Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MOTA ENGIL

Pracowałeś w firmie MOTA ENGIL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
malutki - 2011-04-09 07:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jako firma bardzo dobra tylko za dużo dinozaurów i przydupasów co blokują miejsce dobrym młodym fachowom [usunięte przez moderatora] tyle samo co porządny fachowiec
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-15 19:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pełni zgadzam się z tą opinią. Po co trzymacie dziesiątkę dinozaurów w Lubartowie, jak długo można polegać na tych starych dewotkach?
Oni nie są niezastąpieni, a czasami bardzo przeszkadzają w pracy młodym, kompetentnym i porządnym fachowcom.
zdjecie uzytkownika
mlody z lubartowa - 2012-02-23 19:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doslownie macie racje . ci starzy nie dosc ze blokuja robote to jeszcze spinaja sie niepotrzebnie i zanizaja stawki dla mlodych. dostalem 11zl brutto(Śmiech) przy takiej stawce dlugo tu nie zostane bo znam sie na robocie. tylko ciekawo co bedzie za 5lat jak ci starzy odejda na emeryt. bo nikt z mlodych znajacych sie na robocie nie bedzie przeciez robil przez 5lat za 1350zl za mies. a tak wychodzi przy 8 godz
FIRMA PORAZKA
zdjecie uzytkownika
kruk - 2012-12-27 11:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed MOTA-ENGIL - nie płacą podwykonawcom - zobowiązania nie regulują w terminie - rzucają słuchawką, nie odpowiadają na maile - zwykli kredytobiorcy !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 16:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zadzownili dzisiaj do mnie z Mota Engil i zaprosili na spotkanie w sprawie pracy. Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej zanim tam pójdę dlatego tu zajrzałem. Ile teraz miesięcznie się tam zarabia (jest stawk godzinowa czy stała pensja)? Czy są jakieś specjalne wymagania o których nie było mowy w ogłoszeniu? Jaką dają umowę?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 10:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, krótko - byłem podwykonawcą elektrycznym przez 3 miesiące do pierwszej płatności, której nie zobaczyłem, teraz czekam na przelew za 4 faktury ponad miesiąc przeterminowania żadnej informacji od firmy Mota kiedy dostane pieniądze. Idę z tym do sądu.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2013-09-16 13:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że niezbyt fajnie opinie są o pracy w tej firmie. W każdym razie czy taka sytuacja z płatnością to jest jednostkowa czy więcej takich było?
zdjecie uzytkownika
inz - 2014-04-08 20:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu wypowiadają się firmy podwykonawcze a nie pracownicy.. To, że firma nie płaci w terminie - ALE PŁACI ZAWSZE! to nie wina pracowników tylko całego systemu kraju, w którym przyszło nam pracować... Niech wypowiedzą się osoby, które pracują/pracowały w Mota-Engil. Ja pracuje już 4 rok, nigdy nie było problemu z wypłatami, można było się dokształcić na różnych kursach, szkoleniach, polegać na kolegach i koleżankach z innych działów, zawsze sympatycznie i do przodu! Nie ma się co zrażać, ja polecam bo teraz o idealną pracę w idealnej firmie to można obejrzeć w filmie... science fiction...
zdjecie uzytkownika
mgr - 2014-04-15 13:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inz - 2014-04-08 20:21:14]:
Wypłata na czas nie jest filmem science fiction. Kursy i szkolenia można wsadzić sobie w d... . Najlepszym nauczycielem jest życie. Niewłaściwego postępowania nie można tłumaczyć systemem kraju. Jeżeli masz zawsze sympatycznie i do przodu to chyba posiadasz robotę załatwioną po znajomości i "szerokie plecy".
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
26 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOTA ENGIL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x