Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo

Pracowałeś w firmie Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tamik - 2015-01-30 02:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ala, a nie widzisz postu powyżej, jasno napisali, że przez job impulse oraz randstad. @a, co masz na mysli pisząc testy manualne, bo jednak brzmi dość tajemniczo. W ogóle to rozumiem agencja robi tylko rozmowę, ale umowę podpisuje się bezpośrednio z Coming Cable Systems, tak? Pozdrawiam i dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-02-08 19:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa zostaje podpisana z agencją, nie z COC..
Testy manualne, co najmniej 2 lata temu obejmowały, zwijanie pigtaila, oraz za pomocą pensety włożenie krótkich i cienkich "igiełek" do tacki, w której tylko część otworów jest "otwarta", gdyż reszta jest dokładnie zaklejona.
zdjecie uzytkownika
bandel - 2015-02-12 17:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie testy bardzo podobne. Polegaja na zlozeniu kilku elementow w calosc( skrecenie 6elementow z ktorych powstaja 3), odnalezienie 3ch roznic w jakims elemencie zlacza bodajze. Jest tez napisane polecenie na podstawie ktorego peseta musimy ulozyc koraliki zgodnie z instrukcja- i to jest na czas. W job impulse.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-20 15:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś ma jakieś inne informacje na ten temat? bo nie wiem jak mam się już odnieść do tematu? szukam teraz dobrej firmy zajmujacej się tą branża, możecie ich polecić czy nie za bardzo? zalezy mi na naprawde dobrze wykonanej robocie, bo potem jakbym miał coś poprawiac po nich inną epiką, to mnie to wyjdzie 5 razy drozej.
zdjecie uzytkownika
k - 2015-02-24 19:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pod względem jakości wydaje mi się bardzo dobrą firmą zwracajaca uwagę na każdy szczegół.
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-02-25 14:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jest jedno wielkie dziadostwo schodzi na psy. Oszukuja ludzi z wyplatami trzeba pilnowac swoich pieniedzy za dni urlopowe za soboty itd bo czesto gesto zdarza sie ze nei wyplacaja.... Ludzie kotrzy sie staraja i robia te ich smieszne normy za marne grosze co miesiac a oni zarabiaja kupe kasy to nie dostana umowy na firme tylko dostaja nygusy i ludzie co maja gleboka ta prace w d... TAM SA SAMI LUDZIE PRAWIE PO ZNAJMOSCI wiec szary czlowiek z ulic nie ma prawie szans bo wciagaja swoich...
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-02-25 14:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jest jedno wielkie dziadostwo schodzi na psy. Oszukuja ludzi z wyplatami trzeba pilnowac swoich pieniedzy za dni urlopowe za soboty itd bo czesto gesto zdarza sie ze nei wyplacaja.... Ludzie kotrzy sie staraja i robia te ich smieszne normy za marne grosze co miesiac a oni zarabiaja kupe kasy to nie dostana umowy na firme tylko dostaja nygusy i ludzie co maja gleboka ta prace w d... TAM SA SAMI LUDZIE PRAWIE PO ZNAJMOSCI wiec szary czlowiek z ulic nie ma prawie szans bo wciagaja swoich...
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-02-25 14:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jest jedno wielkie dziadostwo schodzi na psy. Oszukuja ludzi z wyplatami trzeba pilnowac swoich pieniedzy za dni urlopowe za soboty itd bo czesto gesto zdarza sie ze nei wyplacaja.... Ludzie kotrzy sie staraja i robia te ich smieszne normy za marne grosze co miesiac a oni zarabiaja kupe kasy to nie dostana umowy na firme tylko dostaja nygusy i ludzie co maja gleboka ta prace w d... TAM SA SAMI LUDZIE PRAWIE PO ZNAJMOSCI wiec szary czlowiek z ulic nie ma prawie szans bo wciagaja swoich...
zdjecie uzytkownika
maria - 2015-03-06 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już prawie wysłałam do nich cv, już miałam kliknąć "wyślij" a tu jeszcze przeczytałam komentarzy kilka od was i nie wiem już teraz za bardzo co począć ze sobą i tym marzeniem o idealnym zatrudnieniu. na serio są aż takie problemy finansowe z wypłatami? i jeszcz jedno,chyba najbardziej kluczowe dla mnie pytanie, czy soboty u nich są obowiązkowo pracujące?
