logo Kimball Electronics Poland

Kimball Electronics Poland

Poznań

Opinie o Kimball Electronics Poland

yzn 2016-09-25 13:41:52
JAKBY tak było super to każdy by trzymal ta robote a jednak dużo osób odeszlo do innych firm no niektórzy pracują bo wiadomo wszyscy nie odejda bo takie długoletnie pracownice pracują cały czas a co do pełen kont to niektórzy maja oszczednosci jak jest się singlem mieszkającym z rodzicami i nie rozrzutnym to się ma a jak ktoś rozwali na ciuchy i kosmetyki wszystko to się nie ma .
opn 2016-09-25 14:05:14
Popieram zarobki sa srednie nie sa jakies super sa normalne porównywalne do innych firm produkcyjnych gdzies płaca mniej gdzies więcej ale za ta kase to w Poznaniu idzie już znalesc prace i na miejscu a tu na dojazd trzeba więcej liczyc pieniążków bo to za Poznaniem.
tzn 2016-09-28 14:55:59
SAma prawda a niektóre laski to spodnie z markami nosza na wierzchu wrangler itp.jak przychodzą do pracy pewnie żeby pokazac ze ich stać na takie markowe spodnie a miała dziś na sobie singielka po 40sce gwiazda kimbala tak naprawdę to ludzie sa tu porąbani wśród kobiet bo jedna lepsza od drugiej żeby się popisac tak jakby wygląd czy ubior był najważniejszy no ok kazda kobieta lubi się ubrać ale bez przesady z napisami na wierzchu dobrze ze jeszcze ceny sobie nie przyczepia.
2
wkb 2016-09-28 15:18:07
No a każdy narzeka ze tak mało płaca ze maja tak mało pieniążków a na ciuchy markowe stać i do tego jeszcze samochody bo prawie każdy tu ma samochód bo gdyby się nie opłacało jezdzic tam toby nie jeździł taka prawda.
wrk 2016-09-29 17:00:18
NO ok ale jak ktoś twierdzi ze a mało zarabia i chce więcej to niech się zwolni i poszuka sobie pracy gdzie dadza mu więcej wypłaty i lepsze warunki pracy skoro uważa ze w kimbalu ma zle.
1
ikl 2016-10-01 14:18:39
Jeszcze trochę to się przestanie opłacać jezdzic autem bo oc podrożało o połowe i prad gaz woda a wypłata w miejscu .
1
nika 2016-10-06 12:07:17
Ostatnimi czasy bardzo dużo ludzi odchodzi z kimballa a to za sprawą nowego kierownictwa i ich restrykcyjnych zasad.Podobno czasy obozów minęły ale jeśli się przyjrzeć bliżej nowe kierownictwo nie dba o pracowników i atmosfera robi się coraz gorsza.Starsi stażem pracownicy pracują bo kto zwolni się przed pójściem na emeryturę.Może kiedyś kimball był konkurencyjny ale na dziś już tak nie jest-zarobki podobne jak w Poznaniu i po odliczeniu kosztów dojazdu do Tarnowa wypłata jest przeciętna.A to że ludzie jeżdżą samochodami zapakowani po pięć osób nie dziwi bo średnią przyjemnością jest fakt że dotarcie do Poznania zajmuje około godziny czasu zważywszy na fakt że idzie zima.Praca do najcięższych nie należy ale jest odpowiedzialna.Dla kierownictwa liczą się słupki,wydajność i monitorowanie czasu wyjść pracowników na przerwy czy do toalety.
3
kimbalowy 2016-10-06 23:06:20
A takie siostry f cały czas pracują i jest takich więcej dziewczyn co tak długo pracują w tym zakładzie wiec widocznie zle nie jest jak pracują albo wszystko odpowiada albo obawa ze w innym zakładzie zaczynam od zera.
kzn 2016-10-07 18:49:51
No ok ale niektóre dziewczyny maja niektóre 30 lat 40 lat jeśli chodzi o wiek i co jakos pracują i jeszcze dużo do emerytury i maja na stałe umowę i nie widze żeby składały wypowiedzenia masowo .
oli 2016-10-09 20:30:22
TO CZEMU JESZCZE LUDZIE JESZCZE PRACUJA I WCALE STAZY NIE SA bo niektórzy maja 30 40 lat itp. WIEC MUSI SIE OPŁACAC JEZDZIC Z POZNANIA do kimbala jak tak opisujesz ze zarobki sa przeciętne to mniej więcej po ile ludzie zarabiają .
asdews 2016-10-11 05:10:50
Faktem jest, że pracy coraz więcej. Zarobki trochę lepsze jak w markecie więc ludzie masowo nie uciekają. Ci zwalniający się, młodzi często liczą na to, że w innej firmie , być może nie będą potrzebowali znajomości , układów by ktoś docenił ich pracę. Poza tym obecna sytuacja na rynku pracy sprzyja rotacji pracowników..
