brak logo

Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo

Stryków

Opinie o Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo

Mario 2017-05-11 13:16
Nie jest zle za 6 dni dostałem 655 zl
1
Wolę Nie 2017-05-11 21:48
Ogłoszeń z tego Corninga od cholery.Niech lepiej zaczną traktować ludzi godnie a nie tylko szukać nowych jak w Sonoco tu jest.
2
Zigi 2017-05-12 15:42
Nie dziwię się, że niektóre z tych kobitek pracują tu po kilka czy kilkanaście lat. Są takie uległe i pokorne. Dla nich praca w Corningu to życie, bo wiedzą, że gdzieś indziej to dostaną pracę na miesiąc albo na zawołanie będą chodzić. Raz brygadzistka mi dała do zrozumienia, że i tak mnie zwolnią, jak się odezwałem i to w dobrej wierze. My to jesteśmy jak jest górka zleceń a potem wypad jak obrobią produkcję. Zostaną te wszystkie wdowy i rozwódki, co by bez Corninga nawet dzieci nie wyżywiły, a my to chyba pod śmietnik o ile Biedronka łańcucha nie założy, żeby nie grzebać.
1
Nowy na PnP 2017-05-24 19:00
Ja już nie rozumiem tej firmy. Jakość przede wszystkim więc dlaczego ta brygadzistka Sylwia przymyka oko na prace wbrew procedurom żeby było tylko dużo! Podobno była audytorką to tym bardziej powinno się robić tak jak trzeba a nie taką fuszerkę odstawiać na linii że potem tyle złych. Apeksów i wyłamań od groma. Nie wiem kto tu w ogóle jest kierownikiem i co tu robi że tak jest i po co te procedury skoro mówią że głupie i mamy wedle rozumu swojego pracować bo będzie za mało albo linia stanie i brygadzistka dostanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
joloXD 2017-05-26 01:53
jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przerwa trwa 20 min ja jak zrobie norme latam sobie na szluga kiedy chce do wc też ide jak mi się chce ogólnie jak ktoś jest nierobem i si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak pewnie robiłeś to ty to traci bo go wyjeba ale jak robisz swoje to jest git ludzie zajebiści team leaderzy też git więc skończ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] downie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nygusie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
M. 2017-06-05 16:37
Witam. Byłam pracownicą działu CAB. Na początku pięknie , ładnie. Do czasu......KIEDY to liderka słowami "żę tu pracuję tylko debile" skreśliła u mnie wszystko. Jak nie wchodzisz liderce w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to Cię wywalą, jak nie jesteś pupilkiem jak niektóre również. Jak jestes za dobry również Cie wywalą bo czują konkurencję nosem. poczułam się pokrzywdzona słysząc " tak będzie lepiej" bo co bo sie postawiłam i nie dałam po sobie jeździc? BO TAKIEGO TRAKTOWANIA NIE ZNIESIE NIKT.nie można tak traktować ludzi, to że pracujemy na produkcji to nie znaczy ,żę człowiek jest zerem prawda? Mam nadzieję, żę znajdzie ktoś kto skończy te głupie rządy liderek, które same nic nie umieją a mądrują się jakby stanowiska na pamięc znały! Prosząc o pomoc usłysząłam , że ja tego stanowiska nie mam więc nie pomogę,.... CHĘTNIE SPODKAM SIE Z OSOBAMI KTÓRE MIAŁY PODOBNIE. SKONCZYMY TO RAZ NA ZAWSZE I ZRÓBMY COS DLA TYCH CO BOJĄ SIĘ ODEZWAĆ A MIMO WSZYSTKO PRACUJĄ.Nie polecam tej firmy, może i zarobki były dobre ale ATMOSFERA I TRAKTOWANIE PRACOWNIKA NAGANNE!
11
moze przyszly pracownik 2017-06-07 15:30
Chce aplikować o prace na magazynie. Mam uprawnienia ust,doświadczenie na wysokim składzie, pracowałem z maszynami produkcyjnymi. Na jaka ofertę moge liczyć? Na olx jest ogłoszenie, ze 2900 do 3200 na umowie. Pytanie moje brzmi tak: Jak wyglądają nadgodziny i premia? Bede wdzięczny za odpowiedz
G 2017-06-07 16:25
Na produkcji preferuje się niezbyt mądrych i tak jest wszędzie. Ty też byś nie chciała żeby u Ciebie sprzątała osoba np. po doktoracie. Jeszcze Ukraińcom się wybacza, że znają trzy języki, bo to Ukrainiec, ale Polak na robotniczym stanowisku, nawet jak wielu przewyższa, musi zgiąć kark, zacisnąć zęby i udawać głupiego. Niestety. A dobrej pracy nie ma albo jest okupowana od hm dziesięcioleci, więc każdy idzie tam, gdzie przyjmują i da się coś zarobić. W Corningu jest naprawdę jak w Sonoco. Ja też się bardzo rozczarowałam ale robię swoje i tyle.