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-03-11 19:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze słyszę o takich wielkich problemach z finansami. Pracuje w tej firmie ładnych parę lat i ile sobie przypominam tylko raz zauważyłem niezgodność. Co do sobót, hmmm przymusowe nie sa, ale raz na kilka trzeba by się pokazać.
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-12 13:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie sa?? w któras mozesz tam nie przyjsc sobote aale tak to musisz ...nie opowiadaj bajek adm. No soboty za grosze jeszcze wyplacane po 3 miesiacach a jezeli ja odbierzesz jest platna nie cale 50 zl mozna sobie to wsadzic w d...proste 3 soboty w miesiacu 150zl haha wcale sie nie oplaca przychodzic a jak masz za duzo sobot to i tak cie orznac bo podatek ci zabiora niech sobie inzynierki przychodza .... firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Majac tam znajomosci mozna isc beddzie wtedy umowa i wszystko i trzeba tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizac brygadzistkom zeby stac sie pupilkiem. ZLODZIEJSKA FIRMA I TYLE AMERYKANSKA AZ SMIAC SIE CHCE
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-12 13:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z wyplatami nie wyplacaja w terminie ale oszukuja i trzeba pilnowac czy za wszystko wyplacili itd bo oszukuja a to za urlop nie wyplaca a to za sobote itd
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-12 13:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a i inzynierki kase biora za akaizeny a wogole sie nie znaja na prodkucji tak ja ulepszaja ze jeszcze gorzej rsie pracuje na stanowisku po tych ich ulepszeniach
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-03-18 11:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz dziwne przeliczenie soboty. Sobota płatna jest jak normalny dzień pracy Plus drugie tyle jeżeli jej nie odbierzesz, badz 50% o ile odbierzesz, czyli ogółem 150% dniowej.
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-18 16:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialam chyba co na pasku mam nie opowiadaj bajek bo rzniecie ludzi na ich zarobionych pieniadzach
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-18 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy Corninga ktorzy jeszcze tam pracuja nie przychodzcie w soboty bo to i tak wam sie wogole nie oplaca szkoda waszego czasu a oni beda majatki zarabiac na was a wy nawet za ta sobote dobrze zaplacone nie bedziecie mieli
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-19 13:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o jakiej wy umowie mowicie ....18 miesiecy bedziecie na agencji pozniej czy miesiace na okres probny a nastepnie przyjmuja na wasze miejsce ludzi z agencji a was wywala poniewaz im sie to oplaca nie chcac sie wiazac z pracownikiem na dluzej poniewac trzeba im dawac bony na swieta itd. a jak wezma z agencji to kolo 2 lat znowu moga trzymac i tak w kolko. Ja nie chodzilam na zwolnienia normy robilam staralam sie a jeden po sylwku przyszedl podbity ...na zwolnienia chodzil tam trzeba miec dobre znajmosci no i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizac brygadzistkom albo miec warta FIRMA DNO ZALUJE ZE TAK DLUGO TAM PRACOWALAM
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-19 13:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
o jakiej wy umowie mowicie ....18 miesiecy bedziecie na agencji pozniej czy miesiace na okres probny a nastepnie przyjmuja na wasze miejsce ludzi z agencji a was wywala poniewaz im sie to oplaca nie chcac sie wiazac z pracownikiem na dluzej poniewac trzeba im dawac bony na swieta itd. a jak wezma z agencji to kolo 2 lat znowu moga trzymac i tak w kolko. Ja nie chodzilam na zwolnienia normy robilam staralam sie a jeden po sylwku przyszedl podbity ...na zwolnienia chodzil i umowe dostal na 2 LATA SKANDAL DNOtam trzeba miec dobre znajmosci no i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizac brygadzistkom albo miec warta FIRMA DNO ZALUJE ZE TAK DLUGO TAM PRACOWALAM
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-03-19 13:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda ze za robienie normy nie daja zadnej premii zlodzieje....
