logo Kimball Electronics Poland

Kimball Electronics Poland

Poznań

Opinie o Kimball Electronics Poland

pracownik 2017-06-06 19:42
Ludzie tylko narzekają a nic z tym nie robia żeby sobie polepszyć prace tylko siedza i pracują bo ja uważam ze jeśli za mało zarabiam itp. to szukam pracy w innym zakładzie a nie siedze i narzekam .
kimbalowa 2017-06-06 20:14
No właśnie dziwne ja pracuje na produkcji i tez mam 2500zł na reke w 4 bryg systemie wiec nie wiem czemu ktoś pisze ze to ma ktoś jakims cidem.
alicja 2017-06-07 14:34
A ja słyszałam ze macie niezły socjal tzn czytałam jak kogos potrzebują do pracy ze macie karty multisport wczasowe bony swiateczne i pozyczki mieszkaniowe to chyba zle nie macie bo w niektórych jest ubogi pakiet socjalny.
była pracownica 2017-06-08 16:02
Jak kogos chcą przyjąć to znaczy ze ktoś odszedł do innej firmy bo jak ja pracowałam w kimbal nie mogę powiedzieć ze było az tak zle tylko pieniazki słabe jak na taka firme wtedy miałam koło 2 tys zł na reke a to było 3 lata temu wiec poszukałam pracy gdzie indziej i za więcej a poza tym dojazd był dla mnie koszmarem i widać po opiniach niewiele się zmieniło wiec nie dziwie się ze ciagła rotacja jest i się dziwie ze firma nie daje podwyżek bo żeby ludzie chcieli pracować w danym zakładzie to musza być odpowiednie wypłaty bo tu gdzie teraz ja pracuje nie odchodzi nikt bo firma dba o pracowników i nie ma ze ktoś ma jakims cudem 2500zł kobieta bo ma troszkę więcej na reke.
4
pracownik 2017-06-10 14:17
No dużo osób z kimbala pracuje w unilever itp.
pracownik2 2017-06-10 20:29
Wiecie dlaczego ludzie tak nie odchodzą tak dziewczyny które pracują tutaj z 10 lat i powyżej ogolnie z umowa na stałe bo się zasiedziały i boja się zmian bo w nowym zakładzie zaczynają od zera ale tez niektóre zmieniły prace .
kimbalowa8 2017-06-10 23:06
No ok może i masz trochę racji ale najgorszych zarobków nie ma bo ta 2 przed wypłata jest na reke i jakiś socjal a te osoby co maja powiedzieć co pracowały milano czy tam baron tam sa nizsze zarobki i to dużo nizsze a dużo osób teraz pracuje u nas i sa zadowoleni.
paula 2017-06-12 15:43
To jakias kpina ze większość dziewczyn ma jakies 2 tys z hakiem nie ma 2500zł na reke to w rosmanie seforze itp. dziewczyny zarabiają koło 2200zł na reke i bez nocek bez jakiegoś tyrania na produkcji i bez jakies harówki wiec lepiej olac taki kimbal i zatrudnić się w takim sklepie bądź butiku.
4
Słabo 2017-06-18 10:13
HR działa
2
Słabo 2017-06-18 10:22
HR działa
1
alicja 2017-06-19 20:01
Co to znaczy ze hr działa to mowi nieprawdę czy jak.
była pracownica kimbala 2017-06-25 19:52
Masz racje zgadzam się z toba to niech sobie siedza i dalej narzekają dlaczego firma tak mało płaci jak ktoś chce to znajdzie za więcej tylko trzeba się ruszyc i składac cv bo ja sama odeszłam z kimbala i zarabiam więcej niż miałam i do kimbala bym nie wróciła.
pracownica kimbala od roku 2017-06-27 22:59
No nie wiem widocznie my z kolezanka jesteśmy wyjątkami bo zatrudniałysmy się w tamtym roku latem w kimbalu i przez zakład normalnie i ja mam 3 tys zł na reke na 3 zm na dziale elektronicznym a kolezanka ma o 500zł więcej bo w 4 brygagówce chodzi podobno nowe osoby sa zatrudniane na nowych stawkach i znacznie wyższych od pracowników co x lat tutaj pracują także my z kolezanka jesteśmy zadowolone i uważam ze kimbal dobrze płaci i polecam a praca nie ciezka i siedzaca na produkcji.
....... 2017-06-28 12:46
Ha ha ha dobre, poczucie humoru dopisuje- tak trzymać!
2
kimbalowa od niedawna 2017-06-28 19:14
Przeciez to prawda nowe osoby zatrudnione maja dużo wyższe stawki od pracowników starszych stażem pracy w kimbalu teraz sa nowe zasady bo sama od poł roku pracuje na 3 zm na produkcji i mam 3 tys zł na łape wiec nie wiem skad te zdziwienie.
kimbalowa 2017-06-30 19:15
Ja pracuje rok i mam 2200zł na reke wiec nie wiem dlaczego ktoś pisze ze ma 3 tys zł na reke wiec musza być super wyjątki .
produkcyjny 2017-07-01 19:58
Gdyby były zarobki po 3 tys zł i więcej to każdy by tutaj chciał pracować na produkcji i bili by się o ta prace i nikt by nie odchodził a tu ciagła rotacja ludzi pozdrawiam.
kleks 2017-07-01 20:06
3000 na rękę? no to nieźle cię zrobili... nie umiesz negocjować?
gffdxgy 2017-07-03 09:59
Czytać ze zrozumieniem to ty nie potrafisz ...
IXC 2017-07-04 12:19
OD TEGO ZACZNIJMY ZE 3 TYS ZŁ NA REKE Z KOBIET NIKT NIE MA NA PRODUKCJI MAX TO 2500ZŁ NA REKE I TO JAK KTOS WYZEJ NAPISAŁ JAKIMS CUDEM WIEC 2 Z HAKIEM TAKA JEST KIMBALOWSKA WYPŁATA .
1
kimbalowa 2017-07-06 19:39
Widocznie ja tez jestem wyjątkiem bo moja 4 wypłata to 3tys 200zł na reke w tym zakładzie na produkcji wiec nowi maja sporo więcej i każdy ma inna.
koli 2017-07-08 20:17
Te 3200zł czy 3500zł to chyba w całości brutto niezła sciema ze na reke ha ha
glup? 2017-07-09 23:04
Lepiej dajmy sobie spokój z takimi żartami. Niektórzy mogą to wziąć na poważnie, szerzyć frustrację a wiadomo co za tym idzie.. Zarobki wiadomo dolna półka. Atmosfera jeszcze w miarę ok po co ją psuć?
chwast 2017-07-11 23:18
3,5 klocka do kielni to na EA nic nadzwyczajnego nawet dla nowo zatrudnionych, głównie przez nadgodziny czy 4 brygady. Medyk może o takich pieniądzach jedynie pomarzyć.
1
pracownik produkcji. 2017-07-13 10:22
Gdyby kimbal tak dobrze płacił toby ludzie tu pracowali a tu ciagla rotacja te osoby które maja umowę na stałe itp. to siedza bo się boja zmian a poza tym jak niektóre dziewczyny pracują po 10 lat i więcej to gdzie pojda będą narzekac ale pracować będą dalej bez wzglendu na wszystko jedynie dużo facetów odeszło a z dziewczyn osoby młode.
kimbalowa 2017-07-13 23:09
Przestancie pisać takie bzdury zarobki po 3 tys zł na reke i więcej ja pracuje w systemie 4 bryg i mam 2400zł na reke wiec nie wiem skad to się bierze te ponad 3 tys.
izi 2017-07-14 10:54
A ja uważam gdyby faktycznie ludziom mało płacili to by mieli braki pracowników produkcyjnych a ludzie tam robia po kilkanaście lat na produkcji i dojezdzaja z Poznania szamotuł itp.
iza 2017-07-15 12:22
A ja się spytam czy u was pracownicy posiadaja akcje pracownicze gdzie mogli sobie wykupić bo na takim czyms można zarobić w zalerznosci po ile jest kupno i sprzedaż bo sama pracuje w firmie produkcyjnej tylko w innym zakładzie i takie cos posiadam.
kimbalowa 2017-07-17 08:01
Pracuje w 4 brygadowym systemie i mam 2500zł na reke a kolezanka 2700zł na reke razem dojezdzamy do pracy a ci którzy pracują na 3 zm to maja mniej sa róznice we wypłatach .
Karolina 2017-07-19 22:14
Czy ktoś orientuje się jak wygląda kwestia praktyk studenckich w Kimball Electronics Poland? Warto byłoby, aby praktyki rozwijały i dawały możliwość późniejszego zatrudnienia. I ważną sprawą jest też czy są one odpłatne.
kimbalowa 2017-07-24 10:39
W zarobkach jest rozbierznosc jeśli chodzi o wypłaty wśród kobiet na produkcji możemy wykonywać ta sama prace tylko ze jedna ma więcej druga mniej powiedzmy o 100zł czy 200zł ostatnio doszły nas słuchy ze nowe osoby maja więcej sa zatrudniani na wyższe stawki to dopiero jest dramat jak firma szanuje pracowników co pracują x lat ja tajemnicy ze swojej wypłaty nie robie chodze w systemie 4 bryg i mam 2400zł na reke a sa osoby które maja więcej lub mniej wiec zarobki porównywalne do innych firm produkcyjnych mieszczących się w Poznaniu i bez takiego dojazdu wiec nic dziwnego ze dużo osób szuka innej pracy na miejscu.
PRACOWNICA KIMBALA 2017-07-24 14:20
TYLKO ZE PRACA W KIMBALU NIE JEST CIEZKA JAK NP W MILANO GDZIE JA WCZESNIEJ PRACOWAŁAM I ZAROBEK W KIMBALU MAM WYZSZY NIZ TAM WIEC NIE WIEM CZEMU LUDZIE NARZEKAJA I W PORÓWNANIU DO INNYCH FIRM PRODUKCYJNYCH DZIEWCZYNY NIE DZWIGAJA NIC JAKIS KARTONÓW ITP PRACA TYPOWO PRZY TASMIE .
Marta 2017-07-29 09:26
Pracuję jako inżynier utrzymania ruchu i dostaje 5400 zł, a jestem kobietą, więc bzdury piszecie.
PRACOWNIK 2017-07-29 17:03
INZYNIER A ZWYKŁAY PRACOWNIK PRODUKCYJNY TO CO INNEGO WIADOMO ZE INZYNIER MA DUZO WIECEJ BO MA STANOWISKO.
kimbalowa 2017-07-29 20:12
Ja pracuje normalnie jako szarak na produkcji 4 bryg i mam 2500zł .
DoCelu 2017-08-04 23:15
A ja pracuje na 3 etaty i mam 6na reke...
SMT1 2017-08-07 06:46
Macie juz żylaki od stania ?
kimbalowa długoletnia 2017-08-07 15:16
Tu w większości się siedzi i praca jest monotonna ogolnie dużo ludzi narzeka a pracują ciekawi mnie tylko to czemu nie szukają gdzie indziej pracy a dojezdzaja z Poznania z SZamotuł itp. a co do płacy to jakies wygorowane tez nie sa pieniądze bo w granicy 2500zł na reke na 3 zmiany wiec porównywalne do innych zakładow pracy co mieszcza się np. w Poznaniu na produkcji.
pracownik produkcji 2017-08-07 15:31
Duzo osób odeszło do unilevera bo sama pracuje w unileverze i słyszałam jak opowiadali o kimbalu i jak płaca u nas trochę więcej zarabiają dziewczyny na 3 zm i 4 bryg zależy jaki dział ale dużych róznic nie ma tylko ze nasz zakład jest w Poznaniu i mniej się traci na dojazd i zupełnie inna branza jest bo wasza jest elektroniczna itp. a unilever to spozywka a z unilevera pare dziewczyn odeszło do rpc bebo za jeszcze większe pieniądze .
kimbalowa 2017-08-07 16:13
No najlepsze jest to ze dziewczyny długo pracujące w kimbalu narzekają a przecież co druga osoba z tego zakładu ma samochod i to jeszcze sobie ludzie pozmieniali przez lata na nowsze i lepsze wiec cos jest nie tak bo skoro nie opłaca mi się jezdzic autem to szukam pracy pod nosem gdzie mogę jezdzic tramwajem i nieważne czy się ma rodzine czy jest się singlem bo niektórzy utrzymują się sami.
uli 2017-08-08 17:41
A ja zarobiłam na akcjach kimbalowskich niezła sumke.
zzz 2017-08-09 23:36
chyba brutto,hehe za 4 zmiany w systemie chomika na szmacie , super
pracownik produkcyjny 2017-08-13 13:59
Nawet jak jest brutto to na reke wyjdzie 4 tys zł to i tak więcej niż zwykły pracownik jak produkcyjni pracownicy maja w granicach 2500zł na reke w 4 bryg bądź na 3 zm tylko ze większość kobiet siedzaca prace ma i się nie napracują az tak w porównaniu do innych zakładów produkcyjnych jak np. w branzy spożywczej itp. a co do atmosfery to dziewczyny niektóre sa wredne i zarozumiałe i uwazaja się za niewiadomo jakie gwiazdy a pracują na produkcji .
YZN 2017-08-13 18:27
TO NORMALNE ZE INZYNIEROWIE MECHANICY OPERATORZY MASZYN ZARABIAJA ZNACZNIE WIECEJ OD ZWYKŁYCH PRODUKCYJNYCH PRACOWNIKOW WIEC NIE WIEM SKAD TEN SMIECH NA SALI CHYBA ZAZDROSC NO NIESTETY NA TYCH STANOWISKACH TRZEBA UMIEC I SIE NADAWAC A INZYNIER MA WYZSZE WYKSZTAŁCENIE A NIEKTORE DZIEWCZYNY PRODUKCYJNE SA PO ZAWODOWKACH BADZ SREDNIE MAJA.
ixn 2017-08-15 12:27
Gwiazdy niektóre cały czas pracują na produkcji x lat wiec widocznie jest dobrze bądź boja się zmian no niestety wśród dziewczyn jest pokaz mody i jak kto wygląda poza tym kablowanie na innych i smianie się z innych.
rene 2017-08-15 15:24
Laski nie odchodzą bo gdzie sobie posiedzą na produkcji i az tak nie na pracują się i zarobki trochę wyższe niż w markecie.
kimbalowa 2017-08-15 20:18
Ogolnie dużo osob narzeka bo to się słyszy ja pracuje jakies 3 lata i nie mogę narzekac w porównaniu do poprzedniego zakładu pracy a przyszłam z barona tutaj zarobki sa znacznie wyższe od tego co miałam i o takim socjalu mogłam jedynie sobie pomarzyć w poprzednim zakładzie pracy wiec ludzie jeszcze nie wiedza jak płaca inne produkcje no ok zdarza się ze sa lepiej płatne zakłady ale tych jest mało bądź ciężko się dostać.
Zzz 2017-08-16 12:02
To bylo trzeba sie uczyc , to chyba normalne ze utrzymanie zarabia wiecej ??? Jak sie zepsuje jedno czy drugie to wy idziecie na kawe a oni ?mysla i robia, niektorzy tylko robia i to jest smutne . Chciałbyś zarabiac tyle samo co utrzymanie to sie zatrudnij !!! Te cztery klocki na reke to i tak jest smiech za to jakim musisz tam byc czlowiekiem orkiestra ,czasem wolalbym tylko jak malpa naciskac guzik za 2500 klocka,przemysl to
as 2017-08-16 20:27
To jak ci mało to sobie poszukaj w innym zakładzie pracy jak uważasz ze to za mało albo jak małpa siedz na tasmie i przyciskaj guzik a i nie wiedziałam ze na produkcji ludzie to małpy.
Karolina 2017-08-22 22:33
Czy w Kimball Electronics Poland prowadzony jest aktualnie proces rekrutacyjny? Na co warto zwrócić uwagę przygotowując się do pierwszego spotkania z pracodawcą? Wasze doświadczenie pomoże osobom zainteresowanym podjęciem zatrudnienia w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o Kimball Electronics Poland - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimball Electronics Poland