4
G 2017-06-07 16:33
A jeśli chcesz się postawić Corningowi to daj sobie spokój. To jest koncern a my robole. Brygadzistki też pewnie dostają po pupie, więc muszą się pewnie po wyżywać na ludziach.Też uważam, że są głupawe ale co. Na ich miejscu też bym nie chciała się użerać z pracownikiem szeregowym.
1
czarna wdowa 2017-06-09 10:40
Najwidoczniej nie ogarniasz się ślimaku......
aplikant 2017-06-12 12:26
To jak jest z tym magazynem i wózkami?
X 2017-06-12 19:13
Dowiedz się w u pracodawcy to Ci wszystko powie. Powinien
pracownik wakacyjny 2017-06-22 20:15
Na którym dziale najlepiej pracować? Czy jest dział, na którym nie siedzi się na linii? Czy ktoś się orientuje, czy jest dział, na którym normy nie są wygórowane?
8
Nowy pracownik 2017-06-30 10:43
Jak dokładnie działają czytniki na bramce wejściowej?w innych miejscach bez problemu.
ja9696 2017-07-06 18:15
Nie polecam co chwila przyjmują ludzi poczym po tygodniu zwalniają w celu zatrudnienia nowych i zarobieniu na tym pieniędzy atmosfera w pracy jest okeej ale strasznie psują się oczy od okularów ochronnych. Nie warto sobie zawracać głowę a potem płakać ze zwolnili nie wiadomo z jakiego powodu.
2
teraz zadowolony 2017-07-07 21:50
To fakt tym bardziej zę praca nie jet taka prosta, więc nie wiem jaki jest w tym sens. Lepiej sobie popakować naprzeciwko a nie się niepotrzebnie wdrażać
1
Karolina 2017-07-19 22:25
@ja9696 masz pewność, że takie praktyki faktycznie mają regularnie miejsce? Pamiętajmy, że wdrożenie nowego pracownika to również wysiłek dla pracodawcy, a ciągła rotacja wśród załogi zazwyczaj nie jest pożądana. Opowiesz coś więcej?
1
Koksu 2017-07-21 23:55
OFC czyli dawny LEO
vonkinkerhoffen 2017-07-22 11:38
Ja sie pytam kto szafki opierdolil????
5
Niezadowolona ze współpracy 2017-07-31 16:04
Corning to firma krzak moim zdaniem, wszystko jest tam nieogarnięte ludzie biegają jak dzikusy po puszczy, żeby trafić tam na normalnych i szczerych rozmówców trzeba mieć ogromne szczęście większość pracowników, liderów jest fałszywych. Wszyscy stają na głowie żeby tylko wyrobić norme która jest zawyżona. Odnośnie tej żałosnej firmy nie polecam za wykorzystywanie ludzi, za kradzieże które wystepują tam od jakiegoś czasu a nagrań z monitoringu nikt nie może zobaczyć bez pozowlenia amerykańców. Pracowałam tam przez dwa miesiące i już nigdy tam nie wróce. Najciekawsze są tematy wypłat, urlopów płatnych i niepłatnych.... nikt nie wie czy ma urlop płatny czy niepłatny... Firmie wystawiam ocene niedostateczną choć i tak uważam że to za wysoka nota jak na takie dno i wodorosty. Odnośnie sprzętu na jakim sie tam pracuje wszystko stare ledwo chodzi... a przerwa 20 minut to śmiech na sali jak chcesz isc do toalety poza przerwą to musisz latać i sie pytać nie polecam..
4
wio do przodu 2017-08-02 13:10
Przede wszystkim trudno się pracuje z audytorkami i liderkami. Wszyscy się boją o pracę.O to że ktoś doniesie. U mnie audytorka zamiast odpowiedzieć liczyła, że się domyślę, bo jedno mówią a drugiego oczekują. Wiedzą czym się to może skończyć, że ktoś nagada , co powiedziała i nabierają wody w usta.A potem i tak udają że nie widzą albo przysyłają pracownika z linii "na doszkolenie", który i tak ma już po dziurki w nosie Corninga i jedyny ma odwagę powiedzieć co i jak żeby było dużo.