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-03-23 02:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś tu jeszcze jest poza Byłą pracownicą? bo bardzo interesuje mnie własnie firma a konkretnie praca w Corning Cable Systems Polska, no ale chcialbym poznać więcej zdań niż tylko zdanie jedej osoby, bo wiadomo każdy moze mieć inny punkt widzenie, bo co innego w firmie przeżył i czegoś innego doświadczył a mi zależy na obiektywnych wypowiedziach
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-04-02 07:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byla pracownica - 2015-03-19 13:34:41]:
Za swoja prace otrzymujesz wypłatę. może potrójnie byś chciała? :-)
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-04-02 07:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byla pracownica - 2015-03-18 16:20:57]:
Idź do kogoś niech Ci to policzY lepiej Niż wypisuj takie głupoty na forum. Dlaczego takich "oszustw" nie zgłosilas do PIP?
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-04-09 00:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pisze prawde jak tam jest ..jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-04-09 00:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wartosci corning i wogole jak w to za ludzmi nie jestescie hahaha jaka wy to dobra firma i wogole :) tylko o tymz ze ludzi zwalniacie nie mowicie a zostaja beznadziejni ale wasza sprawa. a Ty adm pewnie w biurze siedzisz i go.. wiesz jak wszyscy tam inzynierki z reszta o produkcji zero pojecia ale wymyslaja akaizeny
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-04-09 00:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta zwracaja uwage na kazde szczegol chyba na ilosc a nie jakosc haha ludzi szkola beznadziejnie a daja im kable do polerki lub czegos innego firma schodzi na dno moze kiedys byla dobra a teraz to jest jedno wielkie gow... prawie jak wszedzie teraz w polsce.... malo sie zarabia a by chciekli nie wiadmomo co a oni kasiore trzepia
zdjecie uzytkownika
Luzik - 2015-04-09 14:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ulokowanie tej firmy w centralnym miejscu Polski jest dobrym rozwiązaniem dla firm logistycznych, ale czy w telekomunikacji ma to również takie istotne znaczenie - wydaje mi się, że nie. Z tego co widzę, panują tu raczej mało pochlebne opinie o tym pracodawcy. Zawsze warto mieć je na uwadze, o ile ktoś będzie planował podejmować u nich pracę, bo chyba coraz mniej się to opłaca..
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-04-17 09:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Byla pracownica - 2015-04-09 00:02:13]:
Nie jesteM z biur, ale akceptuję to co robię. Kazdy by chcial duzo zarabiac nie dajac nic z siebie. myslisz ze jak robisz norme to jestes zarabista i za to powinnas dostawac wiecej? Nie, po to zostalas zatrudniona i za to masz wyplate na ktora sie zgodzilas na samym początku. Masz coś do ludzi z biur. Skończ inżyniera i też tam usiądź, kto broni. Najprosciej jest miec pretensje do calego swiata tylko nie do siebie. W tej firmie najczęściej nie przedłużają umów A nie zwalniają, Jet to roznica. Prawo na to pozwala i pretensje trzeba mieć do ustawodawcY.
zdjecie uzytkownika
byla pracownica - 2015-04-17 16:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie kwas bo mi sie juz czytac tego nie chce ciekawe czy masz studia jak tam wszyscy po znajomosci sa
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2015-04-17 16:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoror jest tak swietnie to czemu ludzia nie przedluzaja umow tym ktorym powinni tylko przyjmuja na agencje bo im sie to bardziej oplaca znowu moga dwa lata trzymac bez niczego ... akceptuj dalej mozesz nawet i w nd chodzic a jak nie beda mieli roboty to cie wywala. nie przedluzaja umow czy zwalniaja jedno i to samo
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-04-17 20:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byla pracownica - 2015-04-17 16:43:27]:
Jakbyś czytała ze zrozumieniem moje wpisy to byś wiedziała że pracuje tu już kilka lat. Agencja mnie nie dotycz, ale też musiałem przez nią być zatrudniony. Wybacz, ale skąd ty możesz wiedzieć koumu powinni przedłużać umowy? Sa ludzie którzy dostają umowy, mam wrażenie że byłaś w tej drugiej grupie i wylewasz tutaj swoje żal.
