brak logo

grast mtb

Warszawa

Opinie o grast mtb

OSZUKANY!!!!!! 2014-03-05 12:53
Grast%MTb nie ma nic wspólnego z firmą handlową zatrudniają na najniższą krajową obiecują premie których nie płacą.
Jest to najgorsza hurtownia branży sanitarnej z którą miałem do czynienia dlatego maja tylko dwa oddziały i więcej już nie będzie bo nie mają pojęcia o handlu lepiej iść na bezrobocie niż tam pracować!!!!!!!!!
11
pluto 2015-03-24 20:58
Kompletny brak profesjonalizmu. Ktoś pytał o szkolenia - zapomnij. Wiek na pewno nie jest w tej firmie przeszkodą, kwestia tylko za ile się zgodzisz u nich pracować. Duża rotacja pracowników: albo odchodzą sami, albo są zwalniani( usunięte przez administratora ) Ja zmarnowałem tam kilka miesięcy. W swojej karierze zawodowej pierwszy i ostatni raz z taką "organizacją" się spotkałem. Pracowałem jakiś czas temu i jestem zaskoczony, że jeszcze istnieją. Kultura organizacyjna, poszanowanie pracownika to pojęcia obce w tej firmie.
1
nogal 2015-11-30 00:46
zgadzam się z przedmówcami dziwna organizacja inaczej się tego nie da określić,zero poszanowania dla pracowników,premie to dziwna historia niby są a nikt ich nie widział nie wiadomo jak liczone i czy się dostanie,praca na magazynie za najniższą krajową, myślą o sobie ,że są wielkim graczem na rynku,może kiedyś jak zarząd był inny, przy takim podejściu do ludzi i handlu ciekawe kiedy się zwiną z rynku
3
Inwestor 2016-03-08 16:28
Osobiście mam bardzo dobrą opinie o Firmie w kwestii wykończenia wnętrz obsługi oraz doradztwa , nic do zarzucenia :) ...
7
nogal 2016-05-10 19:51
Że jeszcze się komuś chce pisać o tej syfiastej pseudo firmie, niech się zamkną i znikną z rynku będzie najlepiej
4
GrastMTB 2016-05-25 11:03
Tak, szukamy przedstawiciela ds inwestycji na województwo mazowieckie.
len 2016-06-02 09:21
OBY skoro taki kozak z Ciebie to się przedstaw. Łatwo szargać czyimś nazwiskiem ale sam to tylko nickiem się podpisujesz, pewnie zalegasz firmie kasę albo chciałeś wyłudzić towar. eh... jak łatwo teraz pluć w twarz jak się jest anonimowym ...
4
jurek 2016-06-17 13:43
Witam, będę aplikował na stanowisko przedstawiciela do oddz. w piasecznie na jakie zarobki na początku można liczyć , jakie jest szefostwo itd. Za każdą informację dzięki
nogal 2016-06-19 23:17
z 3000 brutto powinni Tobie dać i po okresie próbnym bardzo dziwna premie nie doliczane do podstawy o ile ja wypracujesz, szefostwo chamskie i aroganckie zadufane w sobie mające pracowników za nic...odradzam zdecydowanie
3
jurek 2016-06-23 17:34
dzięki i pozdrawiam
kandydat 2016-06-23 17:41
byłem na rozmowie wstępnej , mam doświadczenie itd ale pan "szef" z którym rozmawiałem w firmie być może się mylę ale raczej stwarza wrażenie że jest alfą i omegą,zjadł wszystkie rozumy itp.Widzę już że współpracy na pewno by nie było.Pozdrawiam wszystkich szanujących siebie i innych bez względu na stołek.
8
Sekretariat 2016-08-09 15:40
Witam.
Zostałam zaproszona na rozmowę jako pracownik biurowy do sekretariatu (oddział Piaseczno).
Na jakie wynagrodzenie można liczyć? Jaka atmosfera itp?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
1
DD 2016-08-17 17:22
I jak wrażenia po rozmowie ?
H 2016-08-17 19:39
Właśnie @DD ja też chciałbym wiedzieć, jak to wyszło po rozmowie?
ULA 8 2016-12-01 06:28
Nie polecam.
Mała podstawa.
Dziwny system premiowy (ZMOTYWOWANI).
Nigdy nie wiesz ile dostaniesz premii
2
Zadowolony 2017-01-29 19:34
Jako pracownik, chwalę współpracę. Płacą terminowo, premia ok.
Alicja 2017-03-06 13:17
@ULA 8 jaki jest system premiowy?
byly 2017-03-09 16:18
Baaardzo skomplikowany
Alicja 2017-03-17 13:27
@byly, a czy trudno jest otrzymać premię? Jakie macie z tym doświadczenia?
byly 2017-03-17 19:46
Aby dostac premie trzeba było się nagimnastykować . Ale te pare złotych dostajesz na "zmotywowanych"co nie wlicza sie do zarobkow.
Alicja 2017-03-21 13:13
@byly rozumiem. Dla zainteresowanych pracą w firmie - zachęcam do zaglądania na stronę internetową grast mtb. Znajdziecie tam aktualne ogłoszenia - http://www.grast-mtb.com.pl/cat/praca
Zostaw swoją opinię o grast mtb - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie grast mtb