logo Edukey s.c.

Edukey s.c.

Łódź

Opinie o Edukey s.c.

:) 2012-01-24 12:51:09
Miła atmosfera pracy to podstawa, dlatego oceniam wysoko:)
Ponadto dużo praktycznych umiejętności i ciekawych zadań do realizacji. Jestem zadowolona :)
2
QR 2013-11-21 22:40:06
Szkolenia to porażka, nie warto tam się szkolić. Egzaminy przeprowadzane chaotycznie w jakiejś instytucji, w której egzaminatorzy mają w głębokim poważaniu zdających. Egzaminy przeprowadzane na wcześniejszych wersjach programu, innych niż były na szkoleniu. Edukey bierze kasę i reszta go nie interesuje. Ogólnie niechlujne to wszystko. Nie polecam.
1
lissek 2014-05-13 00:09:50
Nie polecam jako miejsca edukacji ani pracy. Byłem na rozmowie i obiecują złote góry. W rzeczywistości pracujesz po 10 godzin bez przerwy i dostajesz pensję, która akurat pokrywa dojazdy. Co do szkoleńia to żenada. Może i szkoleniowcy wiedzą o czym mówią, sprzęt ok, ale za te pieniądze wyszkolisz się w ludzkich warunkach, a nie iście spartańskich.
pracownik 2014-07-09 10:52:32
Naprawdę fajne miejsce pracy. Ludzie traktowani po partnersku, a nie tak jak to w wielu innych miejscach bywa z góry. Współpracownicy pomocni i koleżeńscy,a do tego elastyczny czas pracy.
3
Edukey 2014-07-21 12:45:29
Przykro nam, że po samej rozmowie ma Pan tak negatywne odczucia na temat naszej firmy.
Podane przez Pana informacje są szokujące, ale muszą być wynikiem jakiegoś nieporozumienia, gdyż są bardzo dalekie od rzeczywistości. Czy moglibyśmy prosić o kontakt, abyśmy mieli szansę to wyjaśnić? kariera@edukey.pl lub (42) 630-80-99
Nie przypominamy sobie, aby kiedykolwiek ktoś pracował u nas 10 godzin "bez przerwy" (może poza dyrektorem, który czasem się zasiedzi ;)
Szkolenia zwykle trwają po 6 godzin, maksymalnie 8 (powyżej spada koncentracja trenera i uczestników). Trener korzysta z przerw razem z uczestnikami (nie ma wtedy żadnych zadań). Natomiast specjaliści i managerowie pracujący w biurze mają standardowy 8 godzinny dzień pracy i nie ma problemu z przerwami.
Zapewniamy, że na "pensję, która akurat pokrywa dojazdy" raczej nikt by się nie zgodził ;)

Jeśli chodzi o "spartańskie warunki", to od ponad 2 lat sala szkoleniowa Edukey w Łodzi ma bardzo wysoki standard (m.in. nowoczesny budynek w stylu loftów, szybko działające komputery, miękkie siedzenia, a od lipca tego roku także klimatyzacja). Zdjęcia można zobaczyć tutaj: http://www.edukey.pl/sale-komputerowe-wynajem
W przypadku sal wynajmowanych zawsze dbamy o ich jakość oraz monitorujemy oceny różnych parametrów sali w ankietach po szkoleniu i szukamy innej jeśli oceny są poniżej 4 na 5.

Natomiast odnośnie "szkoleńia to żenada" - chociaż średnia ocen z naszych szkoleń to 4,8 na 5, to oczywiście sporadycznie zdarzają nam się niezadowoleni klienci. Dlatego wprowadziliśmy Gwarancję zadowolenia, o której można poczytać tutaj: http://www.edukey.pl/gwarancja
Zapraszamy również do zapoznania się z opiniami niektórych naszych klientów: http://www.edukey.pl/klienci/referencje

Z poważaniem,
Edukey
2
Edukey 2014-07-21 12:48:38
Dziękujemy za słowa krytyki. Faktycznie na początku realizacji projektu unijnego egzaminy ECDL zlecaliśmy zewnętrznemu laboratorium, które mimo naszych interwencji nie spełniało standardów Edukey.
Dlatego od listopada 2013 założyliśmy własne Centrum Egzaminacyjne, dzięki czemu poprawiliśmy jakość egzaminowania i komfort uczestników. Egzaminy odbywają się teraz na bieżąco po każdym zakończonym module, w tej samej sali i na tych samych komputerach, na których szkolą się uczestnicy.
Po wprowadzeniu tych zmian średnia ocena z ankiet po szkoleniach ECDL wyniosła 4,86 na 5, w porównaniu z 4,52 na początku realizacji projektu.
Wszystkich uczestników bardzo przepraszamy za problemy z egzaminami. Jeśli ktoś odniósł wrażenie, że "reszta nas nie interesuje" to zapewniamy, że tak nie było i w tym samym czasie robiliśmy wszystko, aby naprawić sytuację.

Pozdrawiamy,
Edukey
1
Edukey 2014-07-21 15:02:13
Edukey jest akredytowanym Centrum Egzaminacyjnym Certiport (m.in. Microsoft Office Specialist i Adobe) oraz Centrum Egzaminacyjnym ECDL, a także członkiem Polskiej Izby Firm Szkoleniowych. Posiadamy wpis do rejestru instytucji edukacyjnych w Wojewódzkim Urzędzie Pracy. Nasi trenerzy posiadają certyfikaty Microsoft (m.in. Microsoft Certified Trainer, MOS Expert itp.) oraz uprawnienia egzaminatorów ECDL. Zatem, jeśli klientowi zależy na zewnętrznym certyfikacie Microsoft lub ECDL potwierdzającym jego umiejętności możemy przeprowadzić egzamin.
2
Jan 2014-12-08 16:01:33
Nie miałem okazji z firmą współpracować a to dlatego że przez kilka tygodni próbowałem ustalić termin egzaminu- bezskutecznie. Ktoś miał do mnie napisać, zadzwonić i nic. W końcu dowiedziałem się, po kolejnym telefonie z mojej strony że tego egzaminu firma nie obsługuje. Można było powiedzieć to od razu. Poszedłbym na egzamin do innej firmy i dawno miał w ręku dyplom.
typmes 2015-03-31 01:44:40
Podobnie jak Tori, ja też słyszałem że trenerów do swojej formy dopierają starannie, ale nie dziwie się, bo na samej stronie internetowej chwalą się tym, że mają doświadczonych trenerów szkoleń i kursów, więc żeby nie rzucać słów na wiatr to muszą ich w Edukey odpowiedzialnie rekrutować. Spróbuję, bo doświadczenie mam, a fajnie byłoby znów szkolić ludzi
werf 2016-05-07 13:59:21
no to cale szczescie @Kxo ze firma zapewno szkolena wlasnie podczas nich mozna sie dowiedziec najpotrzebniejszych rzeczy do dkaszej pracy tak sadze..:)
Zostaw swoją opinię o Edukey s.c. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edukey s.c.