zdjecie uzytkownika
Wójt - 2015-04-26 00:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego wnioskuję, że jest jakaś tam szansa przejścia na umowę bezpośrednio z pracodawcą a nie siedzenie cały czas na umowie agencyjnej, która jest największą bzdurą stulecia?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-06-25 17:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak słów...przedmiotowe traktowanie pracownika, kombinowanie jak tu zabrać premie i jak tu wyruchać na nadgodzinach, praca na chwile. Ogólnie z roku na rok coraz gorzej. Jeśli ktoś szuka pracy na wakacje to polecam, a jeśli na dłużej to odradzam :)
zdjecie uzytkownika
jenerał - 2015-06-25 21:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwerty - 2015-06-25 17:23:37]:
hej. Ja własnie zaczepiłem się kiedyś na krótki okres w Corning Cable Systems i nie narzekam. W sumie byłem młody szczawik i każda kasa wydawała się wtedy zbawienna , ale pamiętam , że nie dosyć że praca była całkiem przyjemna to jeszcze atmosfera między pracownikami naprawdę ok. Ja wspominam pozytywnie
zdjecie uzytkownika
3 letni pracownik - 2015-08-13 19:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem na stronie H & E (montaż) przez pół roku, nie było najgorzej tylko trzeba było robić swoje. Co do sobót pracujących to muzę sie zgodzić z adm. System rozliczania nadgodzin jest trzymiesięczny i jesli pracujesz 2 soboty w styczniu to przy wypłacie w lutym otrzymujesz 2 dni dodatkowe ale płatne tylko raz, natomiast w kwietniu drugi raz dostajesz "setke" a jeśli odbierzesz to "pięćdziesiątkę". Rzadko która firma za odebrane nadgodziny płaci 150% i jesli była pracownica odebrała swoje soboty to niech się nie dziwi ze po 3 miesiącach zapłacili po 50 zł. Twraz pracuje na stronie OFC i kompletnie nie narzekam. Zarobki całkiem ok tylko system 4 bryg. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pokok - 2015-08-25 04:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki system o którym napisałeś @3 letni pracownik nie jest wcale głupi, dobrze że te dodatkowe godziny czy też dodatkowe dni pracy są płacone, a nie w każdej firmie tak jest, dobrze to świadczy o CCSie, atmosfera podobno też nie należy do najgorszych więc wychodzi na to że zatrudnienie jest jak najbardziej opłacalne.
zdjecie uzytkownika
4r5tyu - 2016-02-07 16:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanko czy ktos z was odbywał moze u nich staz w dziale jakosci w Strykowie? i moglby mi napisac jakie tam sa warunki i atmosfera, z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Cysiu - 2016-02-08 01:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając opinię byłego pracownika cieszę się że po tygodniu zrezygnował em myślę że niejestem głupi i z grubsza widzę jaki jest wyzysk pracowników ponieważ za takie pieniądze żal robic w pierwszej pracy po technikum tyle zarabialem i pracę miałem owiele milsza bo mogłem normalnie iść do kibla się wysrac a tak jak to firmie corning trzeba wybić się na przerwę która trwa 10 min , a jak dostane sraczki i pojde 6 razy w ciągu całej pracy albo niezdaze się wybić na przerwę ? Co z tego że ci ku... dadzą ubranie i umowę na miesiąc a po miesiącu co srasz w portki jak roboty nie będzie by Cię nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
jenerał - 2016-02-09 17:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cysiu - 2016-02-08 01:54:08]:
widzę , że należysz do osób które wyzysk widzą wszędzie także nie ma co dyskutować. Inżynierzy jakości mimo wszystko jakoś tutaj normalnie pracują. ..
zdjecie uzytkownika
marudny sąsiad - 2016-02-10 14:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna z najmniej obsmarowanych firm na tym portalu. Oznacza to że chyba jest tam całkiem nieźle:)
Pytanie do biurowców - warto?
zdjecie uzytkownika
kiuno - 2016-02-11 20:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marudny sąsiad, skoro nikt nie narzeka to chyba warto, jeśli nie będziesz miał odpowiedniego doświadczenia do pracy to zawsze możesz spróbować odbyć Staż np. w dziale IT. Trzeba być studentem albo absolwentem studiów informatycznych.
zdjecie uzytkownika
xop - 2016-02-19 17:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I taki staż to bardzo fajna rzecz jeśli chce się nauczyć czegoś praktycznego po lub wciąż będąc na studiach informatycznych! Dają zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na cały etat na okres 12 miesięcy oraz atrakcyjny pakiet benefitów: dofinansowanie do karty MultiSport oraz do posiłków.
zdjecie uzytkownika
opos - 2016-02-22 18:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrą opcją też jest praca na stanowisku inżynier jakości. jednak to oferta dla osób z przynajmniej rocznym doświadczeniem w branzy. warto też znać normę ISO17025.
zdjecie uzytkownika
highway - 2016-02-27 20:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że nawet taka firma jest w stanie zapewnić zatrudnienie w ramach umowy o pracę. Przecież to zdecydowanie rzadkość w dzisiejszych czasach, a pracownik jest w stanie czerpać satysfakcję z pracy.
zdjecie uzytkownika
kilka lat w COC (dawiej CCS) - 2016-02-28 22:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem rozżalenie osób pracujących przez agencję bo tam nie zawsze wszystko jest idealnie. Zatrudnieni na umowę z Corning raczej nie narzekają. Klimat w firmie jest OK (Ci w biurach to już w ogóle pieją z zachwytu jak tam super). Pensja adekwatna do tego co robisz i jaką wiedzę posiadasz. Możliwości awansu ma raczej każdy (mało to byłych operatorów siedzi w biurze?).
A co do starzy to słyszałem, że jest ok - sporo młodziaków zostaje zatrudnionych jak jest wolny etat.
zdjecie uzytkownika
Agent - 2016-03-01 19:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest różnica między zatrudnieniem przez WORK SERVICE, a RANDSTAD ?
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2016-03-02 12:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest może ktoś zatrudniony przez WORK SERVICE ? opłaca się w ogóle być zatrudnionym przez agencję? nigdy nie byłem i się zastanawiam...
zdjecie uzytkownika
Miś - 2016-03-14 14:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się ile inżynierowie zarabiają tutaj własnie w ramach testów, bo nie rozumiem za bardzo na czym praca polega, ogólnie to chyba poniżej naszego wykształcenia?
zdjecie uzytkownika
@a@a - 2016-04-21 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma, najgorzej jest tam z pracującymi kobietami na niektórych działach... są strasznie wredne i czekają tylko by donosić wzajemnie na siebie.. nie polecam tej firmy z powodu pracujących tam wielu osób które są pupilami brygadzistek.. chodzą tylko po zakładzie albo na palarni i opowiadają głupoty wymyślone i z palca wyciągnietę.. proszę was zróbcie coś z tym bo dobra praca to taka w której jest miła atmosfera ...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw krótka rozmowa telefoniczna w tym sprawdzenie umiejętności komunikowania się po angielsku, później w II etapie standardowa rozmowa rekrutacyjna w dużej korporacji wg schematu: poznajmy się (coś o sobie, dlaczego ta firma i to stanowisko, jakie jest twoje doświadczenie itd.) sprawdźmy Twoje kompetencje (rysunek techniczny) - 2-3 pytania po angielsku.
Pytania: Brak pytań wybiegających poza typowe pytania na rozmowach. Żadnych w stylu 'dlaczego płyty kanalizacyjne są okrągłe'.
zdjecie uzytkownika
Radek - 2016-04-21 10:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz szukają kogoś jako Inżynier jakości w laboratorium testów i kwalifikacji i praca jest koło Lodzi, wiec dobra lokalizacja.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2016-04-26 11:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wiec cała prawda o firmie to oszuści.Brak szacunku do pracowników brak klasy .Oszukują jak moga chca udowodnić ludzią że coś robią nie tak a tak naprawde sami chcą ukryć swoje niepowodzenia z brakiem wiedzy .Po co mamy tam kilkunastu inzynierów jak nie umią poradzić sobie z problemami na produkcji i słynne powiedzenie naszej słynnej kierowniczki Katarzyny że oni nie sa od tego to wiec od czego .Wymyślają projekty które mają usprawnić nam prace a okazuje się ze nie usprawniają tylko tyle że są i pieniążki tez są bo projekt jest zajebisty a ktoś się o to nas pytał nie po co co my mamy do gadania nic reklamacj przyjdzie to bach na ulice szarego pracownika dac mu dyscyplinarke i narazie niech sie martwi my mamy problem z głowy ,jeszcze troche a góra sama będzie zapitalać zobaczymy czy nazucana norme zrobią bo musza do niej dążyć a nie osiągać bo coś bedzie nie tak.Więc trzeba sie rozglądać za nową praca bo jest tutaj syf i nic więcej ta firma nie ma klasy było dobrze z jakieś 5 lat temu nie teraz szok co sie tu dzieje teraz szkoda gadać.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corning Cable Systems POLSKA Sp. zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert