brak logo

PONER

Kępno

Opinie o PONER

anonim 2008-11-24 21:08:29
Słowa kojarzące się z PONER (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w PONER:
Najbardziej nie podobało mi się w PONER:
1
anonim 2009-08-16 14:02:39
anonim - 2008-11-24 21:08:29

Słowa kojarzące się z PONER (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w PONER:
Najbardziej nie podobało mi się w PONER:

.(usunięte przez administratora)
opinia prywatna 2009-08-16 14:05:42
.(usunięte przez administratora)duch to są ludzie którzy chcą pbg zrobić w balona. Niech pan.(usunięte przez administratora) się obudzi
1
anonim 2009-09-06 10:15:07
anonim - 2008-11-24 21:08:29

Słowa kojarzące się z PONER (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w PONER:
Najbardziej nie podobało mi się w PONER:

Ja popieram wypowiedz wcześniejszą,miałem do czynienia z nimi w PBG Technologia byli moimi (prezesami) na moje szczęście nie pracuje już z nimi i nikomu nie polecam.Ja nie wiem jak pan .(usunięte przez administratora) może mieć zaufanie do tych ludzi,przebiegli kryją się nawzajem a jeśli ktoś ich rozgryzie to zwalniają uwaga.Panie .(usunięte przez administratora)niech pan się weźmie za ten bałagan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
anonim 2009-11-18 05:56:36
Nie wiem jakim cudem zdobyli certyfikat jakosci ISO,zakład ten nie spełnia prawie żadnych wymogów żeby taki certyfikat posiadać.Nie chciałbym zasiadać pod konstrukcją stadionu w Poznaniu,którą się tak przechwalają na rynku Kępińskim.Odradzam pracę w Poner bo będziesz zmuszony do kłamstwa a jeśli nie to za brame...
1
anonim 2009-11-18 05:56:38
Nie wiem jakim cudem zdobyli certyfikat jakosci ISO,zakład ten nie spełnia prawie żadnych wymogów żeby taki certyfikat posiadać.Nie chciałbym zasiadać pod konstrukcją stadionu w Poznaniu,którą się tak przechwalają na rynku Kępińskim.Odradzam pracę w Poner bo będziesz zmuszony do kłamstwa a jeśli nie to za brame...
Anonim 2010-01-10 15:56:40
PONER to bardzo dobra firma i prosze ne pisac takich rzeczy pracuje w PONER i zarobki sa bardzo dobre
. 2010-06-08 22:46:34
tak to bardzo dobra firma do zburzenia, zero warunków socjalnych! szatnie z poprzedniej epoki - syf, brak możliwości umycia się po pracy, na dole w szatni zimą stała woda ale pracownikom z ukrainy to nie przeszkadza!! Młody.(usunięte przez administratora)karierowicz na ojca garbie może bajki opowiadać swojemu dziecku, nie polecam nikomu pracy w tej firmie, jak oni mogą zbudować stadion jak oni nie mają nawet odpowiedniego sprzętu, spawarka, łom, młot i kilof reszta kupowana na szybko tak jak te kilkanaście spawarek którymi spawacze nie chcieli spawać!! ogólnie porażka, za pare miesięcy jak im się skończą barierki do spawania Lasota będzie chyba sam sobą dowodził i ochroniarzem z intermarche!
anonim 2010-10-07 22:21:05
Anonim - 2010-01-10 15:56:53

PONER to bardzo dobra firma i prosze ne pisac takich rzeczy pracuje w PONER i zarobki sa bardzo dobre

Pani/Panie Kierowniku rozumiemy, że na takim stanowisku zarobki są "bardzo dobre" ale zwykły pracownik juz nie ma tak kolorowo. Firma porywa się z motyką na słońce. Bo przez 2 lata produkcji konstrukcji stalowych rok wytężonej pracy i mnustwo nadgodzin i rok spokojnej pracy gdzie sami musieliśmy szukać sobie zajęć żeby 8 godzin jakoś przepękać. Nikt nie umie zorganizować pracy!!!! jak jest zlecenie to zwykli pracownicy muszą stawać na uszach żeby wykonać pracę w terminie niejednokrotnie narażając swoje zdrowie, a nadzorcy z rękami w kieszeniach chodzą i wkurwiają ludzi mówiąc "chłopy, gnać robotę". A jak nie ma zleceń to jest jakaś masakra, od miesiąca nie ma co robić i tak chodzi się z kąta w kąt.
"Pieczarkom" wypłaty nie uszczupleją od braku zleceń, ale zwykły pracownik to poczuje, że brak pracy oznacza niską pensję. Życie!! I jeśli ma taki pracownik ambicje to albo szuka innej pracy, niestety rynek jest ubogi, lub szuka pracy dodatkowej żeby dorobić do pensji z PONERu. Standard o którym nie mówi się w firmie wiadomo dlaczego.
Zaplecze narzędziowe i części zamiennych jest fatalne, cokolwiek się zepsuje to słychać tekst: nie ma części zamiennych, skończyły się, zamówiłem, będą pewnie za miesiąc (standart co do terminu). Nawet jeśli chodzi o części do takich narzędzi jak szlifierki itp.
Jedno jest pocieszające że nie tylko tutaj tak się dzieje, a mimo to wszyscy żyjemy nadzieją, że ktoś zmądrzeje i zauważy, że nie pracujemy żeby wzbogaciła się tylko kadra kierownicza, a cały zakład.!!!!!!
Pan .(usunięte przez administratora) też troche oberwie, bo biuro konstrukcji i kontroli któremu szefuje, ciągle zalicza wpadki związane z brakiem odpowiedniego kontaktu z projektantami, co sprawia, że zwykły pracownik wykonuje bezsensownie dwa razy tą samą pracę, a kto wtedy ponosi koszty tych pomyłek????
Ludzie ogarnijcie się i zacznijcie myśleć!!!!!! Bo od tego jesteście. My wykonujemy to czego się od nas oczekuję więc Wy również wywiązujcie się z swoich obowiązki!!!!!!!!!!
Mimo tej litani polecam pracę w firmie PONER ludziom bez ambicji.
anonim 2010-12-06 10:48:58
pozdrawiam wszystkich byłych chemomeciaków, pokażcie im jak wygląda robota
? 2011-01-20 17:51:32
Napisze parę słów, myśle że krótko i na temat. Choć można opowiadać i pisać dużo. Firma PONER mimo kadry kierowniczej nie umie kompletnie zorganizować zajęcia, pracy (pracownicy sami muszą chodzić szukać materiału, szukać sobie zajęcia jeżeli go nie ma. Nie wspomnę o źle przygotowanym materiale). Nowością jest oczywiście MALOWANIE konstrukcji stalowych na HALI gdzie nie daleko pracują spawacze, monterzy. Na całych Halach unosi się obrzydliwy zapach farby. Kto to tak pięknie zorganizował? Gdzie jest Sanepid?. Zarobki... okropne! Narzędziownia jest fatalnie przygotowana do działalności w konstrukcjach stalowych, brakuje pewnych narzędzi które sa potrzebne, albo czegoś nie ma albo zamówiono. BIEDA w narzędziowni jest.Talony na Święta były naprawde beznadziejne 150 + 20 zł na dziecko! Gdzie jest nasze Socjalne?. Odradzam pracy w Poner. Zapraszam do wypowiedzi może ktoś znajdzie nareszcie pozytywne strony tej firmy. Nie życzę źle tej firmie lecz z tymi ludźmi w białych kaskach nie dacie rady ogarnąć pracy. Życzę Powodzenia !
?? 2011-02-09 15:43:12
Jeżeli się komuś nie dopoba w PONER to niech się zwolni !!!!!!!!!!!! moze sa gdzies lepsze warunki pracy i płacy!!!!!!!
Normalny 2012-09-28 12:41:46
Nie cwaniakuj LIZAKU bo gdyby ludzie się zwolnili to szybko byś ze stołka zleciał!!!
Iwona 2013-01-05 14:22:26
Ha … Ha… widzę, że kadra zarządzająca jest naprawdę kompetentna. Czy niejaki pan .(usunięte przez administratora). też tam pracuje?
wera 2014-04-02 16:32:45
zapewne jak największego doświadczenia i praktycznych umiejętności jak wszędzie, żeby nie musieli uczyć się wszystkiego od nowa
nick 2014-04-06 20:24:22
Powiem tak, to nie miejsce do pisania co komu przeszkadza w kadrze zarządzającej i sposobie zarządzania. Te sprawy powinny być załatwiane w ścianach zakładu. Powinniśmy chwalić się firmą, w której pracujemy. Może to pomogło by zwiększyć ilość zleceń i zwiększyło by nasze zarobki.
Niestety, jestem pracownikiem "fizycznym", i wiem że to co napisałem na początku to tylko złudzenia, które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Bo nigdy nie będzie dobrze. Już nie mówię, że idealnie ale chociaż dobrze.
Praca jest na prawdę w porządku, i jeśli ktoś nie ma żadnych kredytów, dorastających dzieci, ani innych zobowiązań finansowych to polecam ten zakład pracy. Zarobki jako dobry spawacz (umiejętności montażu i spawania metodą MAG i TIG) po przepracowaniu 180-190 godzin są na poziomie 2500 zł netto. Jako monter można zarobić też 2500 zł netto. Jako osoba do czyszczenia konstrukcji z odprysków itp. zarobki w granicach 1600 zł netto.
Generalnie jest taka zasada, nie ważne czy przerobisz 200 ton w miesiącu, czy 10 ton, nie ważne czy spawasz pod RTG czy barierki, nie ważne czy montujesz konstrukcje jak nakazuje sztuka monterska czy robisz to na odpier..., suma sumarum i tak zarobisz jedną stawkę. Jest to wielce nie sprawiedliwe, ale takie są zasady. Może jak zarządzający znali by się na pracy i tym co ile wymaga wysiłku i jak powinno wyglądać to praca był aby wykonywana sprawniej a zarobki były by w końcu na odpowiednim poziomie (tzn. wyższe :-)). Bo jak na razie po 2 latach rządów uważam, że najważniejsze jest dla dyrekcji tylko wyliczenie ile ton przerobiono w miesiącu i bieg sprinterski do prezesa po premię.

Jak idziesz na urlop w okresie wakacyjnym nie ma premii w ogóle za ten miesiąc. Chorobowe to samo.
Na początku jak jesteś przyjmowany do pracy to praca na umowę zlecenie do czasu aż sam nie wyprosisz sobie umowy o pracę.
Pracownicy, którzy pracuję już od kliku lat nie mają podnoszonych wynagrodzeń bo zwariowali by od nadmiaru pieniędzy, taka panuje opinia. Lepiej zatrudnić dodatkowych ludzi na kilka dni niż zapłacić swoim ludziom więcej. W zakładzie jest kilka osób, które chodzą dorabiać po 6 godzin dziennie przez 6 dni w miesiącu do sąsiednich zakładów bo u Nas nie mogą choćby nie wiem co, zarobić więcej. Ale cóż lepiej, żeby zarobiły na pracowniku dwa zakłady pracy niż jeden.
Jeśli marzysz o zarobkach większych niż te 3000 zł netto to zapomnij o pracy w tym zakładzie na hali, chyba że w biurach, to jest realne.
Kierownik produkcji jest człowiekiem który nic nie potrafi w życiu osiągnąć, panuje opinia że złapał Pana Boga za nogi, że dostał pracę na takim stanowisku. Totalny leser, który nie potrafi wyrazić swojego zdania, a jedynie wchodzi w tyłek dyrektorowi żeby nie stracić stanowiska. Ale czego się spodziewać po człowieku, który nigdy w życiu nie pracował fizycznie.
Mistrz w dziale przygotownia to człowiek strasznie dwulicowy, jest spalony w zakładach w okolicy więc też trzyma się stanowiska za wszelką cenę. Nic nie umie, nie ma żadnej wiedzy, a jedynie opiera się o swoje wątpliwe doświadczenie.
Dyrektor to osoba twardo stąpająca po ziemi, wie co chce osiągnąć i dąży do tego celu, ma założenia i stara się je realizować. Jest młodym człowiekiem i życie zweryfikuje większość Jego decyzji i zachowań.
Osobiście wychodzę z założenia, że dając człowiekowi jasne zasady pracy, jasne zadania jakie ma do wykonania i propozycje systemu kar i nagród, to dany człowiek pracuje sumienniej niż człowiek, który tak naprawdę nie wie co, jak i czym ma zrobić.
Jeśli chcecie, Kadro Zarządzająca uzdrowić i usprawnić działanie firmy zacznijcie od samej góry albowiem każde zlecenie i każda pomyłka wychodzą nie z braku sumienności pracowników na końcu linii produkcyjnej ale w momencie gdy jest planowany proces produkcyjny.
Obecny ustrój polityczny nie pomaga pracownikowi na lepsze warunki pracy i płacy w żadnym z zakładów w okolicy Kępna. A zakłady pracy przestrzegają przepisów i je respektują, szkoda że w większości te związane z możliwością płacenia jak naj mniej, ale takie mamy czasy.

Można by pisać i pisać, ale to i tak nic nie zmieni, więc podsumowując.
Osobiście polecam pracę w firmie PONER, jeśli chcesz pracować a zarobki nie są dla Ciebie priorytetem. Mamy jakieś zaplecze narzędziowe, ubrania co pół roku nowe, nowa szatnia, prysznice. Robimy wiele ciekawych zleceń, o różnym profilu trudności, więc praca nie jest nudna i jednostajna, zaczynają się wyjazdy na budowy zbiorników jak i współpracujemy z firmą ENGICON co sprawia, że są wyjazdy na budowy za granicę kraju.
panniktoto 2015-01-27 03:50:21
zgodzę się z @gipsi, bo moim zdaniem ta kwota proponowana przez poner faktycznie jest konkurencyjna dla wielu firm na rynku, które proponują o wiele gorsze stawki. Tylko czy jeśli mają tak dobrą płace za prace, to ciężko dostać u nich wolne miejsce? czy może jest jednak jakaś cykliczna rekrutacja? bo interesuje mnie ta robota
1
totylkoja 2015-03-30 05:29:14
To chyba właśnie tak działa, że jak ktoś dobrze zarabia to trzyma się kurczowo swojej pracy by jej nie stracić i tak też może być w przypadku ludzi pracujących w Ponerze. Widzę że zajmują się wykonywaniem konstrukcji stalowych dla przemysłu i budownictwa, zbiorników magazynowych bezciśnieniowych i niskociśnieniowych, rurociągów przesyłowych i technologicznych, a że takich technicznych rzeczy nigdy mało, to pewnie dlatego dobrze im się wiedzie
1
2500kosmos 2016-06-27 01:26:26
Tak firma nadal istnieje,i za niedlugo beda sciagac do pracy wiezniow z okolicznych zakladow karnych,bo klawiszy juz kilku maja,dowodca pododdzialu zostal najwiekszy nieudacznik i konfident, ktory umie tylko donosic na pracownikow i w innej robocie by sie tydzien nie utrzymal bo h..a umie, a w poner jeszcze slizga sie na ojca plecach mowa tu o LASTMINET..... A jesli chodzi o lasery 3D to wlasnie sa na etapie wypalania duzego napisu nad brame wiazdowa ARBEIT MACHT FREI.
1
kamil 2016-07-13 04:21:56
Zycze dla kierownictwa z zagranicznych robót zeby sie smarzyli w piekle za ludzką krzywdę co innyw wyrzadzili a zwlaszcza dla pani kierownik pieknej z krakowa...!!!
1
karol 2016-07-13 04:26:32
Smakują wam darmowe obiadki jak na was ludzie za granica jebia????
2
welder the best . 2016-12-05 20:21:52
Jadąc od nich za granice radze zabrać ze sobą Nervosol ... Ludzie są tam (oczywiście nie wszyscy )tragiczni...
Zostaw swoją opinię o PONER - Kępno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PONER