1
Złożyć, czy nie złożyć? Oto jest pytanie 2017-08-04 16:44
Jak wygląda praca na Pomocniku operatora linii produkcyjnej? Jest możliwość, żeby raz na godzinę, dwie usiąść i odetchnąć z 5 minut czy cały czas tyrka? Praca jest monotonna czy człowiek ma szansę się czegoś nauczyć i rozwinąć? O ludzi nawet nie pytam, wiadomo jak to na magazynach, wyścig szczurów i kablowanie.
2
Eduardo 2017-08-05 14:42
Praca generalnie dla głupich i na takich się stawia. Minusem są panie zdeterminowane w utrzymaniu pracy, bo to zawsze psuje atmosferę
1
Wielki ja 2017-08-11 00:01
Teraz ludzi z łuszczyca zatrudniają takie jest zapotrzebowanie. Ale to wszystko przez liderki nie kierownictwo bo to one nie chcą być odpowiedzialne jeśli komuś by się coś stało...Masakra...
1
Wielki ja 2017-08-11 00:12
Jeśli chcesz wrócić przez biuro i oni się dowiedzą ze pracowałeś to pytają byłej team liderki czy chce żebyś wrócił nie ważne że już nie na ten dział na pewno ale jeśli ona nie chce bo ma takie widzimisię A jest takich babek sporo to powie nie i nie masz wjazdu jak na dyskotekę z selekcja masakra moim zdaniem jakiś kierownik powinien mieć to pod kontrolą tak samo wynagrodzenie na godzinę dla pracownika. Są osoby pracujące dłuŻej A przechodZą do innej team liderki mając umowę np 2 miesiące bo tamta musiała oddać bo było trzeba to ta nowa daje mniejsze wynagrodzenie niż osoby które dopiero przechodZą u niego na firmę A ta dana osoba dostaje już na 1,5 roku z mniejsza stawka to jest śmiech A tłumaczy się tym że nie poznała się jeszcze na osobie przez ten czas i żeby się nie zrażać bo będzie podwyżka za parę miesięcy...haha ale co taka jak Ci nowi???!! Czy jak Ci starsi ciut co w tym samym przechodzili momencie na danym dziale/lini??? Bo jeśli tak to to jest nie sprawiedliwe osoba pracuje dłuŻej ma mniej niż te przechodzące teraz A jak tamtym przedłuża umowę to dostaną podwyżkę rzecz jasna i Ty taka sama? Że stażu wirnika ze nie powinni tak być bo na innych działach innych team liderów osoba się sprawdza A tu kurna co??? Smiech
1
Wielki ja 2017-08-11 00:22
Hitem są młode liderki chociaż nie każda ale na Cabie jest jedną co ciągle szybko szybko wiecznie jej nie pasuje zrób to zrób tamto i ponad normę A później się opr dostaje od innych za to że się przegielo,ta ona dostanie może premie większa ale my nie i ludzie niesprawiedliwie docenieni przez pryzmat lubię bardziej nie lubię ,bądź mam z kim i o czym pogadać. Grupy bluznia na nią jak mogą ale w twarz przyjaciele jak to zawsZe bywa duży lizanie. Żal niektórym w tyłek zagląda i moro nabyte team liderki bardzo sympatyczne chcą wynieść Dawaj swoje koleżanki w polecenia na team liderki. Traktują ludzi gorzej niż bydło wszystko po znajomosci!!!! Wszystko albo za to że sprzedaż co grupa albo inni mówią na lidera..
1
Karolina 2017-08-12 14:30
A jak wygląda sama atmosfera w pracy @wielki ja? Czy inni pracownicy są wobec siebie w porządku? To często bardzo ważny aspekt pracy. Czy Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo organizuje dla pracowników jakieś wyjścia, imprezy integracyjne, które atmosferę mają poprawiać?
1
Jakoś Cz 2017-08-15 18:04
Jak chodzi o liderke na XMD to uważać na taką Andzelikę i Asię są wstrętne i jej grupę pracowników na którym dziale są
4
Robert 2017-08-20 20:43
A jak wygląda system premiowania na produkcji?
Karolina 2017-08-22 11:32
Obrażanie innych pracowników @Jakoś Cz, nie powinno mieć na forum miejsca. Głównym celem tego wątku jest jednak przekazywanie potwierdzonych informacji na temat pracowania w Corning Cable Systems POLSKA. Pamiętajmy o tym przy dodawaniu kolejnych komentarzy.
Filip 2017-08-26 07:34
Pracuję w Corningu od przeszło 2 lat i zastanawia mnie jedno. Przecież na zebraniach apelują, że jeśli ktoś widzi przejawy niewłaściwego traktowania współpracowników lub jest z czegoś niezadowolony, to jest dostępna infolinia do firmy zewnętrznej, żeby to zgłaszać. Linia jest czynna przez całą dobę i zidentyfikowanie osoby zgłaszającej jest niemożliwe, chyba że taka osoba poda swoje dane celowo. Może warto skorzystać z tej możliwości 0 0 800 121 15 71 Również w materiałach szkoleniowych podczas przyjmowania do firmy dostałem przewodnik nowego pracownika, gdzie widniał ten numer.
Nie będę oceniał pracy na produkcji, ponieważ pracuję w części biurowej. Na pewno praca na produkcji wymaga od osób zdolności manualnych i myślenia. Nie jest to prosta produkcja, ponieważ niektóre procesy są skomplikowane, a pracownicy muszą używać różnego rodzaju sprzętów lub instrukcji. Jednakże firma stara się dbać o pracowników, poziom bezpieczeństwa pracy jest bardzo wysoki, jest opieka medyczna w prywatnej firmie, ubezpiecznie dodatkowe, darmowe dojazdy, dofinansowanie obiadów, coroczne zabawy integracyjne, wczasy pod gruszą, multisport, prezenty na Święta i dzień dziecka itp. Jest oczywiście bardzo wielu pracowników nowych zatrudnianych przez firmy zewnętrzne, ale mogą oni korzystać z większości benefitów, a po kilku tygodniach lub miesiącach przechodzą na zatrudnienie przez firmę.
3
Karol 2017-08-27 14:29
Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat systemu komputerowego na produkcji .Podobno bardzo trudny do opanowania ,a osoby odpowiedzialne za przyuczenie nie chcą za bardzo przekazać swojej wiedzy.
Filip 2017-08-28 10:55
System komputerowy jest dość mało przyjazny dla użytkownika, ale jest parę dni na jego nauczenie i często nowe osoby pytają się innych, a Ci im pomagają. Wszystko jest do przyswojenia i nikt nie wymaga, żeby już pierwszego dnia wszystko rozumieć.
Anonim 2017-08-29 06:24
Chyba jesteś nienormalny skoro tak piszesz
Karolina 2017-08-30 16:33
@Anonim na forum mają prawo wypowiadać się wszyscy - nawet ci, którzy mają zupełnie inne spojrzenie niż Ty i nie powinno się nikogo obrażać. @Filip czy twoje warunki zatrudnienia zmieniają się wraz ze wzrostem stażu pracy?
pracownik 2017-08-30 18:35
Program nie dla wszystkich jest od razu intuicyjny. Niektóre osoby, nie mające styczności z komputerem, mogą mieć problem na przykład z wybiciem się na przerwę, zwłaszcza że czasami w monitorach nie działa dotyk lub trzeba wymienić skaner. Jeśli macie problem z obsługą programu, to poproście kogoś o pomoc i zapiszcie sobie na kartce co musicie po kolei naciskać. Na pewno znajdą się w pobliżu osoby, które chętnie pomogą. Nie ma się co martwić, po pewnym czasie każdy, o ile będzie chciał, przyswoi obsługę.
2
Filip 2017-08-31 15:46
Karolina, w zasadzie tak. Co roku jest podwyżka, nie jest jakaś duża, ale jest. Poza tym jest Goalsharing, jak osiągniemy cele, to dostajemy dodatkowe pieniądze, jakieś pół pensji. Niestety, szczerze nie bardzo jest realny wpływ na osiągnięcie tego Goalsheringu, ale jak dotąd się udaje.
Hooo 2017-09-01 23:09
Racja Aśka i ta druga tragedia
1
Ola 2017-09-01 23:24
Nie polecam działu XMD zmiany B gdzie liderami jest Aśka i Angelika to jest jakaś tragedia układy i jeszcze raz układy osobiscie miałam konflikt jedna z nich tzn ja nawet nic nie mówiłam bo nie chciałam stracić pracy ale udziela się na mnie i o wszystko czepiala nigdy nie było dobrze zawsze wszystko źle i robić robić tylko a do Angeliki przychodzi Konrad lider z działu CAB i siedzą sobie gadaja śmieją się ona co chwilę chodzi do niego a on do niej albo cały czas gapi się w telefon .Ludzie wchodzą w tyłek im i to są najlepsi pracownicy tak strzelaja z ucha i donoszą na XMD zwlaszcza przyjaciółka liderki Aśki Mariola no ta to już w tyłek włazi całkowicie .Odradzam człowieka jak śmiecia traktują mówi to tylko o tym dziale i zmianie B nawet z innych działów ludzie mowili ,że w życiu by nie chcieli na ten dział i ta zmiane
1
Pracownik produkcji 2017-09-02 18:11
@Filip - 2017-08-26 07:34
Niestety nie jest dokładnie tak, jak piszesz w sprawie zgłoszeń pod ten
numer 0 0 800 121 15 71. Pracuję w firmie już kilka lat i znam osoby, które
dzwoniły, żeby zgłosić przypadki niewłaściwego zachowania. Ale tam można
zgłaszać tylko przypadki łapownictwa i przekrętów finansowych. Nie przyjmują
zgłoszeń odnośnie zachowania niezgodnego z wartościami frmy Corning. Obawiam
się, że zarząd do dzisiaj nie wie, do czego służy ten numer i pewnie ich nie
zastanawia, dlaczego nie mają zgłoszonych rzadnych przypadków. Otóż, jeśli
to czytają, to powinni wiedzieć, że pod tym numerem takich zgłoszeń nie
przyjmują oraz że nie można też tego zgłosić on-line. Zatem pracownik nie
ma żadnej możliwości zgłoszenia tego anonimowo, a co za tym idzie polityka
anty-mobbingowa w tym momencie nie działa.
Edek) 2017-09-03 23:20
Szukają ,bo jest taka potrzeba ,buduje się nowy zakład, jest 2700pracownikow,ma być 4000.
Dlatego jest jakaś........
..................rozumiecie?
Edek) 2017-09-03 23:29
To już nie jest Corning Cable Systems,dowiedz się a później pisz)
Edek) 2017-09-03 23:33
I właśnie to jest dopiero prawda ,pierwsza od wielu już postów))
Tak Filipie właśnie ????
ZnajomyNieznajomy 2017-09-04 19:44
Oj Monika.. Wiesz nie ładnie obsmarowywać innych z imienia a samej pozostawać "anonimową". W internecie nie ma anonimowości. Pamiętaj ze nie dostałaś jeszcze świadectwa pracy.. :)
10
Anonim 2017-09-07 18:30
Co do wysokich standardów bhp to pic na wodę fatamorgana. Już wielu okolicznych lekarzy słyszało o Corningu. Tu są warunki szkodliwe, w powietrzu fruwa wiele świństwa a te standardy to śmiech na sali. Nożyczki jak dla dzieci a strofują bo się rękawicy anty przecięciowej nie założyło.To jest udawanie i wymyślanie głupot bo jak płacą to trzeba się wykazać pomysłami. A co do wielkich perspektyw to corning już wiele tysięcy osób nimi obdarzyło. Ludzie pracowali wiele miesięcy czy nawet lat i nagle szukanie haka i zaglądanie przez ramię aby tylko wypatrzeć skuchę czy działanie na skruty.
pracownik produkcji 2017-09-08 13:19
Nie mogę się zgodzić z Twoją opinią. Włókna szklane są zdecydowanie cięższe od powietrza, więc nie mogą fruwać, a przeciągów na hali nie ma. No bo to nawet nie wykonalne. Poza tym 100% pracowników chodzi po hali w okólarach ochronnych i odzierzy ochronnej. A to, że pilnują, żeby nosić rękawice, to raczej świadczy, że dbają o bezpieczeństwo pracy. Jasne, że wypadki zawsze mogą się zdarzyć, ale pracowałem już w życiu w kilku firmach i jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracy, to w tej firmie nie są to puste słowa.
3
A 2017-09-20 16:41
No jasne, dlatego budują kolejna fabrykę :P
Karolina 2017-09-22 07:56
@Edek, tak jest wpisane na górze w nazwie firmy dlatego tak też nadmieniłam. Widzę teraz w Googlach, że nazwa poprawna to Corning Optical Communications Polska, czy o to Ci chodziło? Czy powód jest jeszcze jakiś inny?
vggygf 2017-10-05 11:01
A jakie sa oddzialy i ich nazwy
anonim 2017-10-11 16:39
Firma Corning to dla mnie dno i wodorosty, wszystko zmieniło się na minus. Agencje mydlą oczy i nie mówią prawdy. Szkolenie stanowiskowe to kpina, wogóle ta firma zeszła na psy,w porównaniu z tym co było kilka lat wstecz to sam się sobie dziwię że wytrzymałem miesiąc czasu.
Zostaw swoją opinię o Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo - Stryków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo