy o tym, że się nie wytrzymuje? A może ktoś chce się rozwijać, poszerzać horyzonty, pragnie zmian?

Uważam, że też możesz "schować swoje uwagi sobie...":)I żałuj, że być może Ciebie zwolniono.

P.S. Nie mam pojęcia, kim jest "maly123" i go nie bronię. Swoją drogą zgadzam się z opinią, że tego miejsca nie da się obronić. Ale nie obrażajmy przy tym pracowników, bo oni niczemu nie są winni.
hehehehe 2015-02-07 12:01:12
Jak przez pracę w Las Wodzie się płacze, to faktycznie trzeba uciekać poszerzać horyzonty. Każdy co pracuje to wie jakie były przyczyny odejścia tej osoby. Nie muszę dokładnie opisywać kto to. Doda zniszczy tam wszystkich.
Ps. Nie obrażam pracowników, tylko nie lubię fałszywych ludzi wypisujących głupoty które mijają się z prawdą. Chyba że to był rozkaz Dody albo Ciotki to sorry zwracam honor.
Majster 2015-02-26 23:19:24
Cześć myślę że dla Ciebie będzie odpowiednie stanowisko - murarztynkarzakrobata :D
ktoś 2015-02-27 10:24:28
Majster- dobre dobre!!!!!!!!
kreatywna 2015-02-28 13:14:06
do łyzeczki talentu. Bedziesz tam od wszystkie wezma ciebie do administracji miedzy grzebanina z fakturami bedziesz wyskakiwac na masaz:D ale nie boj sie nic z tego co wiem to pomieszczenie biurowe jest o krok od pokoju z masazami:D bedziesz miala blisko. hm..wyksztalcenie marketningowe mowisz..to i w sprzedazy sie znajdziesz napewno. no dziewczyno jak sie zatrudnisz to wiekszosc osob wyleci bo po co im 3 osoby jak moze zrobic te wszystkie czynnosci jedna osoba za jedno marne wynagrodzenie:) Powodzenia:D!
1
DDDD 2015-03-11 16:06:48
Tam cały czas jest wolne miejsce. przemial ludzi wiekszy niz w betoniarce. Naprawdę odradzam tam prace. Jesli lubisz byc przepychana z miejsca na miejsce jak jedna z pracownic " PANI MIŁOSIERDZIA" ( kto tam pracuje dłuższy czas to wie o kogo chodzi:P) TO JEST PRACA DLA cIEBIE:) JEST WIELE FAJNYCH HOTELI GDZIE ATMOSFERA JEST PRZESYMPATYCZNA..wiec mała rada próbuj w innych PRESTIŻOWYCH miejscach a nie takich jak LAS WODA.
1
omg 2015-03-20 09:53:58
Człowieku, jeśli Ty tak pracujesz tak jak szukasz ogłoszeń to życzę Ci powodzenia i dalszych sukcesów. Ogłoszenia do pracy często się pojawiały na różnych portalach oraz oficjalnej stronie Las Wody i to nie w 2013 r. bystrzaku
chetny 2015-04-16 19:48:07
Co powiedzcie o pracy na zmywaku w las wodzie? jest ogłoszenie na grajdolu.
czołem 2016-05-11 22:06:51
No to skoro są takie duże zarobki jak piszecie @dream czy @akacja to nie wiem czemu nikogo nie znaleźli na to stanowisko recepcjonisty. Tym bardziej, że wymagania nie są duże, wystarczy mieć średnie wykształcenie i znać język angielski.
Zostaw swoją opinię o las woda - Wilga
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie las woda