INGA 2016-10-11 12:54:01
W NIEKTORYCH MARKETACH JUZ PŁACA LEPIEJ NIZ NA PRODUKCJI NP LIDL TAM JUZ PRACOWNICY ZARABIAJA 2 TYS ZŁ I COS Z HAKIEM NA REKE I BEZ NOCEK A W NIEKTORYCH BUTKIKACH TYCH LEPSZYCH MARKOWYCH KOŁO 3 TYS ZŁ NA REKE TYLKO TRZEBA SZUKAC PYTAC I BYC OGARNIETYM ZEBY MÓC TAM PRACOWAC WIEC DUZYCH RÓZNIC JUZ NIE MA MIEDZY PRODUKCJA A PRACA W SKLEPIE WE WYPŁACIE AZ TAKIEJ I FAKT ZE PRACA NA MIEJSCU A NIE POZA POZNANIEM.
Ja 2016-10-15 10:22:20
Praca jak każda inna, rękawów nie powyrywasz, choć zależy na jaki dział się trafi. Monitorowanie czasu wyjscia i wejscia na hale, prawda jest. Zatrudnianie pracownikow to roznie bywa, sa przez Kimbala i przez agencje, z tego co wiem to przyjmuja caly czas. Jesli chodzi o zarobki, to wiadomo ze każdy chciałby zarabiać miliony, ale rzeczywistość jest inna. Starszy stazem pracownik ma wiecej z racji podwyzek inflacyjnych i wiekszego obeznania w dzialaniach firmy: nadgodziny, zglaszanie OPL, premie, czterobrygadowka itp., nowy pracownik dostaje gola pensje do momentu wdrozenia sie w firmie, choc ostatnio doszly mnie sluchy ze czasami nowy na start dostaje wiecej niz obecnie pracujacy. Nikt o zarobkach w firmie nie mowi, bo jest to surowo zabronione, a po za tym nikt nie chce zeby ktos kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu narobil jakby okazalo sie ze wiecej zarabia od kolegi ktory robi to samo. Jak komus bardzo zalezy na wiedzy o zarobkach, wystarczy zadzwonic do agencji i zapytac jaka jest stawka.
2
pola 2016-10-15 10:47:41
Jak przyjęcia sa to znaczy ze pracownicy się pozwalniali w takich zakładach jak rpc bebo czy nivea sa nikt nie odchodzi czy z wrigleya ze starych pracowników bo dobrze zarabiają i w Poznaniu się mieszcza .
iza 2016-10-16 09:39:46
To głupi zakład bo jak można pracować np. na tym samym stanowisku i tyle samo lat w tej firmie i mieć inna wypłatę w sensie tym ze jeden powiedzmy ma 2 tys zł a drugi o 100zł więcej ja rozumiem ze nowa osoba ma mniejsza wypłatę ale roznice na tych samych stanowiskach wiec nic dziwnego ze wsród ludzi jest obłuda itp. jak ktoś wyżej tak napisał i ze ze sobą nie rozmawiają ludzie .
aga 2016-10-17 20:53:18
Pracowałam tam ponad rok przez agencję, i w końcu zrezygnowałam bo ile można tak ?
Zależy na jaką zmianę i gdzie się trafi, dochodzi do tego ze np jedni siedzą i nie robią nic a inni zapierdzielają,nie wypominając o pracownikach którzy pracują tam już x lat, oni na legalu siedzą na krzesłach i sciemniają. i wiadome jest,że nie zostaną zwolnieni bo jak to sam grupowy mi powiedział na pierwszy ogień idą ci z agencji i nie ważne że sie strają. Co do zarobków tak jak już ktos tu pisał, zawsze wielka tajemnica niby robi sie tyle samo albo nawet więcej a zarabia sie mniej, coż taka tu polityka.Nie wspominając o dawaniu umów o prace,jeśli masz spoko grupowego ok dostaniesz tą umowe średnio po roku, jeśli grupowy ma to "gdzieś" możesz tak robic nawet 1,5 roku i nic.
Jeśli praca na chwile polecam, jeśli stała.. no cóż kwestia szcześcia.
1
była pracownica 2016-10-19 18:15:38
Ja odeszłam również z kimballa jako stały pracownik tzn miałam umowę na stałe itp. i pracowałam koło z 8 lat w tej firmie i nie załuje bo pracuje w Poznaniu również na produkcji i zarabiam więcej o jakies 300zł na wypłacie i tez mam co roku podwyzke inflacyjna tylko ze u mnie jest to o 100zł i nie ma takiego czegos ze robimy to samo i inna wypłatę mamy w mojej firmie jest równo na początku miałam mniej bo nowa byłam ale już mi wyrównali zarobek do starej pracownicy i pracuje mi się o wiele lepiej niż w kimbalu i nikt mi nie wylicza czasu na kawe itp.
pracownica 2016-10-19 19:51:06
W każdej firmie sa jakies plusy i minusy idealnego zakładu pracy już nie ma produkcyjnego a kimball najgorszy nie jest ale kiedyś było lepiej niż teraz tamte czasy już nie wróca trzeba przywyknąć do tych czasów najbardziej wkurzajace sa wypłaty bo robimy to samo a jedni maja więcej drudzy mniej i wyliczanie ile razy kto wyszedł np. do toalety ok może nie którzy przeginają z tym wyjsciem na papieroska i ze za często ktoś wychodzi.
kimbalowa 2016-10-24 18:27:20
Praca nie jest az tak zła i zarobki nienajgorsze bo ja mam 2 tys zł z hakiem na reke na 3 zm ktoś ma więcej ktoś ma mniej tu nikt ci nie powie ile kto ma kokosów nie ma tylko ze tu atmosfera wród dziewczyn jest porabana niektóre to łeb do góry nosza i cie obgadują jak ta wygląda itp i po co ta zarozumiałość jak dziewczyny pracują na produkcji a niektórym wydaje się ze w biurze pracują .
werty 2016-10-30 09:21:17
Witam a zarobki jakie są interesuje mnie praca w kimbalu
kimbalowa 2016-10-30 18:54:29
To sobie zadzwon do kadr i się dowiedz bo tu prawdy się nie dowiesz jakie sa zarobki a poza tym tu ma każdy inna wypłatę i niezależne to od stanowiska bo ja z kolezanka robie to samo i tyle samo lat pracujemy i ona ma więcej o pare zł bo porównywałyśmy kartki nie mam o to zalu do niej tylko to firma zrobiła sobie rozbierznosci ale fakt jest taki poziom amazoński wypłaty przeciętne z tego nie utrzymasz rodziny siebie tak .
pracownik kimbala 2016-11-05 16:22:23
Ciekawe ZE ktoś wyjdzie na 5 minut chyba pracownik taki który długo tu nie pracuje bo stali pracownicy którzy pracują x lat to siedza na stołówce na kawce a niektórzy sciemniaja i nikt im nic nie powie takim dziewczynom bo to zauważyłam a niektóre to sa takie damy zarozumiałe jakby były tu kierownikami a tak naprawdę robia na produkcji wiec się dziwie ze w ogóle robia na produkcji a nie gdzies w biurze itp. jak uwazaja się za takie wszystko wiedzące i za takie madre i piękne z wyglądu .
uzv 2016-11-05 16:41:20
SAMA PRAWDA jak chodzi o zwolnienia to to jest niesprawiedliwe te damy stare wyzeraczki powinni zwolnic które sciemniaja ja na niektóre to patrzeć nie mogę bo niby się usmiechaja a tyłek ci zrobia i ciekawe czy tez byłaby taka madra taka osoba a poza tym zależy na jaka zm się trafi i do kogo ja już pracuje tutaj z 7 lat i trochę ludzi poznałam.
123kalk 2016-11-06 23:39:49
Oho!!! Kolejny weekend i nowe opinie:) - mało nadgodzin ostatnio
Robert 2016-11-10 23:29:01
Ucieklem z tej firmy jako pracownik Kimballa z umową na czas nieokreslony i nie żałuję. W nastepny dzień poszedłem do firmy tez w Tarnowie Podg gdzie otrzymalem na dzień dobry 3900 brutto. Szkoda czasu na pracę w tej firmie, szczególnie na wydziale medycznym. A ten mistrz co jest od pół roku jest zajebisty !!!
EWA 2016-11-12 10:53:45
ALE TO TWOJA PODSTAWA 3900ZŁ BRUTTO CZY TO CAŁOSC TO DOBRZE ZROBIŁES I FAJNIE ZE SIE TAK UDAŁO A W KIMBALU ROZUMIEMIEM ZE TEGO NIE MIAŁES A ILE W KIMBALU MOZNA MIEC MAX TAKI NA PRODUKCJI BO JAK CZYTAŁAM TO 2 Z HAKIEM MAJA NA REKE DZIEWCZYNY JA MAM 3700ZŁ BRUTTO TEZ NA PRODUKCJI TYLKO ZE W POZNANIU W FIRMIE.
tzn 2016-11-12 11:53:34
No ale gwiazdy kimbala cały czas pracują nie zmieniają pracy ciekawe dlaczego największe damulki nie szukają sobie innej pracy z czegos to chyba wynika .
kps 2016-11-13 23:05:51
NO ja pozdrawiam wszystkie piękne damy koleżanki z pracy szczególne piekna Anitke bym wyróżniła no akurat takimi osobami pracuje na zmianie .
kimbalowa 2016-11-14 12:48:52
A ja pozdrawiam wszystkich pracowników co odeszli do innych zakładów bo na pewno maja lepiej niż w kimbalu bo w kimbalu nie ma poszanowania pracowników co dobrze pracują liczy się lizanie tyłka i kablowanie na kogos tacy maja najlepiej i do tego jedni robia się starają a drudzy sciemniaja i nikt tego nie widzi z liderów grupowych i się nie dziwie ze ludzie odchodzą bo jak się robi coraz gorzej to ludzie będą szukac innej pracy bo ja sama się już rozglądam choć długo już tu pracuje.
korpoludek 2016-11-16 03:03:03
To jest korporacja i każdy chce jak najwięcej, przede wszystkim dla SIEBIE! Kto miałby doceniać Twoją dobrze wykonywaną pracę jeśli sam na tym nie skorzysta?
kimbalowa2 2016-11-25 16:50:51
A ja jestem zadowolona z wypłaty bo pracuje na produkcji jako zwykła pracownica na zmiany i mam 2500zł na reke i z tego co wiem większość dziewczyn tak zarabia w tym zakładzie a facaci maja więcej mechanicy czy operatorzy wiec nie wiem dlaczego w opiniach ktoś pisze ze zarobki sa masakra a teraz na swieta dostaniemy bony.
ola 2016-11-25 18:50:53
No to nie sa złe zarobki ja w granicach 2500zł na reke i to bez nadgodzin tylko to ze trzeba dojezdzac za Poznań to jakies w granicach 3600zł brutto to jest jak na reke tak się zarabia 2500zł to nie wiem skad się biora te złe opinie no wiadomo ze na produkcji kolorowo nie ma pracuje dużo ludzi w takim zakładzie itp.
kimbalowa5 2016-12-02 19:33:28
Tak tylko ze każdy jest pracownikiem i powinien być równo traktowany a nie robic podział lepszych i gorszych bo niektórzy sciemniaja i nikt im nic nie powie a drudzy musza zapiepszac i nic z tego nie maja bo maja mniej wypłaty ja osobiście nie polecam pracy na produkcji w tej firmie od lat nie ma podwyżek tylko jakies grosze ciekawe po ile dadza na swieta.
Przemek 2016-12-05 19:29:58
Witam, nie wiem skąd to 2500 netto. Skoro firma daje 2600 brutto podstawy plus godz. nocne i premia - jeśli jest. Co daje max 2100. Nie wspomne o podejściu pracodawcy, stałego podnoszenia ilości i wymagań, a na końcu i tak jest źle. Szczerze nie polecam produkcji. Pozdrawiam
madzia 2016-12-06 15:40:23
Może dla jaj sobie ktoś to napisał ja pracuje w Poznaniu i mam 2600zł na reke ale w unileverze i jeszcze ludzie narzekają u nas a u was podobno sa rozbieznosci we wypłacie to może ktoś ma 2500zł na reke na produkcji i na czterobrygadówce .
EWA 2016-12-06 16:23:48
ALE JAKOS LUDZIE PRACUJA ZA TE 2100ZŁ NA REKE I JEZDZA AUTAMU TO ICH STAC NA TO ZEBY JE MIEC BO OPŁATY PALIWO KOSZTUJE TO WIEKSZOSC LUDZI TAK ZARABIA NA PRODUKCJI PEWNIE MECHANICY MAJA WIECEJ JA AKURAT PRACUJE W POZNANIU I GDYBYM MIAŁA JEZDZIC TO SIE NIE OPŁACA TAKI HEKTAR JEZDZIC.
Przemek 2016-12-06 16:49:18
Wiem, że narzekają... ale w Unilever jak dla mnie warunki są bardzo dobre. Przynajmniej ja nie narzekam. Elu jak ktoś ma ochotę robić za tyle jego wybór, ja wyrażam swoją opinie. W firmie jest straszna dysproporcja w zarobkach. Jak ktoś w d... dobrze wchodzi ma lepiej. Na przestrzeni ostatnich lat jest coraz gorzej. Ciągła rotacja.
Pozdrawiam
kimbalowa7 2016-12-07 18:59:37
Sama prawda tez nie wiem skad te 2500zł na reke ja chciałabym to mieć i wiele innych pracownic z tego zakładu na produkcji wiem ze sa rozbieznosci ale to chyba operator to ma ale nie zwykli produkcyjni w innym zakładzie np. w niwei to dziewczyny to maja nawet więcej cz w rpc bebo bądź unikever ale ni w kimbalu.
ewa 2016-12-09 10:34:16
No ale na czterobrygadówce jak niektóre dziewczyny chodza to cyba maja 2500zł na reke tak mniej więcej bo w opiniach czytałam ze koło 2 tys zł na reke się ma a jak się chodzi w systemie 4 brygadowym to 500zł dodatku na reke firma daje wiec najgorzej nie płaca tylko ze w Poznaniu we firmach już tak płaca na produkcjach bo sama pracuje w takim systemie i tyle mam tylko ze w Poznaniu a na swieta dostałam bony i 13 pensje a u was tez czytałam ze fajny macie socjal.
asia 2016-12-09 11:59:24
Niby się pogorszyło to dlaczego jeszcze ludzie tam pracują co maja koło 40 sci i po 40 sce a stażem maja koło 20 lat pracy powiedzmy to z czegos to wynika bo jeśli zarabiam koło 2 tys na reke i dojezdzam autem to się opłaca to lepiej zatrudnić się w takim lidlu na 2 zm i tez odbierać koło 2 tys na reke bo mnie by się nie opłacało tam jezdzic za 2 tys zł nawet z hakiem do Tarnowa podgórnego wiec podziwiam ze jeszcze tam ludzie jezdza .
kimbalowa 2016-12-18 16:11:50
Ja pracuje w 4 brygadowym systemie i mam 2500zł na reke .
sk 2016-12-25 14:24:03
Ile w ogóle płaca brutto wynosi (jeśli nie chcę chodzić na 4brygadówkę)? Agencje oferują jakieś 2500 brutto (3100 brutto jeśli 4brygadówka), a tu piszecie, że jakieś 2k zł na rękę...
yzn 2016-12-28 12:40:20
Tu ludzie pisza co długo tu pracują po ile zarabiają i sa przez zakład pozatrudniani a nie przez agencje .
ZAINTERESOWANY 2017-01-03 16:45:57
Ile sie zarabia na utrzymaniu ruchu i jak to wyglada z trybem pracy
Radek 2017-01-07 16:28:59
Najwięcej biadolą i stękają Ci co non stop albo papierosek albo kawka i pretensje do całego świata, że jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma lepsze spodnie, Po następne do jasnej chujni. KUPCIE SOBIE SŁOWNIK BO MI OCZY KRWAWIĄ JAK WIDZĘ TE BŁĘDY.
Kuba 2017-01-09 15:27:02
Sur odpuść sobie, nie zajmujesz się naprawami tylko konserwacją ;) niby obowiązek sur ale jednak tutaj to sprowadza się do latania ze szmatą praktycznie wchodzisz na zmian [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w rączkę i jazda :). To stanowisko powinno nazywać się czyściciel maszyn :), na naprawy nie masz czasu bo najważniejszy jest napięty plan konserwacji tzn czyszczenie maszyn na glanc a naprawy są na drugim miejscu, pieniądze nie warte zachodu praca w sur 4 brygady świątek piątek cała zmiana na nogach, jak już to lepiej idź na TTLA (to taki pod mechanik elektryk) gów... się robi w sumie i jak naprawa wymaga narzędzi to spycha się na mopa tzn sekcje SUR który nie wie gdzie ręce włożyć bo plan się liczy glanc glanc a jako TTL idziesz dalej siedzieć na pupie przy komputerze pieniądze takie same praktycznie :). Bez przyczyny nie mają tam wiecznej rotacji w sur
Washer 2017-01-10 16:18:55
To prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jazda. Uwalony od smaru i chemi. Urlop? Co to urlop. Weekend? Abstrakcja. Zarobki? Jak kogos zadawala leedwo 3000 na rękę i praca 7 dni w tygodniu to spoko
ooo 2017-01-11 00:13:52
Zasadniczo jak ja tam jeszcze pracowałem to nazywaliśmy się DUM. Dumnie brzmi ale masz racje że głownie latasz na szmacie i dbasz o to by piec albo jego szyba błyszczała jak..... . I racja że lepiej być ttlem, bo masz doczynienia z softem a nie smarem kurzem i pyłem w większości przypadków. Cóż mogę się tylko cieszyć że tą przygodę mam już za sobą i w sobotę mam czas dla rodziny a nie zasuwam jak dziki reks.
Kuba 2017-01-11 13:47:08
Dodaj jeszcze chore S5 i glancowanie warsztatu na każdym kroku na pokaz oraz wyrzucanie dorobionych narzędzi do śmietnika przez S5. Z mojej strony powiem tak jeżeli szukacie pracy gdzie będziecie zajmować się sprawami technicznymi to nie tutaj, mówię to bo widzę znowu szukają jelenia do tego działu nie wspominając w ogłoszeniu ani słowa o czyszczeniu i szmacie która jest tutaj priorytetem numer jeden, zresztą nie dziwi mnie to. Większe możliwości warsztatowe (szczególnie mechaniczne) ma zewnętrzna firma która znajduje się na terenie zakładu i zajmuje się ogólną konserwacją budynku oraz prostymi sprawami esd na produkcji, do tego nie mają nad sobą biurokratów od S5 i gdyby nie ich park mechaniczny który mimo wszystko nie jest zbyt bogaty to DUM był by głęboko w du... . Zresztą przez priorytet szmaty i S5 wszystkie naprawy to prowizorka prowizorek tutaj nie ma czasu na myślenie po prostu, a ci którzy myślą że w takiej firmie naprawa polega na wymianie modułów na małpę to rozczaruje z tym też jest wiecznie problem i trzeba naprawiać po prostu co się da (bo nie ma fizycznie części większości) ale przez szmatę nie ma kiedy zaklęte koło odechciewa się szybko przez wyżej wymienione fakty no i system 4 brygadowy, do tego dochodzi płaca gdzie z czasem jak jesteś chodź trochę kontaktowy dowiesz się że zarabiasz tyle samo albo 200zł więcej jak kontroler jakości który obejrzy co jakiś czas co którąś partie płytek i idzie sobie dalej gadać i nie jest przytyk do nich czy innych pracowników że za dużo zarabiają czy coś, to przytyk do firmy i ich chorej polityki. Jak potrzebują kogoś do czyszczenia to niech piszą w ogłoszeniu i rozdzielą te dwie sprawy fizycznie od mechaników i elektryków bo tak to nigdy nie znajdą fachowców, co mogę na koniec powiedzieć dla starych wyg w tym zawodzie szkoda czasu i ich wiedzy na ten dział aktualnie a dla młodych no cóż może dla papierka ale na pewno nie jakiejś wiedzy praktycznej z dziedziny elektryczno mechanicznej
1
m 2017-01-14 17:15:08
ciężko się dostać w ogóle na stanowisko pracownika produkcji albo technika przygotowania produkcji??
Zostaw swoją opinię o Kimball Electronics Poland - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimball Electronics Poland