brak logo

HERTZ Polska

Łódź

Opinie o HERTZ Polska

anonim 2011-08-15 13:50:26
dla mnie to jakies niepoważne - zaprosili mnie na rozmowe - gość dał mi do zrozumienia że chcą żebym do nich przeszedł , przedstawiłem swoje warunki on swoje w sumie się dogadaliśmy kazał przyjechać jeszcze na drugą rozmowe ( chciał zobaczyć jak rozmawiam z klientem przez telefon ) - wszystko OK , niby się dogadaliśmy , kazał mi jeszcze pojechać za pare dni dla formalności - na rozmowe z prezesem . Podjechałem . A tam przedemną ludzie na rozmowie , po mnie też - masakra jakaś - niby ze mną się dogadał - ciekawe czy z tymi wszystkimi ludzmi na tej rozmowie też . Najlepsze to jeszcze jest to ze prezes wyraźnie powiedział że do końca tygodnia do mnie oddzwonią czy TAK czy NIE . Oczywiście , kupa , nikt nie zadzwonił . Jak oni tak oszukują jeszcze przed zatrunieniem się to ja dziękuje . Szkoda mojego czasu i pieniędzy wydanych na dojazdy . Po raz któryś z koleii okazuję się że jak ktoś na tym forum pisze żeby sobie dać spokój z rozmową kwalifikacyjną to tak jest
Waldi 2011-10-04 11:11:46
Firma jest niepoważna, robią zajezdnie z tyłka - pracownicy traktowani są przedmiotowo jako maszyny do wykonywania poleceń zostają zasypywani sprzecznymi poleceniami każde nowe polecenie jest ważniejsze od poprzedniego a steruje tym wszystkim hipokryta który każe wykonać jakieś działania porzucając poprzednie a następnie wyciąga konsekwencje z niewykonania pierwszego zadania. Brak możliwości wykonania standardu dziennego nawet w 10 godzin i trzeba pracę przynosić do domu. Prezes widząc problemy handlowców po prostu je ignoruje. PODSUMOWUJĄC ODRADZAM WSZELKICH ROZMÓW
ddd 2012-01-08 12:46:28
Waldi Ty jestes tam handlowce?

Widze nowe ogłoszenia do tej firmy :)
nick 2012-01-19 22:08:43
miałem do czynienia z szefem. Rozmowa w MC Donalds. Po rozmowie szef twierdzi jesteś Ok do piątku czekaj na telefon. W poniedziałek SMS jeszcze nic nie wiem, w następny piątek jeszcze nie wiem, po czym kontakt ginie - gość nie odpowiada na telefony, sms. Porażka, tak Complex poprzez Hertz chce walczyć o klienta ?? Dramat.
zuzka 2012-01-30 12:45:22
odradzam, towarzystwo prymitywne i obłudne, każdy mówi o odejściu po czym "całuje" szefa w tyłek i zostaje po godzinach, zero profesjonalizmu przy rekrutacji
??? 2012-01-31 20:25:23
darujcie sobie czas na zawracanie tą śmieszną firemką głowy. PAN PREZES jest tego najlepszym przykładem jako PSEUDOFACHOWIEC.
Hertz stanowcze NIE.
byly pracownik 2013-07-05 09:50:37
Witajcie

Stanowczo odradzam pracę w tej firmie za czasów RD było jescze ok.Teraz jak przyszedl "nowy" gbur sie posypało zapomnijcie, że wypłatę dostaniecie na czas tj.10.Nadgodziny za darmo dużo stresuuu.
berni 2015-01-19 11:57:26
a jaką spółkę tu chodzi - hertz polska z łodzi ?
adam 2016-06-19 21:23:55
Firma szuka idiotów a nie pracowników.
Zero socjalu
Umowa zlecenie potrafi trwać 3 lata
Bardzo niskie zarobki w stosunku do ilosci pracy i zakresu obowiazków
Ciągły stres i opowiadanie bajek że bedzie lepiej
Zero szacunku do pracownika.
Nie warto poświęcać swojego czasu dla firmy która pracowników traktuje przedmiotowo
3
paweł 2016-09-09 18:16:28
Witam, chciałbym poznać aktualne opinie na temat firmy HERTZ. (Chodzi o tą firmę z akumulatorami, nie z wypożyczalnią aut). Jeżeli jest tu jakiś były pracownik to nasuwają się pytania: Ile zarabiałeś, ile w rzeczywistości pracowałeś itp itd.
xxx 2016-09-09 20:39:29
A jakich zarobków można się teraz spodziewać? Dzięki
Zostaw swoją opinię o HERTZ Polska - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HERTZ Polska