Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-11 12:20:03 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o TPV - Gorzów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-05 12:25:47 odpowiedz | cytuj
atmosfera fatalna,mała kasa nic szczegulnego
- 2009-06-06 15:44:39 odpowiedz | cytuj
to w końcu jak tam jest?
anonim - 2009-06-06 15:54:52 odpowiedz | cytuj
Praca sama w sobie jest fajna ,ale zarząd i kierownictwo do bani .Zero organizacji jednym słowem bałagan.
anonim - 2009-06-09 13:00:53 odpowiedz | cytuj
Chyba cos ci sie pomyliło,ten zakład to jeden wielki burdel.Powiedz jak mozesz cos osiagnac mając 2 tygodnie umowy,a jak cie zlapie choroba lub cos w tym stylu?odrazu lecisz na zbity ryj.
anonim - 2009-06-10 11:20:16 odpowiedz | cytuj
Chodzi mi o samą pracę jako pracę.A w tpv i tak niczego nie osiągniesz chyba ,że masz plecy albo kablujesz.
mamuśka - 2009-06-11 23:10:44 odpowiedz | cytuj
Fabryka jak fabryka. Bałagan, nikt nic nie wie, robota jak wszędzie czyli norma. I to nie tylko polska norma.
- 2009-06-12 16:05:31 odpowiedz | cytuj
napiszcie czy praca tam jest siedząca czy stojąca, pani z agencji pracy tymczasowej powiedziała, ze całe 8 h na nogach i wkęcanie malutkich śrubek, to prawda?
anonim - 2009-06-13 12:24:54 odpowiedz | cytuj
Tak praca stojąca no i wkręcasz śrubki lub przyklejasz taśmy lub folie aluminiowe.Proste czynności.ALe nie polecam.Ten zakład to syf.
anonim - 2009-06-16 19:01:24 odpowiedz | cytuj
Praca nie należy do ciężkich fizycznie, lecz wymagana jest dyscyplina i zaangażowanie.W praktyce jest okropny haos i brak kompetencji kierowników lini.
anonim - 2009-06-24 19:42:41 odpowiedz | cytuj
praca jest ok jak na takie zarobki to może być ale totalny bałagan i zero organizacji ......................no i przy wychodzeniu z pracy to są cyrki 3 kołowrotki na tyke ludzi to jest poprostu skandal....
anonim - 2009-06-25 14:09:43 odpowiedz | cytuj
a dajcie spokój z TPV... niedosyć, że bałagan tam straszny, nikt nic nie wie, zresztą jak w większości większych polskich firmach, to do tego każą stać w 1 miejscu przez 8h, taka sama firma jest kilkaset km od Gorzowa i tam jakoś przy tych samych maszynach ludzie SIEDZĄ. pytanie tylko dlaczego nam każą stać? bo ktoś sobie tak wymyślił....
kiki - 2009-06-29 23:24:24 odpowiedz | cytuj
kierownicy linii to banda niekompetentnych kretynów sami nie umieją nic zorganiozowac i sie jeszcze ludzią do dup czepiaja a niech ich szlag trafi : nie idzcie tam ludzie pracowac! : D
kiki - 2009-06-29 23:24:35 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-06-30 21:34:39 odpowiedz | cytuj
Jeśli kierownicy są po zawodówkach to o czym tu gadac.Palma odbija.
mały - 2009-07-04 23:20:50 odpowiedz | cytuj
Kierownicy to barany,a szczególnie taki z 3B z czarnymi brwiami-cwaniak w klapkach i koszulce na ramiączkach
zadowolony - 2009-07-06 14:13:39 odpowiedz | cytuj
jest super
Robert Lipiec - 2009-07-06 14:15:45 odpowiedz | cytuj
tpv - niebezpieczna mieszanka dwóch światów
Chiny - komunistyczny kraj gdzie liczy się tylko zysk dla prominentnych włodaży
Polska - kraj złodziei i dorobkiewiczów.
Co z tego wyszło?....masówka , masówka i jeszcze raz masówka człowiek w tej fabryce nie brzmi dumnie.To ma być robol który , zrobi jak najwięcej , najtańszym kosztem . Tu się jakość nie liczy tylko ilość.Trzeba szybko robić bo czekają samochody na wysyłkę towaru, i nie ważne że to wróci z hukiem jako reklamacja , ważna jest chwila obecna.Patrząc na twarze przełożonych na różnych szczeblach dostrzegam u nich grymas niepokoju '' uda mi się ten dzień przetrwać czy nie? , jutro będzie kolejny ...'' i tak w kółeczko :) zero organizacji. Cała kadra kierownicza do wymiany.Taka sytuacja jednak chińczykom jest na ręke nie od dzisiaj wiemy jaką jakość mają ich towary i wie o tym cały świat.To że to jest tajwański koncern nie chiński to przykrywka , więcej jest chińczyków niż tajwańczyków , oj dużo by tu pisać to jest mały skrót.Podsumowując moją wypowiedź ciśnie mi się na usta pewne przysłowie ..'' Jaki Pan taki kram ''
Daniel Radcliffe - 2009-07-06 14:46:16 odpowiedz | cytuj
Panie Robercie , brawo!!!!
Wreszcie otworzył pan oczy
anonim - 2009-07-29 00:05:55 odpowiedz | cytuj
powiem tak jede wielki syf a te ich nakazy pracy w sobote calkiem ich poje...
czy tylko kariera jest ważna? - 2009-07-29 00:41:33 odpowiedz | cytuj
Czytając Twoją opinię mam wrażenie, że oglądam film ,,Kariera Nikoema Dyzmy,, Zawsze z boku obserwuję dup... pazernych na kasę. Nie potrafię zrozumieć, że kasa może zeszmacić człowieka. Niestety tak się dzieje w życiu. Szmal jest ważniejszy od godności. Dla grosza ludzie tracą swoją godność.
Wazk - 2009-08-07 19:06:56 odpowiedz | cytuj
Ja Tam Dzisiaj Posłem 8 godzin gadali i w poniedziałek do pracy ale jedno mnie dziwi czemu każdy nie może mieć taką samą smiane ?7 złotych na godzine bende zarabiał a moja siostra 1300+ miesiecnie to czemu ja tak mało a ona 1300+ ?
miszczu666 - 2009-08-10 07:45:45 odpowiedz | cytuj
Wiesz co, jak tak patrzę na twoją interpunkcję, słownictwo, to chyba nie chce mi się uzasdniac dlaczego tak mało. Pozatym, zapewne zauważyli, że przysłeś, a nie przyszedłes, więc dali mało, a nie 1300+.
drzemka - 2009-08-14 06:35:25 odpowiedz | cytuj
praca jak praca tylko nerwowa,aliderzy ojjjjjjjj biegaj iszukaja ,aby nie siedziec
Mały - 2009-08-28 10:04:58 odpowiedz | cytuj
Od siebie powiem tyle za ten cały tpv powinna wziac sie jakas inspekcja pracy,ludzie sa zastraszeni,umowy na 2 tygodnie-Jakies L4 lecisz z pracy:) Moja mama juz 2 tydzien wali same 2 zmiany a w soboty wali na pierwsze-Tak nie mozna! Tyle było w prasie o tpv a teraz co kazdy milczy ludzie powinni zrobic jakis strajk i tyle-A ten cały Polski dyrektor Lipiec czy jak mu tam? To został wywalony z Faurencii bo podobno strzelił w twarz jakiejs kobiecie wiec wzieli kolejnego psychopate:) 8h pracujesz zarobki sa takie jak im sie podobaja na czas nie wypłacaja zalegaja za soboty-Nie dajmy sie zwariowac fakt jest ciezko o prace ale to nie powód zeby nas jebali i traktowali jak jakies zwierzeta gdzie teraz sa prasa i media! Pracowałem juz w róznych miejscach polski i swiata ale takiego debilizmu i chamstwa jak jest tutaj nie widziałem,znajomy pracował 1,5 roku zwolnili go zeby umowy nie dawac i kazali sie zatrudnic 2 raz-Pojebany kraj! Co to jest jakas zmowa milczenia trzeba isc z tym do prasy i chuj albo zrobic strajk jakm kiedys w zakładzie ......... ludzie staneli pod brama i powodzenia panie dyrektorze-Nas jest z 3000to mało?
x