logo Kimball Electronics Poland

Kimball Electronics Poland

Poznań

Opinie o Kimball Electronics Poland

pracownik2 2017-06-10 20:29
Wiecie dlaczego ludzie tak nie odchodzą tak dziewczyny które pracują tutaj z 10 lat i powyżej ogolnie z umowa na stałe bo się zasiedziały i boja się zmian bo w nowym zakładzie zaczynają od zera ale tez niektóre zmieniły prace .
kimbalowa8 2017-06-10 23:06
No ok może i masz trochę racji ale najgorszych zarobków nie ma bo ta 2 przed wypłata jest na reke i jakiś socjal a te osoby co maja powiedzieć co pracowały milano czy tam baron tam sa nizsze zarobki i to dużo nizsze a dużo osób teraz pracuje u nas i sa zadowoleni.
paula 2017-06-12 15:43
To jakias kpina ze większość dziewczyn ma jakies 2 tys z hakiem nie ma 2500zł na reke to w rosmanie seforze itp. dziewczyny zarabiają koło 2200zł na reke i bez nocek bez jakiegoś tyrania na produkcji i bez jakies harówki wiec lepiej olac taki kimbal i zatrudnić się w takim sklepie bądź butiku.
4
Słabo 2017-06-18 10:13
HR działa
2
Słabo 2017-06-18 10:22
HR działa
1
alicja 2017-06-19 20:01
Co to znaczy ze hr działa to mowi nieprawdę czy jak.
była pracownica kimbala 2017-06-25 19:52
Masz racje zgadzam się z toba to niech sobie siedza i dalej narzekają dlaczego firma tak mało płaci jak ktoś chce to znajdzie za więcej tylko trzeba się ruszyc i składac cv bo ja sama odeszłam z kimbala i zarabiam więcej niż miałam i do kimbala bym nie wróciła.
pracownica kimbala od roku 2017-06-27 22:59
No nie wiem widocznie my z kolezanka jesteśmy wyjątkami bo zatrudniałysmy się w tamtym roku latem w kimbalu i przez zakład normalnie i ja mam 3 tys zł na reke na 3 zm na dziale elektronicznym a kolezanka ma o 500zł więcej bo w 4 brygagówce chodzi podobno nowe osoby sa zatrudniane na nowych stawkach i znacznie wyższych od pracowników co x lat tutaj pracują także my z kolezanka jesteśmy zadowolone i uważam ze kimbal dobrze płaci i polecam a praca nie ciezka i siedzaca na produkcji.
....... 2017-06-28 12:46
Ha ha ha dobre, poczucie humoru dopisuje- tak trzymać!
4
kimbalowa od niedawna 2017-06-28 19:14
Przeciez to prawda nowe osoby zatrudnione maja dużo wyższe stawki od pracowników starszych stażem pracy w kimbalu teraz sa nowe zasady bo sama od poł roku pracuje na 3 zm na produkcji i mam 3 tys zł na łape wiec nie wiem skad te zdziwienie.
kimbalowa 2017-06-30 19:15
Ja pracuje rok i mam 2200zł na reke wiec nie wiem dlaczego ktoś pisze ze ma 3 tys zł na reke wiec musza być super wyjątki .
produkcyjny 2017-07-01 19:58
Gdyby były zarobki po 3 tys zł i więcej to każdy by tutaj chciał pracować na produkcji i bili by się o ta prace i nikt by nie odchodził a tu ciagła rotacja ludzi pozdrawiam.
kleks 2017-07-01 20:06
3000 na rękę? no to nieźle cię zrobili... nie umiesz negocjować?
gffdxgy 2017-07-03 09:59
Czytać ze zrozumieniem to ty nie potrafisz ...
IXC 2017-07-04 12:19
OD TEGO ZACZNIJMY ZE 3 TYS ZŁ NA REKE Z KOBIET NIKT NIE MA NA PRODUKCJI MAX TO 2500ZŁ NA REKE I TO JAK KTOS WYZEJ NAPISAŁ JAKIMS CUDEM WIEC 2 Z HAKIEM TAKA JEST KIMBALOWSKA WYPŁATA .
1
kimbalowa 2017-07-06 19:39
Widocznie ja tez jestem wyjątkiem bo moja 4 wypłata to 3tys 200zł na reke w tym zakładzie na produkcji wiec nowi maja sporo więcej i każdy ma inna.
koli 2017-07-08 20:17
Te 3200zł czy 3500zł to chyba w całości brutto niezła sciema ze na reke ha ha
glup? 2017-07-09 23:04
Lepiej dajmy sobie spokój z takimi żartami. Niektórzy mogą to wziąć na poważnie, szerzyć frustrację a wiadomo co za tym idzie.. Zarobki wiadomo dolna półka. Atmosfera jeszcze w miarę ok po co ją psuć?
chwast 2017-07-11 23:18
3,5 klocka do kielni to na EA nic nadzwyczajnego nawet dla nowo zatrudnionych, głównie przez nadgodziny czy 4 brygady. Medyk może o takich pieniądzach jedynie pomarzyć.
1
pracownik produkcji. 2017-07-13 10:22
Gdyby kimbal tak dobrze płacił toby ludzie tu pracowali a tu ciagla rotacja te osoby które maja umowę na stałe itp. to siedza bo się boja zmian a poza tym jak niektóre dziewczyny pracują po 10 lat i więcej to gdzie pojda będą narzekac ale pracować będą dalej bez wzglendu na wszystko jedynie dużo facetów odeszło a z dziewczyn osoby młode.
kimbalowa 2017-07-13 23:09
Przestancie pisać takie bzdury zarobki po 3 tys zł na reke i więcej ja pracuje w systemie 4 bryg i mam 2400zł na reke wiec nie wiem skad to się bierze te ponad 3 tys.
izi 2017-07-14 10:54
A ja uważam gdyby faktycznie ludziom mało płacili to by mieli braki pracowników produkcyjnych a ludzie tam robia po kilkanaście lat na produkcji i dojezdzaja z Poznania szamotuł itp.
iza 2017-07-15 12:22
A ja się spytam czy u was pracownicy posiadaja akcje pracownicze gdzie mogli sobie wykupić bo na takim czyms można zarobić w zalerznosci po ile jest kupno i sprzedaż bo sama pracuje w firmie produkcyjnej tylko w innym zakładzie i takie cos posiadam.
kimbalowa 2017-07-17 08:01
Pracuje w 4 brygadowym systemie i mam 2500zł na reke a kolezanka 2700zł na reke razem dojezdzamy do pracy a ci którzy pracują na 3 zm to maja mniej sa róznice we wypłatach .
kimbalowa 2017-07-24 10:39
W zarobkach jest rozbierznosc jeśli chodzi o wypłaty wśród kobiet na produkcji możemy wykonywać ta sama prace tylko ze jedna ma więcej druga mniej powiedzmy o 100zł czy 200zł ostatnio doszły nas słuchy ze nowe osoby maja więcej sa zatrudniani na wyższe stawki to dopiero jest dramat jak firma szanuje pracowników co pracują x lat ja tajemnicy ze swojej wypłaty nie robie chodze w systemie 4 bryg i mam 2400zł na reke a sa osoby które maja więcej lub mniej wiec zarobki porównywalne do innych firm produkcyjnych mieszczących się w Poznaniu i bez takiego dojazdu wiec nic dziwnego ze dużo osób szuka innej pracy na miejscu.
PRACOWNICA KIMBALA 2017-07-24 14:20
TYLKO ZE PRACA W KIMBALU NIE JEST CIEZKA JAK NP W MILANO GDZIE JA WCZESNIEJ PRACOWAŁAM I ZAROBEK W KIMBALU MAM WYZSZY NIZ TAM WIEC NIE WIEM CZEMU LUDZIE NARZEKAJA I W PORÓWNANIU DO INNYCH FIRM PRODUKCYJNYCH DZIEWCZYNY NIE DZWIGAJA NIC JAKIS KARTONÓW ITP PRACA TYPOWO PRZY TASMIE .
Marta 2017-07-29 09:26
Pracuję jako inżynier utrzymania ruchu i dostaje 5400 zł, a jestem kobietą, więc bzdury piszecie.
PRACOWNIK 2017-07-29 17:03
INZYNIER A ZWYKŁAY PRACOWNIK PRODUKCYJNY TO CO INNEGO WIADOMO ZE INZYNIER MA DUZO WIECEJ BO MA STANOWISKO.
kimbalowa 2017-07-29 20:12
Ja pracuje normalnie jako szarak na produkcji 4 bryg i mam 2500zł .
DoCelu 2017-08-04 23:15
A ja pracuje na 3 etaty i mam 6na reke...
SMT1 2017-08-07 06:46
Macie juz żylaki od stania ?
kimbalowa długoletnia 2017-08-07 15:16
Tu w większości się siedzi i praca jest monotonna ogolnie dużo ludzi narzeka a pracują ciekawi mnie tylko to czemu nie szukają gdzie indziej pracy a dojezdzaja z Poznania z SZamotuł itp. a co do płacy to jakies wygorowane tez nie sa pieniądze bo w granicy 2500zł na reke na 3 zmiany wiec porównywalne do innych zakładow pracy co mieszcza się np. w Poznaniu na produkcji.
pracownik produkcji 2017-08-07 15:31
Duzo osób odeszło do unilevera bo sama pracuje w unileverze i słyszałam jak opowiadali o kimbalu i jak płaca u nas trochę więcej zarabiają dziewczyny na 3 zm i 4 bryg zależy jaki dział ale dużych róznic nie ma tylko ze nasz zakład jest w Poznaniu i mniej się traci na dojazd i zupełnie inna branza jest bo wasza jest elektroniczna itp. a unilever to spozywka a z unilevera pare dziewczyn odeszło do rpc bebo za jeszcze większe pieniądze .
kimbalowa 2017-08-07 16:13
No najlepsze jest to ze dziewczyny długo pracujące w kimbalu narzekają a przecież co druga osoba z tego zakładu ma samochod i to jeszcze sobie ludzie pozmieniali przez lata na nowsze i lepsze wiec cos jest nie tak bo skoro nie opłaca mi się jezdzic autem to szukam pracy pod nosem gdzie mogę jezdzic tramwajem i nieważne czy się ma rodzine czy jest się singlem bo niektórzy utrzymują się sami.
uli 2017-08-08 17:41
A ja zarobiłam na akcjach kimbalowskich niezła sumke.
zzz 2017-08-09 23:36
chyba brutto,hehe za 4 zmiany w systemie chomika na szmacie , super
pracownik produkcyjny 2017-08-13 13:59
Nawet jak jest brutto to na reke wyjdzie 4 tys zł to i tak więcej niż zwykły pracownik jak produkcyjni pracownicy maja w granicach 2500zł na reke w 4 bryg bądź na 3 zm tylko ze większość kobiet siedzaca prace ma i się nie napracują az tak w porównaniu do innych zakładów produkcyjnych jak np. w branzy spożywczej itp. a co do atmosfery to dziewczyny niektóre sa wredne i zarozumiałe i uwazaja się za niewiadomo jakie gwiazdy a pracują na produkcji .
3
YZN 2017-08-13 18:27
TO NORMALNE ZE INZYNIEROWIE MECHANICY OPERATORZY MASZYN ZARABIAJA ZNACZNIE WIECEJ OD ZWYKŁYCH PRODUKCYJNYCH PRACOWNIKOW WIEC NIE WIEM SKAD TEN SMIECH NA SALI CHYBA ZAZDROSC NO NIESTETY NA TYCH STANOWISKACH TRZEBA UMIEC I SIE NADAWAC A INZYNIER MA WYZSZE WYKSZTAŁCENIE A NIEKTORE DZIEWCZYNY PRODUKCYJNE SA PO ZAWODOWKACH BADZ SREDNIE MAJA.
ixn 2017-08-15 12:27
Gwiazdy niektóre cały czas pracują na produkcji x lat wiec widocznie jest dobrze bądź boja się zmian no niestety wśród dziewczyn jest pokaz mody i jak kto wygląda poza tym kablowanie na innych i smianie się z innych.
rene 2017-08-15 15:24
Laski nie odchodzą bo gdzie sobie posiedzą na produkcji i az tak nie na pracują się i zarobki trochę wyższe niż w markecie.
kimbalowa 2017-08-15 20:18
Ogolnie dużo osob narzeka bo to się słyszy ja pracuje jakies 3 lata i nie mogę narzekac w porównaniu do poprzedniego zakładu pracy a przyszłam z barona tutaj zarobki sa znacznie wyższe od tego co miałam i o takim socjalu mogłam jedynie sobie pomarzyć w poprzednim zakładzie pracy wiec ludzie jeszcze nie wiedza jak płaca inne produkcje no ok zdarza się ze sa lepiej płatne zakłady ale tych jest mało bądź ciężko się dostać.
1
Zzz 2017-08-16 12:02
To bylo trzeba sie uczyc , to chyba normalne ze utrzymanie zarabia wiecej ??? Jak sie zepsuje jedno czy drugie to wy idziecie na kawe a oni ?mysla i robia, niektorzy tylko robia i to jest smutne . Chciałbyś zarabiac tyle samo co utrzymanie to sie zatrudnij !!! Te cztery klocki na reke to i tak jest smiech za to jakim musisz tam byc czlowiekiem orkiestra ,czasem wolalbym tylko jak malpa naciskac guzik za 2500 klocka,przemysl to
as 2017-08-16 20:27
To jak ci mało to sobie poszukaj w innym zakładzie pracy jak uważasz ze to za mało albo jak małpa siedz na tasmie i przyciskaj guzik a i nie wiedziałam ze na produkcji ludzie to małpy.
kimbalowa 2017-09-05 18:54
Zarobki w kimbal sa przeciętne ja na produkcji w 4 bryg mam 2500zł na reke bez nadgodzin wiec szału nie ma mniej więcej tyle samo co w innych zakładach produkcyjnych i trochę więcej niż w markecie tylko sam fakt praca nie ciezka a długoletnia pracownica jestem operatorzy mechanicy itp. to dużo więcej zarabiają od tych zwykłych ale to normalne jest w kazdym zakładzie tak jest.
Rubin 2017-09-12 01:53
Cześć mam pytanie odnośnie pracy w tej firmie bo opinie są różne.. a jak faktycznie tam jest? Wiara całkiem w porządku da się pracować?
olka 2017-09-15 23:27
Jak wam w kimbalu tak zle to zapraszam do rpc bebo zakład miesci się w poznaniu zarobki podobne do waszych może troszkę wyższe od waszych na produkcji ale bez dojazdów i przyjmą przez zakład .
mojra 2017-09-28 08:22
pracuję tu 5 miesiąc na produkcji z polecenia i uważam że jest to nie bardzo okej ponieważ jeśli chodzi o zarobki to stawka kimball a agencja jest porównywalna natomiast zaangażowanie ludzi z polecenia naprawdę bardzo odbiega od tego jak pracują osoby zatrudnione przez agencję. JA Cię polecam wytrzymaj zgarniemy kaskę.
A szary ludek niech zasuwa jak się nie podoba to wymienimy na nowszy model rekrutacja trwa non stop -:)
ewa 2017-09-28 14:10
Ja mogłam podjąć prace w kimbal przez zakład zarobki mi powiedzieli koło 2700zł n reke w systemie 4 bryg na produkcje a trochę mniej na 3 zm uważam ze to nie jest zle tylko ze ja już tyle zarabiam w obecnym zakładzie i w Poznaniu wiec nie podjęłam pracy a poza tym musiałabym dojezdzac i na pewno w kimbalu jest lzejsza praca niż tu gdzie ja pracuje .
kimbalowa 2017-10-06 10:23
Proszę się zastanowić dlaczego ludzi potrzebują bo dużo ludzi odeszło niestety kimbal przestał być atrakcyjnym pracodawca zarobki sa porównywalne do innych produkcji np. do unilevera dużo osob z kimbala poszło tam i nie musi dojezdzac z poznania z 20km.
4
pracownica produkcji 2017-10-10 15:18
Socjal to jak w każdym prawie zakładzie prywatna klinika medyczna bony na swieta i multi sport karta to prawie każdy zakład ma w innych maja jeszcze np. na koniec roku 13 pensja tu niestety tego nie ma bądź wczasowe maja w innych zakładach prawda jest taka z roku na rok jest coraz gorzej .
Zostaw swoją opinię o Kimball Electronics Poland - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimball Electronics Poland